• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sıvılar bitkisel tabiiki rengi sarımsı bi rengi var )[/B]

canım daha öncede yazmıştım bizde kayseride bi doktora gitmiştik oda bize sıvı bir ilaç vermişti acaba aynimi diye sordum oda bitkiseldi ama rengi bordoydu kokusu çok kotuydu ayrıca kapsül şeklinde birsürü bitki karisimi ama eşim zorla içti hep bunları 3, ayımızda da yarım bıraktı birdaha icmedi

canım eşine ve sana ayrı okuyalım ozaman.
sayı 2000 mi olur bilemem ama .
listeye katılım sayısına bakar .
tamam mı tatlım.
sayı artar yada azalır.bilgin olsun.
listeyi oluşturalım yayınlarım sayıyı inş.

flz01 in eşi diye yazıyorum listeye .
seni ayrı ekliyorum.
bilgine canım :16:

tamam canım olur

slm canım nasılsın?

Allah razı olsun canım .
henüz taşımız düşmedi canımcımmm.ilaçlar bitince belli olacakmış...

YASE2 İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
17 ekim perşembeden ------------------------- 19 ekim cumartesi saat 22.00 ye kadar

70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000 ……=okudu
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 2000 …..=okudu
3-- tülay20 …………………………… 2000 ……=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 ……=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 ……=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 ……..=okudu
7—aruna …………………………… 2000 …….=okudu
8—alev99 ……………………………. 2000 …….=okudu
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000 …….=okudu
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000 ……=okudu
12—ervae ……………………………. 2000 ……..=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000 ……=pıtırcık_43 okudu
14—bengusuu ……………………………. 2000 …….=okudu
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 ……………..PITIRCIK_43 okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000 …..=okudu
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2000 …….=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 ……=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 ………………pıtırcık_43 okudu
21—doğadandeva…………………………. 2000 ……=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …….=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000 ……=okudu
24—seval0817 …………………………… 2000 ……=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000 ……=okudu
26—pembe85 …………………………….. 2000 ……=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000 ……=okudu
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000 …..=okudu
29—eda09 ………………………………… 2000 ……=okudu
30—derya06……………………………….. 2000 …….=okudu
31—edebal………………………………… 2000 …..=okudu
32—esmerimyarim ………………………… 2000 …….=okudu
33-- ucubirarada …………………………… 2000 …….=okudu
34—papatyayarim …………………………… 2000 ……=okudu
35—yase2 …………………………………… 2000 ……=okudu

okumuşsundur eminim canımcım ama haber bekliyorummmm..

iyi aakşamlar kızlar kafama takılan bişey varda bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Biz bayram sonrası gnk ve hyprex haplara başladık haplar bitince leyding ve sertoliye başlıyacak eşim bu süreçteki hormon tahlillerini ne zaman yaptırmamız gerekiyor bilemedim:44:

canim bize dediki 2 ay sonra kan tahlili yaptirip bana mail le yollayin sperm tahlilini ne zaman ister bilmiyorum bizde haftaya kan tahlili yaptiracagiz hayirlisi artik

iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isteyen varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

Arkadaşlar , tereddütlerimizi gidermek için bir bilgi ekleyim istedim...

Dini kitaplarda, ilmihalde ve çoğu yerde açıklama şöyledir.

1- Her çeşit dua edilebilir
Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygamber’e salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.

3-İstediği kadar Kuranı Kerim dinleyebilir.
4-İstediği kadar peygamber efendimize salavat getirebilir.
5-Günahlarının affı için Seyyidül İstiğfar Duasını okuyabilir
6-La İlahe illal.lah,Allahu Ekber, Elhamdülillah,Sübhanallah çekilebilir
7-Esma’ul Hüsnâ çekilebilir
8-Tesbih duası edilebilir

LEM YELİD ZATEN TESBİHTİR HER ZAMAN ÇEKİLEBİLİR

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Alev99
Balım1905
Bbmm
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34

Son düzenleme:
canımm geçmiş olsun anneciğinee..
inşallah düzelir..Rabbim şifa versin.

