• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim

canım sonuca üzüldüm.üzülmektede haklısın .
olumlu sonuç bekleyipte olumsuz çıkınca dünya başımıza yıkılıyor.
bu illet öyle birşey ki sabır ve zaman gerekiyor tedavide.
umudunu yitirme tatlım. herşey RAbbimin elinde. bizede neler demişlerdi.
tedavisi yok denmişti bize.yazsam buraya sayfalar yetmez tatlım.üzüntünü anlıyorum.
ama her yıkılışımızda RAbbim bir kapı açtı.
şimdi şükür ki celalettin hoca nın vesilesiyle güzel gelişmelerle her geçen gün seviniyoruz.
inş senin için de bu son sıkıntıdır .ve çektiklerinizin mükafatanı RAbbim hayırlı evlatlar olarak verecektir.

o yüzden durmak yok yola devam sabırla duayla......:16:

Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.

Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO

canım çoooooooooooooooook sevindim......... inş darısı spermlerin çıkışınaaa :64::64::64:
halaya başlayayım ki spermler çıkışa geçsin artıkkkk ....

antibiyotik kullanan arkadaşlar birer kutu kullandıktan sonra devammı ediyoruz yoksa yeterli geliyomu lütfen cevap

canım 1 kutu kullandık.
1 ay sonra yine ikimizde 1 er kutu daha antibiyotik kullandık.
bence celalettin hocaya sorun derim.
bize öyle demişti.

günaydın kızlar :16::16:
nasılsınız?
cemrem dolabın geldi mi tatlım....?
ne yakışmıştır mutfağına ... güle güle kullan....:16::16:
çalışmalara başla mikrodalga için artık :9::9::9::9:

bahar erkencisin yine....:9::9::9:

canım özeline de mesaj attım ama cevap gelmedi....
edebalin duası gecikecek tatlım....

ARKADAŞLAR ALEV99 'A ULAŞABİLEN VARSA BESMELE İÇİN BİR HABER VERSİN...
EDEBALİN DUASI GECİKECEK.....OKUDUKLARIMIZ BOŞA GİDECEK.........

Arkadaşlar besmele listelerini biraz daha hızlı tamamlarsak sevinirim.
Sona doğru yavaşladık sankiiiiiiiiii:9::9::9::9:

Salı akşamına kadar listeleri tamamlayalımmmmm

ecrin23 ve ucubiraradanın vesilesiyle 70 bin lemyelid okuyacağız ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar :16::16:
nasılsınız?
cemrem dolabın geldi mi tatlım....?
ne yakışmıştır mutfağına ... güle güle kullan....:16::16:
çalışmalara başla mikrodalga için artık :9::9::9::9:

bahar erkencisin yine....:9::9::9:
günaydın sana da güzelimmmm sende erkencisin bu haftaaa
geldi dün geldi cnm allah razı olsun yakıştı çalışmalara ara verildi bizimki biraz ki ara olsun yoksa inadı tutar hiç almaz:9: besmeleler bitti sayılır lem yelid e ben galiba katılamıcam cnm ya çünki aralık 21_22 sinde sınavım var kitaplar bu hafta gelicek geç kaldı ara da fazlazaman kalmadı anlıcan ben derslere gömülücem ama eğer aralık sonunda biter başka bi şeye geçilirse ona başlamak isterim şimdi listenin ortasına da dalmak istemiyorum..:26:

slm canım...
görüşmen vardı dün yanılmıyorsam....
nasıl geçti?
inş iyi geçmiştir ve her şey istediğin gibi olur ......:16:

günaydın sana da güzelimmmm sende erkencisin bu haftaaa
geldi dün geldi cnm allah razı olsun yakıştı çalışmalara ara verildi bizimki biraz ki ara olsun yoksa inadı tutar hiç almaz:9: besmeleler bitti sayılır lem yelid e ben galiba katılamıcam cnm ya çünki aralık 21_22 sinde sınavım var kitaplar bu hafta gelicek geç kaldı ara da fazlazaman kalmadı anlıcan ben derslere gömülücem ama eğer aralık sonunda biter başka bi şeye geçilirse ona başlamak isterim şimdi listenin ortasına da dalmak istemiyorum..:26:

