- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm aramıza hoşgeldin demek zorundayım çünki hoş değil bu durumumuz ama ne yaparsın dualarla tedavilerle atlatırız inşlh bu günleriiii:26::26:merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim eşimde azospermi...
2 yıllık evliliğimizde hiç yüzümüz gülmedi...ilk başta vajinismus olduğumu öğrendik ilk bir yıl ilişkiye giremedik 8 ay psikiyatriste gittik...o zor süreci sırf çocuğumuz olacak hevesiyle atlattık...ilişki sırasında sırf kendimi bebeğimiz için diyerek motive ettim...daha sonrasında ise çocuk için doktora gittiğimizde spermiyogramda hiç sperm bulunamadı dediler sizin çocuğunuz olmaz boş yere uğraşmayın dediler dünya başımıza yıkıldı...pes etmedik doktor doktor hastane hastane dolaştık. şuan kaan aydos'un hastasıyız geçen nisan ayında hem micro tese hemde varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç yine hüsran oldu. şimdi ilaç tedavisi uyguluyor. en son görmeye gittiğimizde doktorumuz bize nisan mayıs gibi kök hücreye geçeriz dedi. hiç mi umut yok niye öyle dedi bilmiyorum. biz 2. tese ameliyatını olmayı beklerken direk son çareye yöneldi. tese ameliyatlarıyla bizi oyalamak mı istemiyor yoksa tesede sonuç alamayacağını mı gördü anlamadım. eşime şuan çakşır otu kökü macunu yediriyorum ısırgan otu çayı içiriyorum birde zeytinyağının içine incir koyuyorum geceden onu yediriyorum ilaçlarını aksatmıyoruz ama çokta umutsuzuz...o sevgiyi o mutluluğu hiç yaşayamayacakmışız gibi geliyor.artık eş dost akraba şurda bi türbe varmış giden hamile kalıyomuş demeye başladı :'( biliyorum daha yolun başındayız ama ümitleri şimdiden tükettik biz
cnm bizde kaan hocada tedavi gördük bizede hemen ameliyat demişti eşim olmammıştı bize klomen ve bi tane daha bi ilaç vardı hep onları verirdi baktık bi arpa boyu yol alamayınca bıraktık kaan beyi
cnm siz bi an önce celallettin beye gidin ist. biz gittik şükür sperm çıkışı gördük görmeye devam ediyoruz benim eşimde yıllarca ne otlar ne incirler ne çakşıralar kullandı sonuç kocaman 00 2 kere ameliyat oldu hiçççç
ama şimdi yııllardır hasretini çektiğimiz spermleri gördük darısı size olsun bak başından neler geçmiş vajinusmusu yenmişsin inşlhh bunu da yenecekesin bence bi gidin derim