merhaba cicek nasilsin ?
merhaba espoir
idare eder iyiyim sen nasilsin?
Iyilik ne olsun ki.
Umudunukaybetme arkadasinin haberini duyunca sevindim keske bizdede çiksa diyorum bir anda ümitlendim.
Sende umudunu kaybetme cicek tese'de bulunmadi diye üzülme esin ilaç tedavisi görsûn kim bilir ondada normal yoldan çikis olur.
Kaan aydos'a yazdin mi ?
Umuduunukaybetme arkadasim adina bende cok sevindim
evet bulunamadi diye cok uzuldum ama simdik umutlandim belki bir gun bizimde yuzumuz guler insallah allahim biziide gorur.
Yok canim yazmadim daha
yazacaz bakalim aslinda gitsek daha iyi ama muayne ederdi ama nasil gidecen simdik
slm ben yeniyim aranızda eşimin de azospermi var varikosel ameliyatı olmuş ama olumlu sonuç alınamadı tese işlemi yapıldı ama sperm bulunamadı ne yapmamız gerekiyor bilemiyorum
Ilk önce mail yolla sorununuzu anlat
size muhtemelen ilaç tavsiye eder çünki esinin hormon degerleri normal ve iyi
söyledigi ilaçlari uygulayin
tûrkiye'ye gittiginizde'de yûz yüze görüsürsünüz
sen zaman aybetme bekleme bos durmaktansa
Türkiye'ye ne zaman gitmeyi düsünüyorsunuz ?
ilaç tedavisi görmedik bursa da yaşıyorum doktorumuzda tam anlamıyla birşey söylemedi sadece kromozom sayısı 24 bunun 46 olması gerek dedi
tine 85 sizinde allah yardımcınız olsun...umarım iyi sonuçlarla müjdelendirisin buradan bizleri...ama olmasa bile sakın yolun sonu diye düşünme canım...çünkü ,inanç ,sabır ve DUA ile Rabbim her kapıyı açar merak etme...
bende sen gibi dusundum bi ilac onerir bizde kulllanir gittigimizde gorusuruz yuz yuze diye ama bize bisey onermedi ki
ama tekrar yollayacam
zaten bu gecen zaaman beni uzen sey
Sen kaan beye yazdiginda hollandada oldugunu söyle esinin sorununu anlat tese oldugunuda söyle
ve yardimci olmasini iste
ne yapmaniz gerektigini sor
kadercim sanada geçmiş olsun .sen içini ferah tut umarım sonuç iyi çıkar.evet canım gerçekten çok haklısın..sağlık heeerşeyden önemli...sağlığımızın kıymetini çok iyi bilmek lazım,hastanede bi kadın görmüştüm ...rahminde tümör varmış...bian düşündüm şimdi ben bebek için mücadele ediyorum ya bende öyle bi durumda olsaydım ...Allahım kimseye yaşatmasın... düşünemedim bile ne kadar acı bir durum olduğunu... rabbim hepimize sağlık ve uzun ömür versin sevdiklerimizle beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?