Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok uzun ve zorlu bi dönemden geçmişsin canım... Allahım çocuğunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin eşine acil şifalar versin...

Kızlar ; bugun bhcg testim vardı : Yumurta toplamadan sonrakı 14. Transferden sonrakı 9. Günüm

126.1 cıktı ... 2 gün sonra bi daha test var çok tuafım ... Ağlasammı gülsem mi ...

canım biraz geç oldu ama mutluluğuna ortak olmak istedim :46:
gözün aydın canımmmmmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :16::16::16:
darısı diğer arkadaşlarımızın başınaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

inşallah herkes iyidir rabbim en yakın zamanda gönlünüzün muradını versin biz cuma günü keseyi görmeye gittik çok şükür gördük bir sorun yok:nazar::nazar::nazar: 2 hafta sonra kalp atısı için gidicez nasip olursa rabbim inşallah burdaki bütün arkadaslara bu günleri görmeyi nasip etsin inananın her zaman dualarımdasınız aeolun :16::16::16::16:

canım gözün aydınnnnnnnnnn darısı sağlıcakla kucağına aldığın günlere inş :16::16::16:

merhabalar.Biliyorsunuz geçen yıl ekim ayında tedaviye başladık. ilk sperm test sonucumuz azospermik pellet pozitif çıktı.- hatta bunun ne demek olduğunu bir türlü bulamadım öyle ki tedavi gördüğümüz dr bile cevap veremedi :)-
Neyse 6 ay sonra tekrar sperm testi yapıldı ve bırakın çıkış olmayı pozitif olan sonuç negatif çıktı. Bu sonucu görmenin oluşturduğu duygu bozukluğunu anlatam kelimeler yetersiz kalır. Neyse Celalettin Peru ile görüştük tedavi şeklini değiştirdi ve uygulamaya başlayın 75 gün sonra yanıma gelin dedi.
Buarada başka bir prof. bulduk. dr. ne dese beğenirsiniz yanlış tedavi uygulanmış size kullandığın ilaçlar testesteron seviyeni o kadar yükseltmiş ki bu ilaçları bana versen benim bile çocugum olmaz dedi güler misin ağlar mısın....
Bize yeniden ilaç dozlarını ve menegon diye bi ilaç verdi ve eşim ovitrelle ve menegon kullanmaya başladı.
3 ay önce başladık bu ilaçlara....
ve mutlu son 1,5 milyon canlı ve sorunsuz ve kaliteli sperm çıkışı....
hala şoktayım ve bunun olabileceği aklımızın ucundan bile geçmiyordu hayaldi resmen ama şimdi gerçek :D:D:D allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

canımmmmm gözün aydınnnnnn nasıl sevindim anlatamam :52:
rabbim hayırlısıyla :49: haberini vermeyide nasip eder inş :16::16::16:
canım bundan sonra yumurtlama günlerine dikkat edin sakın olmaz diye düşünmeyin...
seda_ecrin 500 bin spermle 2 kere doğal yoldan hamile kaldı :nazar:
sizin sayınız daha da yüksek yeter ki rabbim ol desin...
baya geç oldu ama bu spermcikler için halay çekmezsem olmazzzzzzzz :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

arkadaşlar merhaba...
celalettin hocaya gideceğimizi söyledikten sonra tekrar giremedim foruma..
bugün hepsini okudum ve durumuzu yazıyorum.
saolsun bi çok arkadaşım merak etmiş yazmış.

celalettin hocaya gittiğimizde çok yoğundu polikliniği. açıkçası çok fazla görüşme fırsatımız olmadı. öncesinde mail atmıştım telefona görüşmüştük. bizi kan ultrason ve spermiyogram için yönlendirdi. kanımızı hastanede verdik. ultrason için özel görüntüleme merkezine gittik. sonucunda spermatosel çıktı. araştırdığıma göre içerisinde birikmiş sperm olabilirmiş. spermiyogram için baya bekledik. akşam 5te verdik sonuçlar 9 da çıkar demişti ancak sonuçlar 11de çıktı. biz geri dönüş yolundaydık. eğer çıkmış olsaydı 9da hoca hastanede nöbetçiydi. yüzyüze görüşme şansımız olacaktı. spermiyogram sonucunda lökosit oranı %19 immatür germ oranı %81 sayı 607,500 çıktı. sonuçları telefonda görüştük. başlangıç için iyi kan sonuçları çıkınca görüşürüz dedi. bugün kan sonuçları çıktı bizim 19 olan fsh 0,41 çıktı. kesin bi yanlışlık var bu işte daha 20gün önce yaptırdık o testleri bi değişiklik yoktu. farklı merkezlerde yapılan testlerimizde hep fsh 19du. 20 günlük pregnyl mi bu kadar mı düşürdü fshı. östrojen olması gereken değerin 2,5 katı bu nedir anlamadım. hocayı aradık mesai saatleri içinde arayın dedi. inhibin sonucumuz gözükmüyor sayfada. pazartesiyi bekleyeceğiz anlayacağınız. bakalım nasıl geçecek..

hocayla çok fazla görüşme fırsatımız olmadığı için yorum yapamıyorum hoca ile ilgili. ancak genel olarak bizimle ilgilendi...

canım tedaviniz hayırlı olsun inş hayırlısıyla spermleride görürsünüz en kısa zamanda :16::16::16:

çok uzun ve zorlu bi dönemden geçmişsin canım... Allahım çocuğunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin eşine acil şifalar versin...

öyle oldu canım ama çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık...
geriye evladımıza kavuşmak ve eşimin tamamen iyileşmesi kaldı...
inş onlarda olacak allahın izniyle :16::16::16:

Baharım sen nasıl birşeysin ya,nasıl bir meleksin.üşenmeden tekrar tekrar açık,net yazmışsın.her yazdığında da noktasından virgülüne okuyorum.asıl biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz.herzaman olduğun gibi,karnın burnundaykende elinden gelen herşeyi yapıyosun.allah senden gani gani razi olsun.
Buarada sana birşey soracağım polikistik over için ilaç yada bitkisel birşey kullanmışmıydın canım ya

Canım merhaba,
seni ilkdefa görüyorum.hikayeni okudum.eşlerimiz aynı sebepten azosperm olmuş.
Benim eşimde 5-6 yaşlarında lenfoma hastalığı sebebiyle radyoterapi,kemoterapi görmüş ve sonuç azosperm.

önce Kaan hocada tedavi gördük,şimdide celalettin Hoca da tedavideyiz.hormonlar normal,birtek total testosteron düşük.ilaçları bitti haftaya Celalettin hocaya gidecek.allah sonumuzu hayretsin.

inşallah pazartesi Celalettin hoca sizelere umut olur.tedavide hiç tereddüt etme canım.allahın izniyle doğru yoldayız.

