herkese iyiakşamlar, 2 ocak perşembe sezeryan tarihimiz.şimdiden dualarınızı bekliyoruz.
günaydın arkadaslar
ne güzel topikde güzel haberler var su persembe günü hürmetine bu güzel haberler artar insallah
cemrem cok sevindim insallah o spermler artacak arkadasım azminle
pıtırcık tatlım nasılsın
bahar bahar topige dönüş yaptın oh oh gözler arıyo valla seni nasılsın hadi az kaldı arkadsım rabbim saglıklı dogumlar nasip etsin
flzk canım dogum yaklasmış insallah kolay bir dogum olur nazımız dünyaya meraba der ayy annesi cok heycanlıdırsın sen simdi masallah
duruldenizderya tatlım yüzdün yüzdün kuyruguna geldin masallah rabbim tez zamanda kurtarsın seni de canım ay ikizler geliyor yuppi masallah
tülayım nasılsın ben sizden cok umutluyum insallah en kısa zamanda sende yasayacaksın güzellikleri
cicek yesil ve daha hatırlıyamadım arkadaslar tüp bebege başlıyanlar insallah rabbim ol diyecek ve sizde annelige ilk adımı atacaksınız yolunuz acık olsun esme esma iş kadını nasılsın işe baslıyalı yazmaz oldun cok mu yorucu kız bak bende kpss ye calısıyorum ayagını sürüseydin ben de memur olayım bu sene
aramıza yeni katılan arkadaslar sakın üzülmeyin rabbim bu derdi verdiyse elbet sabrınıda vermiştiir her sey cok güzel olcak deyip hayatınıza devam edin kimseyi takmayın inanın hayat cok kısa mutlu olun rabbim vakti saati geldiginde hepimize insallah anne duygusunu yasatacak insallah unuttum arkadaslar varsa kusura bakmasın aöf di kpssydi jet gibi okuyup geciyorum
eveeeeeeeeeet sıra bana gelirse
biliyorsunuz 20 kasım da mikroteseden sıfırı almıştık emre bey esime klomen vermişti .düzenli olarak kullanıyor eşim testlerimizi yaptırdık bir hafta önce fsh 5 degerimiz 14 olmuş lh5,5 olan degerimiz 15 olmuş testoron aldı basını gidiyor 1000 küsürlerde ilaca 6 ay devam edecekmiş eşim subatta sperm testi verecek insallah faydası olmuştur hadi kendinize iyi bakın hep güzel haberler alırız insallah
Canım gözümden kaçtı galiba .
Ese44 için lem yelid okumuşmuydun.?
Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..
Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammedin ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!
Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!
Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!
Ya Rabbelalemin!
Şu anda kapına geldik.
Dua edip banada amin deyin tüm kulların için Amin diyoruz.Sen kabul buyur.
Yüce divanına durduk,ellerimizi açtık boynumuzu büktük, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme Ya Rabbi !
Allahım sana dua eden yalvaran,seni zikreden kullarının dualarını kabul et ne olur.Sen dua edin kabul edeyim dedin biz de dua ettik yardımını diliyoruz.
Tüm kardeşlerim için okuduğum tüm dua ve zikrleri kabul et.
Okumuş olduğumuz sure ve zikirleri kabul et .
Hangi kulun Sana hangi dua ile dua ettiyse..Hangi isteklerde bulundu ise,haklarında hayırlı olan dualarını katında kabul buyur.
İşe girmek isteyenler için okuduğumuz dua ve zikirler hürmetine hayırlı iş kapılarını açmanı diliyoruz.
Maddi ve manevi sıkıntılar içinde olanlara yardım et.
Darğınlıklar için Ya Kebir c.c . Ya Gafur c.c . Ya Rahim c.c
Hayırlı evlilikler için Ya Fettah c.c Ya Bais c.c . Ya Selam c.c..
Rızkımız açman için Ya Rezzak Ya Fettah c.c Ya Ganiyy Ya Muğni c.c . Ya Vehhab c.c
Dualarımızı esmaül Hüsna hürmetine,Kuran-ı Kerim hürmetine,Habibin Muhammed Mustafa (s.a.v) hürmetine kabul buyur.
Hasta olan kullarına şifalar ver Allahım ..
Çocuğu olmayan kardeşlerimize hayırlı ve salih evlatlar nasip et Allahm
Bu duaya amin diyen kardeşlerimin ne istekleri varsa kabul et .
Borçlulara yardım et tez zamanda borçlarını ödesinler.
