• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ben ve eşim üçübirarada nın lemyelidlerini okuduk inşallah, rabbim dularımızı kabul eder arkadaşımızın evini bebek sesleriyele şenlendirir...

canım yasini şerifleri dagıttım haber bekliyorum.daha süresi var demi.yazacam sana hep aklımda,dualarımdasın sende böyle gün say inş.

yeşil teşekkürler canım.Allah razı olsun.akşam yine lekelenmeler oldu.ayrıca burda dogumları gördükçe korkuyorum.
:18:Allah kolay gebelik kolay dogumlar nasip etsin hepinize.

çok geçmiş olsun canım.allahın yardımıyla çok güzel doğurursun zamanı gelince.kafana takıp korku oluşmasın canım.

selam kızlar.bu konunun altında mutlaka merak ettiklerim vardır ama çok fazla sayfa var ve ben bu konuda şu an çok bilgisizim.O yüzden tüm sayfaları okuyamadığıdan sizlere direkt sorayım dedim. Benim bir yakınım çocukken lösemi tedavisi gördü ve bu sebeple de canlı sperm hücresi yokmuş. Şu ana kadar sadece bir doktora göründü ve doktor canlı sperm aramak için ameliyat yapılacağını ve ihtimalin sadece %5-%10 arası olduğunu söylemiş. Sizce başka doktora da görünmeli mi? Doktor tavsiyeniz var mı? Bir de ben burda kullanılan ilaçlardan bahsedildiğini gördüm. Benim anlattığım durum için ilaçlı bir tedavi söz konusu mu? Ve eğer canlı hücre yoksa hiç umut yok mu demek oluyor bu? Lütfen yardımcı olun

Ucubirarada ve flz01 in dualarını okudum. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda evlat nasip etsin İnş.

yeşil teşekkürler canım.Allah razı olsun.akşam yine lekelenmeler oldu.ayrıca burda dogumları gördükçe korkuyorum.
:18:Allah kolay gebelik kolay dogumlar nasip etsin hepinize.

canım inşallah sende kolay geçireceksin bugünleri Allahın izniyle emin ellerdesin doktorlar var sürekli yanında.ayrıca kontrol altında olduğun için moralini bozma dualarımızdasın kendine çok dikkat et:54:

bize iki şişe sıvı ilaç geldi şişedeki ilaçları bir kaba boşalttık eşim vişne suyu tercih ettiği için aynı şişelere vişne suyu doldurup karıştırdık yani iki şişe ilaca iki şişe meyve suyu kattık toplam olarak 4 şişe ilacımız oldu
günde üç kez yemekten yarım saat önce bir bardağa iki tatlı kaşığı ilaç koyup üzerini vişne suyu ile tamamlayıp içiyor
bitince haplar için tekrar arayacağız bize 7 kutu ferex gönderdi
inşallah yardımcı olmuşumdur

cevabın için teşekkürler, inşallah hepimizin eşlerine şifa olur ilaçlar :16: :16: :16:

canım 11 ksımda kontroleriniz vardı ya tabloya eklememi istediğin birşey varmı.?? sanırım sperm testi yaptırmadınız ilaçlara bir değişme oldumu. bide bir sonraki kontrolunuz ne zaman ??:34::34:

Benim esimde lenfoma yani kanser tedavisi gormus.ama bize hic ilac igne tedavisi onermediler.ameliyatin hepsi
.bizim gibi durumlarda para tuzagi hic inanmasinlar canim o yuzdelere sakinn.biz simdi celalettin bey ve ersel beyde tedavideyiz.insaalah rabbim dogal yoldan sperm cikmasini istiyoruz.onlarda sanlilar senin gibi bilinki takip eden bir tanidiklari var.dkt lar en kestirme yol
olarak goruyorlar micro teseyi ac kapa sonuc sifir.evlatlik edinin yada donor kullanin cok kolay..insanin psikolojisinin
kaldiramayacagi cevaplar buyuk bir husran ve icinde atesle hastaneden ayriliyorsun.bu arada benide hazirladilar tup bbege
yazik benim aldigim hormon ilaclarina.oda tuzak tam.oyle oyunlar var ki bu isin icinde akrabamiz kadin dogumcu sasirisin.keske bizimde basimizda yada zamanimizda bilen tecrubeli birileri olsayydi.maddi yasanan zorlugu anlatmama gerek yok.insan cok zor topalaniyor.keske maddi kaybetseydik ama evlatkarimizi kucagimiza alsaydik.para her zaman kazaniliyor ama biz cok yipraniyruz isteee.icimi doktum kusura .ne olur once tedavi olsunlar sonra micro olurlar.

