• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca he. ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...[/
QUOTE]

Ne guzel sperm oncusu hucreler bol sifirli kagittan kurtulup yuzdeler yazan tahlil olmus .birdahakine spermleri gorursunuz insallah gulerimin yazdugu gibi yakin oranlarda anka d de sperm ler cikti.ama vakitin sonuna gelmussinuz canim darisi basimuza iinşallah
Kemoterapi illerden durumu en iyi sizsiniz
Biz siyah beyazve sevalim de yeneriz iinşallah
Umut ooldunuz bak bizlereeee

eşim para tuzağı diyor İstanbul fatih ünv ye gitti celalettin ey den sonra oradaki doktor sallamış biraaz demiş..bide kafaya takılan su 5 tane tahlil istedi diyor benim dediğim yerlerde yaptıracaksın demiş nie başka yer değil anlaşmalı bide vakfa her geldiğinde 200 tl vereceksin demiş bağış biz ne zorluklarla gidiyoruz oraya adam bağış diyor...anlıyacağınız benim kafama hiç yatmadı sallıyor

öncelikle geçmiş olsun canım.neden bu kadar uzakta arıyorsun şifanı.bilgine baktım mersinde yaşıyorsun canım.sana tavsiyem mersinde androloji derneği başkanı prof. selahattin çayan var.mükkemmel bir insan.sana öyle gereğinden fazla umut vermez.ne takılıyorsa aklına cevabını alırsın.sana ay yıl vermez.ilaç dozunu adam akıllı ayarlar.verim hormonuda vücut çoşsun,tedavi ters tepincede vücut tepki vermiyor demez.ben sana peruyla aynı ve daha fazla sorun yaşadığım için ayrıldık.bütün tedaviler dört dörtlük değil ama en azından ters giden şeydede velevki vücut ters etki gösterdi o hasta o halde cevapsızmı kalacak.yapılacak hiç bir şey olmayacakmı.vücut böyle diye tedavisi veya o herzaman yaptığı umutvari cevaplar olmayacakmı.hep övgümü olacak hayatta.peki yergiler ne olacak.ben asla selahattin hoca varken peruya gidilmesini anlamıyorum.bu kadar doktorlar makaleler sunumlar hazırlıyor bir şey olunca hemen araştıryorsun.hangi tedavi yolları var inceliyorsun.ama sayın peru facede insanları aydınlatıyor.işin garibide elinde tek bir makale yok.makale demek araştırmalr sonunda hastalara uygulanan bilimsel çalışmalardır.kaç hasta üzerinde ne yapılmış ne kullanılmış.eşim peruyla yollarını ayırırken nebido sayesinde düşen fsh tedavi sonunda 37 olmuştu.düşün ne kadar iyi ve kontrollü doktor.onun hüneri sadece burda eleştirdiğinde edepsiz ve sabırsız diye itham eder.şanı bu kadar yüce bir doktor.selahattin hocanın muayenesi ünvanına göre çokta ucuzdur.onu bile veremezsen görüş salı günü halk günleri oluyormuş.durumu olmayan ve çocuk isteyen çiftleri üni.tede tedavi ediyormuş.tam detayını bilmiyorum.gidip görüşürsen ne dediğim anlarsın canım.

Son düzenleme:
Günaydınlar iyi haftalar herkese:34:
Bir kandil gecemizi daha geride bıraktık.
Bu hafta test yaptıracak olanlar hayırlı haberlerle gelin İNŞAALLAH:16::16:
Halayları çekmeye hazırız bizlerdeeee....

İnşallah tulaycim yarin büyük gün bakalim neler oldu Rabbin her şeyin hayirlisini nasip etsin.
Persembe sizde sira mevlam güzellikler nasip etsin insallhh hafta sonu yasaduklarimdan sonra çok morale ihtiyacim var.inşallah rabbim bizede rakamli olan testler yaxmayi nasip eder.
Tüm aarkadaşlarıma nasip etsin çok yoruluyiruz ama pes etmek yyok iste evlat hasreti yakiyir icimizi her gecen ggün bir de tedavide olunca hemen olsun istiyoruz iste ama rabbim geç olsun ama güç ilmasin nelour.tek duam buu

İnşallah tulaycim yarin büyük gün bakalim neler oldu Rabbin her şeyin hayirlisini nasip etsin.
Persembe sizde sira mevlam güzellikler nasip etsin insallhh hafta sonu yasaduklarimdan sonra çok morale ihtiyacim var.inşallah rabbim bizede rakamli olan testler yaxmayi nasip eder.
Tüm aarkadaşlarıma nasip etsin çok yoruluyiruz ama pes etmek yyok iste evlat hasreti yakiyir icimizi her gecen ggün bir de tedavide olunca hemen olsun istiyoruz iste ama rabbim geç olsun ama güç ilmasin nelour.tek duam buu

