• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ya pek giremiyorum zaten nete girsem de uzun süre kalamıyorum
hemen sırtlarım bellerim kopuyo
kimseyi göremezsem de burda hemen çıkıyorum zaten
ben de özledim sizleri canım ya
hamişlik çok şükür iyi gidiyo canım evet az kaldı doğuma 7 aylık oluyoruz hemen hemen
doğum belli değil canım ama inşallah normal doğum olur hayırlısıyla
ismi de belli canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir sağsalim
sen nasılsın canım tedaviniz ne durumda neler yapıyosunuz?
haklısın cnm ya bende şaka yapıyorum hani bazen hamiş olup gidiyorlar ya onlar gibi olmayın diye diyorum bende :50:
maşallah az kalmış günler geçiyo bi bakmışsın bbebişin kucağında:emir_bebek:
adıyla sağlıklı yaşasın paşan inşlhhh artık sonn zamanlar ya ondan herhalde zorluklar başlamış demkki bundan sonrası kolay geçsin de..
biz cnm en son testte 3 tane yerinde hareketliymiş ben ölü zannediyordum da:9: çıktı şükür :nazar:
ama bi çıkıp bi, çıkmayınca moralimiz allt üst oluyo hani bi dondurabilseydik az da olsa içim rahat olucak ta
şimdi eşim galiba kasım da bi daha test yaparım diyo ben bekelmedeyim arada genetiğime baktırdım az da olsa kan pıhtılaşması çıktı bari arada kendimi de çıkardım okula başladım benden haberler böyle
hakkaten özleniyo ya burada kiş muhabbetler yazışmalar ne güzel günlerdi inşlh gene öle olur buralarr:52:

kızlar şuan hem yemek yiyorum hem dizimi seyrediyorum hemde size laf yetiştiriyorum beee
vayyyyy bravo bana:46::46::46::52::52::52:

Merhaba adaşım hoşgeldinnnnn:1::1::34:

hoşbulduk canım nasılsın?

merhaba canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ?

sağol bol mide bulantılı ve baş ağrılı ama gerisi güzel :) senin nasıl gidiyor asıl kocaman olmus senin bebiş.

hoşgeldin cnm gitiniz mi dr. a en son gidicem diyordun:34:

hoşbulduk evet canım gittik büyümüşüz biraz daha ikili testimiz de iyi çıktı şükür yeniden gitmeyi heyecanla bekliyorum. sizinki de ii canım mikro enjeksiyonda yerinde hareketliler de kullanılıyor insallah en kısa zamanda cogalırlar.

kızlar şuan hem yemek yiyorum hem dizimi seyrediyorum hemde size laf yetiştiriyorum beee
vayyyyy bravo bana:46::46::46::52::52::52:

biz bi kaç işi aynı anda yaparız cnmmmmm..:9:

afiyet olsun tatlım .hangi diziyi izliyosun:34:

hoşbulduk canım nasılsın?

sağol bol mide bulantılı ve baş ağrılı ama gerisi güzel :) senin nasıl gidiyor asıl kocaman olmus senin bebiş.

hoşbulduk evet canım gittik büyümüşüz biraz daha ikili testimiz de iyi çıktı şükür yeniden gitmeyi heyecanla bekliyorum. sizinki de ii canım mikro enjeksiyonda yerinde hareketliler de kullanılıyor insallah en kısa zamanda cogalırlar.

iyiyimm cnm bende yemek yapıcamda tamda kızlar burda kalkamıyorumm:5:
sen nasılsınnnn:34: mide bulantıları ve baş ağrısı devam hala az kaldı geçicek onlardaaaaa:34:

cnm ben pembe85 ve papatyainci nin besmelelerini okudum Allahım kabul etsin gönüllerindeki tez zamanda versin inşallah.. yeşil034 için okuyacakmıyız cnm kaçırdım orayı..?
bu arada takip etmeye çalışıyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun.. tedavideki arkadaşlara bol bol şifa olsun .. biz hala ilaçlarımızı alamadık tekrar celalettin hocanın yanına gitmememiz gerekiyormuş yrn gidicek eşim bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı..

yaparız tabii bide arada bebiş olsaydı göbişte ohhh ne ala olurdu daaaa:32:
beni affeti seyrediyorum

Oda olucak kuzum inşallah:49:
biz geçen sene bu zamanlar yazışırken biliyomuyduk şimdi bu durumda olucağımızı .
Rabbim nasip eder inş.cnm sanada burdaki isteyen herkesede:26:
biz bebişleri büyütürken sizinde hamileliğinizi konuşuruz inşallah ararsın beni sorarsınnnn artık ..:34::34:
engin tecrübelerimle seni bilgilendiriim :9::9::9:

