Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım dayanamadım merak edip aradım haberini aldım telde tebrik ettim ama burdan da yazayım dedim :1:
gözün aydın tatlımmmmm herşey yolunda çok şükür sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşş :16::16::16:

inş bu gerçek devam eder esmacım :16:
bak benden sonra kuzeyinde :49: haberini aldık ayağımı iyi sürümüşüm değil mi :29::29::29::29::52:
şükürler olsun rabbime hep böyle güzel haberler alırız inş darısı sizin başınıza :16::16::16:

İNŞALLAHHHHHH
evettttt canımmm topiğimiz yine şenlendiii alışınca insan hep istiyorr valla:21::21::21:
aminnn topiğimizin en kötü günü böyle olsunn İNŞALLAHHH
ailemiz genişliyorrr yani minik üyelerimiz varr :55::8::55::8:

bende bu sonucu alacağımıza okadar inanıyordum kiiiiiiiiii :46::46::46:
evet içimde bi karamsarlık var yazmıştın özelden bende bugünün tadını çıkar bebişlerini üzme demiştim gördün mü :40:
canımın içiiiiiiiiii negzel böyle düşünüyor olman çok mutlu etti beniiiii :70:
aminnnnnnnnnn canım inş herkese nasip olru bu mutluluk :16::16::16:
bak ayağımı bi sürüdm geldin arkamdan peşi sıra :29::29::29::29::29::49::49: :1:
canım ben 5 haftalık :49: sat 1 haziran sende 4 haftalık taze bi :49:
halaya devammmmmmmmmmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Hastaneye girince üstüme çökmüştü karamsarlık ama çok şükür sevinçten ağlayarak çıktık ordan..
oyyyyy kuzucuklarımız da yaşıt olacak inşallah desene.
eee doğum nasıl hesaplanıyo, nasip olursa ne zaman kavuşuruz kiiii...
ayyy abarttım sanırım, daha kese bile görmedik..
Rabbim önbe babacıklarına sağlık sıhhat nasip etsin bebişlerimizin..
inşallah bebişlerimiz de sağlıkla doğsun.. bakarsın balıkesire düşer yolumuz, ya da sizin Antalya'ya...

:52::52::52::52::52::52::52:bi hamişimiz daha oldu baharım ayağını iyi sürümüş :1::1:
çokkkk sevindim canımmm tebrik ederim ALLAHIm tamamına erdirsin
RABBİM evlatlarını kucağıa aldığın günü göstersin İNŞALLAH
bu aylarda hep güzel haberler alıyoruz hep devam eder İNŞALLAH
okadar çok hamişimiz olduki sayamadım son bir senedir :44:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Çok sağol canım Allah razı olsun. darısı bekleyen arkadaşlarımın başına inşallah..

Kizlar gunaydinlar hayirli cumalar. ...
Canlar size bisey sormak istiyorum...
Ersel beyin kurlerini esleriniz cay kasigi ile mi yoksa seker kasigiyla mi aliyor?
Cay kasigiyla bitecek gibi degil ya sabirsizlaniyorum. ....

kucuk kutu zaten bende cabuk biter diye dusunuyordum,surup sisesi gibi sisede

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN
:52::52::52::52::52:

gozun aydin olsun canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
masallah topik costu ne guzel bir hafta hamile haberi var bir suru
rabbime binlerce sukurler olsun azolularda hamile olabiliyor:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar hamileyimmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:ve muhtemelen ikiz :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşım gözün aydın.allah tamamına erdirsin.rabbim bööyle güzel haberler aldırmayı her daim nasip etsin inşallah.tebrik ediyorum.

lamyaycığım bizim buralarda çok sıcak öyle böyle değil.35 üzeri yani.bende ilaçlar gelince pregnly ile birlikte dolaba koydum.sonra aklıma takıldı.çünkü pergnlyler soğuk zincir yani buz torbalarındaydı ama menegonlar normal kutudaydı.sonra eşime eczacıyı arattım eczacı dolapta nemlenme yapıp ilaç bozulabilir demiş.merdiven altı veya kiler gibi gün ışığı almayan yerde muhafaza edilmeliymiş.bizde öyle yaptık canım.

