günaydın canım çok sağol
evet oldukça hastayım ses soluk çıkmıyor
çok fena faranjit oldum
şimdide öksürük başladı
sen nasılsın neler yaptın canım
canım benim eşimde cook faranjit olurdu gündelik sakız aldık canım aktardan sükür daha olmuyor canım tavsiye ederim eşimin bünyesi hassastır her sey dokunur ama bunun hiç bir zararını görmedi canım gecmiş olsun
ayy çok sağol canım ya ne diye alıcam aktardan anlamadım
gündelik sakız demişsin nasıl birşey o anlatırsan bende alayım inan sürekli hasta oluyorum
Aktardan "Günlük sakızı" alıyorsunuz.Günlük ağacı çamgillerden bir ağaç olup sakızı da çam sakızı gibi.
Bu sakızları gün içinde aklınıza geldikçe ağzınızda eritiyorsunuz acı bir suyu çıkıyor o suyu yutuyorsunuz.Ve bir hafta 15 gün buna devam edin devam ettikçe nasıl oradaki iltihabın söküldüğünü göreceksiniz.İyi yanı ise artık tekrar etmemesi oraya yerleşmiş rahatsızlıktan kurtulmuş oluyorsunuz.
Günlük sakızının 100 gr. ı 1-2 ytl arası oldukça fazla oluyor zaten bütün aile kullanabilirsiniz.
canım allah razı olsun herkesi düşünen arkadaşım benim
allah ta senin sıkıntılarını gidersin hayırlara gark etsin amin
ben de bu yazıyı görünce şaşırdım ben bir şey dedemiştim diyecektimki sen yazmışsın
hakkkınızı helal edin arkadaşlar
bayram sonu gidiyoruz inş bir faydası olmuştur ilaçların
şimdiden hepinizden allah razı olsun allah umduklarımızın hakkımızda hayırlısını nasip eylesin amin
pıtırım sonsuzun duasını okudum allah kabul etsin amin.
sonsuz için okudum Allah niyetini gerçekleştirsin amin
canım niyetleride yazarsan başa daha rahat niyetleniriz dua okurken
birde ben sali akşamı bayram için il dışına çıkacağım pazar akşamı döneceğim internet yok sıradaki arkadaşları alırım ben orada okurum yada başka bir fikrin varsa onu yaparız
pıtırcık cnm inşlh bayram sonunda eşinde bol bol kaliteli spermler çıkar sende
salih evlatlarına kavuşursun
bakalım bizde bayramdan sonra test yapıcaz hepimiz inş sevinirizzzzzzzzzz....
inşllhhhhhhhhhhhh cnm hepimizin eşinde çıksın bol bol spermlerrrrrrrrrrrinş canım inş. Allah razı olsun duaların için.
belki karşılaşırız istanbulda
sizdede inş sayılamayacak sperm çıkar da hepimiz kavuşuruz tatlım evlatlarımıza
okunan besmelelerle hepimizin muradları hayırlısyla bizlere nasip olsun cnm hayırlı sahurlar sana da....Arkadaşlar bayram sonuna kadar ki olan listeyi yayınladım.
Inş bayram sonu çifte bayram yaşarız hepimiz .
Selam kizlar bana lütfen Celalettin Perunun numarasini verebilirmisiniz eltim Istanbulda yasiyor kayinbiraderim azosperm ve eltim aradiginda ic hastaliklara bakiyormus Doktor bey diyor acaba aradiginda azosperm oldugunu söylememekmi gerekiyor.bana acil adresini ve numarasini verebilirmisiniz Hocaylan görüsen arkadaslar.:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?