• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar bi çıkmazım içindeyim:43: eşimi bir türlü tedaviye ikna edemiyorum ne dediysem ne yaptıysam ikna olmadı birdaha yıkılmak istemiyorum diyor başka birşey demiyor evlatlık bebek almak istiyor yıkılırsam tekrar hayata bağlanamam diyor bende bir kez daha denemek istiyorum sonrasında keşke dememek için çünkü sadece birkez gittik doktora belki bu sefer olur diyorum ve çokta umutluyum o kadar güzel haberler okuyorumki burdan imkansız olanların bile çıkış olduğunu duydukça içim kıpırdıyor sanki bir gün bende yazacakmışım gibi geliyor tamam bir ara bende istiyordum buraya üye olmadan önce ama burda olanları güzel haberleri duyunca ertelemiştim :18: birazda korkmuştum doğrusu ya sonrasında beni terk edip gerçek ailesine bulmak isterse diye çünkü bende olsam aynısını yapardım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım :53:birkez daha diyorum son birkez belki ve keşke dememek için ama olmuyor işte olmuyor nuh diyor peygamber demiyo:47: onuda anlıyorum yıkılmak üzülmek istimiyor çocuk hasreti artık tak dedi arkadaşlarımızın ve hatta bizden daha küçüklerin bile çocuğu var ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana bi akıl verin deliricem valla:52::52::52::43::43::43::43:

merhaba canım, seni çok iyi anlıyorum. yalnız bir husus var biliyor musun bilmiyorum. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | sitede evlat edinme koşullarından biri

• Eşlerin en az beş yıldan beri evli olmaları veya her ikisinin de otuz yaşını doldurmuş bulunmaları,
    koşulları aranır.

bu şartı sağlamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eğer öyleyse eşini böyle ikna edebilirsin diye düşünüyorum, siz koşulları sağlayıncaya kadar tedavide belki sonuç alabilirsiniz.

200 adet hucre degerlendirmesinden % 80 i diploid % 10 u kaotik % 5 i anöploid % 5 i nullizomik gozlenmis haploid hucreye rastlanmamistir..tup bebek icin haploid hucre cikmasi lazmmis arkadaslar yani 200 hucre derken buradada konustugumuz gibi sperm oncesi cikan hucreler mi oluyo kiiii

Yazdigimla ilgili bilgisi olan var mi arkadaslar :-(

Canım 200 adet hücre incelemesi büyük bir ihtimal germ hücrelerdir.
Burda hiploid hücre çıkmamış ve bu hücreler ile tüp bebek yapılma şansı da düşüktür.
Kaan bay hiploid hücrenin çıkmasını bekliyor ve bu hücreler ile tüp bebek yapılabiliyor ama o da %15 bir ihtimal

sağol canım teşekkür ederim ...

teşekkür ederim biz tedaviye başlamak istiyoruz da inş hocada ister :)

pH : 8.9
Fruktoz : 260 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 7-8 EPİTEL ( nadir ) *Eritrosit : ( -) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 55 000 /cc Lökosit Oranı : % 11
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 445 000 /cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 89
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

yarın hocayı arayacağız baklım ne diyecek o kadar çok sadece 0 ı gördük ki şimdi grem hücre 445 000 yazınca umutlansam mı iyi mi kötümü diye düşünüyorum...

biz hiç böyle kapsamlı test yaptıramadık nerde kaç tl ye yaptırdınız söyleyebilirmisiniz bizde yaptırmak istiyoruz.

biz hiç böyle kapsamlı test yaptıramadık nerde kaç tl ye yaptırdınız söyleyebilirmisiniz bizde yaptırmak istiyoruz.

İstanbul da Celalettin Hocanın önerdiği laboratuvarda yapılıyor
Fiyatı 100 tl civarı.
Adres olarak da fatih de ANDROMER.