SELAMUN ALEYKUM CANLAR OGLUSUMLA BIZ GELDIK TEYZELERI SIMDIYE KADAR NERDEYDINIZ DIYE SORDUGNUZU DUYAR GIBIYIZ :23: ONCELIKLE COK SUKUR SAG SALIM PASAMI KUCAGIMA ALMAK NASIB OLDU MUHTESEM BIR DUYGU SUPER OTESI ZOR BIR DOGUM OLDU 3GUN BOYUNCA NORMAL ISTIYORUM DEDIM SUNI SANCI VERDILER BEN 3 GUN BOYUNCA HEPINIZE DUA ETTIM DUSUNUYORUMDA RABBIM BANA DUA ETME FIRSATI VERDI COK SUKUR SUNI SANCIYI ALTTAN MUAYENENIN IZDIRABINI HATIRLAMAK BILE ISTEMIYORUM AMA OLSUN SONU HARIKAYDI BEBISIMI YANIMA GETIRDIKLERINDE HICKIRA HICKIRA AGLADIM ESIM BEN INANAMIYODUK BEN AGLADIM ESIM AGLADI SONRASINDA BAYILMISIM ZATEN COK KAN KAYBETTIM TAM UYUSMADAN KESTILER CUNKU BEBISIMIN KALP ATISLARI ZAYIFLAMIS DOKTOR HAZIRMISIN DEDIGINDE HAZIRIM HEMEN KESIN ALIN DEDIM OGLUMA BISIY OLMASIN YETERKI ANLIYCAGINIZ OGLUSUMUN GELISI GIBI DOGUMUDA ZOR OLDU AMA OLSUN COK SUKUR SIMDI IKIMIZDE COK IYIYIZ , NEMI YAPIYORUZ TEYZELERI BEN BILMEZDIMKI DUNYANIN EN GUZEL MUTLULUGU BEBISIMIN GAZI CIKTIGI ANDAKI MUTLULUK OLUCAGINI BI MIZMIZLANSA AKLIM CIKIYO ACABA HASTAMI NOLDU DIYE GOZUMDEN SAKINIYORUM , DUYGULARIMI NASIL IFADE EDECEGIMIDE BILMIYORUM AMA INSALLAH RABBIM HEPINIZE NASIB EDERDE EN KISA ZAMANDA OZAMAN GORURSUNUZ CANLAR , OGLUSUM MEMEYI TUTMUYO TEYZELERI NE YAPTIM ETTIYSEM TUTMADI SIMDI TAM TAMINA 33 GUNLUK OLDUK AMA HALA TUTMUYOR BENDE SAGIYORUM AYRICA MAMA TAKVIYESI YAPIYORUM ILK ZAMANLAR COK AGLADIM NAPAYIM BEN SIMDI TUTMAYINCA TUTMUYO KAYIN VALIDEM ANNEMDE TIK AGZINA ALISIR DIYOLAR DENEDIM OLMADI BEN ISTEMEZMIYIM EMZIRMEK HEP RUYALARIMDA EMZIRIYODUM ISTE BOYLE HAA BU ARADA AILEM GELDI BELCIKAYA BEN 10 GUN YATTM HASTANEDE CIKTIM 3 GUN SONRA ANNEM BABAM ERKEK KARDESIM GELDI IKI MUTLULUK BIR ARADA YASADIM ASLINDA SIZE BU YUZDEN HEMEN YAZAMADM CANLAR EV CURCUNAYDI GELEN GIDEN COK OLDU ILK DEFA BUGUN YALNIZ KALDIK EVDE PASAMLA :emir_bebek: BIZDEN HABERLER BUKADAR BENI GORSENIZ ACAYIP DAGITMIS VAZIYETTEYIM AYIPTIR SOYLEMESI WC YE ZOR GIDIYORUM SAOLSUN BABAMIZ YARDIMCI OLMAZSA HALIM DUMAN :1: BANA KUCAGA ALISTIRMA DEDILER BEN DINLEMEDIM OGLUSUMLA YAPISIK IKIZ GIBI GEZIYOS :52::52::52: OLSUN ALISSIN DIMI KIZLAR :52::52::52: HEPINIZI COK OPUYORM HAA BU ARADA MUJDELI HABERLERE IHTIYACIM VAR KIM HAMIS KIMIN ESINDE SPERM CIKTI HERKESLERDEN GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH

canım zor bi doğum olmuş ama sonunda kavuştun paşana :16:
üzme kendini yavaş yavaş alışır emmeye alışmazsada sağar verirsin canım...
onca mücadeleden sonra kavuştun evladına bunları düşünüp zehir etme en güzel anlarınızı...
yaşadıklarını okurken çok duygulandım...
inş bizlerde böyle anlatırız bebişlerimizle geçirdiğimiz zamanları...
allaha emanet olun canım öpüyorum seni de paşanıda :54::54::54:

S.a. Kızlar.geçmişi okumaya fırsat bulamadım çünkü bebişler bırakmıyor.evet 37 haftanın sonunda sezeryan oldum herşey normal gidiyodu sadece diğer bebeğim doğduğunda oksijen sıkıntısı çekiyordu.ve oksijen verdiler.neyse odama götürüldüm ağır sancılar gelmeye başladı.ağlamaktan acıdan yanıma getirilen bebeklerime bakamadım bile.drlar toplandı ve öyle acı verici müdahaleler yapıldı ki hiç anlatmak istemiyorum.ve kan kaybından ölmek üzereydim.iki tür kan bağlayıp ambulansla fakülte hastanesine gütürüldüm ve yoğun bakıma alındım.o sırada bilincim açıktı siz değerli arkadaşlarıma o haldeyken dua ettim.inş allah kabul eder.çocuklarımdan ayrı çok acı çektim az daha rahmim alınıyordu.rabbime şükürler olsun ki rabbim beni kuzularıma bağışladı.tekrar etmez inşallah.şimdi bütün gün gece onlarla ilgileniyorum.sarılık problemleri var.allahın izniyle onu da bi atlatsak.şu an sıfır uykuyla yazıyorum.allah hepinize hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin güzel teyzelerimiz.dualaarınızda bizi unutmayın.çooook öpüyoruz sizi.:54::54::54:

canım benim kıyamam ben sana neler yaşamışsın öyle :26:
çok şükür sende bebişlerinde iyisiniz...
allah meleklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş :16::16::16:
inş bundan sonra hep güzel günler görürsünüz bende sizi öpüyorum canım :54::54::54:

Canım merhaba,
seni ilkdefa görüyorum.hikayeni okudum.eşlerimiz aynı sebepten azosperm olmuş.
Benim eşimde 5-6 yaşlarında lenfoma hastalığı sebebiyle radyoterapi,kemoterapi görmüş ve sonuç azosperm.

önce Kaan hocada tedavi gördük,şimdide celalettin Hoca da tedavideyiz.hormonlar normal,birtek total testosteron düşük.ilaçları bitti haftaya Celalettin hocaya gidecek.allah sonumuzu hayretsin.

inşallah pazartesi Celalettin hoca sizelere umut olur.tedavide hiç tereddüt etme canım.allahın izniyle doğru yoldayız.

ben yeni katıldım aslında aranıza.. azospermi ile tanışalı çok olmadı temmuzda karşılaştık. eşimi ameliyat eden doktorlar ileride infertil olmayacağını söylemişler. o yüzden rahattık hatta önce ben gittim doktora acaba bende mi diye uzun bi süre eşimi ikna etmekle uğraştım spermiyogram vermesi için. olan oldu işte neyse
önce kaan hocaya gittik aslında şu an onun tedavisindeyiz. celalettin hocaya da bu hafta içinde gittik. o henüz bir tedavi planı önermedi. bakalım ne yapacağız beklemedeyiz...
sizin tedavi planınız ne neler uyguluyorsunuz?

2 aylık bir aradan sonra herkese merhaba,
en son 14 Ekim de yazışmıştık.hepinizi çoooooook özlemiş bulunmaktayım.işten ayrıldım,memlekete gittim.yeni döndüm sayılır.
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş.allah tez zamanda bu arkadaşlarımızın da şifasını nasip etsin inşallah.
BAHARIM maaşallah büyümüşsünüz,ayrıca çok da yakışmış canım benim.
Buarada benim eşimde bu hafta Celalettin hocaya gidecekti ama işleri çıktığı için gidemedi.haftaya inşallah Celalettin hoca yolcusu.
kızlar hepinizi seviyorum.allah yardımcımız olsun inş.

canımmmmm hoşgeldin :70:
hayırdır işten niye ayrıldın canım ??
memlekette kafanı dağıtmışsındır iyi olmuş...
evet teyzesi büyüyoruz her geçen gün saol canım benim :29:
inş haftaya güzel sonuçlar alırsınız bitanemmmmm allah yardımcınız olsun :16::16::16:

Baharım sen nasıl birşeysin ya,nasıl bir meleksin.üşenmeden tekrar tekrar açık,net yazmışsın.her yazdığında da noktasından virgülüne okuyorum.asıl biz senin hakkını nasıl ödeyeceğiz.herzaman olduğun gibi,karnın burnundaykende elinden gelen herşeyi yapıyosun.allah senden gani gani razi olsun.
Buarada sana birşey soracağım polikistik over için ilaç yada bitkisel birşey kullanmışmıydın canım ya

sevalimmmmmmm çok çok saol canım arkadaşımmmmmm :70:
ne oldu birden bilmiyorum ama yazını okuyunca birden gözyaşlarım dökülüverdi çok duygulandım :43:
sizlerde öylesiniz canım hepimiz birbirimiz için çok uğraştık uğraşmayada devam ediyoruz...
keşke elimden başka bişey gelse...
allah senden de diğer arkadaşlarımdan da razı olsun bitanemm :16:
canım ben pko için bi tedavi gördüm sayılmaz...
bekarken bi süre gittim dra hep doğum kontrol hapı verdiler...
onuda bırakınca aynı oluyor zaten :1:
sonra balıkesire taşınınca gittim dra oda duphaston diye bi ilaç vermişti onuda bi süre kullandım sonra bıraktım...
ulun hoca beni ilk muayene ettiğinde senin doğal yoldan hamile kalman zor olurdu zaten demişti...
ama ben inanmamıştım çünkü benim görümcemde çok ileri derecede pko var korunmayı bırakır bırakmaz 4 kere arka arkaya hamile kaldı...
ilki 8 aylıkken karnında öldü sonuncu düşük oldu 2 çocuğu var çok şükür :nazar:
ondan ben önemsemedim bu durumu...
zaten kendimi tüp bebek tedavisine hazırlamıştım hep biliyorsun doğal yoldan olması mucize diyordum mucizem gerçekleşti :16:
pko tüp bebek tedavisinde çok avantajlı bi durum...
hatırlarsan benim 23 yumurtam toplamış ve 13 kaliteli embriyom oluşmuştu tedavide...
ama tabi doğal yoldan isteyince bazen sonuç almak zaman alabiliyormuş...
sanırım sende de pko çıkmış geçmişte okumuştum...
bence iyi bi dra git ve başla tedavine...
ama kafana takma önemsenecek bi durum değil...
kür kullanmak istersen soğan kürünü yapabilirsin herkes çok memnundu hatta bende 1 ay falan denemiştim bunu...
ama pek tedavisi olan bişey gibi gelmiyor bana...
ilaç kullanıyorsun bırakınca eskiye dönüyor...
bebiş isteyince sıkıntı olursa ona göre ilaç ve iğne veriyorlar zaten...
onun için sen kontrollerine git ama çok da takma kafana :34:

