Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydınnnnnn:3::3:
kızlar artık bu aralar giremem ocağın 4 ü ve 5 inde sınavlarım var biraz derse yoğunlaşıyım
ama arada girerim bugün de misafirlerim var şimdi kahvaltıdan sonra ev işine yemeğe kalkıcam hepinizi :54::54:

cnmmm çok sevindim, maşallah arkadaşlarında yazdığı gibi bnm içimden hamilelik haberini vereceğin gün yakınmış gibi geçiyor:16::16::16::16::16:
çok teşekür ederim güzelim aminnn
inşlh sırayla sizlerden de böyle güzel haberler alırımmm:16::16::16:

Canim huzuryolu ve ilkbahar_ilkbahar arkadasimizin dualarini okudum Allah niyetlerini kabul etsin

Günaydın kızlar...

Canım ben esmerimyarim,Flz01, huzuryolu, ilkbahar ilkbahar, mavimenekşe arkadaşlarımızın lemyelidlerini okudum Allah kabul etsin. Dualarımız kabul olsun...

canım hakkını helal et.
acele girip çıktım topiğe.
esmanın duasını yayınladım aslında .ama aklımda senin listenin bitmesi vardı.
karıştırmışım.
esma yerine ese 44 yazmışım.
senin listende tamamlandı canım.
duanı yayınlıcam şimdi.
tekrardan hakkını helal et.
baş ağrısıyla girersem böyle oluyor :50:

canmm Allah razı olsun asıl sen hakkını helal et verdiğin emekler için
bu kadar uğraştığın için

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizleri sessizce uzaktan takip ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bütün gün buradan geçmişi okuyorum.Bazen çok şaşırıyorum bazen çok üzülüyorum.Ne kadar çokmuşuz meğer diyorum.Ne azospermi diye bişey duymuştuk nede varikosel.Ama nasipteki geldi başımıza hepsini yaşadık hepsini öğrendik.Bizimde güzel umutlarımız hayallerimiz vardı evlenmeden önce tabi herkes gibi.Ama neye uğradığımızı bile anlamadık öğrenince.8 senedir içimde taşıyorum bende bu acıyı.Bi rabbim bildi bi de eşimle ben.Hiç kimseye bişey söyleyemedik.Tek başımıza yüklendik maddi manevi bütün zorlukları.Şimdi düşünüyorum da bazı insanlar ne kadar da ticari amaçlı yapıyolar bu işi.Nasılda umutlarımızı ve paramızı çalmışlar.Buradan öğrendiğim şeylerden dolayı sinir krizleri geçiriyorum günlerdir.Biz azonun sebebini bile bilmiyoruz.2007 de tüp bebek denedik ama malesef mikrotesede hiç canlı sperm bulamadılar.Sadece 1 tane ölü bulmuşlar.Doktor bey zahmet edip 5 dak geldi yanımıza sonucu söyledi.ben neden dedim neden yok bişey söyleyin.Testisler üretmiyo galiba dedi.O zaman ölü neden var dediğimde o kimbilir ne zamandan kalmış dedi bana.Ne patolojiye gönderdiler,ne sebep araştırtılar,ne gen testi,ne varikosel ameliyatı olun dedi.Hiç bişey demediler.Onlar biran önce paralarını almak için sonuca ulaşmaya çalıştılar bence.Ve o zaman için çok büyük paralar verdik.Keşke olsaydıda 2 katını verseydik ama insan öğrenince kızmadan edemiyo.Benim hikayemde böyle işte.İnanın ki önce size sonra kendime dua ediyorum.Siz de dualarınızda unutmayın beni.derdimizden büyük rabbimiz var.İnşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin rabbim.

Tablodan bakamadim ama hic tese olmadiysaniz ve ilk defa tedavi oluyorsaniz ne olur bekleyin.niye diyeceksin
bize hic tedaviniz yok denilerek 2 defa microtese olduk.2 tesr esimin karariydi ben hic istemedim
keskeleri yasamamak icin sansiniz var daha kuzenimin esi 2 yilda sonuc almislar esi2 yilin sonunda cevap vrrmis
tedaviye ve 4 yasinda bir kizi varr.ben keske diyorum burasini daha once bulsaymisim.esime
ixin vermexdim 2 icinde hepsi bir tecrube iste hep dua ettim rabbime dogru kapilari dogru insanlari karsiladtir.
Simdi umudumuz celalettin bey ve ersrl beyyy cok inandik ve guvendik bu defaa rabbim hrpimixin yuzunu guldursun.
Kusura bakma kelimeler ve cumlelrr icin cepten ve is yerinden yaxmak zor oluyor.aeo
hepimizin gobusleri dolsun 2014 senden bunu istiyoruuummm.hepimiz hamile
olup yasadiklarimixi payladtigimiz bebisler dogunca onlari anlattigimiz bir topik olsun burasiii rabbim
cuma gunu hurmetine bu yilin son cumasi 2014 son cumasinda gobusleeimiz kucaklarimiz yuvalarimiz hayirli saglikli evlatlar ile dolsuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn.:49:

Canım eşim 2 kez ameliyat oldu
Biyopsi ve tese.
Her ikisinde de sonuç maturasyon arresti
Yani sperm duraklaması
3. de belki çıkar diyorum bir ümit işte
Benimde sabrım kalmadı artık ya.

arkadaşlar tüp bebekte iğne vurmaya başlıyorsun sonra kaç gün sonra topluyorlar kaç gün sonra yüklüyorlar sonra 12 gün mü bekliyorsun ?? hepinize bol şans kızlar??? ha bide 3.gün 5.gün denilyor ya bunu doktorlar mı seçiyor sizmi 5.gün embriyosu olsun diyorsunuz mesela??? 5.gün daha iyiyse onu niye seçmiyorlarki yani beklemiyorlar ki?? burda ki tüp bebek yaptıranlara soruyorum kızlar.Allah hepimiz için hayırlısını versin:)))amin...

Selam canlar,
Biz emre beyle görüstük esime ovitrel igne verdi üc ay kullanacak. Hareketsiz sperm görülmesi üretim var demektir dedi.kullanmaya basladik igneleri. Bakalim nasil gelismeler olacak.

Cemrem senin adina cok sevindim canimmmmm..bu yolda baya ilerleme kaydettiniz. Rabbim hamis haberlerini nasip etsin.

Merhaba canim iyiyim cok sukur sen nasilsin ?valla acikcasi tedavimiz pek iyi gitmiyor nerde yanlis yapiyoruz bilmiyorum aslinda ersel beyin ilaclari bitince test yapicaktik ama ilac yazdirmak icin gidince testte yaptiralim dedik onceki 5 milyondu simdi 1 milyon germ cikti saskinim ama takmiyorum artik hersey olacagina varir biz elimizden geleni yapiyoruz subat sonu gibi istanbula gidecegiz bakalim hayirlisi iste bunun icin esim telde konustu inisler cikislar olur tedavi surecinde demis ama biz uzun zamandir antibiyotik kullanmadik lokosit sayisini da bilmiyoruz burda bakmiyorlar onu sormak icin mesaj mail attik ama cevap alamadik aramakta istemedik zaten musait olsa mutlaka cevap yazardi....

canım benim .üzülme .
eşim ersel hocayla görüştü cuma günü.
bizim kapsüllerimiz bitti .
10 gün bekleme aşamasındayız şimdi.
eşim test yaptırsak hocam demiş ersel hocaya.
olmaz demiş .test yaptırsanız da çıkmaz bişey hatta var olanlar düşmüş çıkar demiş.
eşim nedenini sormuş . bu kadar ilaç kullandık demiş.
ersel bey , ilaçlardan dolayı düşüş olur demiş.
ilaçlar bitecek 10 gün sonra etkisini gösterecek demiş.
o yüzden üzülme derim canım.
ilaç kullanırken bu düşüşler normalmiş anlıcan.
inş sonu güzel olsun.
düşüş oldu diye de morolinizi sakın bozmayın canım. bizim tedavide moral önemli çünkü.
eşine de anlat moralini bozup bu aşamada strese girmesin.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizleri sessizce uzaktan takip ediyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bütün gün buradan geçmişi okuyorum.Bazen çok şaşırıyorum bazen çok üzülüyorum.Ne kadar çokmuşuz meğer diyorum.Ne azospermi diye bişey duymuştuk nede varikosel.Ama nasipteki geldi başımıza hepsini yaşadık hepsini öğrendik.Bizimde güzel umutlarımız hayallerimiz vardı evlenmeden önce tabi herkes gibi.Ama neye uğradığımızı bile anlamadık öğrenince.8 senedir içimde taşıyorum bende bu acıyı.Bi rabbim bildi bi de eşimle ben.Hiç kimseye bişey söyleyemedik.Tek başımıza yüklendik maddi manevi bütün zorlukları.Şimdi düşünüyorum da bazı insanlar ne kadar da ticari amaçlı yapıyolar bu işi.Nasılda umutlarımızı ve paramızı çalmışlar.Buradan öğrendiğim şeylerden dolayı sinir krizleri geçiriyorum günlerdir.Biz azonun sebebini bile bilmiyoruz.2007 de tüp bebek denedik ama malesef mikrotesede hiç canlı sperm bulamadılar.Sadece 1 tane ölü bulmuşlar.Doktor bey zahmet edip 5 dak geldi yanımıza sonucu söyledi.ben neden dedim neden yok bişey söyleyin.Testisler üretmiyo galiba dedi.O zaman ölü neden var dediğimde o kimbilir ne zamandan kalmış dedi bana.Ne patolojiye gönderdiler,ne sebep araştırtılar,ne gen testi,ne varikosel ameliyatı olun dedi.Hiç bişey demediler.Onlar biran önce paralarını almak için sonuca ulaşmaya çalıştılar bence.Ve o zaman için çok büyük paralar verdik.Keşke olsaydıda 2 katını verseydik ama insan öğrenince kızmadan edemiyo.Benim hikayemde böyle işte.İnanın ki önce size sonra kendime dua ediyorum.Siz de dualarınızda unutmayın beni.derdimizden büyük rabbimiz var.İnşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin rabbim.