Amin canım benim İNŞALLAH:16::16::16:
Hayırlısı ne ise o olsun
Vakti saati gelmediyse yapacak bir şey:50:
Her şer de bir hayır vardır elbet
Moralimi bozmak istemiyorum

Dün gece rüyamda eşim test veriyo
Sonuçlar çok kötü çıkıyo
Ben nasıl ağlıyorum böyle göz yaşlarımla ağlıyorum
Hıçkırıklarla içimi çeke çeke ağlıyorum:14::14::14::14::14:
Bir de kalktım ki yine gözlerim yaşlı olmuş

Rabbim elbet de bizleri de sevindirecektir.
Sadece zamanını bekliyoruz tatlım:16::16::16:

benim estradoilim düşük çıkmış bilgisi olan varmı canım.ilç yazdı doktor almadım.çünkü hipertriod hastasıyım.başka doktora danışmadan almayayım dedm.bilginiz varsa ben bu ilacı kullanmasam bana ne zararı olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca hem ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...

Canım ya bence sonuçlar fena değil bir sonrakine süpermenlerin çıkar inşallah.
Ama gönül istiyorki hemen çıksın spermler beklenti içerisindeyiz çünkü.Dualarımız ile Allah inşallah kabul edecek ve hepimiz burada güzel sonuçlar yazacağız.Ümitlerimiz tükenmesin yeterki.

Amin canım benim İNŞALLAH:16::16::16:
Hayırlısı ne ise o olsun
Vakti saati gelmediyse yapacak bir şey:50:
Her şer de bir hayır vardır elbet
Moralimi bozmak istemiyorum

Dün gece rüyamda eşim test veriyo
Sonuçlar çok kötü çıkıyo
Ben nasıl ağlıyorum böyle göz yaşlarımla ağlıyorum
Hıçkırıklarla içimi çeke çeke ağlıyorum:14::14::14::14::14:
Bir de kalktım ki yine gözlerim yaşlı olmuş

Rabbim elbet de bizleri de sevindirecektir.
Sadece zamanını bekliyoruz tatlım:16::16::16:[/

QUOTE]

Ruyanun tersi cikar ve sevic gozyaslarin olur insallahhh
BEnde rüyamda pembe bebek eşofman alti ve kot pantalonlari gördüm.hayir olsun inşallah
O kadar Çoktular ki sayilari fazla ben ne yapicaz diye düşünüyordum.bilic alti hep ayni yerde iste
Esim şimdi hormon tahvillerinin almaya gidiyor.
Cok sakinin bu sefer arkadasimun olumunden olsa gerek o analigi yasayamadan anne olmadan gitti tedavi oluyordu bir an aklimiza acaba hamilemidir diye bile geldi ama ne yazikki Rabbimin sevdiği kuluymus onu cok sevmis
Eşinin oda is arkadasim tabutunu tutuşu sevmesi vardu gozumun önünden gitmiyor hicc

Canim umudunu kaybetme ne olur.sen güçlü
Ol ki esin senden ddestek alsin.onu düşün
Biraz umud ve sabir iile gecicek bu günlerde
Tahliller iiçin sizden detaylı tahliller istemiş durumunuza gore belli ki sonuçlardan sonra insallh durumunuza gore bir tedaviye geçermerak etme ama sen iyi ol.bu yolda
en iyi iilaçmoral llütfen ccanim ayni ve yakin şehirlerde değiliz o yüzden bir yorum yazamiyorum.rabbim YARDIMCINIZ olsun.
Bak papatyarimde sperm olamasada sperm öncesi cikislar var onlarda kemoterapi kaynakili
Pes etmek yok canim o supermenler ya cikacak ya cikacakkkk

sağol canm allah razı olsn senden ama çok zor süreç ve sanırım en zor olanıda bizim yani benim eşimin durumu.çıkışı hücreyi geç meni çıkmıyor artık çok az bir damla.napacağmmzı şaşırdık inanki artık bişe düşünemiyorm alıp başımı insanların bebeklerin olmadığı bir yere gtmek geliyor...yoksa bu acı dinmiyor:-(

