ben hiç iyi değilim dün celaleddin hocada kontrolümüz vardı büyük umutlarla gittik ama malesef yine hüsrana uğradık bundan üç ay önce çok güzeldi lokosit artmamıştı hormonlarımız çok iyiydi şimdi lokosit artmış hormonlar çıkmış ney hayalliyoduk neler çıktı doktor isterseniz amliyata gidin isterseniz devam edin dedi eşim gittiği yere kadar tedavi diyo yarabbi sana isyan olmasın ama yoruldum yoruldum insallah sonumuzu hayır olur ama ben iyice umudumu kaybettim
canım sonuca üzüldüm.üzülmektede haklısın .
olumlu sonuç bekleyipte olumsuz çıkınca dünya başımıza yıkılıyor.
bu illet öyle birşey ki sabır ve zaman gerekiyor tedavide.
umudunu yitirme tatlım. herşey RAbbimin elinde. bizede neler demişlerdi.
tedavisi yok denmişti bize.yazsam buraya sayfalar yetmez tatlım.üzüntünü anlıyorum.
ama her yıkılışımızda RAbbim bir kapı açtı.
şimdi şükür ki celalettin hoca nın vesilesiyle güzel gelişmelerle her geçen gün seviniyoruz.
inş senin için de bu son sıkıntıdır .ve çektiklerinizin mükafatanı RAbbim hayırlı evlatlar olarak verecektir.
o yüzden durmak yok yola devam sabırla duayla......

Bugün eşim sperm testini verdi sonuçlar olumlu yönde ilerliyor. Temmuz ayındaki sonuçlara göre hücreler artmiş. Ayrıca hoca bize iğne vermemişdi.Sadece bitkisellerle güzel sonuç demiş. İğneye başlamadan bitkisellerle devam edeceğiz. Ersel beyin sıvı kürüyle.
Gülerim yarın eşim gelince sonuçları ayrıntılı yazarım listeye eklersin cnm. AEO
canım çoooooooooooooooook sevindim......... inş darısı spermlerin çıkışınaaa

halaya başlayayım ki spermler çıkışa geçsin artıkkkk ....