- Emoji Skoru
- 250
- Puanlar
- 373
inşallah yeni ve güzel gelişmeler ile bizlere haber verirsin canım dualarımız seninleArkadaşlar pazartesiye randevu aldım,bir aksilik olmazsa kontrole gideceğiz:26:, 5 ay oldu tedaviye başlayalı,bir gelişme varmıdır acaba:26:,lütfen bize dua edin,buna çoook ihtiyacımız var
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol sıvı almayı ihmal etmeİyi olmaya çalışıyorum cnm hasta oldumm...
dün akşamdan belliydi olucağım bu akşam dahada ilerledi.
boğazım açıyo gözlerimm hapşırmaktan bi hal oldum valla
bişeyler içtim birazdan gidip yatıcamm..
uffff hiç istemiyodum hasta olmak kim isterki ama ilaçta içemiyorum ki şimdi.
yarına biraz daha düzelirim inşallah.
naz hanım iyi teyzesiii ellerinden öperr![]()
canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifa versin hem eşin için hemde arkadaşınızın çocuğu içinkizlar cok zor gunler geciriyorum aksam esim buyuk bir tehlike gecirdi pazartesi operasyon gecirebilir.rabbim beni daha nasil imtahan edeck diye uziyoe kendini .mayis ayinda da b ir tehlike atlattk.ne diyeyim ne yapayim bilmiyorum ama gecicek bu gunlerde.arkadaslarimda n birisi haftaya dugunu var yorgunluk diye aldirmadigi durum bir anda ms olarak cikti hayat iste ne zaman sinavimmiz bilmiyoruz.bir akadasim evladina derman ariyor o aglayinca icim parcalaniyor.100 milyarlil bir ameliyat ama o kadar yardim toplayamiyoruz cocugunu hayati risk altinda olacagi ameliyat kan kaybi fazla olan bir ameliyat masada kalma riski cokk.ama umudu var buyudugu zaman bana hic bir sey yapmadiniz demesim diye her seye raziyim diyor.
arkadasim anlatinca rabbim biz evlat icin yanip tutusuyoruz diyorum icimdenn.cok icim yaniyor burdaki arkadaalariminda uzuntulerii gecicek diyorum rabbim bizi seviyor ki imtihan ediyor diyoruum.ne gelir elimiDen bizim sesimizi seviyorki hep duysun diye hemen veermiyor.sesini duymak istemedigie hemen heer.seyi verirmis.
Dermansız der vermesin Rabbim