canım sizin azo spermi nedeniniz nedir.?? tablo için soruyorum

Canım bizde sertoli cell only büyük ihtimal. Ayrıca kitle var bizde. İnmemiş testis ameliyatıda olmuş eşim. Ocak gibi kontrole gidince net bi şekilde belli olacak. Bu sınavımızdan Rabbim kolay kurtulmayı nasip etsin İnş. hepimizi.

canım nasılsın tedaviniz nasıl gidiyor sanada bir kaç sorum olacak tablo için
1- tedaviye hangi ay başladınız
2- tedaviden önce hocada yapılan test sonucu hücre olarak nedir
3-bide canım ne zaman kontrolunuz var :34::34::34:

denizbulut sen nasılsın arkadaşım.

iyiyim cnm saolasın sen nasılsın
son zamanlarda evde ve işte çok yoğun günler yaşıyorum
durumumuzda da bi değişiklik olmayınca bişey yapamıyorum
çok yazma fırsatım olmuyor ama arkadaşları takip etmeye çalışıyorum
ersel beyin sıvı ilacını kullanıyoruz
iğnelere ise aynen devam ediyoruz cnm
sıvılar bitince fısh testi yaptırmak istiyoruz cnm

sen nasılsın neler yapıyıorsun
sizin tedavi hangi aşamada nasıl gidiyor cnm
eşin ne zaman kontrole gidecek
şu mubarek günlerin hatrına hepimizin muradları gerçek olur inşlh :25::25:

canım nasılsın tedaviniz nasıl gidiyor sanada bir kaç sorum olacak tablo için
1- tedaviye hangi ay başladınız
2- tedaviden önce hocada yapılan test sonucu hücre olarak nedir
3-bide canım ne zaman kontrolunuz var :34::34::34:

cnm biz 22.01.2013 tarihinde celalettin hocaya gittik
ilaçlarımızı tamamlayınca
28.01.2013 tarihinde celalettin hocayla tedaviye başladık
ilk gittiğimizde sperm testinde 980 bin germ hücre vardı
28.05.2013 de 2.kontrole gittik lökosit çoğalmıştı germ hücreler 580 bine düşmüştü
istanbula 2 sefer gittik
hormon tahlillerini aylık burdan yaptırıp hocaya gönderiyoruz
sıvı ilaç bitince istanbula gidecek eşim
birde sıvı ilaç sonrası sperm fısh testi yaptırma istiyoruz... bizden böyle cnm...:25::25:

Canim bizim sonuclar cikmadi.esim pazartesi gitti ama persembe sonuclar cikacak.sonuclari yaza rim tabikii yeni eski herkes icin birbir.inize umit ediyoruz
Bizimde tedaviye baslamamizda bizim gibi olan diger listedeki arkadaslar cok ornek oldu bizlere.cok sogulun elinize emeginize saglik.

Pitircikta dua listesini takip ediyor.allah razi olsun ondanda cok buyuk bir heyecan ile takip ediyorum onudaaa.
Rabbim hepinizin emeklerinin mukafatini versin.
Dua listesini kendime yazdim isimlerle bende aniyorum dualarimdaa.rabbim kabul etsinn.

canım aç karnına sabah öğle akşam .
şifa olsun inşşşş.

canım hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.
belkide şifa ameliyattadır.
telaş etme .inş RAbbim şifasını verecektir.
varikosellerde çıkış daha kolay oluyormuş.
inş ameliyattan sonra normal yolla bebişin gelir tatlım...

özeline bakarmısın bu arada....

hg aramıza...
seni çok iyi anlıyorum tatlım.
il öğrenince şoka giriyorsun ama alışıyorsun.
tek kendi başındaymış gibi oluyor önce ..ama maalesef sayımız çok fazla.
çoğalıyorda her geçen gün bu dertten müzdarip olanlar...
Allah hepimize şifa versin.

canım önce iyi bir doktor bulun...
azo sebebinizi bulun.
sakın ama sakın tese derlerse ilk etapta olmayın.
konya da bu hastalık için doktor yok sanırsam .
imkanınız varsa istanbula celalettin peruya gidin derim.
buradakilerin çoğu celalettin peruda tedavide....
bizde onda tedavideyiz.
inş hepimiz tek tek kurtulacağız bu illetten.
RAbbim yar ve yardımcın olsun.bir az önce kurtulanlardan olun bu dertten.amin.

baktım güzel yürekli arkadaşım çok sağol.
inşh bakalım aklımdan çıksın şu ameliyat olsaydık fikri başladık biryerden hayırlısı olsun inşh.
hepimiz için canım benim.öpüyorum seni haberleşicez.

Back
X