sen başarırsın güveniyorum sana .... zamanını ayarla zafer :65: senin olacak mikrodalga için
hehe erkenciyim valla....
dün iş yaptım acıcık...ütü ev işi falan.
yorulmuşım akşam saat 21.00 dde uyudum daaa :18::18::26::26:
uyku tutmadı... eşimin uyanmasını bekliyorummm...
o zaman kadar takılayım size dedim....
tamam canım sınavlarını geç inş ....bakarız....
başaracağına inanıyorum sınavlarıda ......
Allah yardımcın olsun.... :16:

günaydın canım biraz geç oldu tünaydın mı desem .hayırlı pazarlarrrr:16::16::16:

hayırlı pazarlar canımcımmmm.
bebişler nasıl ?
her namazımda dualarımdasınız inan.....
inş bebişler sıkıntısızca kucağına zamanında geliverir....amin...:16::16:

cnm antibiyotik sonuçta etkili bi ilaç benim bildiğim bi, kere kullanıllıyor eğer bi daha gerekirse hoca verir zaten ama bi kutu bitince gene alıp kullanmayın...hocaya sormadan ...
sen nasılsın cnm

çok teşekkür ederim canım çok iyim hayat aynı değişen bişey yok hamdolsun bende böyle siz ne zaman gideceksiziniz dr merakla bekliyorum sizin gelişmeleride inşlh tatlı sonuca gelmişsinizdir bu arada ersel beyden ikinci ilaçlar geldimi başladınızmı

canım h.geldin artık pek gelmiyorsun.canım yeni tedavine başlamadan önce eger imkanın varsa(kuran kurslarına dagıtabilirsin) 1001 yasini şerif ve 41 fetih+yasin,441 meryem suresi ve haşr suresi dagıt ve oku.inş bu sefer gönlüne göre olur.karnın dolu olsun.
hoşbulduk birtanem evet pek girmiyorum önce netim yoktu sonra k.v evinde tamirat yaptı 15 gün falan bende kaldı daha sonra ismek kursuna başladım haftanın 3 günü gidiyorum derken akşamda facete oyun oynuyorum topiğe fazla takılmıyordum ama artık eskisi gibi gelmeye çalışıcam .okutmaya çalışıcam inşallah dua ile tüm kapalı kaplıarım açılır.bir kez daha yıkımı kaldırabilirmiyim bilemiyorum .şükürler olsun umudum var Rabbim bu aşamalara gelmeyi ve hayırlı evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin inşallah.dualarınıza talibim bende sizler için duacıyım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tüm hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah cennet kokulu meleklerinizi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:

sen başarırsın güveniyorum sana .... zamanını ayarla zafer :65: senin olacak mikrodalga için

bebişler nasıl ?
evet yola devam inatla fırını alana kadar savaşacağım zafer benim olacakkkkk:9::9:
inşlh sınavlarımı geçerim cnm sağol desteğin için ev iş biter mi kolay gelsinn
çok teşekkür ederim canım çok iyim hayat aynı değişen bişey yok hamdolsun bende böyle siz ne zaman gideceksiziniz dr merakla bekliyorum sizin gelişmeleride inşlh tatlı sonuca gelmişsinizdir bu arada ersel beyden ikinci ilaçlar geldimi başladınızmı
biz kasım ın ilk haftası galiba gidicek memoriale eşim test vericek bakalım neler olacak zaten hemen yazarım buraya bakalım gidişatımız ne alemde onu görücezz:26:

sana da günaydın cnm ayy yani size de ee senin bebişler uyanmıştır onlara demezsek ayıp olur :9:

bebişler nasıl ?
çok teşekkürler canlarım sizin gibi temiz gönüllü kardeşlerimin duaları oldukca Rabbim yanımızda inş.en kısa zamanda sizden güzel haberler almayı canı gönülden istiyorum .yaptığınız dualar fazlasıyla sizlerede tesir etsin inş. dua kardeşlerim benim.Allah emanet olun.