Evlilik isteyenlere helalinden hayırlı evlilikler nasip et.
Maddi ve manevi sıkıntıları olanlara yardım et selamete çıksınlar.
Sınavına yavrularımıza yardım et hayırlı yerlere girmeyi nasip et..
İş isteyen kullarına yardım et hayırlı kapıları aç
Aile içi huzursuzlukları gider yuvalarımıza huzur ve mutluluk ver.
Eşler arası uyuşmazlıkları çöz ve birbirlerini sevdir.
Ayrılıkları birleştir Rabbim .
Evlenmek isteyip evlenemeyenler arasındaki engelleri kaldır .
Seven kalplere sevdikleri hayırlı ise onun kalbine sevgisini ver.
Bu duaya katılan yada bana da dua edin diyen her kulunun duasını kabul et..
Kimin ne dileği varsa onun hakkında hayırlısını ver Rabbim..
Ben isteyen Sen verensin Rabbim Tüm kardeşlerim adına kapına geldim duamı kabul ve makbul et Allahım. Aminnn
Herkesin gönlündeki dileğini ver Rabbim..
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amme yesifun ve salamun alel-murselin vel-hamdu lillahi Rabbil-alemin
ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RESULALLAH!
ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA HABİBALLAH!
ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALÂ SEYYİDİNA MUHAMMED!
LİLLAHİ TEÂLA EL FATİHA!. .AMİN
canım ne kadar güzel dua paylaşmışsın öyle...
hz. mevlana sözleri beni bitirdi gece gece
en içten derinden aminnnnn
kendime geldim bi huzu doldum allah razı olsun senden :-*
canım arkadaşım nekadar güzel bir dua bu.. ınsallah rabbım seninde bütün arkadaşlarımında ve benimde dualarımızı kabul buyurur.. Rabbım en hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlarımızı bizlere bağışlar.. cennet kokulu yawrularımızı bızlerede nasip eyler amin.. inşallah Rabbım doğum yapacak arkadaşlarımızıda bir avazda hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip eyler aminn
canım çok geçmiş olsun grip olmuşsuncanım ya yazını okurken çok heyecanlandım inan.
okadar hasretiz ki evlatlarımıza.... kıyafetlerini yanında taşıman çok ama çok normal...
inş 72 gün sonra bebişini kucağına aldığında hiç kucağından indirmeden doyasıya kokla canım.
ayyyy evet accık skaçıyım ..
bu aralar gidemiyorum sokağa....
grip olmuşum ..
ses soluk çıkmıyor . boğazım kötü...:2::2::2::2:
canım geçmiş olsun. kızlar hastalanmış.
kıyamam ben onlara.
biz büyükler dayanamıyoruz ateşe ,gribe .
bebişler nasıl dayansın yaaaa.
RAbbim şifa versin.
bir an önce hastalık falan kalmasın kızlarda. amin....
duaların için de Allah razı olsun.
sizlerde benim dualarımdasınız.....
HUZURYOLU İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: Arkadaşımız HAMİLE .Rahat bir hamilelik geçirip hayırlısıyla evladını kucağına sağ salim almak.
21 aralık cumartesiden ----------------------- 23 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 .=okudu
Ucubirarada . = 2045 ..=okudu
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045 .=okudu
Lamyay .= 2045 .=okudu
Nilda015 .=2045
Aruna =2045
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045 =okudu
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045 ..=okudu
Dermannnn =2045
Ecrin23 .= 2045 .=okudu
gulerim = 2045 .=okudu
Bbmm = 2045 =okudu
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045 =okudu
Ese44 =2045 .=okudu
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045 .=okudu
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 .=okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2045 =okudu
Mavimenekşe =2045 .=okudu
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045 ..=okudu
Umut99 .=2045 ..=okudu
Yase2 = 2045
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Allah razı olsun. Cuma günü Rabbim sana da gönlündekini versin.
“Bir Müslüman yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse mutlaka melek ona aynı şeyler sana da verilsin diye dua eder.” (Müslim Zikir 86; Ebû Dâvûd Vitir 29)
Kızlar bişey sorcam size, biz dün yine örnek verdik. İlk sonucumuzda 2-3 immotil sperm görüldü diyordu. 2. sonuçta 1-2 motil progresif sperm ve 1-2 immotil sperm görüldü diyor. değeriniz 0 a yakın dedi doktor. Bu durumda eşimde 1-2 de olsa sperm var demek mi istiyor bu sonuçlar.. Doktorlardan nefret ediyorum kimse adam gibi bilgi vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?