Umut tüp bebek merkezindeyiz canım siz?
fulya bahçeci kliniğinde canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut tüp bebek merkezindeyiz canım siz?
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca he. ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...[/
QUOTE]
Ne guzel sperm oncusu hucreler bol sifirli kagittan kurtulup yuzdeler yazan tahlil olmus .birdahakine spermleri gorursunuz insallah gulerimin yazdugu gibi yakin oranlarda anka d de sperm ler cikti.ama vakitin sonuna gelmussinuz canim darisi basimuza iinşallah
Kemoterapi illerden durumu en iyi sizsiniz
Biz siyah beyazve sevalim de yeneriz iinşallah
Umut ooldunuz bak bizlereeee
eşim para tuzağı diyor İstanbul fatih ünv ye gitti celalettin ey den sonra oradaki doktor sallamış biraaz demiş..bide kafaya takılan su 5 tane tahlil istedi diyor benim dediğim yerlerde yaptıracaksın demiş nie başka yer değil anlaşmalı bide vakfa her geldiğinde 200 tl vereceksin demiş bağış biz ne zorluklarla gidiyoruz oraya adam bağış diyor...anlıyacağınız benim kafama hiç yatmadı sallıyor
Günaydınlar iyi haftalar herkese
Bir kandil gecemizi daha geride bıraktık.
Bu hafta test yaptıracak olanlar hayırlı haberlerle gelin İNŞAALLAH
Halayları çekmeye hazırız bizlerdeeee....
İnşallah tulaycim yarin büyük gün bakalim neler oldu Rabbin her şeyin hayirlisini nasip etsin.
Persembe sizde sira mevlam güzellikler nasip etsin insallhh hafta sonu yasaduklarimdan sonra çok morale ihtiyacim var.inşallah rabbim bizede rakamli olan testler yaxmayi nasip eder.
Tüm aarkadaşlarıma nasip etsin çok yoruluyiruz ama pes etmek yyok iste evlat hasreti yakiyir icimizi her gecen ggün bir de tedavide olunca hemen olsun istiyoruz iste ama rabbim geç olsun ama güç ilmasin nelour.tek duam buu
Genetik testi kaç günde çıkıyo bilen yaptıran varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca hem ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...
Amin canım benim İNŞALLAH
Hayırlısı ne ise o olsun
Vakti saati gelmediyse yapacak bir şey
Her şer de bir hayır vardır elbet
Moralimi bozmak istemiyorum
Dün gece rüyamda eşim test veriyo
Sonuçlar çok kötü çıkıyo
Ben nasıl ağlıyorum böyle göz yaşlarımla ağlıyorum
Hıçkırıklarla içimi çeke çeke ağlıyorum
Bir de kalktım ki yine gözlerim yaşlı olmuş
Rabbim elbet de bizleri de sevindirecektir.
Sadece zamanını bekliyoruz tatlım[/
QUOTE]
Ruyanun tersi cikar ve sevic gozyaslarin olur insallahhh
BEnde rüyamda pembe bebek eşofman alti ve kot pantalonlari gördüm.hayir olsun inşallah
O kadar Çoktular ki sayilari fazla ben ne yapicaz diye düşünüyordum.bilic alti hep ayni yerde iste
Esim şimdi hormon tahvillerinin almaya gidiyor.
Cok sakinin bu sefer arkadasimun olumunden olsa gerek o analigi yasayamadan anne olmadan gitti tedavi oluyordu bir an aklimiza acaba hamilemidir diye bile geldi ama ne yazikki Rabbimin sevdiği kuluymus onu cok sevmis
Eşinin oda is arkadasim tabutunu tutuşu sevmesi vardu gozumun önünden gitmiyor hicc
Canim umudunu kaybetme ne olur.sen güçlü
Ol ki esin senden ddestek alsin.onu düşün
Biraz umud ve sabir iile gecicek bu günlerde
Tahliller iiçin sizden detaylı tahliller istemiş durumunuza gore belli ki sonuçlardan sonra insallh durumunuza gore bir tedaviye geçermerak etme ama sen iyi ol.bu yolda
en iyi iilaçmoral llütfen ccanim ayni ve yakin şehirlerde değiliz o yüzden bir yorum yazamiyorum.rabbim YARDIMCINIZ olsun.
Bak papatyarimde sperm olamasada sperm öncesi cikislar var onlarda kemoterapi kaynakili
Pes etmek yok canim o supermenler ya cikacak ya cikacakkkk
canlarim nasilsiniz? biz Allaha sükür dedigim gibi gittik ve esim istanbula gitti göründü doktora cok iyi gecmis hersey, tabi esim baya bi stresliymisti yol boyu felan.. sonuc olarak test vermis, doppler cekilmis, doktor muayenede tikaniklik var sende demis (oysaki simdiye kadar gittigimiz doktorlar tikaniklik yok demisti!) ve spermlerde olusumunda dagilma oluyor demis, bölünme olusmuyormus. simdi pregnyl ignesi verdi haftada üc kere, ersel beyde hap vermis iki cesit günde 10 yada 11 tane alicakmis veeeee ins 3 aya kadar sperm cikar ins demis
tabi cok ta kendimizi öyle olucak diye illa alistirmamaya calisiyoruz ama böyle demesi bile bize dünyalari verdi.. Rabbim ins hepimizi muradimiza erdirir. Sizleride bu arada cok özledim yeni gelismeler varmiydi son 3 haftada?![]()
doktorunuz emre hocamı arkadaşım.tüpbebek maliyeti ne kadar ve rapor geçerlimi canım.
hoş geldiniz canım.siz microtese olmuşmuydunuz.
evet canım emre bey. gecen seneki fiyatı ilk deneme için 4950 idi bu sene değiştimi bilmiyorum rapor hakkındada bilgim yok
hayir canim microtese degil ama tese olmustu esim 12. ayda.
canım kromozon analizi için 4 gün önce kan verdim.ama tüp bebek merkezinde.15 güne çıkar dediler.Genetik testi kaç günde çıkıyo bilen yaptıran varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım şubatta tedaviden sonra ben hamile kalınca eşim bırakmıştı keçi boynuzunu falan.nisanda kaybedince bebeği hemen aradık doktorunu.2 kutu proxeed plus kullanın bi gelin dedi.2 kutu kullandı.yanında keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü bal polen.nasılsın canım.maşallah spermleriniz artmış canım.proxed dışında ne kullanıyorsunuz canım.bize şimdi doktorumuz neofortil verdi.bizde görelim inşallah sperm.