ben yeni katıldım aslında aranıza.. azospermi ile tanışalı çok olmadı temmuzda karşılaştık. eşimi ameliyat eden doktorlar ileride infertil olmayacağını söylemişler. o yüzden rahattık hatta önce ben gittim doktora acaba bende mi diye uzun bi süre eşimi ikna etmekle uğraştım spermiyogram vermesi için. olan oldu işte neyse
önce kaan hocaya gittik aslında şu an onun tedavisindeyiz. celalettin hocaya da bu hafta içinde gittik. o henüz bir tedavi planı önermedi. bakalım ne yapacağız beklemedeyiz...
sizin tedavi planınız ne neler uyguluyorsunuz?

2012 yılında Kaan Hocaya gittik.tek çareniz mikrotese dedi.mikrotese öncesi 3 ay comvitex,proxedi plus,arginmax verdi.nohut kürü,ısırgan çayı,keçiboynuzu içeceksin dedi.kullandık 3 ay sonra tekrar gittiğimizde şimdi ameliyat zamanı dedi.eşim ameliyatı kabul etmedi.yanlış hatırlamıyor isem 6 ay daha bu ilaçlara devam etti.bize hiç iğne vermedi.sonra Celalettin hocayla tanıştık.yaklaşık 1 yıldır tedavideyiz.Celalettin hoca da iğne vermedi.daha çok bitkiselleri kullanıyor eşim.panax,E1,G5 macunu,hprex,leyding,sertoly,bazılarınında adlarını hatırlamıyorum.macunlarda çok yaptım ben.keçiboynuzu,bal,polen,zeytinyağında bekletilmiş incir,havuç suyu.bunları hatırlayabiliyorum canım.şuan Ersel hocanın tozları da bitti.üstünden 20 günde geçti haftaya Celalettin hoca yolcusuyuz inş.hayırlı haberlerle döneriz canım.

2012 yılında Kaan Hocaya gittik.tek çareniz mikrotese dedi.mikrotese öncesi 3 ay comvitex,proxedi plus,arginmax verdi.nohut kürü,ısırgan çayı,keçiboynuzu içeceksin dedi.kullandık 3 ay sonra tekrar gittiğimizde şimdi ameliyat zamanı dedi.eşim ameliyatı kabul etmedi.yanlış hatırlamıyor isem 6 ay daha bu ilaçlara devam etti.bize hiç iğne vermedi.sonra Celalettin hocayla tanıştık.yaklaşık 1 yıldır tedavideyiz.Celalettin hoca da iğne vermedi.daha çok bitkiselleri kullanıyor eşim.panax,E1,G5 macunu,hprex,leyding,sertoly,bazılarınında adlarını hatırlamıyorum.macunlarda çok yaptım ben.keçiboynuzu,bal,polen,zeytinyağında bekletilmiş incir,havuç suyu.bunları hatırlayabiliyorum canım.şuan Ersel hocanın tozları da bitti.üstünden 20 günde geçti haftaya Celalettin hoca yolcusuyuz inş.hayırlı haberlerle döneriz canım.

inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. belki biraz da olsa ümitleniriz güzel haberlerinizden. benim eşim bir an önce tese olmak istiyor işin garibi.yarı yıl tatilinde olalım bitsin bu çile diyor. ilk duyduğumuzda varikoseli de vardı. hemen ameliyat olmak istedi. oldu da. elinden gelen herşeyi bir an önce yapmak istiyor....

Kızlar çok üzgünüm çok fenayım.bunları buraya yazmam ne kadar dogru bilmıyorum.
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.çok inançlıyım Allahım büyük
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.

Merhabalar Hepinize Canlar;
Yeni haberleri iletmek için geldim...
ameliyatı oldu annem.çok sancılı 3-4 gün geçirdik.ameliyatı iyi geçtiği koltuk altında boyamayla birşey çıkmadığı ama hoca elle muayenesinden hissettiği kitle üzerine koltuk altınıda kazıdı.meme korumalı bir ameliyat oldu hepsi alınmadı.
bu haberle biraz ümitlenmiştim ben belki kemoterapiye gerek kalmaz diye....
ama malesef gelen sonuçlar iç açıcı değil malesef onkoloji servisine sevk edildik ::(:(:(:(:(
6 kür kemoterapi ve 1,5 ayda radyo terapi alacak....inşh yaza güzel gircez bakalım inşh kurtulmuş olcaz...
2013 senesi benim hayattaki sınav senem gibiydi Allahım daha beterin korusun ama...
işimle ilgili çıkan sorunlarda sınandım.
babamın 4 ay süren yaşamla ölü arasındaki sürecinde sınandım.
evlat olmakla,kardeş olmakla sınandım abimlerimle arada kaldım.
eş olmakla sınandım bu kadar hastalıkla uğraşmamış bir eş benimle hastanedelerde sabahladı.evinde uyuyamadı.
anne olamamakla bunu bu sene öğrendim sınandım.:(:(:(
eşimin tedavi süreci ameliyatı olmuştu aynı gün annemin haberini aldık.
ve şimdi annemle bu sınanma sürecim devam ediyor.
kemoterapi radyoterapi ve sonrası....Allahım hayırlı yazılar yazsın inşh.
şuan evlat olmakla sınanıyorum işi bıraktım annemin evimdeyim gece uyumaya sadece kendi evime geliyorum.
tüm ev işleriyle ilgileniyorum ve çok yoruluyorum.
2013 bitsin...Yeni bir yıl yeni güzellikler getirsin.Herkese Şifa Olsun.

canım benim yokluğumda neler yaşamışsın böyle :26:
çok geçmiş olsun canım arkadaşım allah şifa versin annene...
canım çok şükür tedavisi var allah beterinden korusun...
derdi veren rabbim dermanınıda veriyor...
allahın izniyle tedaviler sonucunda herşey geride kalacak sağlığına kavuşacak annen...
tatlım insan başına gelmeyince bilmyior ama bu hastalık okadar çok kişinin başındaki tahmin edemezsin...
tıp çok ilerledi çok büyük başarılar sağlanıyor...
ne vakalardan olumlu sonuçlar alınıyor...
sen sakın içini karartma biraz zorlu bi süreç olacak ama gelip geçecek...
bak bize bitanem eşim 3. tedavisini olacak ama rabbime inancımız sonsuz...
sınavımız bitmemiş deyip kendimizi telkin ediyoruz allahın izniyle hepsi geride kalacak inanıyorum...
tekrar çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin...
dualarım sizinle inş çok daha güzel haberler vereceğin günlerde gelecek canım öpüyorum seni :54:

Kizlar birşey sorucam Esim simdi ersel beyin sivilarini kullaniyo acaba caksir kökü yada herhangi bir bitkisel kullansa bir zarari olurmu acaba :44:

Allahın selamı şifası hepimizin üzerine olsun.biz hala hast.yaklaşık 1 ay oldu.6 kasımda acil gelmiştik.şimdilik beklemedeyiz tabi bir sürü ilaç ve igne kullanarak...doktor nezaman taburcu etmek istese kanamam ve sancım oluyor.şu andada bebeklerin kilo alımları azalmış buradaki yemeklerden oldu galiba.bende zorlanıyorum ama yinede Allahı hep yanımda hissediyorum.dualarla duruyoruz hepinizden Allah razı olsun.ins.ilaçların yavrularıma yan etki yapmaz.

yaklaşık 50 gündür hast.odasındaym.artık sona geldik enfazla 10 gün içinde alacaklar bebişleri korku ve heyecan birarada.herzaman dualarımdasınız.hayatın her evresi ayrı zor.Allah ğepimize sabır ve güç versin.Allaha emanetsiniz .saglıgınızın kıymetini bilin.

