selam arkadaşlar bi çıkmazım içindeyimeşimi bir türlü tedaviye ikna edemiyorum ne dediysem ne yaptıysam ikna olmadı birdaha yıkılmak istemiyorum diyor başka birşey demiyor evlatlık bebek almak istiyor yıkılırsam tekrar hayata bağlanamam diyor bende bir kez daha denemek istiyorum sonrasında keşke dememek için çünkü sadece birkez gittik doktora belki bu sefer olur diyorum ve çokta umutluyum o kadar güzel haberler okuyorumki burdan imkansız olanların bile çıkış olduğunu duydukça içim kıpırdıyor sanki bir gün bende yazacakmışım gibi geliyor tamam bir ara bende istiyordum buraya üye olmadan önce ama burda olanları güzel haberleri duyunca ertelemiştim :18: birazda korkmuştum doğrusu ya sonrasında beni terk edip gerçek ailesine bulmak isterse diye çünkü bende olsam aynısını yapardım ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
birkez daha diyorum son birkez belki ve keşke dememek için ama olmuyor işte olmuyor nuh diyor peygamber demiyo
onuda anlıyorum yıkılmak üzülmek istimiyor çocuk hasreti artık tak dedi arkadaşlarımızın ve hatta bizden daha küçüklerin bile çocuğu var ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana bi akıl verin deliricem valla
![]()
merhaba canım, seni çok iyi anlıyorum. yalnız bir husus var biliyor musun bilmiyorum. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | sitede evlat edinme koşullarından biri
- Eşlerin en az beş yıldan beri evli olmaları veya her ikisinin de otuz yaşını doldurmuş bulunmaları,
koşulları aranır.
bu şartı sağlamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eğer öyleyse eşini böyle ikna edebilirsin diye düşünüyorum, siz koşulları sağlayıncaya kadar tedavide belki sonuç alabilirsiniz.