İstanbul da Celalettin Hocanın önerdiği laboratuvarda yapılıyor
Fiyatı 100 tl civarı.
Adres olarak da fatih de ANDROMER.

sevgılı arkadaşlar merhaba esım azosperm hastasıyıdı ve Allah yüzümüze baktı kı tesede cok sayıda sağlıklı hücre bulundu ve ben Allah ızın verdı eylül 16.uzun protokol tup bebek tedavısıne başladık sımdılık her sey yolunda 28 eylülde adet oldum normalde okuduğum kadarıyla adetın 2.veya 3.gunu dıger ıgnelere gecılıyor fakat benım tedavım bayrama denk geldıgı ıcın maalesef dıger ıgnelre gecemıoruz lucrınle baskılamaya devam bayram sonrası 21 ekımde asıl donem başlayacak lütfen dua edın dualrınızı bekliyorum kısının kışı adına yaptığı dua her zaman makbuldür ALLAH HEPImızın yardımcısı olsun dılerım tum arkadaşlar bır gun bu heyecanı yasasınlar

Canım 200 adet hücre incelemesi büyük bir ihtimal germ hücrelerdir.
Burda hiploid hücre çıkmamış ve bu hücreler ile tüp bebek yapılma şansı da düşüktür.
Kaan bay hiploid hücrenin çıkmasını bekliyor ve bu hücreler ile tüp bebek yapılabiliyor ama o da %15 bir ihtimal

Tulaycim yaa haploid hucre sansi cikmasi % 15 gibi kucuk bir ihtimal yani cocuk hayali kurmam bile su durumda imkansiz gibi ama rabbimden umit kesilmez mucizemzi i bir an once werr insallah

Kızlar kafam çok karıştı benimde eşimin de bugun celalettin hocayi aradik testimizi artik yaptralim die ignelerimiz btti çünkü.. ama dr.bey ayin dokuzunda gel hormon testi yapalim dedi esim tmm peki sperm testi dedi onu yaptrmicaz dedi nie die.sordugundada iste die cevap aldi.. ve henuz test yaptrtmadan ersel beyden tekrar ilac istememizi söyledi igne yenilememizi soyledi test yapmadan nasil gerek goruldu? Cunku 2, 5 ay once eger cikis olmazsa varikosel ameliyati demişti ama smdi bakmadan ilaclari alin dio kafamiz cok karıştı

evet cnm orada yazan 200 hucre sperm öncesı hucreler oluyor yaklasık 10 ay önce bızde fısh testı yaptırmıstık 200 hücrede %90 habloid hücre gorulmustu kaan hoca sperm bulma sansımız cok yuksek tup bebege baslayabılırız demıstı subat ayından bu yana 4 kez tedavıye baslamaya yeltendık fakat hep önumuze bı sorun cıktı bundada vardır bı hayır dedık ve suan beklemedeyız bıtkıseller falan kullanıyoruz gecenlerde kaan hocaya bu durumda sperm bulunma sansının yuzdesını sorduk bu seferde düsük tabıkıde dedı moralım bozuldu yanı %90 habloid le bıle dusukse sız bıraz daha beklemede kalın derım canım

evet cnm orada yazan 200 hucre sperm öncesı hucreler oluyor yaklasık 10 ay önce bızde fısh testı yaptırmıstık 200 hücrede %90 habloid hücre gorulmustu kaan hoca sperm bulma sansımız cok yuksek tup bebege baslayabılırız demıstı subat ayından bu yana 4 kez tedavıye baslamaya yeltendık fakat hep önumuze bı sorun cıktı bundada vardır bı hayır dedık ve suan beklemedeyız bıtkıseller falan kullanıyoruz gecenlerde kaan hocaya bu durumda sperm bulunma sansının yuzdesını sorduk bu seferde düsük tabıkıde dedı moralım bozuldu yanı %90 habloid le bıle dusukse sız bıraz daha beklemede kalın derım canım

Beklemedeyiz canim 2 kez teseden sonra hemen hucre cikmasi mucize olurdu zaten.yalniz kaan hoca neden boyle tutarsiz konusmus size anlayamadim.kok hucreye kaldi bnm umudum su an tedavide olan hastalarin sonucuna gore basvururuz artik kok hucre tadavisine allah hepimizn yardimcisi olsun

Selam kızlar. Biz perşembe günü Celalettin beye gittik. Bizim malesef çok sevindirici haberimiz yok :19::19::19:ama sanırım iki kişinin daha çıkışları çok yakınmış hoca onları çağıracağım dedi. İşlerim bu ara çok yoğun sonra detaylara geçerim. Herkese hayırlı günler.