iyi akşamlar sevgılı hanımlar,dostlar ben buraya yedı ay once azospermı oldugmuzu bıldırmek amacıyla yazmıştım cok sık gırmıyordum siteye sonra zaman ilerledi tedavı olduk yanı mıkro tese amelıyatı bız sanslı olanlardık kı ılk denemede cok sayıda sağlıklı sperm hucresı bulundu ve donduruldu sonrasında benım ıslemlerım başlandı ve nıhayet sona geldık cuma gunu 19 yumurta toplandı 9 u olgundu ve bugun 4 tanesının dollendıgını ogrendık buraya kadar allahın ıznıyle her sey yolunda gıttı ve sonund buyuk gun geldı pazartesı saat 10 da transfer ıcın gerı sayım başladı gecen yıl neden bu benım basıma geldı dıye ısyan ederken evet ısyan kı cok ınanclı olmama rağmen sımdı ıgkı bızım basımıza geldı dıyorum ve bu hastalık ıcın ALLHA SUKUR EDIYORUM CUNKU BU HASTALIK BENIM MUSLUMANLIGIMI SORGULAMAMA DINIMI COK DAHA DERINDEN TANIMAMAMA VE RABBIMI COK DERINDEN HISSETMEME VESILE OLDU AYNI SEKILDE ESIMIN DE ICIKIYI BIRAKMASINA VE 5 VAKIT NAMAZA BASLAMASINA VE BENIM BAS ORTUSUNE KADAR GIDEN SURECIME SUKUR EDIYORUM RABBIME VERIDGI HER SEY ICIN VE INANIYORUM KI HER SEY YOLUNDA GIDECEK VE BEN 12 GUN SONRA HAMILE HABERIMI YAZACAGIM BURDA ADIMI BILMIYORSUNUZ AMA BIZ GONUL DOSTARIYIZ HEPINIZIN DUALARINI BEKLIYORUM INSALLAAH DUALARDA BULSUMAK DILEGIYLE ALLAH BURDAKI HER ARKADASIMA BU GUZEL SURECI YASATSIN VE HAYRILI EVLATLAR NASIP ETSIN ALLAHA EMANET OLUN...

Allah yar ve yardımcın olsun canım.
bizlerin seçilmiş insanlar olduğuna inanıyorum canım.
yazını duygulanarak okudum.
çünkü aynı duyguları yaşadım bende.
ne güzel bu dert sizin için olumlu gelişmelere vesile olmuş.
inş pazartesi herşey senin ve eşiyin istediği gibi ilerler
veeeeeeee 12 gün sonra :49::49::49::49::49: yazını yazarsın buraya.
hem sen hemde biz seviniriz....
Rabbim bütün ama bütün işlerini kolay etsin inş.amin.
hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum canımmm :16::16:

allah yar ve yardımcın olsun canım.
Bizlerin seçilmiş insanlar olduğuna inanıyorum canım.
Yazını duygulanarak okudum.
çünkü aynı duyguları yaşadım bende.
Ne güzel bu dert sizin için olumlu gelişmelere vesile olmuş.
Inş pazartesi herşey senin ve eşiyin istediği gibi ilerler
veeeeeeee 12 gün sonra :49::49::49::49::49: Yazını yazarsın buraya.
Hem sen hemde biz seviniriz....
Rabbim bütün ama bütün işlerini kolay etsin inş.amin.
Hayırlı haberlerini dualarla bekliyorum canımmm :16::16:

amin diyorum canı gonulden allah hepımısın yardımcısı olsun bu bısım hayattakı sınavımız evet bız secılmıs ve en ozel annelerız allahın ıznıyle allah hepımıze annelık duygusunu tattırsın canım cok tesekkur ederım temız guzel dıleklerınız ıcın beklıyorum dualarınızı

Arkadaşlar ecrin23 ve ucubirarada arkadaşımızın vesilesi ile 70 BİN LEM YELİD okuyacağız.
Listeye katılmak isteyen varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

Hayızlı ve nifaslı kadınların veya cünüplerin kunut vesaire gibi çeşitli duaları okumalarında, tesbih ve tehlil kelimelerini söylemelerinde ve Hazret-i Peygamber’e salât ve selâm getirmelerinde hiçbir mahzur yoktur (Diyanet İlmihali, I, 213)Dua ve zikir niyetiyle dua âyetlerini, Fâtiha, İhlâs gibi sûreleri besmeleyi, kelime-i tevhid ve şehâdeti okuyabilirler.
2-Kuran-ı Kerimi Okuyabilirmi,Mâlikî mezhebi fakihlerine göre okuyabilir. Hanefi mezhebi fakihlerine göre adetli olarak okuması caiz değildir.

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşal:31:Ulah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Alev99
Balım1905
Bbmm
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44
Flz01
flz01 in eşi
İlkbahar_ilkbahar
Pıtırcık_43
Sonsuz__
Ucubirarada
Yase2
Yeşil34

Pıtırcık canım annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Canım bende katılmak istıyorum.acil doğuma gitsem bile sizi yarım bırakmam hemen başlayayım da herkeınkını bitireyim.canım senin gözünden kaçtı ilk nurisima kendisine okunmasını istemişti.yakında tedaviye başlıyacakmış arkadaşlar kabul ederse ona okuyalım.ne dersiniz.ay telden yazdım ne zorya

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.karnın dolu olsun.hayatınıza olumlu etki etmiş ne güzel

selamun aleykum canlar...:16::16::16:
oglusum uyuyor bende size bi bakayim dedim.
PITIRCIK canim gecmis olsun annnene sifa versin ALLLAHim.

