Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
espoir canım ben bu test sonucunu yazdım kaan hocaya ne diyecek bakalım.hayırlısı artık...

espoircim sordummu daha once sana hatirlamiyorum
doktora gitiginizde senin icin hangi tahlilleri yaptilar?
bende tek kan aldilar ve sonuc iyi bisey yok dediler
tek kan tahlili yeterlimi?

espoircim sordummu daha once sana hatirlamiyorum
doktora gitiginizde senin icin hangi tahlilleri yaptilar?
bende tek kan aldilar ve sonuc iyi bisey yok dediler
tek kan tahlili yeterlimi?

ilk doktora gittigimizde bebegimiz olmuyor diye
doktor esim spermiogram vermiste o zamanda bana yumurtaliklarimin ve rahim agizi ultrasonu istemisti
o zaman yaptirdim ve normal gözüküyordu kist falan yoktu yumurtaliklarimin boyutu normaldi
esimde sorun çikinca benimle daha ileriye gidilmedi
fakat merkez''de tedavi gördûgümüz için esime tese tarihini aldigimizda banada bir takim tahlil yapilacak ve histeroskopi
tahlilerimi yaptirmak için sigorta'dan tüp bebek raporunu bekliyorum

SELVA2009 canım belkide onlar sperm hücresidir tatlım inşallah öyledir arkadaşım inşallah...

belgincim kafamiz yine lökosit olayina takildi
bu lôkositler herkesin spermiograminda mi çikiyor yoksa sadece bizde mi ?
Senin esinin en son spermiograminda lökosit yaziyor muydu ?

ilk doktora gittigimizde bebegimiz olmuyor diye
doktor esim spermiogram vermiste o zamanda bana yumurtaliklarimin ve rahim agizi ultrasonu istemisti
o zaman yaptirdim ve normal gözüküyordu kist falan yoktu yumurtaliklarimin boyutu normaldi
esimde sorun çikinca benimle daha ileriye gidilmedi
fakat merkez''de tedavi gördûgümüz için esime tese tarihini aldigimizda banada bir takim tahlil yapilacak ve histeroskopi
tahlilerimi yaptirmak için sigorta'dan tüp bebek raporunu bekliyorum

benden bisey istemediler tek kan benimde buna kafam takldi

canım benim eşimde sürekli çıkıyor ve bizde onun mikrop oldugunu düşünüyoruz yani çok fazla üzerinde durmadık daha önce tese olmuş birisi olarak .

yani daha önce tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu onlar gözükmediğine göre büyük ihtimalle mikroptur ama içime dogdu SELVA2009kiler mikrpo degiil bence sperm hücresi kaan hocanın cevabını merakla bekliyorum

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum yarın akşam konuşuruz.yarın ehliyet kursunda deneme sınavım var biraz erken yatıcam hepinize iyi geceler allahım hepimizin gönlüne göre versin.

yani daha önce tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu onlar gözükmediğine göre büyük ihtimalle mikroptur ama içime dogdu SELVA2009kiler mikrpo degiil bence sperm hücresi kaan hocanın cevabını merakla bekliyorum

anladim canim
bende hiç kafaya takmamistim hatta dikkat bile etmemistim burda duyunca spermiogram sonuçlarina baktim ilk 3 spermiogramda lökosit görünmedi en son yaptirdigimizda çikti
ben fransiz sitelerinden baktim enfeksiyon diyorlar
ama burda onu yuvarlak hûcreye bagliyor
neyse hayirlisi olsun sonuçta esim 8 nisan tese olucak insallah spermler çikar

anladim canim
bende hiç kafaya takmamistim hatta dikkat bile etmemistim burda duyunca spermiogram sonuçlarina baktim ilk 3 spermiogramda lökosit görünmedi en son yaptirdigimizda çikti
ben fransiz sitelerinden baktim enfeksiyon diyorlar
ama burda onu yuvarlak hûcreye bagliyor
neyse hayirlisi olsun sonuçta esim 8 nisan tese olucak insallah spermler çikar

canım arkadaşım inşallah 8 nisan ömrünün en güzel günü olur ve bu dertlerin biterde güzel günler görürsün allahım dertdine deröan versin hepimize versin inşallah.bakalım bizde nisan mayıs gibi düşünüyoruz.hayırlısı allahtan

benden bisey istemediler tek kan benimde buna kafam takldi

en son merkeze gittigimizde ben jinekologla görüstüm
esimde sperm çikarsa sonrada beni hazirlayacaklarini söylediler
o yüzden benimde tahlil yaptirmam gerektigini söylediler
reçete verdi jinekolog esimde sperm çiksin çikmasin ben yaptircam sonuçta türkiye'deki tedavide gerekli olabilir

Back
X