canım arkadaşımmmmm gönlü güzel kendi güzel arkadaşım :70:
topiğe giremediğim zamanlarda da hep aklımda dualarımdaydın :16:
6 kasımdan beri hastanelerdesin evlatların için mücadele ediyorsun...
canım hiç korkma drlar sana ona göre tedavi uyguluyorlardır allahın izniyle hiç bi etkisi olmaz bebişlerine :16:
geçen sene kuzenimizin eşi aynı senin gibi son aylarını hep hastanede geçirdi...
en az 2-3 ay hastanede yattı hep kanaması vardı ama çok şükür sağlıcakla aldı kucağına bebişini...
seninde artık az kalmış 1 hafta içinde alırsın heralde meryemle muhammedi kucağına :52:
ben geç okuduğum için yaklaış bukadar zamanın kalmıştır heralde...
inş sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına :16:
onca senedir verdiğin mücadelelerin karşılığını alacaksınız...
darısı bizlerin başına inş :16:
herzaman dualarımdasınız canım güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet olun...

merhaba arkadaşlar...
ameliyat oldu eşim ve evimize geldik.ameliyat çok iyi geçti doktor.
eşimin moralide iyi.local anestezi olmasıda iyi oldu.kendine gelmesini beklemedik.
inşallah sonu iyi olur.

iyi dilekleriniz için hepinize çok çokkk teşekkür ederim.
rabbim hepimize yardım etsinnnn

merhaba canım eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun...
inş en kısa zamanda başlar sperm çıkışınız :16:
seda_ecrin ve cemremlerde negüzel başlamıştı hemen darısı sizin başınıza inş :16:

canım daha önceden yayınladığım tabloyu görmüşsündür farkını ben pek anlayamadım.. tüm azoluların olduğu tablo daha uzun ama bunda sıkıntı çıktı işte...:50::50::50::50::50:

canım ne yaptın tabloyla ilgili sorun çözüldü mü ??
özelden yazıştık ama son durum ne merak ettim...
canım sizin tablodaki bilgiler çok fazla ya onun için uyarı verdi galiba...
benim hazırladığım tablo daha uzun olabilir ama sizin tablodaki kadar çok yazı yok...
sanırım ben onun için bi sorun yaşamadım...
umarım sorunu çözmüşsündür...

topikten biraz uzak kaldım yeni gelişmelerden haberim yok ben yokken
inşlh tedavide olan herkesten güzel sonuçlar alınmış ve süpriz hamişlerimiz olmuştur..
biz ani bi kararla evimizi taşıdık 10 günü geçti daha yerleşemedim
hava çok soğuk işten gidince gece yarısına kadar biraz evi yerleştirmeye çalışıyorum
antalyada hava çok soğuk çok sert rüzgar var soğuktan hastada oldum
kendimi çok yorgun güçsüz ve çaresiz hissediyorum
geçen cumartesi saat 12 de eltim sezaryanla doğum yaptı sağlıklı güzel tombiş bir kızı var çok tatlı:nazar::nazar:
ben doğumuna gidemedim 1 hafta öncesinden zaten içim sızlıyordu o anda yanında olamadım
orda bana acınmasını banada iyi niyetle gibi söylenen sözlerle tartılmak istemedim:43::43::43::43::14::14::14:
o akşam 8de eşimle gittik eşim yolda giderken baya sitresliyli biraz gerildik
kendine biraz zarar verdi çok üzüldüm :14::14::14:
oraya vardık bebeği kucağına aldı ve hüngür hüngür ağladı:14::14:
kendimi çok çaresiz zavallı hissettim:43::43::43:
biz mutluyuz nolursa olsun onlara bu zayıflığımı hiç hissettirmedim:14::14::14:
herşeyi içimde yaşarım:40::40:ama ailede olunca insan ister istemez etkileniyor üzülüyor
bunun adı kıskançlık değil sizler zaten biliyorsunuz
ama eşimin ben naptım benim suçum neydi diye avazlarıda kulaklarımdan gitmiyor
biran için ölmek istedim:43::43::43:dedimya yakınında olunca insana daha bi koyuyor
eve gelince ben sürekli mutfakta yemek bulaşıkla ilgilendim içerdeki havadan bebek ilgisinden eltimin prenses gibi davranılmasından uzak kalmak için :43::43::43:
ama bunlar yaşanması gereken olağan şeyler olmalıda
bu isyan değil ama neden biz suçumuz çokmu büyüktü
bi yerde insan çaresizleşip sormadan edemiyor:41::41::41:
yani ben bu günlerde hiç iyi değilim eşiminde sesi çıkmıyor bi sessizlik yaşıyoruz
ama herşeye olduğu gibi zamanla bunlara hem üzülüp hem alışacağız
ne yapalım diyorum sağlıklı olsunda kaderimiz böyleymiş diyorum
uzun zamandır bulamadığım havyarı buldum eşime 1 haftadır ondanda yediriyorum inşlh şifa olur
yazacak çok şeyim var içimi dökecek ama sizlerinde canını sıkmak istemiyorum
beni rahatlatan tek şeyin sizler olduğu için yazdım:43::43::43:
rabbim sesimizi duysun bu çilelerimiz bitsin inşlh daha fazla bu yüreklerimizi yakmasın
çünkü dayanacak yüreğimizde kalmadı...:43::43::43:

canım hayırlı olsun yeni eviniz :16:
inş yeni eviniz şans getirir size :16::16::16:
geçmiş olsun bide hasta olmuşsun inş iyileşmişsindir...
eltin doğum yapmış allah uzun ömür versin...
ama yaşadıklarınız çok etkiledi beni özellikle eşinin acısı :5:
çok çok üzüldüm bizi bizden başka kimse anlamaz...
ki bizim eşlerimiz normalde hep içlerine atarlardı hiç belli etmezlerdi hislerini...
nekadar dolmuş ki öyle herkesin içinde tutamamış kendini :5:
canım ne denir ki allah yardımcınız olsun...
çektiğiniz acılar bian evvel son bulsun inş...
onca senedir okadar çok uğraştınız ki elbet bunların karşılığını alacaksınızdır...
güzel yürekli arkadaşımmmmmmm dualarım seninle...
inş eşinde sende çok çok mutlu olacaksınız gelecek o günler inanıyorum....

dün bende gariptim aslında işte mecbursun aile atamazsın satamazsın.
abiminde yıllarca çocuğu olmadı sonra oldu doğuma yakın aradım bişey lazım mı diye yok dedi sen sakın hastahaneye gelme eve çıksın aradan da bikaç gün geçsin öyle gelir görürsünüz dedi bizde öyle yaptık aldık çeyreğimizi takıp çıktık tabi bie göstermediler nedeni benim cocugum yok ya nazarımız değer diyeymiş
en acısı da anneme dün akşam bize böyle böyle yaptılar diyince annemin tepkisi oldu aman boşver onlar hep öyle dedi
yani haberim var haklılar sende laf etme dedi
sonra aradn çok geçmedi ikinciye hamile kaldı tabiki eşim ben bir daha hayırlı olsuna evine gitmem dedi
dün doğum yaptı iş yerime çok yakın bir hastahaneydi kar tipi altında gittim çiçeğimi verdim takımı taktım çıktım toplasanız 10 dk durmadım
annem hiç razı olmadı gelmeme abim zaten küçük kızını almaya gitmişti telde gitmeden aradım hayırlı olsun dedim gelicem dedim hmm iyi nediyim gel bari dedi
işte benim yerimde başkası olsa ne gider ne arar ama ben yapamıyorum
ikiisindede sadece takı takmak için gittim ama gelgörki laflarınıda bir güzel yedim
napalım hepimizin ailesi böyle bak yalız değilsin :)

zamancımmmmm allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
ilk yiğeninin doğumunu ve sana yaşattıklarını yazdığın gün dün gibi...
o gün nekadar üzülüp kızdıysam ailene yine aynı şeyleri hissettim...
allah ıslah etsin onları...
sen öyle iyi niyetlisin ki başına gelecekleri bilmene rağmen yinede gitmişsin takını takmak için...
ahhh arkadaşım boşver gitsin insanın en yakını bile olsa asla bizlerin ne hissettiğini anlayamazlar...
hele bide içlerini karalar bağladıysa böyle acımadan üzerler çevrelerindekini...
senin güzel yüreğinin mükafatını vericek rabbim mis kokulu bebişlerini nasip ederek inş :16::16::16:

Son düzenleme:
cnm resmini gördüm zaten güzeldin ama hamişlikle çoook ayrı bir güzel olmuşsun :nazar:fiizciğimden de bekliyorum resimler:)

saol bitanemmmmmmmm öpüyorum seni :54:

kız bir görünüp bir kaçıyorsun ....
olmuyor bak böyleeee :20::20::20::20:
özletiyorsun haaaaaa kendiniiiiiiiii

maşallah :nazar::nazar: kocaman olmuş yeğenimizz....
:21::21::21: aman da aman tekmeler atar olmuşşş paşa..