hg aramıza.8 yılın acısını çifter çifter evlatlarda çıkart inş.
canım ya yazdıklarınla duygularını çok güzel yazmışsın. daha doğrusu hepimizin duygularını yansıtmışsın.
RAbbim her şeyin en iyisini bilir .bizler sadece Rabbim e sığınıyoruz.
Allah yardımcınız olsun.

bu arada şu anda neler yapıyorsun tedavi için.
azo sebebiniz neydi canım?

PITIRCIK_43 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: eşimin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

29 aralık Pazar dan -------------------------- 31 aralık salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 1980
flz01 in eşi ………………………………………=1980
Alev99 …………………………………………..= 1980
Lamyay ………………………………………….= 1980
Nilda015 ………………………………………….=1980
Aruna ……………………………………………=1980
Balım1905 ……………………………………….= 1980
Ervae ……………………………………………=1980
Bengusuu ……………………………………….=1980
Doğadandeva ……………………………………=1980
Papatyainci ………………………………………=1980
Papatyayarim ……………………………………=1980
Dermannnn ………………………………………=1980
Ecrin23 ………………………………………….= 1980
gulerim …………………………………………= 2045 ……=okudu
Bbmm ……………………………………………= 1980
Ecrin_bebek ……………………………………..= 1980
Eda09 …………………………………………….=1980
Ese44 ……………………………………………=1980
Esma …………………………………………….= 1980
Esmerimyarim …………………………………..= 1980
Flz01 ………………………………………….…= 1980
huzuryolu ……………………………………….= 1980
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 1980
Mavimenekşe ……………………………………=1980
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2015
Sonsuz__ ………………………………………..= 1980
Umut99 ………………………………………….= 1980
Yase2 ………………………………………….…= 1980
Yeşil34 …………………………………………..= 1980
Zaman …………………………………………….= 1980
Sağanak …………………………………………. = 1980
Sewwgi……………………………………………= 1980

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

hg aramıza.8 yılın acısını çifter çifter evlatlarda çıkart inş.
canım ya yazdıklarınla duygularını çok güzel yazmışsın. daha doğrusu hepimizin duygularını yansıtmışsın.
RAbbim her şeyin en iyisini bilir .bizler sadece Rabbim e sığınıyoruz.
Allah yardımcınız olsun.

bu arada şu anda neler yapıyorsun tedavi için.
azo sebebiniz neydi canım?

inşallahhh hoşbulurum pıtırcık 43 arkadaşım.Buradan hepinizin hamilelik haberlerinizi alırım inşallah hep beraber seviniriz buna benimde çoookkkk ihtiyacım var.Bizim azo sebebini bilmiyoruz.Çünkü gittiğimiz üroloji doktorları ve tüp bebek doktorumuz hiç bişey söylemedi.araştırılması gerekiyor da demedi.Sizin için yapılacak hiçbişey yok artık deyip göderdiler bizi.BU olaydan sonra eşimi toparlamam ve çektiğimiz kredi borcunu ödememiz zaten 3 yılımızı aldı.Bundan sonrada eşim bu konuyu kapattı tedavi yok diyerek:Ben de zaten ikna edemedim bir türlü doktora gitmeye.Olmayacak işte deyip bitirdi bu olayı.Eşimin sol testiste 3.derece varikosel vardı.Bütün hormonlar normal sadece fsh 21 di.Bence çok ta yüksek değil.Tedavi edilebilirdik belki de.Doğru doktoru arayıp bulsaydık.Ama dediğim gibi eşim bunu çok zor kaldırdı.Şimdilerde ise sizden calalettin peru yu duyup ikna ettim ama işten izin alamıyor.Biraz yoğun çalışıyor.Şubat ya da mart ayında gitmek istiyoruz inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hiçbirimizi umutsuz bırakmasın.Bununla yaşamak çok zor ama sadece yaşayanlar biliyor işte.Beni en çok yıpratan da zaten eşimin hiçbişey yapmaması oldu.Hemen pes etti.Rabbim bütün hastalıkları yaratırken hepsinin şifasını da yaratmıştır mutlaka arayıp bulmak da bizim işimiz.O ol deyince olacak.Benim umudum hiç bitmedi rabbimden yana.Çok yazdım canım benim kusura bakma.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahhhhh.SEVGİLER

herkese hayırlı akşamlarrrr
dün misafirlerim vardı bu günde babam geldi.. bende üzerinize afiyet grib oldum hemde nasıl yatıyorum...:25::25:
aman bu havalarda kendinize dikkat edin sakın grip olmayınnn...çokkk yorgunum yaaa :50:

Back
X