Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinizin ramazanı hayırlı olsun ilk teravisi,ilk orucu hayırlara vesile olsun ,Allah tamamına erdirsin ramazanı şerifimiz dertlerimize derman olsun hayırlısı ile bebeklerimiz bize getirsin .mutlulukların en güzeli ile sevinmeyi nasip etsin hepinize. canım kardeşlerim hayırlı haberlerinizi bekliyorum :16:

Bu ayda, Cennet kapıları açılır. Cehennem kapıları kapanır. Şeytanlar, zincirlere bağlanır. Rahmet kapıları açılır. Allahü teâlâ, bu mübarek ayda Onun şanına yakışacak, kulluk yapmayı ve Rabbimizin razı olduğu, beğendiği yolda bulunmayı, hepimize nasip eylesin!
ramazan ayı hepimize sevgi,muhabbet, günahlarımızdan arınmayı,
dualarımız da buluşmayı nasip etsin hepimize
$84048276.webp

merhaba canlarım ,ayağımın tozuyla sevincimi paylaşayım dedim sizinle..
bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
preglny ve menogona başlayacağız Allah ın izniyle de .
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.

bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.

hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.

bugün hocanın yanına gittik sabah kan tahlilini ve sperm testini verdik ,sonuçlar güzel 330000 immatür germ hücre çıktı çok şükür daha başlangıç tabi ama bu da mutluluk verici..çünkü herşeyimiz 0 idi.hoca da hormanların iyi olduğunu söyledi fsh 19 lardan 0,64 e düşmüş tedaaviye yeni başladık gayet güzel dedi inşallh bu hücrelerde sperme dönüşür biran önce.
önce anlamadım ama sonuçlar şimdilik güzelmiş.Allah ın iizniyle en yakın zamnda hepimiz görelim şu spermleri.

bu arada merak eden dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun başta bu tedaviye başlamamıza vesile olan bursa5816 dan sağol arkadaşım ben bursadan kim var ne yapacam diye çırpınırken bana çok yardımcı oldun ve yüzümüzün bir nebze gülmesine vesile oldun.

hepinize hayırlı ramazanlar hepinize bol bol dua edicem hepinizi seviyorum Rabbim gönlünüzdekileri hayırlı eylesin inşallah.
hoşgeldin cnm hücreler çıkmış çokk sevindim inş devamı spermler olsun
:64::64::64::64:bundan sonra hep iilikler bulsun şu ramazan bize hep güzel şeyler getirsin cnm :16::16:

hoşgeldin cnm hücreler çıkmış çokk sevindim inş devamı spermler olsun
:64::64::64::64:bundan sonra hep iilikler bulsun şu ramazan bize hep güzel şeyler getirsin cnm :16::16:

Allah razı olsun canım benim ,inşallah ramazan bereketiyle gelir hepimizin yüzü güler,

mutluyum bi okadar yorgun :)

dinlenmeden sizinle paylaşmak isteedim sevincimi.

canlar biz geldikkkkkkk çok şükür kesemizi gördükkkkkkk :52::52::52:
dr ultrasonla bakar bakmaz gördüm miniğimi :nazar:
"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu :52::52::52:
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür :16:
23 temmuza kalp atışı için gün verdi...
inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız meleğiminnnnn :16::16::16:
rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu inş :16::16::16:

OHHH MASALLAH :nazar: :46::46: BUNU GOSTEREN RABBIM SIZE BOL KUYRUKLU SPERMCIKLERIDE EN KISA ZAMANDA GOSTERIR INSALLAH HADI AZ KALDI CEMREM29 PESINDEN SEN GIDECEKSIN INSALLAH SIZINDE 40 LARINIZ KARISIR INSALLLAAAAAAHHHHH:52: BUNA HALAY CEKMEZSEM OLMAZ :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66:

CANIM RABBIM YOLUNUZU BAHTINIZI ACIK ETSIN INSALLAH SENDE MUJDELI HABERLERLE DONERSIN INSALLAH HADI BAKALIM SIMDI SIRA SIZDEE :40::40: INSALLAH SEN VE DIGER ARKADASLAR TEZ VAKITTE KURTULURSUNUZ BU ILLETTEN SONRADA RABBIM KAVUSTURSUN ERKENDEN :49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ALLAH razı olsun canım inşallah herkes tez zamnda kurtulur bu illetten şimdilik başlangıç güzel çok şükür.

