Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadercim sanada geçmiş olsun .sen içini ferah tut umarım sonuç iyi çıkar.evet canım gerçekten çok haklısın..sağlık heeerşeyden önemli...sağlığımızın kıymetini çok iyi bilmek lazım,hastanede bi kadın görmüştüm ...rahminde tümör varmış...bian düşündüm şimdi ben bebek için mücadele ediyorum ya bende öyle bi durumda olsaydım ...Allahım kimseye yaşatmasın... düşünemedim bile ne kadar acı bir durum olduğunu... rabbim hepimize sağlık ve uzun ömür versin sevdiklerimizle beraber...

merhaba espoir
idare eder iyiyim sen nasilsin?

Iyilik ne olsun ki.
Umudunukaybetme arkadasinin haberini duyunca sevindim keske bizdede çiksa diyorum bir anda ümitlendim.
Sende umudunu kaybetme cicek tese'de bulunmadi diye üzülme esin ilaç tedavisi görsûn kim bilir ondada normal yoldan çikis olur.
Kaan aydos'a yazdin mi ?

Umuduunukaybetme arkadasim adina bende cok sevindim
evet bulunamadi diye cok uzuldum ama simdik umutlandim belki bir gun bizimde yuzumuz guler insallah allahim biziide gorur.
Yok canim yazmadim daha
yazacaz bakalim aslinda gitsek daha iyi ama muayne ederdi ama nasil gidecen simdik

slm ben yeniyim aranızda eşimin de azospermi var varikosel ameliyatı olmuş ama olumlu sonuç alınamadı tese işlemi yapıldı ama sperm bulunamadı ne yapmamız gerekiyor bilemiyorum

Ilk önce mail yolla sorununuzu anlat
size muhtemelen ilaç tavsiye eder çünki esinin hormon degerleri normal ve iyi
söyledigi ilaçlari uygulayin
tûrkiye'ye gittiginizde'de yûz yüze görüsürsünüz
sen zaman aybetme bekleme bos durmaktansa
Türkiye'ye ne zaman gitmeyi düsünüyorsunuz ?

ilac tedavisi oldunuzmu hic? Kaan aydos la gorusun bence . illaki birkac tanede olsa bulunur. doktor cok onemli

slm ben yeniyim aranızda eşimin de azospermi var varikosel ameliyatı olmuş ama olumlu sonuç alınamadı tese işlemi yapıldı ama sperm bulunamadı ne yapmamız gerekiyor bilemiyorum

Aramiza hosgeldin ve geçmis olsun
sen türkiye'desin kaan aydos'a gitmenizi tavsiye ederim
esinin tahlileri nasil hormon degerleri normal seviyede mi ? Genetik yaptirdi mi ?

ilaç tedavisi görmedik bursa da yaşıyorum doktorumuzda tam anlamıyla birşey söylemedi sadece kromozom sayısı 24 bunun 46 olması gerek dedi

bende sen gibi dusundum bi ilac onerir bizde kulllanir gittigimizde gorusuruz yuz yuze diye ama bize bisey onermedi ki
ama tekrar yollayacam
zaten bu gecen zaaman beni uzen sey

ilaç tedavisi görmedik bursa da yaşıyorum doktorumuzda tam anlamıyla birşey söylemedi sadece kromozom sayısı 24 bunun 46 olması gerek dedi

Doktor birsey demedi mi
o zaman esinde genetik sorunu var kromozom eksikligi var bazilarindada 47 olabiliyor.
bence doktor degistirin siz.

haklısın bakalım şans ama tıpda bir yerde yolun sonu diyor yapacak birşey yok ben her sonuca hazırım bakalım hayat bize neler gösterecek tekrar herkese bol şanslar diliyorum

bende sen gibi dusundum bi ilac onerir bizde kulllanir gittigimizde gorusuruz yuz yuze diye ama bize bisey onermedi ki
ama tekrar yollayacam
zaten bu gecen zaaman beni uzen sey

Sen kaan beye yazdiginda hollandada oldugunu söyle esinin sorununu anlat tese oldugunuda söyle
ve yardimci olmasini iste
ne yapmaniz gerektigini sor

melike moralinizi hiç bozmayın.... gerçi burada durumu daha iyi açıklayacak arkadaşlar var ama ben elimden geldiğince anlatmaya çalışayım bizde olucaz önünüzdeki bi kaç ay içinde m.tese ameliyatını... bende öncelikle hem araşrıyorum hemde buradaki arkaşlarımdan takip ediyorum m.tesede sperm bulunamasada daha sonradan gerek ilaçla,gerek kürlerle canlı spermlere ulaşılabiliyo canım...hatta burda m.tese bulunamayıp sonradan eşlerinde canlı sperm oluşan arkadaşlar var...önceki sayfalara bakarsan daha iyi anlarsın canım ... doğru dr ve doğru merkezide bulduğun taktirde işiniz dahada kolay olur canım...peki siz hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı?

Sen kaan beye yazdiginda hollandada oldugunu söyle esinin sorununu anlat tese oldugunuda söyle
ve yardimci olmasini iste
ne yapmaniz gerektigini sor

Canim soyledik artik tekrar soyleyecez
Insallah bu sefer yardimci olur zaman kaybetmeden baslariz
zaten cok zaman kaybetik
Size ilk mailde yardimci olmusmuydu?

esport ve ebruli ilginiz için çok teşekkür ederim bursa da,bursa tüp bebekte olduk tese işlemini nereye hangi branşa gitmemiz gerekiyor eşimin umudu okadar az ki ne yapacağımı şaşırdım

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr...............

vayyyyyyyyyy kalabalık bir ortamın içine düştüm burada ilk defa ................

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza biz eksilelim diye uğraşırken gün geçtikçe dahada artıyoruz yaaaaaa ........azo nedir bilmezken sadece bizim başımızda olduğunu sanarken halbuki bu dertle uğraşan ne kadar çok kişi varmış..............rabbim bu müzdarip dertten en kısa zamanda kurtulmayı nasip eder inşallah hepimize...............

zaten tek tekde olsa yavaş yavaşda olsa sırasıyla arkadaşlar kurtuluyolar azo illetinden darısı bütün arkadaşlara olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

canim tesekkur ederim sag olasin.1 hafta nasil gececek bilmiyorum cok korkuyorum allah kimseyi korktuguna ugratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…