Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
internetimiz yeni bağlandı o yüzden yazamadım

hamile imişsin valla kendim olmuş kadar sevindim

allah tamamına erdirsin bize de dua et

inşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın amin

her daim arkadaşlar ve sen dualarımdasınız

allah bizlerede nasip etsin o güzel duyguyu

bizim içinde sev bebişini

iyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar :16::16::16:

Merhaba, onceki mesajlarda adi gecen celalettin hocaya nasıl ulasabilecegimiz hakkinda detayli bilgi verebilir misiniz? Esimde de inmemiş testis sorunu oldugu icin azospermi oldugunu öğrendik. Bu nedenden kaynaklanan azosperm icin bu hocayla gorusen ve olumlu sonuclar alan var mi? Allah hepimizin gonlune gore versin.

iyi geceler canımmmm..bende öyleyimmm herşeye gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimiiii bide alıngan oldum çokk:25::25::25:

ayyyy flz sorma ya önceden hiç aldırış etmezdim çok duygusallaştım durup dururken ağlayıncada insanlar yanlış anlıyor .böyle içim sıkılıyor Allahım bebeklerimizi korusun .alınganlık yok şükür çünkü o konuda kendime çok söz verdim beş para etmez insanların sözünemi alınacağım diye ,alınganlık yok ama duygusallık karamsarlık var:49:

Merhaba, onceki mesajlarda adi gecen celalettin hocaya nasıl ulasabilecegimiz hakkinda detayli bilgi verebilir misiniz? Esimde de inmemiş testis sorunu oldugu icin azospermi oldugunu öğrendik. Bu nedenden kaynaklanan azosperm icin bu hocayla gorusen ve olumlu sonuclar alan var mi? Allah hepimizin gonlune gore versin.[/QUOTE

Son düzenleme:
Merhaba, onceki mesajlarda adi gecen celalettin hocaya nasıl ulasabilecegimiz hakkinda detayli bilgi verebilir misiniz? Esimde de inmemiş testis sorunu oldugu icin azospermi oldugunu öğrendik. Bu nedenden kaynaklanan azosperm icin bu hocayla gorusen ve olumlu sonuclar alan var mi? Allah hepimizin gonlune gore versin.[/QUOTE

sonuç alanlar var galiba :43::43:

Günaydınnnnnnn herkeseeeeeeee :16::16::16::16::16::16:

$1003137_552515778148419_1932921573_n.webp

aminnnnnnnn bitanemmmmmmm :29:
sen nasıl oldun bugün ağrıların geçti mi biraz :26:
iyim cnm bugün ağrılarım azaldı sabah kalkınca hafifi ağrım vardı
şimdi dünden iiim kalktım etrafı topluyorum iş güç aynı ne olsun:6:

hepinize merabalar hayırlı ramazanlar hanımlar baharcım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin kucagındada gör bebişin gelmiş çok şükür darısı olmayanlara benim dünyadan haberim yok evde bilgisayar yok benimki götürüyor iş yrerine zaten eskisi gibi vaktimde yok olsada bizim kızlar maşallah çok fenalar birisi uyusa sussa öteki başlıyor ötekisi sussa öbürü başlıyor günlerim çok yorgunlukla geçiyor yalnız çok zor ikiz bebek bakması canları içinde olsun gerçi ben razıyımda herşeye çok şükür bu günleride gördüm allahım herkeze göstersin hepinize hayırlı geceler..:16::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı ramazanlar bidenemmmmmmmmm hoşgeldin çok özledim seniiiii :70:
saol canım allah razı olsun :16:
canım daha öncede yazmıştın evde pc olmadığını kolay mı hem 2 bebişle ilgilenip bi de topiğe girmek :16:
allah kolaylık versin canım ama negüzel bi duygudur :16:
şükürler olsun onca seneden sonra tatlı mı tatlı kızların seninleeeee :8::8::nazar:
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu :16::16::16:
canım seni gördüğüme çok sevindim allaha emanet olun öpüyorum kocaman sizi :54::54::54:

internetimiz yeni bağlandı o yüzden yazamadım

hamile imişsin valla kendim olmuş kadar sevindim

allah tamamına erdirsin bize de dua et

inşallah sağlık ve sıhhatle kucağına alırsın amin

her daim arkadaşlar ve sen dualarımdasınız

allah bizlerede nasip etsin o güzel duyguyu

bizim içinde sev bebişini

iyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar :16::16::16:

çok saol zambakcımmmmmm allah razı olsun o güzel duaların için :16:
allah en kısa zamanda sana da nasip eder inş :16::16::16:
dualarımdasın canım benim hayırlı ramazanlar :54:

iyi olmanıza çok sevindimmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32: SEN BU YOLDA BENİM UMUDUMSUN BİLİYORSUN DEĞİLMİ:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

canım allahtan ümit kesilmez herşeyin bi zamanı var demekki...
inş senin mucizende bian evvel gelir sende başkalarına umut olursun canım benimmm :16::16::16:

ilk günü atlattım ya artık daha iim cnm oruçta gitmeseydi iidi de:1:

ilk günler zor olurr tabi..hmm oruçta giddii demek böyle başında hasta olunca kötü yaa
daha oruca yeni başlamış oluyosun sonra pat hasta oluyosunn ama ne yapcan :31::31:
topiği artık bahar ben açıyorummmmmmmmmmmmm:9::9::9::9::9:

Benimkide yatıyo her zamanki gibi.:27:
bende kalktımm 8:30 da
iyiyimm artık geceleri uykum daha iyi alışıyorum herhaldee:46::46:

ohhh çok sevindim tatlım bi ara baya bozulmuştu uyku düzenin...
uyuyun tabi dinlenin bebişinle güzelce :16:
çok şükür benim uyku problemim yok artık geç saate kalmıyorum...
11,30-12 gibi yatıyorum akşam uykum geliyor çünkü...
sabahta 8,30-9 gibi kalkıyorum otomata bağladık biz :1:
neyapmış seninki halledebilmiş mi dün işini :34:

Back
X