canım inş birçırpıda kucağına alıver inş...
izne ayrıl da aramıza dön artık......:16:

ben de sizi çok özlüyorum canım :70:
ama her istediğimde giremiyorum işte...
ama dediğim gibi izne ayrılınca daha çok yanınızda olucam artık :16
evet teyzesi neler yapıyor bi bilsen :1:
rabbim sizlerede nasip etsin inş :16::16::16:
sanırım sende yoğunsun hala dualar için giriyor gibisin...
tatilde bol bol görüşürüz inş öpüyorum tatlım :54::54::54:

canımmmmm hoşgeldin :70:
hayırdır işten niye ayrıldın canım ??
memlekette kafanı dağıtmışsındır iyi olmuş...
evet teyzesi büyüyoruz her geçen gün saol canım benim :29:
inş haftaya güzel sonuçlar alırsınız bitanemmmmm allah yardımcınız olsun :16::16::16:

sevalimmmmmmm çok çok saol canım arkadaşımmmmmm :70:
ne oldu birden bilmiyorum ama yazını okuyunca birden gözyaşlarım dökülüverdi çok duygulandım :43:
sizlerde öylesiniz canım hepimiz birbirimiz için çok uğraştık uğraşmayada devam ediyoruz...
keşke elimden başka bişey gelse...
allah senden de diğer arkadaşlarımdan da razı olsun bitanemm :16:
canım ben pko için bi tedavi gördüm sayılmaz...
bekarken bi süre gittim dra hep doğum kontrol hapı verdiler...
onuda bırakınca aynı oluyor zaten :1:
sonra balıkesire taşınınca gittim dra oda duphaston diye bi ilaç vermişti onuda bi süre kullandım sonra bıraktım...
ulun hoca beni ilk muayene ettiğinde senin doğal yoldan hamile kalman zor olurdu zaten demişti...
ama ben inanmamıştım çünkü benim görümcemde çok ileri derecede pko var korunmayı bırakır bırakmaz 4 kere arka arkaya hamile kaldı...
ilki 8 aylıkken karnında öldü sonuncu düşük oldu 2 çocuğu var çok şükür :nazar:
ondan ben önemsemedim bu durumu...
zaten kendimi tüp bebek tedavisine hazırlamıştım hep biliyorsun doğal yoldan olması mucize diyordum mucizem gerçekleşti :16:
pko tüp bebek tedavisinde çok avantajlı bi durum...
hatırlarsan benim 23 yumurtam toplamış ve 13 kaliteli embriyom oluşmuştu tedavide...
ama tabi doğal yoldan isteyince bazen sonuç almak zaman alabiliyormuş...
sanırım sende de pko çıkmış geçmişte okumuştum...
bence iyi bi dra git ve başla tedavine...
ama kafana takma önemsenecek bi durum değil...
kür kullanmak istersen soğan kürünü yapabilirsin herkes çok memnundu hatta bende 1 ay falan denemiştim bunu...
ama pek tedavisi olan bişey gibi gelmiyor bana...
ilaç kullanıyorsun bırakınca eskiye dönüyor...
bebiş isteyince sıkıntı olursa ona göre ilaç ve iğne veriyorlar zaten...
onun için sen kontrollerine git ama çok da takma kafana :34:

Ah kuzum kıyamam ben sana. sakın ağlama. Biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi.sen hakikaten bu topiğe verilmiş bir mucizesin.(maaşallah sübhanallah).benim de kurtarıcımsın .
Az önce Senin sayende Pembe85 arkadaşımızın yazısını okudum. bende o yazıya çok duygulandım ağladım. duygulanmamak elde değil ki.
Canım hatırlarsan sen yazardın yine 10 gün hastalığım gecikti diye bende sana yazardım 10 gün bir şey mi nerdeyse 2 ay olacak benim gecikmem diye.doktoruma herdefasında giderdim bana hiç ilaç dahi vermezdi ,tahlil de yapmazdı sadece muayene ederdi. sterseten gecikiyor der yollardı. bu sefer doktorumu değiştirdim. polikistik over çıktı. bana doktor bu durum hamile kalmana engel değildir. hatta senin de dediğin gibi tüp bebek tedavisi olursa daha çok yumurta toplamana sebep olur dedi.ama tedavi olman lazım bu durum ileriki yaşantında problem oluşturur,tansiyon hastası,şeker hastası olursun dedi ve DİANE 35 adında bir ilaç verdi.şimdi bunu kullanıyorum ama çok midemi bulandırıyor.soğankürü bunun için iyiydi dımı. ilaç bitince soğankürünü deneyeceğim.saol canım.
İşi bıraktım çünkü evim işime çok uzaktı.2,5 yıldır hiç izne çıkmadım.muhasebe de tek olduğum için.memlekte de gidememiştim. artık tak etti. elemanı yetiştirip ayrıldım.bakalım birkaç iş var.görüşmelere gideceğim.hayırlısı.
Filizle dünür olmuşsunuz.yakışır arkadaşlarıma.düğünde biz teyzeleri de olucaz ha.inşallah rabbim o güzel günleri de göstersin.