Oda olucak kuzum inşallah:49:
biz geçen sene bu zamanlar yazışırken biliyomuyduk şimdi bu durumda olucağımızı .
Rabbim nasip eder inş.cnm sanada burdaki isteyen herkesede:26:
biz bebişleri büyütürken sizinde hamileliğinizi konuşuruz inşallah ararsın beni sorarsınnnn artık ..:34::34:
engin tecrübelerimle seni bilgilendiriim :9::9::9:
inşlhhh cnm inşlhhh sırayla bütün arkadaşlarım ve ben o günleri görelimmm:49::49::16::16::16:
ayyy aramazmıyım kız hele de ben oooo artık sen bıkarsın benden kızzzz:9::9:

iyiyimm cnm bende yemek yapıcamda tamda kızlar burda kalkamıyorumm:5:
sen nasılsınnnn:34: mide bulantıları ve baş ağrısı devam hala az kaldı geçicek onlardaaaaa:34:

:) boşver bugün yapma :) sabırla bekliyorum geçmesini .

cemrem az kaldı senin göbüşünde dolacak. Yalnız ben şimdiden yarım dünya oldum 9. ayda yuvarlanır giderim herhalde :)

merhaba canım bizimde azo sebebimiz testis kaynaklı. eşim 14 yaşında ameliyat olmuş ama maalesef başarılı bir ameliyat olmamış. umudumuz diğer testis. eşimin azo olduğunu öğreneli bir buçuk yıl oldu. bulunduğumuz şehir sebebiyle ilk bir yıl bir şey yapamadık :26: artık yeter bir yerden başlamak lazım deyip internette tüp bebek merkezi araştırması yapmaya başlamıştım. çünkü gittiğimiz her doktor bize tüp bebekten,teseden başka bir yol göstermedi. :19: :19: araştırma yaparken burayı keşfettim. öncelikle yalnız olmadığımı sonrada tüp bebeğin, tesenin son durak olması gerektiğini öğrendim. acele etmemeye karar verdik, buradaki arkadaşlar sayesinde çok şey öğrendim :16: :16: :16: onların vesilesiyle Celalettin Peru ile tanıştık ve tedaviye başladık. Dört aydır tedavideyiz ve bu hafta ilk defa spermiogram yaptıracağız bakalım hayırlısı :18: :18: :18: Rabbim kimsenin emeğini boşa vermesin, herkesin gönlüne göre versin :16: :16: :16:

cnm bizimde sebebimiz aynı 5 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş.. yeni öğrendik sayılır bizde celalettin hocaya gittik tedaviye başlamak üzereyiz Rabbim hepimize yardım eder inşallah.. siz tedaviye başlayalı çok olmuş sonuçları ile ilgili bilgi veririmsin ? spermiyogram sonucunu çok merak ediorum inşallah bol bol çıkar

cemrem az kaldı senin göbüşünde dolacak. Yalnız ben şimdiden yarım dünya oldum 9. ayda yuvarlanır giderim herhalde :)
inşlhhh güzelimm:29::29: aman sağlıklı ol dA YARIM DÜNYA OL ben bi dünya olmaya razıyım kızzzz:52::52::52:
gerçi zaten iri kıyımım iiçe dünya gibi olurum ben:9::9:
bebeğime feda olsun o hallerim yeter ki o hayırlısıyla gelsin kucağıma.........

Son düzenleme:
inşlhhh cnm inşlhhh sırayla bütün arkadaşlarım ve ben o günleri görelimmm:49::49::16::16::16:
ayyy aramazmıyım kız hele de ben oooo artık sen bıkarsın benden kızzzz:9::9:

ben bıkmam cnm sizdennnn :16::16::16:

kim yapıcakkkk yemeğiii :9::9:
sen rahatsın tabi :27::27::27:

ben bıkmam cnm sizdennnn :16::16::16:

kim yapıcakkkk yemeğiii :9::9:
sen rahatsın tabi :27::27::27:

:) benim tuzum kuru haklısın

inşlhhh güzelimm:29::29: aman sağlıklı ol dA YARIM DÜNYA OL ben bi dünya olmaya razıyım kızzzz:52::52::52:
gerçi zaten iri kıyımım iiçe dünya gibi olurum ben:9::9:
bebeğime feda olsun o hallerim yeter ki o hayırlısıyla gelsin kucağıma.........

hehehh inşallah canım. ben bol bol soruyorum Filize şu nasıl bu nasıl sunu ne zaman yaptın bu boyle mı olacaktı ama hala bıkmadı cevap veriyor telefonlarıma :) hatta 2. 3. kez de soruyorum unutkanlık var biraz bende :)

:9::9::9::9:

hehehh inşallah canım. ben bol bol soruyorum Filize şu nasıl bu nasıl sunu ne zaman yaptın bu boyle mı olacaktı ama hala bıkmadı cevap veriyor telefonlarıma :) hatta 2. 3. kez de soruyorum unutkanlık var biraz bende :)

sor tabi cnm bildiğim bişeyse seve seve cevaplarımmm:34::34:
unutkanlıkkkkk ooo hatsafhada zatennn:9:

evet cnm ne yapalım bizden daha tecrübeli olana sorucaz artık:9:
filizim bi tanedir ya herkese yardım eder cnm :29:oo unutkanlık bende de var hemde bazen yapıcam yemeğin içine ne koyucaktım diyecek kadar:9::9:

kızlar bende çıkıyorum
çamaşırlarım makinadaydı yıkanmış asayım sofrayı toplayım yani ben işe kaçarrrrrrrr:3::3:
:54::54:

Back
X