LAVINCI INS mujdeli haberini bekliyoruz RABBIM OL DEMISSE olacaktir,sakin olmiyacakmi diye aklina getirme dua et tevekkul et.hayirlisini versin,amin.

ENFAL YAVRUNU ALMISSIN COK SUKUR KUCAGINA.ALLAH HAYIRLI OMURLU EYLESIN.

ALLAHim tum arkadaslarimiza yasatsin bu duyguyu.
hamislerimiz nasillar bakalim :3:

LAVINCI INS mujdeli haberini bekliyoruz RABBIM OL DEMISSE olacaktir,sakin olmiyacakmi diye aklina getirme dua et tevekkul et.hayirlisini versin,amin.

Aleyküm selamm canım.
demek oğluşun uyuyo yerim onuu..:16::16::16:
nasıl giidyo annelik cnm.
bizde iyiyiz çok şükürr..
az kaldı artık hazırlıklarla uğraşıyorum..bitaraftan korku bi taraftan heycanlanıyorum:18:
inşallah bizlerde sağ sağlim alırız kucağımızaa..:emir_bebek::emir_bebek:

Aleyküm selamm canım.
demek oğluşun uyuyo yerim onuu..:16::16::16:
nasıl giidyo annelik cnm.
bizde iyiyiz çok şükürr..
az kaldı artık hazırlıklarla uğraşıyorum..bitaraftan korku bi taraftan heycanlanıyorum:18:
inşallah bizlerde sağ sağlim alırız kucağımızaa..:emir_bebek::emir_bebek:

annelik guzel heran onunla olmak istiyorsun,kucagindan birakamiyorum
evimizin islerini yapacak biri olsa:34:

hic korkma bende son gunlerimde uyuyamiyordim dusunmekten, oysa cok kolaymis.tadini cikar hamisligin.ins saglikla kavusursunuz kiziniza.:8:
iyi geceler..

annelik guzel heran onunla olmak istiyorsun,kucagindan birakamiyorum
evimizin islerini yapacak biri olsa:34:

hic korkma bende son gunlerimde uyuyamiyordim dusunmekten, oysa cok kolaymis.tadini cikar hamisligin.ins saglikla kavusursunuz kiziniza.:8:
iyi geceler..

ne güzellll Rabbim hiç ayrımasınnn sizi..
evin işleride kalsın biraz boşver..bebeğinle olmak daha güzeldir.:emir_bebek::16:
inşallah cnm kolayca atlarım bende..:26:
iyi gecelerrrr :54::54::54:

Pıtırcık canım annene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. Canım bende katılmak istıyorum.acil doğuma gitsem bile sizi yarım bırakmam hemen başlayayım da herkeınkını bitireyim.canım senin gözünden kaçtı ilk nurisima kendisine okunmasını istemişti.yakında tedaviye başlıyacakmış arkadaşlar kabul ederse ona okuyalım.ne dersiniz.ay telden yazdım ne zorya

Allah razı olsun canım.amin.

yüreği güzel arkadaşım
hatırlattığın için saol tatlım.
gözümden kaçtı inan.iyki hatırlattın.
elbette olur .
zaten tedaviya başlayacakları besmelede olduğu gibi başa alırız yine .
seni de 2 numaraya aldım tatlım.doğuma gitsen ben okurum senin yerine meleğim benim.
takma sen bunları kafana . bebişleri kucağına sağsalim alda ..dileğim bu :16:
doğumun zamanında ve kolay olsun inş.

ayrıca yeşil034 te sanırsam tedaviye başlayacak.
dediğim gibi alırız tatlım öne acilleri.

a.s. canımmmm. allah razı olsun.
Allah rahatlık versin oğluşuna.
canım o güzel duyguları hepimize tattırsın.
doğumu ayrı güzel gelişimi ayrı bir güzeldir yaaaa.
Allah sağlıklı sıhhatli büyütsün inş .amin.....

Son düzenleme:
Listeye katılmak isten varsa Salı gününe kadar yazarlarsa sevinirim.

YÜCE RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallah.

70 BİN LEM YELİD LİSTESİ

Nurusima81
durudenizderya
Alev99
Balım1905
Bbmm
bengusuu
Doğadandeva
Ecrin23
Ecrin_bebek
Eda09
Ese44