Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim celalettin hocaya gitmiycek iğneleri vurmama kararı aldık şeker hastalarına alerji yapıyomuş çünkü ramazandan sonra mikrotesemiz olucak benim için dua edermisiniz kızlar🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
arkadaşım gözünüz aydın,işin zor kısmını atlatmışsınız,inşallah bundan sonrada herşey senin için çok iyi olur,transferin başarılı bir şekilde gerçekleşir ve bebeğinize kavuşursunuz.
Kizlar nasılsınız eşim önümüzde ki cuma test vercek cok merak ediyorum 2.5ayda neler oldu aşamalarımiz nedir die
Ecrincim canımmm hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahhh,kaliteli bol bol spermler çıkışı olur inşalllahhh
Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙
Penbiş arkadaşım gözünaydın transferin gerşekleşmiş inşallah 12 gün sonra hamilelik haberini verirsin bizde burda bol bol halayını çekerizzz
Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !

Canım çok geçmiş olsun,ALLAH yardımcınız olsun umarım eşin kısa sürede kurtulur taştan

Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.

Benim eşim celalettin hocaya gitmiycek iğneleri vurmama kararı aldık şeker hastalarına alerji yapıyomuş çünkü ramazandan sonra mikrotesemiz olucak benim için dua edermisiniz kızlar🙏🙏🙏

Hakkınızda hayırlısı olsun canım,Dualarımız seninle inşallah tese sonucunuzda bol bol sperm bulunur, Allah çok bekletmeden bebeğinize kavuşmanızı nasib etsin

Penbiş arkadaşım gözünaydın transferin gerşekleşmiş inşallah 12 gün sonra hamilelik haberini verirsin bizde burda bol bol halayını çekerizzz aminnnn inşallah bitanem ah bi görsem pozitifi ah cnm rabbim versin inşallah ama ben yinede kendimi kötüye hazırlıyorum ister istemez insan olumlu düşünemiyor rabbim hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin herseye hazırlıklıyım tatlımmm

Son düzenleme:
çok gecmiş olsun canım..allahım şifa versin inş...allahım ya insan ölecek duruma gelıyor kımsenın umrunda deıl...ayyy allahım hayırlı doktorlarla karsılastırsın bızlerı..inş eşine yardımcı olurlar canım

Saol canım.. Dr.u bulduk eve götürdüm eşimi. Şimdi daha iyi.. Ama gittiğimde resmen kıvranıyordu. Gözyaşları akıyordu kıyamam sıkmış kendini ben gidince biraz salıverdi :9: çocuk gibiler yahu.. İstifra istifra.. çok fenaydı. Tekrar işe geldim koştura koştura.. İzin almak istemiyıorum zaten bebiş için alacağız sıkıntı çıkmasın diye..

Canim Allah şifa versin eşine cok kötü bisi bu taş bende gecensene dusurdum. Dediğin gbi kimse bakmio ve anlamio insan ölür gibi kivranio bian once şifa versin Rabbim

saol bitanemm teşekkür ederim.. Gerçekten gittiğimde kötü bir haldeydi.. Çok iyi anlıyorum çektiğin acıyı eşimin yüzündegördüm onu çünkü.. Şimdi iyi çok şükür.

Canım bizim olayımız geçen sene haziranda başladı . 1.5 yaşında sol testis alınmıs 8 yaşındada diger testis indirilmesi yapılmış anlayacağın hem tek testis hemde İnmemiş testisden azospermi olmuş eşim . hep sıfır çıkıyordu testlerde sperm ölü canlı yok diyordu. diger değerler hakkında bi bilgim yok anlamıyorum siz yazarkende sizinle birlikte sevinip üzülüyorum ama ne anlama geldiği hakkında bi bilgim yok :( ilk istanbul cerrahi hastanesinde başladık serdar koç doktorumuzdu. canım ablam bu güne kadar gece gündüz destekçim zehra abla yardımcısıydı doktorumuzun bizi hep en güzel şekilde bilgilendirediler. sonra o bölüm dagıldı ordan zehra ablayla amerikan hastanesine başladık. DR Bülent Urman dünyalar tatlısı bilgili her ihtimali en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve gerçekten tecrübeli. eşimin son tahlillerini yazayım size
PLORAKTİN : 1 .69
TOTAL TESTESTERON : 8.23
FSH : 9.01
LH : 6.44