baharcığım tatlım uyuyamadın mı sen kıyamam :16::16::16::16::16:kocişinde yoktu şimdi sıkılmazsın umarım ben evde tek başımayın ve sizlerde olmasaydınız kafayı yerdim .bugün sizlerle olup sohbet etmeyi çok isterdim ama maalesef yokum.amcam bir senedir rahatsızmış her doktora gidişinde öksürük şurubu verip gönderiyormuş en sonunda ağzından kal gelmiş ve sesi kızılmış tekrar doktora gidiyor ve ne yazıkki ciğerlerin bitmiş demiş doktor.kesinlikle sigara içme demiş doktor.ama amcam hiç dinlemiyor :43::43::43::43::43:babamın bütün akrabaları vefat etti sadece birtek amcam kaldı oda kötü durumda duyunca öyle üzüldüm ki anlatamam .son çare olarak istanbul'a getiriyorlar bakalım burdaki doktorlar ne diyecekler.bende şimdi amcamı ziyarete gidicem sizlerden de dua bekliyorum :43::43::43:

hoşbulduk birtanem evet pek girmiyorum önce netim yoktu sonra k.v evinde tamirat yaptı 15 gün falan bende kaldı daha sonra ismek kursuna başladım haftanın 3 günü gidiyorum derken akşamda facete oyun oynuyorum topiğe fazla takılmıyordum ama artık eskisi gibi gelmeye çalışıcam .okutmaya çalışıcam inşallah dua ile tüm kapalı kaplıarım açılır.bir kez daha yıkımı kaldırabilirmiyim bilemiyorum .şükürler olsun umudum var Rabbim bu aşamalara gelmeyi ve hayırlı evlat sahibi olmayı herkese nasip etsin inşallah.dualarınıza talibim bende sizler için duacıyım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin tüm hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza alırsınız inşallah cennet kokulu meleklerinizi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16:
canım ben istanbuldayken .ismegin yaptıkları çok hoşuma gidiyordu çok iyi yapmışsın .kaynanan mı vardı:37: .
evet haklısın canım ama sonuçta dondurulmuşların var ,eşinde çıkış oldu inş.herşey bundan sonra çok daha güzel olur seni üzecek hiçbir olumsuz şey yaşamazsın.siz üzülünce inan bende çok üzülüyorum kendi başımdan geçtiği için acınızı yürekten hissediyorum.teyzelerimize hep dua ediyoruz.Allaha emanet ol canım .hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kusura bakmayın kızlar geldiğimde kimse yoktu selam vermeden direkt yazdım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

pıtırcık birtanem bende yeni dua listenizde yer almak istiyorum ama sizden naçizhane bir isteyim olacak burdan yazıyorum özelden yazmak istemedim sizlerde uygun görürseniz malumunuzdur ki bu ay tedaviye başlamayı düşünüyorum benim için tedavi öncesi okunması mümkünmü..cevabınız ne olursa olsun yinede dua zincirinde yer almak istiyorum şimdiden Rabbim kabul etsin hepimizin dualarını hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

baharcığım tatlım uyuyamadın mı sen kıyamam :16::16::16::16::16:kocişinde yoktu şimdi sıkılmazsın umarım ben evde tek başımayın ve sizlerde olmasaydınız kafayı yerdim .bugün sizlerle olup sohbet etmeyi çok isterdim ama maalesef yokum.amcam bir senedir rahatsızmış her doktora gidişinde öksürük şurubu verip gönderiyormuş en sonunda ağzından kal gelmiş ve sesi kızılmış tekrar doktora gidiyor ve ne yazıkki ciğerlerin bitmiş demiş doktor.kesinlikle sigara içme demiş doktor.ama amcam hiç dinlemiyor :43::43::43::43::43:babamın bütün akrabaları vefat etti sadece birtek amcam kaldı oda kötü durumda duyunca öyle üzüldüm ki anlatamam .son çare olarak istanbul'a getiriyorlar bakalım burdaki doktorlar ne diyecekler.bende şimdi amcamı ziyarete gidicem sizlerden de dua bekliyorum :43::43::43:
hoşgeldin cnm amcana acil şifalar demekten başak ne diyebilirim ki inşlh iileşir dua edicem amcan için :26:

Back
X