[table="width: 940, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ-EŞİN YAŞI[/td]
[td]EVLİLİK SÜRESİ[/td]
[td]AZOSPERM NEDENİ[/td]
[td]TEDAVİ SÜRECİ[/td]
[td]GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR[/td]
[td]SONUÇLARI[/td]
[td]TÜP BEBEK DENEME SAYISI[/td]
[td]DENEME YAPTIĞI MERKEZ[/td]
[td]SON DURUM[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Aaumut[/td]
[td]33-38[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]4 ay [/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]5 tüp sperm donduruldu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anemon[/td]
[td]29-33[/td]
[td]5,5 yıl[/td]
[td]Tıkanıklık[/td]
[td]Bitkiselleri kullanıyorlar. Sperm sayıları 55 milyona kadar yükseldi. Ama sperm sayısı değişkenlik gösteriyor bazen yüksek çıkıyor bazen düşük.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]İrenbe tüp bebek merkezi (ilk 2 deneme)
Ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesi tüp bebek bölümü[/td]
[td]Doğal yoldan olması için tedavi görüyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Aşkbebek[/td]
[td]35-32[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor. (Ateşlik hastalık veya 8 yaşında geçirmiş olduğu kabakula olabilir)[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı, sperm sayısı 3 milyona yükseldi ama sonra tekrar 0 oldu. [/td]
[td]Çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İstanbul cerrahi hastanesinde uygun olduklarında tüp bebek tedavisine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bahar85[/td]
[td]27-28[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]2 defa kanser (lenfoma) tedavisi gördü. 2. Tedavisi (kemoterapi,kök hücre nakli, radyoterapi) sonrasında azosperm oldu.[/td]
[td]Kaan aydosla tedaviye başladılar ilk aydan çıkış başladı. 3 ay ilaç tedavisi gördükten sonra tedaviyi sonlandırdılar. Daha sonra bazı ilaç ve bitkisellere devam ettiler.En son yapılan spermiogram (ağustos 2012) sonucuna göre sperm sayısı 14 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar:
bebişimiz erkek :55:
ismi "ali efe" olacak :46:
(bebişimiz doğal yoldan geldi) [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bangi[/td]
[td]31-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Mart ayından beri klomen, arginmax ve bitkiseller kullanıyorlar. Doğal yoldan az sayıda çıkış var. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (ilk 2 deneme)
Smyrna art tüp bebek merkezi[/td]
bebişimiz erkek :55: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bbmm[/td]
[td]26-32[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu enfeksiyon ve ateşli hastalık[/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye görüyorlar. Haftada 2 pregnil 3 menegon sertoli, leyding ve antibiyotikler kullanıyorlar. [/td]
[td]2008 tese ve 13.06.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede sperm kanalı ve spermin olgunlaşmamış hali bulundu…[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogramda 540 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebek2010[/td]
[td]31-36[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Hormonal nedenler.[/td]
[td][/td]
[td]13.09.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan kızının :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Bebis1[/td]
[td]27-32[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Küçükken geçirilmiş fıtık ameliyatı ve tek taraflı inmemiş testis.[/td]
[td]7 ay [/td]
[td]2013 kasım m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve 4 tüp donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Kalamış tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan hamile :49: :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beylem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]1,5 yıl. Doğal yoldan 6-7 tane sperm çıkışı oluyor. Umut tüp bebekte ilk denemede gebelik oluşmuş ancak kan pıhtılaşması nedeniyle düşükle sonuçlanmış.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi (3 deneme)
Memorial (son 2 deneme) [/td]
[td]Beklemedeler... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Biyonik52[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Sol testiste iltihaplanma ve şişme, tiroid ca (4 ameliyat), 5-6 kere atom tedavisi (radyoaktif iyot)[/td]
[td]4 ay ilaç ve bitkisel kullanılar.[/td]
[td]2013 kasım m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve 2 tüp donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Memorial[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cansunida[/td]
[td]32-34[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1,5 yıl [/td]
[td]19.07.2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere
(tedavi iptal-kadın faktörü nedeniyle)[/td]
[td]Kocaeli araştırma hastanesi
Kocaelide özel bi tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Dondurulmuş embriyo tedavisine başladılar. Evlat edinmek için kuruma başvurmuşlardı sıraları belli oldu...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cemrem29[/td]
[td]31-39[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilmiş ateşli kabakulak ve çift taraflı varikosel.[/td]
[td]Evliliklerinin 3. Ayından beri ilaç ve bitkiseller kullandılar. Celalattin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren 3 ay boyunca haftada 2 kere preglyn 5000 ve geyleni baharattan 2 adet çay ve 2 kavanoz macun panax E 1 kullandılar. Şuanda sıvı ilaç ve g5 kullanıyorlar ayrıca menegon ve preglyn 2500 lük devam ediyorlar. Son yapılan spermiogram sonuçlarında 6 sperm, 660 bin immatür germ hücre ve 3 sperm 5 milyon yuvarlak hücre görüldü.[/td]
[td]2006 tese 2009 m.tese 2013 ocak varikosel.[/td]
[td]ikisinde de sercolly cell[/td]
[td](2.de hazırlandı ama tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]Çıkan spermlerini dondurarak tüp bebek tedavisine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cervan[/td]
[td]27-34[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon) [/td]
[td]Kaan hocada 8 ay tedavi gördüler. 1 sene ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanılar. Şuanda arginmax, tribulus terteris, arısütü-bal-polen karışımı kullanmaya başladılar.[/td]
[td]2011 ve 2012 m.tese. çift taraflı varikosel ameliyatı[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogramda 1.320 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Cicek00[/td]
[td]31-35[/td]
[td]6,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]4 yıl. Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar. Doğal yoldan 10 bin sperm çıkışı gözlendikten sonra diğer testlerde 10 tüp sperm donduruldu... [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]İkisinde de sperm bulunamadı (patalojide maturasyon duraksaması çıktı).[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Dondurulmuş spermlerle tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Denizbulut[/td]
[td]31-38[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Testis yetersizliği. [/td]
[td]Nisan 2011den itibaren ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar. Celalattin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren ilk 2 ay hafta da 2 adet preglyn 5000, ilk 2 ay panax E 1
ermiş aktardan g5 macunu ve demir dikeni çayı kullandılar. Şuan haftada ersel beyin kprex hprex leyding ve sertoli kullandık ayrıcı haftada 2500 preglny 2 defa,3 tanede menegon 75 lik kullanıyorlar. [/td]
[td]2006 tese ve 2011 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. M.tesede elonge hücre görüldü.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Akdeniz tıp fakültesi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Ocakta yapılan testte 840 bin mayısta yapılan testte 580 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Durudenizderya[/td]
[td]31-37[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Vücutta sperm kanalı yok.[/td]
[td]4 yıl [/td]
[td]2010 tesa ve mesa[/td]
[td]Sperm bulundu ve donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi
Centrum klinik tüp bebek merkezi [/td]
bebişlerimiz ikiz ve biri kız biri erkek :8::55:
isimleri "meryem" ve "muhammed" olacak :46: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Elzem_[/td]
[td]29-29[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Geç inmiş testis[/td]
[td]Ağustosta tedaviye başladılar. Celalettin peru ile tedavi görüyorlar. Şuan sertoli ve leydig kullanıyorlar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son testte 640 bin immatür germ hücre görüldü... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfall[/td]
[td]29-35[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]1 yıldır bitkiselleri kullanıyorlar. [/td]
[td]15.02.2012 m.tese[/td]
[td]Çok fazla sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Belçika’da [/td]
[td]Şuan oğlu "osman salih"in :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Enfal33[/td]
[td]30-33[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirmiş olduğu ateşli hastalık.[/td]
[td]Evliliklerinin 1. ayından itibaren. Son testte 5-6 kalitesiz sperm bulundu.[/td]
[td]2008 nisan ve 2008 ekimde tese.[/td]
[td]Sperm bulundu kalitesiz olduğu için dondurulamadı.[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Adana başkent hastanesi
Gata (2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi ( son 2 deneme) [/td]
[td]Neyazıkki son tedavisi negatif sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ervae[/td]
[td]30-30[/td]
[td]1,5[/td]
[td]Testis yetersizliği ve fsh yüksekliği.[/td]
[td]Nebido iğne, g5 macunu, böğürtlen kökü ve antibiyotik kullanıyorlar. Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son testte 330 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eseslim[/td]
[td]28-31[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Başka sağlık problemleri nedeniyle tedavi göremediler. Şuan iğne tedavisi görüyorlar. Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar.[/td]
[td]2011 nisan m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. [/td]
[td]En son testte 450 bin immatür germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Eslemsena[/td]
[td]26-31[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Doktorlar tıkanıklık olabileceğini düşünüyorlar.[/td]
[td]Hareketsiz sperm çıkışı olduğu için vitamin kullanıyorlar.[/td]
[td]2012 temmuz pesa[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere
(ilk tedavi iptal)[/td]
[td]gürgan klinik[/td]
[td]Sonuç negatif…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esma[/td]
[td]23-33[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Genetik (azf c mikrodelasyon).[/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar. 6 ay preglin, menagon, ermiş aktarın g2 macunu, böğürtlen kökü, geylani baharattan bitkisel karışım kullandılar. [/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]Hareketsiz sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Konya eurofertil tüp bebek merkezi[/td]
[td]En son spermiogram sonucunda 2 sperm görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Flzask2003[/td]
[td]29-39[/td]
[td]10 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Son 2 aydır bitkiselleri kullanıyorlar.[/td]
[td]05.03.2007 tese ve 30.10.2007 m.tese. 2009 varikosel ameliyatı 06.08.2012 m.tese[/td]
[td]Tesede 11 tane sperm bulundu. M.tesede sperm bulunmadı. Son m.tesede fazla sayıda sperm bulundu ve 3 tüp donduruldu.[/td]