Seval ve Mavimenekşenin dualarını okudum.
Bu arada Mavimenekşe sanırım sizin eşinizle tanıştık perşembe hastanedemiydi eşiniz?

afedersiniz bişey sorucam bir ürologun yazısındada okumuştum fish testi diye nedir bu fish testi biz henüz bunuda yaptırmadık sperm örneği mi veriyoruz kanmı? bide nerde yapılıyo açıklayıcı yazarsan sevinirim. Bilen arkadaşlar tabii sizlerde yazabilirsiniz

Tulaycim yaa haploid hucre sansi cikmasi % 15 gibi kucuk bir ihtimal yani cocuk hayali kurmam bile su durumda imkansiz gibi ama rabbimden umit kesilmez mucizemzi i bir an once werr insallah

Rabbimizden elbette umut kesilmez.
Her şerde bir hayır olduğunu sakın aklından çıkarma.
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Unutma bizler ve eşlerimiz Yüce Rabbimiz tarafından seçilmiş insanlarız.
Bunun farkına var ve olumlu düşün.
Bu fani dünyada olmasa bile gerçek dünyada güzel nimetlerin seni bekliyor.
Yeterki sabır etmesini bilelim.Eşlerimiz tedavi olmaya devam etsinler tabiki de
Bize verdiği diğer nimetlerin şükrünü edelim.

Selam kızlar. Biz perşembe günü Celalettin beye gittik. Bizim malesef çok sevindirici haberimiz yok :19::19::19:ama sanırım iki kişinin daha çıkışları çok yakınmış hoca onları çağıracağım dedi. İşlerim bu ara çok yoğun sonra detaylara geçerim. Herkese hayırlı günler.

Merhaba canım bende merak ettim seni.
Niye yook sevindirici haber bakim.
Daha sonra faceden detaylı konuşalım.
Bu hocanın çağıracağı kişiler kimler acaba merak ettim.

canım sağol yazdıkların için ....:16:

mavimenekşe, seval0817 arkadaşımızın besmelelerini okudum.

sayfaları hala okuyamadım :17:

öpüyorum seni hepimizi :3:

Bilg.

canım sağanak nikli arkadaş listeden çıktı...
onun okuyacağı besmelelri sen oku tatlım.
listeye böylelikle dahil etmiş olurum.
sayı da karışmamış olur.
aşağıya kime okuyacağını ve sayıları yazıyorum.
en kısa zamanda tamamlarsan sevinirim.
listeden de nikini takip edersin canımcım....:16:

lamyay için .................... 2000 adet
mavimenekşe için ............ 2000 adet
seval0817 için ................ 2000 adet

bismillahirrahmanirrahim.. çekeceksin canım....
Allah kabul etsin... duaların kat kat sana dönsün...
arkadaşların niyetleri: hayırlı evlat sahibi olmak......
canim lamyay ve mavimenekse icin okudum allah kabul etsin

afedersiniz bişey sorucam bir ürologun yazısındada okumuştum fish testi diye nedir bu fish testi biz henüz bunuda yaptırmadık sperm örneği mi veriyoruz kanmı? bide nerde yapılıyo açıklayıcı yazarsan sevinirim. Bilen arkadaşlar tabii sizlerde yazabilirsiniz

fısh testi sperm örneğiden bakılıyor.
biz ankarada yaptırmıştık.
diğer illerde de yapılıyordur belki.
amacı sperm öncesi çıkan hücreler tüp bebek yapılacağı zaman ne kadar olgunlukta olup olmadığına bakmaktır.

Rabbimizden elbette umut kesilmez.
Her şerde bir hayır olduğunu sakın aklından çıkarma.
Rabbim beterinden korusun inşallah.
Unutma bizler ve eşlerimiz Yüce Rabbimiz tarafından seçilmiş insanlarız.
Bunun farkına var ve olumlu düşün.
Bu fani dünyada olmasa bile gerçek dünyada güzel nimetlerin seni bekliyor.
Yeterki sabır etmesini bilelim.Eşlerimiz tedavi olmaya devam etsinler tabiki de
Bize verdiği diğer nimetlerin şükrünü edelim.

Canim inanki konusmalarin bana terapi gibi geliyo gercekten coooook sagol :-) bir an once sifamizi buluruz insallah evliligin en guzel meyvesi bir bebegin olmasi ve bizde bunu burada en cok isteyenlerdeniz rabbim dualarimizi kabul etsin insallah bizde bir gun burada cicek arkadasimiz gibi guzel haberler vermek nasip olur....

Back
X