canlarim nasilsiniz? biz Allaha sükür dedigim gibi gittik ve esim istanbula gitti göründü doktora cok iyi gecmis hersey, tabi esim baya bi stresliymisti yol boyu felan.. sonuc olarak test vermis, doppler cekilmis, doktor muayenede tikaniklik var sende demis (oysaki simdiye kadar gittigimiz doktorlar tikaniklik yok demisti!) ve spermlerde olusumunda dagilma oluyor demis, bölünme olusmuyormus. simdi pregnyl ignesi verdi haftada üc kere, ersel beyde hap vermis iki cesit günde 10 yada 11 tane alicakmis veeeee ins 3 aya kadar sperm cikar ins demis :52::16:

tabi cok ta kendimizi öyle olucak diye illa alistirmamaya calisiyoruz ama böyle demesi bile bize dünyalari verdi.. Rabbim ins hepimizi muradimiza erdirir. Sizleride bu arada cok özledim yeni gelismeler varmiydi son 3 haftada? :16:

nasılsın canım.maşallah spermleriniz artmış canım.proxed dışında ne kullanıyorsunuz canım.bize şimdi doktorumuz neofortil verdi.bizde görelim inşallah sperm.

canlarim nasilsiniz? biz Allaha sükür dedigim gibi gittik ve esim istanbula gitti göründü doktora cok iyi gecmis hersey, tabi esim baya bi stresliymisti yol boyu felan.. sonuc olarak test vermis, doppler cekilmis, doktor muayenede tikaniklik var sende demis (oysaki simdiye kadar gittigimiz doktorlar tikaniklik yok demisti!) ve spermlerde olusumunda dagilma oluyor demis, bölünme olusmuyormus. simdi pregnyl ignesi verdi haftada üc kere, ersel beyde hap vermis iki cesit günde 10 yada 11 tane alicakmis veeeee ins 3 aya kadar sperm cikar ins demis :52::16:

tabi cok ta kendimizi öyle olucak diye illa alistirmamaya calisiyoruz ama böyle demesi bile bize dünyalari verdi.. Rabbim ins hepimizi muradimiza erdirir. Sizleride bu arada cok özledim yeni gelismeler varmiydi son 3 haftada? :16:

hoş geldiniz canım.siz microtese olmuşmuydunuz.

evet canım emre bey. gecen seneki fiyatı ilk deneme için 4950 idi bu sene değiştimi bilmiyorum rapor hakkındada bilgim yok

biz adanamı istanbulmu karar veremedik daha.ama emre hocanın microtese konusunda başarılı olduğunu duydum,okudum.4950 herşey dahilmi canım.ilaçlar falan.biz birde microtese olacağız canım.bu rakama microtese dahilmi.inan kuruş kuruş para biriktiriyoruz.inşallah rabbim bir yol açar ve microteseye gerek kalmaz.

Genetik testi kaç günde çıkıyo bilen yaptıran varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kromozon analizi için 4 gün önce kan verdim.ama tüp bebek merkezinde.15 güne çıkar dediler.
kan pıhtılaşması için devlet hastanesinde verdim kanı.45 gün ile 2 ay arasında çıkar dediler.devlette maalesef böyle.özelde çok maliyetli diye orda verdim beklicez artık yapcak bişey yok.

ama kromozon analizi için 150 tl verdim.
eşimde kasım ayında yaptırmıştı onunkide 21 günde çıkmıştı.o da özelde.devlette geç çıkar canım.

nasılsın canım.maşallah spermleriniz artmış canım.proxed dışında ne kullanıyorsunuz canım.bize şimdi doktorumuz neofortil verdi.bizde görelim inşallah sperm.
canım şubatta tedaviden sonra ben hamile kalınca eşim bırakmıştı keçi boynuzunu falan.nisanda kaybedince bebeği hemen aradık doktorunu.2 kutu proxeed plus kullanın bi gelin dedi.2 kutu kullandı.yanında keçi boynuzu pekmezi ve arı sütü bal polen.
gittik test yaptırdık sayı 100 binden 300 bine çıkmış.ve kalitesi çok daha iyi.ileri hareketli yüzdesinde de artış olmuş.
doktor eşiniz kendini aştı dedi bana.:1::1:
bu ilaca devam yanında birde tamoxifen kullanın dedi.ama o ilaç piyasada yok.bulamıyorum.(aslında kanser ilacıymış ama sperm kalitesi için çok iyiymiş.tüp bebek tedavisindede kullanılıyormuş.eczacılarda öyle dedi hep.ama piysada yokki)
şuan p.plus, keçiboynuzu pekm.,arısütü bal polen devam ediyoruz canım.

Back
X