ben ne yapsam acaba evim kucucuk kileri merdiven altiyok bir esime sorayim elbise dolabinami koysam bnede acab a bir yer bakayim:18::18::18:

canım kesin olmamakla beraber cinsiyetiniz hayırlı olsun canım.sağlıklı olsun,saliha bir evlad olsun inşallah.

ben ne yapsam acaba evim kucucuk kileri merdiven altiyok bir esime sorayim elbise dolabinami koysam bnede acab a bir yer bakayim:18::18::18:
canım bizimde kiler balkonda ve sıcak.merdiven altı apartmanda zaten zor.bizde vestiyerin serin tarafına kutusuyla beraber koyduk.

canım ya ne mutlu oldum allahm dün gece namazımda bebek isterken senin sevalin tulayın adını saymıştm meğersem sen zaten hamileymişsin allahm ne buyuksun bunca skntınzın içinde verdi size mucizenizi inanki ağlıyorm suan ben de anne olmanın o mutluluğu yaaşamayı o haberi eşime verrmeyi komsu gezmelerinden kaçmamayı sırf o soruyu duymaamak için adetliyim bugun vb seyler söyleyip kaçmayı ve içimdeki o acıyı dindirmeyi daha dogrusu dinmesini o kadar istiyorm ki... raabbim bize de hayrlısı ile wersn inş çünkü içim çok acıyorr...allah tamamına erdrsn baharcm öptum...

Allah razı olsun duaların için gönlü güzel kader arkadaşım.
Ama ne olursun böyle karamsar olma sen inançlı bir insansın.
Vakti saati gelince hepimiz böyle müjdeli haberler vereceğiz elbet.
Sadece bahar gibi zamanını bekliyoruz.
Sen şimdi bunları düşünme.Ramazan ayının bereketiyle feyziyle huzuruyla ilgilen tamam mı canım benim.

Hastaneye girince üstüme çökmüştü karamsarlık ama çok şükür sevinçten ağlayarak çıktık ordan..
oyyyyy kuzucuklarımız da yaşıt olacak inşallah desene.
eee doğum nasıl hesaplanıyo, nasip olursa ne zaman kavuşuruz kiiii...
ayyy abarttım sanırım, daha kese bile görmedik..
Rabbim önbe babacıklarına sağlık sıhhat nasip etsin bebişlerimizin..
inşallah bebişlerimiz de sağlıkla doğsun.. bakarsın balıkesire düşer yolumuz, ya da sizin Antalya'ya...

şükürler olsun canım allah hepimizi hep mutluluktan ağlatsın :16:
evet canım allah nasip eder sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirirse bebişlerimiz yaşıt olacak :16::16::16:
sen ben babex mart anneleri topiğinde buluşuruz artık :1:
canım bak benim hamilelik takviminin altında hamilelik takvimi ekle diye yazı var oradan ekle sende...
sat ını yazarak beklenen doğum tarihini bulup profiline yazıyorsun...
aramızda 8 gün var benim satım 1 hazirandı...
benim beklenen doğum tarihi 9 mart seninkide 17 marttır...
ama sen yap orada daha net çıkar :34:
inş hayırlısıyla keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız :16:
inş canım görüşürüz bigün :70:

canım ya ne mutlu oldum allahm dün gece namazımda bebek isterken senin sevalin tulayın adını saymıştm meğersem sen zaten hamileymişsin allahm ne buyuksun bunca skntınzın içinde verdi size mucizenizi inanki ağlıyorm suan ben de anne olmanın o mutluluğu yaaşamayı o haberi eşime verrmeyi komsu gezmelerinden kaçmamayı sırf o soruyu duymaamak için adetliyim bugun vb seyler söyleyip kaçmayı ve içimdeki o acıyı dindirmeyi daha dogrusu dinmesini o kadar istiyorm ki... raabbim bize de hayrlısı ile wersn inş çünkü içim çok acıyorr...allah tamamına erdrsn baharcm öptum...

canım çok saol duaların içinnnnnnnn :70:
hiç beklemediğimiz bi anda geliverdi bebişim şükürler olsun :16:
inş sizlerede nasip olacak canım dualarım sizlerle :16::16::16:

Canim Allah tamamina erdirsin saga salim kucagina alirsin insallah. hamislerin dualari ksbul olurmus neolur bizim icinde dua edin hamisleeeeerrrrr. kuzey28 sizde prob neydi?benim esim azosperm suan bitkiselleri kullanoyor dr.tese dedi cok uzuluyoruz valla hamisler cok iyi mpral oluyo

gozun aydin olsun canim rabbim kucaginada almayi nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
masallah topik costu ne guzel bir hafta hamile haberi var bir suru
rabbime binlerce sukurler olsun azolularda hamile olabiliyor:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Aminnn canım inşallah.. Rabbimin mucizeleri sonsuz. her azolu anne olur inşallah.
Baharım güzel sürüdü ayağını..

arkadaşım gözün aydın.allah tamamına erdirsin.rabbim bööyle güzel haberler aldırmayı her daim nasip etsin inşallah.tebrik ediyorum.

sağol canım Allah razı olsun. Rabbim diğer arkadaşlar için devamını getirsin inşallah..

şükürler olsun canım allah hepimizi hep mutluluktan ağlatsın :16:
evet canım allah nasip eder sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirirse bebişlerimiz yaşıt olacak :16::16::16:
sen ben babex mart anneleri topiğinde buluşuruz artık :1:
canım bak benim hamilelik takviminin altında hamilelik takvimi ekle diye yazı var oradan ekle sende...
sat ını yazarak beklenen doğum tarihini bulup profiline yazıyorsun...
aramızda 8 gün var benim satım 1 hazirandı...
benim beklenen doğum tarihi 9 mart seninkide 17 marttır...
ama sen yap orada daha net çıkar :34:
inş hayırlısıyla keseyide görürüz kalp atışlarınıda duyarız :16:
inş canım görüşürüz bigün :70:

ikiz olur da sağlıkla devam ederse marta kalmaz sanırım ama her daim yanınızda olacam inşallah ..

hayırlı cumalar kızlar....
baharcım inan çok sevindim rabbim tamamına erdirsin mevlam gönderdiği minik mucizenle eşinede şifa verir inşallahhhhhhh.....
kuzey sanada hayırlı olsun mevlam kucağına aldığın günleride yaşatsın baharda sende hayırlı sağlıklı huzurlu bir 9 aydan sonra doğum haberlerinizide vermeyi nasip etsin inşallah

gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::49::49::49::49::52::52::52:
haydi tekrar halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
darısı hepimize inşallah :49:

Canim Allah tamamina erdirsin saga salim kucagina alirsin insallah. hamislerin dualari ksbul olurmus neolur bizim icinde dua edin hamisleeeeerrrrr. kuzey28 sizde prob neydi?benim esim azosperm suan bitkiselleri kullanoyor dr.tese dedi cok uzuluyoruz valla hamisler cok iyi mpral oluyo

Amin canım Allah razı olsun. inşallah tamamına erer.:nazar::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Bu sıkıntıları en çok yaşayan bilir canım. inan bana her daim önce isteyen herkese içinde bana da diye dua ettim Rabbime.
Şükürler olsun dualarımız ve emeklerimiz sonuç buldu.
canım benim eşim 10 yıldır lösemi hastası(kan kanseri).20 yaşından beri..
aylarca kemoterapi, radyoterapi ve ışın tedavisi aldı.
2 defa ilik nakli oldu. bu süreç sonunda doktorlar bebek konusunda umudunuzu kesin dediler.
2. ilik naklinin üzerinden 2,5 yıl geçtikten sonra tahlil yaptırdık.
"normal değil ama tüp bebek olur dedi doktorlar. KLOMEN tablet verdi.
20 günün sonunda 2 tüp sperm dondurttuk.
ama şükürler olsun onlara gerek kalmadı. benden yumurta toplandığı gün eşimden tekrar sperm alındı ve onlar yeterli geldi.
veeee nihayet Rabbim muradımızı verdi.
inşallah sizler de hayırlısıyla alırsınız bu güzel müjdeyi.
dualarım sizinle..

gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::49::49::49::49::52::52::52:
haydi tekrar halaya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
darısı hepimize inşallah :49:

inşallah canım.. Aminnnnnnnnnn :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

kuzey sanada hayırlı olsun sağsalim kucana al inşllahhh
bahar hepmize uğur getirisn inşallahh

amin canım inşallah. Bahar uğurumuz hepimizin..

tebrikler canım. çok sevindim siizn adınıza. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Maşallah topiğe her gün muhteşem haberler alıyoruz inşallah böyle devam eder

Back
X