- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
değerimmmmmmmmmm 1696
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş![]()
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süperrrrrrrr bi haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl sevindim anlatamam haberi alınca önce bi çığlık attım ah cnm yA bak sabrının mükafatı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii halayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa