Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biliyorum canim ne demek istedigini sagolun
simdik birde aramisda anlasmazlik cikip kavga ediyormusuz aaaa ne kadar ayip dimi

kavgamiz ne olucak ki cicek
saç bas yolamadiktan sonra kaydirigubbakcemilezemuszemus

bu arada unuttum söylemeye
hafta adet olmami beklicem
iki hafta sonra tahlilere testlere basliyorum
insallah bende birsey çikmaz

kavgamiz ne olucak ki cicek
saç bas yolamadiktan sonra kaydirigubbakcemilezemuszemus

bu arada unuttum söylemeye
hafta adet olmami beklicem
iki hafta sonra tahlilere testlere basliyorum
insallah bende birsey çikmaz

saka yaptim canim konu denissin diye

insalah cikmaz canim
hazirlaniyormusun canim sen yoksa konturolmu
ben donduracaksiniz diye biliyorum

saka yaptim canim konu denissin diye

insalah cikmaz canim
hazirlaniyormusun canim sen yoksa konturolmu
ben donduracaksiniz diye biliyorum

bulunursa dondurulucak
fakat benimde kontrolden geçmem gerekiyor
doktor aralikta reçeteyi verdi sigortadan tüp bebek raporu geldi 100% karsiliyor diye
bende bûtün testleri yaptircam :
- HSG
- ultrason
- bir takim kan tahlili

bulunursa dondurulucak
fakat benimde kontrolden geçmem gerekiyor
doktor aralikta reçeteyi verdi sigortadan tüp bebek raporu geldi 100% karsiliyor diye
bende bûtün testleri yaptircam :
- HSG
- ultrason
- bir takim kan tahlili

insallah bulunacakkk allahim yüzünüzü güldürcek insallah
tamam canim insallah hersey iyi cikar allah yardimcin olsun

inşallah yakında saglıklı sıhatli bir oğlun olur arkadaşım üzülme belkide allah söyletti kadını.

canım ya inşallah allah bizleeri annelik duygusundan mahrum bırakmaz ve een önemlisi bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.

Raporlar gelmedi daha onu bekliyoruz
Gelince napacaz onuda bilmiyorum

sen doktordan kendinmi istedin bu tahlillleri

hayir canim ben istemedim
tüp bebek merkezine gittigimde jinekologla görüsmemi istediler
jinekolog bu tahlileri verdi
esimde sperm bulunursa tüp bebek için benimde bir takim tahlil ve test yaptirmamin gerektigini söyledi
prosedür böyleymis
size doktor yaptirmadi mi sana birsey verilmedi mi ?
Sen hiç test yaptirmadin mi ?

hayir canim ben istemedim
tüp bebek merkezine gittigimde jinekologla görüsmemi istediler
jinekolog bu tahlileri verdi
esimde sperm bulunursa tüp bebek için benimde bir takim tahlil ve test yaptirmamin gerektigini söyledi
prosedür böyleymis
size doktor yaptirmadi mi sana birsey verilmedi mi ?
Sen hiç test yaptirmadin mi ?

yok canim yapilmadi istemediler tek sonra senin tedavin dediler
tek kan tahlili yapildi
keske bendende isteslerdi kendimden emin olurdum

yok canim yapilmadi istemediler tek sonra senin tedavin dediler
tek kan tahlili yapildi
keske bendende isteslerdi kendimden emin olurdum

Ben istemeden onlar bana söyediler yapilamasi gerektigini
size niye yaptirmadilarsa anlamadim
siz tüp bebek merkezine mi gittiniz esinin tedavisi için ?

Ben istemeden onlar bana söyediler yapilamasi gerektigini
size niye yaptirmadilarsa anlamadim
siz tüp bebek merkezine mi gittiniz esinin tedavisi için ?

bizi ilk önce aile doktoru bir hastaneye yolladi orda tahliller yapildi esime ben kan verdim tek. ve orda sonuc belli oldu azo spermi dendi sonra o hastane de tup bebek yapilan hastanaye gonderdi ve gine bastan ayni tahliller yapildi sonuc ayni

bizi ilk önce aile doktoru bir hastaneye yolladi orda tahliller yapildi esime ben kan verdim tek. ve orda sonuc belli oldu azo spermi dendi sonra o hastane de tup bebek yapilan hastanaye gonderdi ve gine bastan ayni tahliller yapildi sonuc ayni

