Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
Kabdikiniz mübarek olsun canlarimmm. Rabbim dualarimizi dikeklerimizi bu mübarek günde kabul etsin insallah. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasılsın canım.
Canimmmm iyiyim ben sen nasilsin? Simdi sana ozelden yazdim. Merak ettim seni..
iyiyim canım benim.dün doktora gittim.sonucu yarın gösterecem inşallah.dün akmaya başladı adetim ama tam değil.yarın ilaç isteyeceğim doktordan.şöyle aksa taşsa parçalar düşse ses çıkarmayacağım inan.ama nerde hasret kaldım parça düşürmeye.yarın sana haber ederim sonucu canım.müsait olduğunda çaldır seni arayacağım inşallah.
merhaba arkadaşlar eşim yaklaşık iki sene önce microtese oldu sonuç 0. bir sene sonra belli bilinen macunlar kullandık 1 tane cıktı sonra 4, 5 derken doktorumuz tüp bebeğe başlattı fakat birden sperm çıkışları kesildi bu sefer yumurtalarımı dondurdular esim ara ara test verdi sonuç hep sıfır. Tekrar aynı macunları kullandık gecen hafta eşim tekrar test verdi 4 tane çıkış oldu fakat laboratuvarı uyarmadığımız için işlem yapılmamış 3 gün sonra tekrar verdi yine çıkmadı aynı gün eşimden 2. test istendi eşim testi verip eve geldi aramayınca yine olumsuz olduğunu düşündük fakat ertesi gün sabah 8 de arandık ve 1 tane bulduklarını 1 yumurtamı çözüp döllediklerini ve dünde embriyoyu dondurduklarını söylediler dört yumurtam daha var sansımızı artırmak için eşimden tekrar test vermesini istediler bugünde ikikez verdi yine sıfır. Yaklaşık 1 haftadır stresten uyuyamıyorum eşim çok stresli her olumsuz sonuçta yıkılıyor bende korkuyorum o dondurulan embriyo ne kadar kaliteli bilmiyorum burda celalettin hocadan çok bahsedilmiş nasıl randevu alınıyor hemen gün veriyormu tedavisi ne kadar sürüyor ?ne kadar süre sonra sonuç alınıyor?
Canım benim Eşiminde durumu size benziyor bazen çıkıyor bazen çıkmıyor geçen sene birkaç tane çıktı dondurduk. Kısmetse önümüzdeki ay onlarla deniycem sperm çıkmazsa tabi. Sen bi macundan bahsetmişsin acaba neler var macunda?