[td]4 kere
(2. iptal)[/td]
[td]Marmara üniversitesi (ilk 2 deneme)
Umut tüp bebek merkezi (son 2 deneme)[/td]
bebişimiz kız :8:
ismi "ayşe naz" olacak :46: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gegonya[/td]
[td]26-26[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar.[/td]
[td]Varikosel, m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elongeler görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerinin 3. ayının sonunda 1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre), bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) görüldü....[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gelincik238[/td]
[td]30-31[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu ve geç indirilmiş testis.[/td]
[td]2008 de başladılar tedaviye. İlk denemesi hariç diğer 3 deneme dondurulmuş spermlerle oldu. [/td]
[td]2008 m.tese[/td]
[td]4 tüp sperm donduruldu....[/td]
[td]4 kere[/td]
[td]Memorial (ilk 2 si)
Kayseri tüp bebek merkezi
Memorial (sonuncu)
[/td]
[td]Şuan kızı "elif" :8: ve oğlu "emir"in :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulerim[/td]
[td]25-28[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]9 aylık bitkisel tedavi, hacamat ve sülük tedavisi gördüler. Şuanda haftada 2 kere preglyn 5000 ve bir kavonoz g2 macun, böğürtlen çayı kullanıyorlar. [/td]
[td]2013 temmuz m.tese[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Bursa acıbadem hastanesi.[/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gulza[/td]
[td]34-35[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere m.tese[/td]
[td]İkisinde de sperm bulundu.[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Ege üniversitesi tüp bebek merkezi (ilk 2 deneme)
Centrum klinik tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]_Hasret[/td]
[td]35-36[/td]
[td]14 yıl[/td]
[td]Kendiliğinden geç inmiş testis.[/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerini kullandılar. Saraçoğlunun kürünü 2,5 ay kullandıktan sonra sperm testi sonucunda 43 hareketsiz sperm görüldü. [/td]
[td]2000-2001 tesa
2011 tese
2012 m.tese
[/td]
[td]Tesalarda sperm bulunamadı.
Tesede elonge hücre bulundu.
m.tesede kök hücre bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]2011 gürrgan klinik
2012 genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Fulya veya umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hasretim01[/td]
[td]24-24[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Küçükken ateşli hastalık geçirmiş, testisin 1 tanesi yukarıda. Beyni sperm üreten hormonu desteklemiyor, testosteron seviyesi düşük. [/td]
[td]İğnelerle sperm sayısı 3 milyona yükseldi ve spemler donduruldu ancak kaliteli değildi.[/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]8 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Yurt dışında
Antalya'da[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatgok[/td]
[td]35-41[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Tümör nedeni ile tek testisin ameliyatla alınması ve damarların iltihaplı olması.[/td]
[td]Kaan aydosla ilaç ve bitkisel tedavi görüyorlar 5 aydır.[/td]
[td]11.02.2011 tese[/td]
[td]Sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızı "elif"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayal_32[/td]
[td]34-42[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilen menenjit olabilir. Belden aşağısı geçici süre felç olmuş.[/td]
[td]2 ay.
Son iki testte sperm sayıları 0, 100 bin ve 72 bin.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Samsun üniversitesi[/td]
[td]Şuan kızı "derin"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hayfer [/td]
[td]35-41[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]hipogonadotropik hipogonadizm.[/td]
[td]4 yıl başka doktorlarda, 1 yıl da emre hocada.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu "umut emre"nin :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hkmkdr[/td]
[td]30-34[/td]
[td]12 yıl[/td]
[td]47 xxy Klinefelter sendromu.[/td]
[td]1 sene iğne tedavisi gördüler. [/td]
[td]2002 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]Tesede sperm bulunamadı. m.tesede elonge hücre bulundu[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi[/td]
[td]Bitkisel kürlere devam ediyorlar.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hmtnzl[/td]
[td]29-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2 sene bitkisel kürler kullandılar. [/td]
[td] 2012 ocak m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Antalya'da özel bi laboratuvarda yapılan spermiogram sonucunda 1 tane hareketsiz sperm bulundu. Bitkisel kürlere devam ediyorlar...[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Hpk [/td]
[td]24-30[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td]Kanser tedavisi (ameliyat, kemoterapi, radyoterapi) nedeniyle.[/td]
[td]İğne ve klomen kullanıyorlar. [/td]
[td]Tese.[/td]
[td]Elengo sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydosla tedavilerine devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstiyorumbebegimi07[/td]
[td]38-46[/td]
[td]21 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]Uzun yıllar hem ilaç hem bitkiselleri kullandılar. M.teseden sonra 1-2 tane doğal yoldan çıkış olmaya başladı.[/td]
[td]Varikosel
Ve 2 kere tese.
2012 şubat m.tese
[/td]
[td]İlk tesede sperm bulundu. 2. tesede ve m.tesedebulunamadı.[/td]
[td]2 kere
(1 tedavide iptal)
[/td]
[td]Antalya ıvf
Antalya Anadolu (tedavi iptal)
Genart tüp bebek merkezi
[/td]
[td]Şuan kızları "özlemsu" :8: ve "özgenur"un :8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jklm [/td]
[td]34-34[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]3 yıl.[/td]
[td]m.tese[/td]
[td]6 tane sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Konya [/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kaderi [/td]
[td]29-34[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td]2 yıl.[/td]
[td]2012 nisan m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerine ve bazı ilaçlara devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kuzey28[/td]
[td]29-30[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]2 defa kanser (lösemi) tedavisi (kemoterapi, radyoterapi, ilik nakli) gördü sonrasında azosperm oldu.[/td]
[td]ilik naklinden 2,5 sene sonra spermiogram sonucuna göre klomen kullanılar 2 ay. Sonrasında 2 tüp sperm donduruldu. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Antalya IVF[/td]
bebişlerimiz ikiz ve biri kız :8: biri erkek :55: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lamyay[/td]
[td]29-31[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalık.[/td]
[td]3 yıl. 2 yıl kaan aydos'ta tedavi gördüler. Panax ve bitkiselleri kullandılar. Celalettin peru ile tedaviye başladılar. Şuanda pregnyl ve menegon kullanıyorlar.[/td]
[td]2009 tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]En son yapılan spermiogram sonucunda 1.140 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mavimenekşe[/td]
[td]37-35[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 15 yaşında olmuş.[/td]
[td]3 yıl. Biçok ilaç ve bitkisel kullandılar.Ayrıca Tavşancıl otu tenktürü (branca ursului) kullandılar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mehtap2550[/td]
[td]31-35[/td]
[td]13 yıl[/td]
[td]Ateşli hastalıktan şüpheleniliyor.[/td]
[td]En sonki testte canlı ve cansız hücre görüldü.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte tüp bebek tedavisine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Melek102[/td]
[td]26-32[/td]
[td]7 yıl[/td]
[td][/td]
[td]2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu ve donduruldu (2 tüp sperm kullanıldı).[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Acıbadem bursa hastanesi[/td]
[td]Neyazıkki son tüp bebek tedavisi negatif sonuçlandı... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meral1987[/td]
[td]26[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 kere[/td]
[td]İstanbul tüp bebek merkezi (ilk 3 deneme)
Tranzon clinart (son 2 deneme)
[/td]
[td]Şuan bebişinin annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minikgelin[/td]
[td]29-31[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]3 aylık bebekken tek testisi alınmış. Sebebi ya inmemiş testis yada fıtık.[/td]
[td]2 ay ilaç ve bitkiselleri kullandılar.[/td]
[td]2012 mayıs m.tese[/td]
[td]2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Malatya doğu fertil tüp bebek merkezi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mixer07[/td]
[td]28-33[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Belli değil.[/td]
[td]3 ay[/td]
[td]08.11.2012 m.tese.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Fulya yada umut tüp bebekte tedaviye başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mormenekse212172 [/td]
[td][/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]3 yıl. Selenyum, omega3, e vitamini ve polen kullanıyorlar.[/td]
[td]Varikosel, tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. m.tese için hazırlık yapıyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nilda015[/td]
[td]24-29[/td]
[td]3,5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Saraçoğlunun kürlerini kullandılar.[/td]
[td]2010 tese, 2011 varikosel[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedavideler... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nurdah[/td]
[td]25-30[/td]
[td]2,5 yıl[/td]
[td]Çift taraflı inmemiş testis ameliyatı.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandı.[/td]
[td]16.06.2012 m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan oğlu "berat"ın :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nur_efsan[/td]
[td]30-36[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1 yıl.
Daha önce 100 canlı sperm çıkmıştı. Son 4 aydır ilaç ve bitkisellere devam ediyorlar.Sperm sayıları 2,4 milyona yükseldi [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Büksel’de[/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nursen[/td]
[td]27-29[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Bitkisel kürler kullandılar. Panax ve e1 kullandıktan sonra normal yoldan çıkış oldu. Sperm sayıları 1 milyona yükseldi. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Bursa'da[/td]
[td]Şuan hamile :49:
[/tr]
[tr]
[td]Nurusima81 [/td]
[td]32-41[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]6 sene önce iğne ve ilaç tedavisi. 6 sene önce sperm testinde 2 tane hareketsiz sperm bulunmuş.şimdi saraçoğlunun kürlerini kullanıyorlar.[/td]
[td]07.03.2012 m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu ve 2 tüp sperm donduruldu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Neyazıkki son tedavisi negatif sonuçlandı...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nzlyln[/td]
[td]37-39[/td]
[td]13 yıl[/td]
[td]11 yıl
Teseden 7 sene sonra10 tane spem bulundu. İlaçlaırna devam ediyor.
[/td]
[td]2002 çift taraflı varikosel. 2004 tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı[/td]
[td]2 kere
(1. iptal)
[/td]
[td]Memorial[/td]
[td]Şuan oğlu "muhammed faruk"un :55: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Papatyam19[/td]
[td]29[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]Kaan aydos ile tedavideler.[/td]