Anladim canim
ben gittigimiz hastaneyi kendim arastirip bulmustum ürolog baska bir tüp bebek merkezine yönlendirmisti o uzakti bize göre bende daha yakin ve daha iyi bir yer buldum

mutsuzzum gün gectikce zorlasiyor hersey
ailemden uzaktayim ve bebgim olmuyor birde kendi derdim yok gibi kendini bilmez insanlarda benle ugrasiyor

canım ya insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor.ailende uzaktaymış çok güçlü olmaya çalışki minicik bebeğinle tanıştığında yorgun bir anne olma çünkü onunla yaşanıcak çok güzel günlerin olucak.biliyorum umut çok uzak geliyo şuan bizlere.başka çaremiz yok.

Anladim canim
ben gittigimiz hastaneyi kendim arastirip bulmustum ürolog baska bir tüp bebek merkezine yönlendirmisti o uzakti bize göre bende daha yakin ve daha iyi bir yer buldum

bizimde sansimiz bu gittigimiz hastaneydi öbürü uzakti ama sansimiz iyi gitmedi olmadi hayirlisi ne diyelim hersey bos.

bizimde sansimiz bu gittigimiz hastaneydi öbürü uzakti ama sansimiz iyi gitmedi olmadi hayirlisi ne diyelim hersey bos.

Olsun
bu kez iyisini türkiye'de bulursunuz
daha hayirli olur
bilemezsin ki
bizim gittigimiz merkez çok iyi benim hosuma gitti
fakat esimin ameliyati baska bir hastanede olacak merkezle ortak çalisiyorlar

canım ya insanın desteğe çok ihtiyacı oluyor.ailende uzaktaymış çok güçlü olmaya çalışki minicik bebeğinle tanıştığında yorgun bir anne olma çünkü onunla yaşanıcak çok güzel günlerin olucak.biliyorum umut çok uzak geliyo şuan bizlere.başka çaremiz yok.

sagol arkadasim insallah bir gün bizlerde güzel günler gecirecegiz gelecek bebeklerimiz

Olsun
bu kez iyisini türkiye'de bulursunuz
daha hayirli olur
bilemezsin ki
bizim gittigimiz merkez çok iyi benim hosuma gitti
fakat esimin ameliyati baska bir hastanede olacak merkezle ortak çalisiyorlar

insallah canim
benim turkkiyeye de kafam takiliyor simdik teseyi kaan aydos yaparsa tup bebek nerde olacak o hastane iyimi. kaan aydosda tedavi olup baska yerde ameliyat yapilsa nasil olur

annemle konustum annem bana iki bucuk iyildir hic bebekle alakali bisey soylememmis ti.
biri olmuyormu cocugu demis oda üzülmüs ben kimseye karismiyorum baskalari bize niye karisiyor diyor.bilmiyor annem olmadigini bende anneme olmuyor diyemedim agladim kapatttim telefonu.

canım cıcek cım aynı anda yazınca senınkını gormedım kusura bakma canım.bılıyor musun bende farklı bır sehre gelın gıttım.burada hıc kımsem yok.cok yalnızım.ustune bır de bu dert .ustelık benım kardesım de 5 yıllık evlı .onlarında yok cocuk.acıkcası garıbım annem babam bızden torun beklerler ama ıkmızın de cok farklı sorunları onların kı sebebsız .... kardesım de gurbette bende gurbette evlıyız. memlekette es dost , kızlar da mı sorun var dyrlrmıs acık acık anneme nıye cocukları yok ıkısınde dyrlrmıs.ustelık ıkımısde de sorun yokken ...annem sureklı hasta yanı dusunup duruyr bızlerı zaten her organında bır hastalık var allahım sıfa versın ınsaalah .daha neler neler ...........ALLAH HIC KIMSEYE TASIYAMAYACAGI YUK VERMEZ.demekkı bız o yuklerı kaldırabılecek secılmıs, belkı de obur dunya ıcın sanslı (bunu kımse bılemez)kısılerız.allahım bu zor gunlerımızı gunahlarımıza keffaret olarak gecırtıtr umarım .KIZLARR SIZLERI COK SEVYRUM.RAHATLIKLA HERSEYIMI ANLATABILIYORUM.ESIMLE ASLA BU KONULAR KONUSULMUYR.yanı cok ıcıne kapandı.neyse AEO II GECELER

Back
X