Allah razı olsun canım benim ,inşallah ramazan bereketiyle gelir hepimizin yüzü güler,

mutluyum bi okadar yorgun :)

dinlenmeden sizinle paylaşmak isteedim sevincimi.
aminnn hep böle sevinçten yorgun olallım
git dinlen cnm yarın görüşürüz :34:

"gözünüz aydın keseyi gördük" dedi dr benim şaşkın aşkım "oleyyyyyyyyyyy" diye bi bağırdı beni de druda korkuttu :52::52::52:
dr "kese çok iyi çok daha güzel bi yere yerleşmiş herşey yolunda" dedi çok şükür :16:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
şaşkın babası şirin annesine gösterdi kendini demek ne güzelllll
kalp atışını da duyarsınız inşllhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
DARISI BİZLEREEEEEEEEEEEEE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

inşallah canım benim ya sevincimizde sevinip üzüntümüzde kederlenen insanlara ne kadar hasretmişiz.sağol canım .
burası bizim evimiz arkadaşlarımızla muhabbet etmek için zaten güzelim
sevincimizde birrr acımız da bir biri sevinse bizde uçarız biri üzülse bizde ağlarız
inş bundan sonra hepimiz güleriz sıraylaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:

Canım tebrikler bebişinin inşallah kalp atışlarınıda duyarsın en yakın zamanda:)

Gözünüz aydın arkadaşım,ne güzel giden herkez olumlu haberlerle dönüyor, inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz,canım siz pregnyl ve menagona hiç başlamadanmı hücreler çıkmaya başladı ne kullandınızki buzamana kadar,bide sizin azosperm sebebiniz neydi,çok soru sordum galiba kusura bakma....

cnm ayy keseyi görücen demek maşallahhhhh kız bak o günler bile gelmişşş
sen kalp atışlarınıda duyacaksın inşş:nazar::nazar:
hemen bize yaz merak ederiz biz seni güzelim:16:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
şaşkın babası şirin annesine gösterdi kendini demek ne güzelllll
kalp atışını da duyarsınız inşllhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
DARISI BİZLEREEEEEEEEEEEEE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

evet teyzesi çok şükür gördük inci tanemizi :16::16::16:
allahın izniyle pıt pıtlarıda duyarız inş :16::16::16:
herzaman dualarımdasınız bidenem inş sizde göreceksiniz bu günleri en kısa zamanda :70:

canım gözünüz aydınnnnnnnnnn :64::64::64::64::64:
en kısa zamanda spermleride görürsünüz inşşşşşşşşşş :16::16::16:

evet teyzesi çok şükür gördük inci tanemizi :16::16::16:
allahın izniyle pıt pıtlarıda duyarız inş :16::16::16:
herzaman dualarımdasınız bidenem inş sizde göreceksiniz bu günleri en kısa zamanda :70:
şükür cnm çok şükürr:nazar::nazar::nazar::nazar:
pıt pıtları duyarsın tekmeleri hissedersinn inşş o günlerde sırayla gelecekkk:16::16:
aminnn darısı bizeeeee olsunnnnnnn:16::16:

canım benim hadi gözün aydın sende eşinde rahatlamışsınızdır artık
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:meleğimizde sıkı sıkı tutunmuş annesine Rabbim sizleri bir ömür boyu ayırmasın
inşallah babasıda bu yaşadığı mutluluk ve güzel günler sayesinde hastalığını tedaviye bile gerek kalmadan atlatır
dualarımız sizinle inşallah kalp atışlarınıda duyacaksınız :16::16::16::16::16:

Back
X