[td]Ağustos 2012 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Papatyayarim[/td]
[td]27-33[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]12-13 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/td]
[td][/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]1. tesede kalitesiz sperm bulunup donduruldu 2. de bulunamadı.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Şuan kaan hoca ile tedavi görüyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pembe10[/td]
[td]30-32[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]18 ay [/td]
[td]m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve donduruldu.[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Alman hastanesi.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pembe85[/td]
[td]28-29[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Tek taraflı inmemiş testis.[/td]
[td][/td]
[td]m.tese[/td]
[td]3 tane hareketli 4 tane hareketsiz sperm bulundu. [/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Diyarbakır veni vidi tüp bebek merkezi[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Pıtırcık_43[/td]
[td]26-28[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Çocukken geçirilen bi kaza sonucu testislerde hasar oluşması[/td]
[td]1,5 yıldır bazı ilaç ve bitkisel kürler kullanıyorlar. Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar. Şuanda menogon haftada 4 defa 2 şişe + pregly 5000 lik haftada 2 kez kullanıyorlar ve kapsüllere başladılar.
[/td]
[td]20.01.2011 ve şubat 2012 de m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell.
İkincisinde elonge gürceler bulundu.
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son testte 1.550 bin immatür germ hücre görülmüş…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Redlion[/td]
[td]34-34[/td]
[td]11 yıl[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezinde 3 yıl önce yapılan spermiogram sonucunda hareketli sperm bulundu ve m.teseye gerek kalmadı.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2 kere[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sadecik[/td]
[td]25-36[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]3 ay ilaç kullandı.[/td]
[td]04.02.2013 m.tese[/td]
[td]Sperm bulundu ve 2 tüp donduruldu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Şuan kızı "zeynep"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sarliva[/td]
[td]23-26[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]İlk sperm testinde 4 tane sperm bulundu. 2 test daha yapılda onda çıkanlarda donduruldu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Brüksel tüp bebek merkezi[/td]
[td]Neyazıkki tüp bebek tedavisi olumsuz sonuçlandı…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seda_ecrin[/td]
[td]23-23[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Varikosel.[/td]
[td]1 yıl. Varikosel ameliyatından 3 ay sonra sperm sayısı 500 bine yükseldi ve doğal yoldan hamile kaldı ancak bebeğini doğumdan sonra kaybetti.[/td]
[td]2011 varikosel ameliyatı[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
bebişimiz erkek :55:
[/tr]
[tr]
[td]Selin31[/td]
[td]33-36[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]5 ay ilaç tedavisi gördüler...[/td]
[td]11.02.2013 m.tese.[/td]
[td](tedavi iptal)[/td]
[td]Anadolu sağlık merkezi (john hopkins hastanesi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Selmacan21[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]5 yıl.Teseden sonra kaan aydosla tedaviye başladılar.Uzun süre proxeed, endol ve klomen kullandılar. Daha sonra doğal yoldan sperm çıkışı başladı...[/td]
[td]Tese.[/td]
[td]3 kere.[/td]
[td]Genart tüp bebek merkezi.[/td]
[td]Şuan kızları "derin" :8: "naz" :8: ve "ırmak"ın :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sserra[/td]
[td]24-29[/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td]2013 mayıs m.tese[/td]
[td]Yaklaşık 50 tane sperm bulundu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]Bahçeci fulya tüp bebek merkezi[/td]
[td]2. tüp bebek tedavisini gördüler...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Seval0817[/td]
[td]30-33[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]5-6 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/td]
[td]Celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 640 bin immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevgidolu[/td]
[td]31-35[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td][/td]
[td]2009 m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı elonge hücre bulundu[/td]
[td]1 kere (elonge hücrelerle deneme yapıldı)[/td]
[td][/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye devam ediyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Siyahbeyaz01[/td]
[td]29-33[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]5-6 yaşlarında kanser teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/td]
[td]6 aydır mersinde bir prof.la tedavideler. Klomen ,arimidex ve ovitrelle kullanıyorlar.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Hormonlar normale döndü, testosteron düşük. 6 ay daha m.tese düşünmüyorlar... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sonsuz[/td]
[td]25-31[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]Hipogonadizm.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren primer haftada 2 gün pregnyl 5000,1 ay hafta 3 gün megonon 75 bundan sonra haftada 3 gün menogon 150, arimidex tb günde 1 kez,ermiş aktardan böğürtlen kökü ve g5,ruhi iksir aktardan bir çay iki kavanoz macun kullandılar ve devam ediyorlar.[/td]
[td]Biyopsi[/td]
[td]Spermatoosit bulundu.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Spermiogram sonucunda 4 hareketsiz sperm ve 5 milyon immatür germ hücre görüldü…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]S7s7[/td]
[td]31-36[/td]
[td]13 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]11 yıl. [/td]
[td]4 kere tese ve 1 kere m.tese[/td]
[td]Teselerde sperm bulunamadı. M.tesede elonge spermatıd görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan hocayla tedaviye devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Toana [/td]
[td]41-41[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2,5 yıl. [/td]
[td]2 kere tese[/td]
[td]Sperm bulundu.[/td]
[td]6 kere[/td]
[td]3 kere hollanda’da.
2 kere almanya’da.
En son memorialde.
[/td]
[td]Şuan kızlarının :8::8: annesi :nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Tulay_20 [/td]
[td]32-36[/td]
[td]8 yıl[/td]
[td]Hipogonodizm ve küçük testis.[/td]
[td]Celalettin hoca ile tedaviye başlamalarından itibaren hafta da 3 gün preglyn 5000 g5 macunu böğürtlen kökü çayı şalgam suyu panax E 1 kullanmaya başladılar.[/td]
[td]Biyopsi ve tese.[/td]
[td]Sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 1,500 bin yuvarlak hücre ve 900 bin germ hücre görüldü...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yaren16[/td]
[td]30-41[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]6 aydır bitkisel kürler kullanıyorlar.[/td]
[td]Nisan 2012 m.tese[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yasemen1232[/td]
[td]33-32[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Prematüre doğum, çift taraflı inmemiş testis ameliyatı, 17 yaşında yumurtalıklarından biri alındı.[/td]
[td][/td]
[td]2009 ocak Pesa ve 2011 mart tese [/td]
[td]İkisinde de sperm bulundu ama sperm kalitesi düşük[/td]
[td]3 kere[/td]
[td]Anatolia tüp bebek merkezi. Gazi üniversitesi tüp bebek merkezi (2. ve 3.)[/td]
[td]Şuan kızı "selin"in :8: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yase2[/td]
[td]27-31[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1,5 aydır celalettin peru ile tedavideler. Şuan leydig, sertoli ve haftada iki gün pregnyl 5000 kullanıyorlar. [/td]
[td]2 kere m.tese[/td]
[td]ikisinde de sercolly cell.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 860 bin immatür germ hücre görüldü... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yeşil034[/td]
[td]32-36[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis ameliyatı geç yapılmış 12 yaşında olmuş.[/td]
[td][/td]
[td]2011 yazında m.tese[/td]
[td]3 tüp sperm bulundu[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Ocakta bahçeci fulya tüp bebek merkezinde 3 denemelerine başlayacaklar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Yoksun[/td]
[td]31-33[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]1,5 yıl kaan aydos ile tedavi gördüler. Olgunlaşmamış hücrelerle 1 kez tüp bebek tedavisi gördüler. 7 ekim 2013 itibari ile celalettin peru ile tedavilerine devam ediyorlar. [/td]
[td]Ocak 2012 ve kasım 2012 de olmak üzere 2 m.tese[/td]
[td]İlkinde az miktarda kök hücre bulundu. İkincisinde çok sayıda olgunlaşmamış hücre bulundu.[/td]
[td]1 kere[/td]
[td]HRS Ankara kadın Hastanesi[/td]
[td]Son spermiogram sonuçlarında 680 bin immatür germ hücre görüldü... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zaman[/td]
[td]28-30[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis.[/td]
[td]Celalettin peru ile tedaviye başladılar. 2 gün 5000 lik pregnyl ve sertoli ilaçlarını kullanıyorlar. [/td]
[td]2 kere m.tese[/td]
[td]Sperm bulunamadı. [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Evlat edinmek için kuruma başvurdular ve dosyaları onaylandı. Sıralarını öğrenmeyi bekliyorlar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zambak06[/td]
[td]32-39[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td]Bilinmiyor.[/td]
[td]2012 martta başladılar tedaviye.[/td]
[td]2009 tese ve 2012 m.tese[/td]
[td]İlkinde sercolly cell, ikincisinde yuvarlak hücre görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Kaan aydos’la iğne tedavisine devam ediyorlar…[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Zcu[/td]
[td]36-36[/td]
[td]9 yıl[/td]
[td]Geç indirilmiş testis.[/td]
[td]4 yıla yakın bir süredir. Şimdi normal yoldan 1-2 tane sperm çıkışı oluyor.[/td]
[td]2010 m.tese[/td]
[td]2 kere[/td]
[td]Umut tüp bebek merkezi
İzmir kent hastanesi[/td]
[td]Şuan oğlunun :55: annesi :nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bc[/td]
[td]31-32[/td]
[td]6 yıl[/td]
[td]İnmemiş testis-fıtık ameliyatı.[/td]
[td]14 ay. [/td]
[td]2012 mart m.tese[/td]
[td]Çok sayıda sperm bulundu.[/td]
[td]2 kere[/td]
[td][/td]
[td]Umut tüp bebekte 3. denemelerine başlayacaklar...[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5856bursa[/td]
[td]28-33[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]Hipogonadizm[/td]
[td]Celalettin hocayla tedaviye başlamalarından itibaren haftada 2 gün pregnyl 5000 ve haftada 3 gün menegon 150, ermiş aktardan macun 3.kavanoza gecildi. ve demirdikeni çayı ayrıca panax ve e1 kullanmaya başladılar. En son yapılan spermiogram sonucunda 100 bin sperm görüldü.[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Canım geçmiş olsun pko sorunu çıkmış,ya bendede bekarlığımdan beri bir adet düzensizliği var bekarken 2-3 ay olmadığım olurdu,evlendikten sonrada 10-15 gün hep gecikmeli oluyordum ama son zamanlarda 2 ayda bir olmaya başladım,bu pko nasıl anlaşılıyo,ben daha önce doktora gittim bir kaç kere kist çıktı ama adet görünce kendiliğinden kaybolluyordu hormon değerleride normal çıkyordu,pkoda hormon değerlerinde bir sorun oluyormu bu konuda beni biraz bilgilendirebilirmisin?

Back
X