Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi pazarlar espoirin eşi ne zaman tese oluyo kızlar banada ddua edin ne olur

kızlar sevgi doluda emre beyde yaptıracak kızlar bayadır tese olan yoktu degilmi ayyy benide heyecan bastı bizde kısmetse 13 nisan

azoospermi sanırım eşimdede çıktı.spermatozoite rastlanmamıştır diyor volüm olarakta az geldi 0,5 ml spermografide birde nadir lökosit gözlenmiştir diyor.yıkımdayız...yarın ürologa gidecek eşim

farketmiyor arkadaşım;benimde eşim azospermdi; ve ben şimdi 10 gün sonra nasip olursa oğlumu kucağıma alacağım darısı size olsun inş.

hemen telaşa kapılma bence ark acele etme..belki cözümü olan bir sorundur ..azo nun bile bi cok sebebi ve çözümü olabilir..öncelikle sakin olmaya calısın diyecm..bizde aynı şokları yaşadık

tüm yeni arkadaşlar geçmiş olsun inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz :Saruboceq:

bahçeci tüp bebek merkezinin kadınlar kulübüne açtığı forumdan halit erden'e soru sormuştum benden tahliileri istemiş gönderip fikir alacağım bir umut işte

pervercim sizde azonun sebebi bellimi ne kadardir biliyorsunuz

hayır canım sadece eşim tese oldu. ertesi gün sperm çıkıp çıkmadığı belli olur dediler ben yumurta toplama günü öğrendim sperm bulunmuş ama bize sebebini söylemediler yani bilmedik.biz eşimdeki sorunu öğreneli 2.5 sene oluyor.

pervercim o spermlerle embriyo oluşmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…