slm kızlarrr.........
belgincim sadece okuyup çıkıyorum çoğu zaman beni merak ettiğin için sağol canım........
buda höthöt diye birimi vardı ne ona k......k olsun biz sadece burada azoyla baş etmeye çalışmıyoruz birbirimizin dertlerine sevinçlerinede ortak oluyoruz iyi sindir kafana duyurulur........:jeyyar:.........
çiçek senin adına sevindim canım inşallah devamıda gelir düzgün ve düzenli bir tedavi bide rabbimin izniyle inşallah kavuşacaksın bebeğine..........
lamvay sıkma canını üzülme rabbim ne derse o olur .....umarım türkiyede derdinizin dermanını bulursunuz yurt dışındaki dr lardan daha memnun kalan kimseyi duymadım ......türk dr ları türkiyedeki moderen tıp daha güvenilir daha sağlam tabii arada parazitlerde çıkıyo ama genelde hepsi güzel.......zaten sorunumuz öyle kolay çözülebilen her dr un bildiği bir sorun değil gayet itinalı en ince ayrıntısını bile düşünmemiz gerektiren bir sorun inşallah tıp dahada ilerlerde buluruz derdimizin dermanını.....
rabbim bizleri işinin ehli vicdanlı doru düzgün dr larla karşılaştırsın inşallahhh..........
umutolsun ne yaptı onların tedavisi ne zaman sonuçlanacak.........
kızlar lökositten bahsediliyo topikte arkadaşalr arasında benim bildiğim yani dr söylediği iltihap eşimdede çıkmıştı sperm tahlilinde dr antibiyotik vermişti bir dahada yaptırmadık zaten ......inşallah umduğunuz gibi sperm evreleri çıkar........
neyse kendinize iyi bakın........
bu arada miraç kandili yaklaşıyor haberiniz ola......rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder dualarımızı