Bir ara ploraktini çok yüksekti ovitrelle çatlatma ignesi ve bi ilaç kullandı onun adını hatırlayamyorum şu an sonra düzeldi. tese de de ilk alınınca çıkmadı :( çok üzüldük eşimle saat 10 ' dan 12 ' ye kadar ağladık çok üzüldük 2. yıkama işleminde bulunabilir dediler inanmadık çıksa çıkardı dedik ama dr geldi hadi hazırlayalım seni dedi. tam ne kadar sperm çıktı adet olarak bilmiyorum ama bu sabah labratuvardan nakil için aradıklarında sordum 100.000 dedi tam ayrıntılı ögrenecem senin için.

cnm maşllaha sana biri daha kurtuldu bu iletten çok şükür
Allah kucağına almayı nasip etsin

Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !

cnm çok geçmiş olsun aradım ama uygun değilsin galiba yapabileceim birşey olursa ara beni cnm
bilirim o sıkıntıları ablamda yaşıodu

hakkında hayırlıs ne ise oyle olsun cnm
Alerji yaptını söyledinizmi birşey demedimi hoca

Saol canım.. Dr.u bulduk eve götürdüm eşimi. Şimdi daha iyi.. Ama gittiğimde resmen kıvranıyordu. Gözyaşları akıyordu kıyamam sıkmış kendini ben gidince biraz salıverdi :9: çocuk gibiler yahu.. İstifra istifra.. çok fenaydı. Tekrar işe geldim koştura koştura.. İzin almak istemiyıorum zaten bebiş için alacağız sıkıntı çıkmasın diye..

saol bitanemm teşekkür ederim.. Gerçekten gittiğimde kötü bir haldeydi.. Çok iyi anlıyorum çektiğin acıyı eşimin yüzündegördüm onu çünkü.. Şimdi iyi çok şükür.

tatlım çok geçmiş olsun.böbrek taşı düşürmek zordur.benim eşim çok sancısını çekti.benim eşiminde idrar yollarını tıkayıp idrarda tutukluluk yapıyordu.
çok acillerde sabahladık.bizimki iğneden kaynaklı idi.şimdilik rahat.ama istifra olduğunda enfeksiyon oluyormuş.bunu doktorumuz söyledi.bol su içsin eşin canım.rabbim birdaha yaşatmasın.

Kızlar biz Celalettin hoca ve Ersel beyle dün görüştük Spermatitlerimiz kuyruk yapmaya başlamış şükürler olsun,Hoca choragonu biraz daha arttırdı,inşallah şifa olur.Bakalım Ramazandan sonra test vermeyi düşünüyoruz inşallah bu sefer teşrif eder spermlerimizzz.

inşallah beklediğinden önce gelir spermleriniz.

penbis ; canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.

Yurdanuur ; inşallah transferin de bir sorun çıkmaz, hayırlısıyla kucağına almak nasip olur canım.

Cnm bnm çok geçmiş olsun rabbım yardımcınız olsun.. napiosun cnm nasıl gidiyo yeni kitaba basladnmi

Cnmmm çok sevindim az kaldı inşallah Rabbim o günleri de gosterecek inşallah :nazar: :)

Evet canlarım hücre çıkışı başladı.İnşallah güzel bir şekilde devam eder. Geçmiş sayfaları okudukça cevap veriyorum.
İizine çıkınca işler birikmiş halletmeye çalışıyorum.
Allah hepimize güzel sonuçlar almak nasip etsin.Kaliteli milyonlarca sperm gösterip azo sıkıntısından kurtarsın.Amin

gözünüz aydın canım.hücrelerin sonu sperm olsun canım.

cnm maşllaha sana biri daha kurtuldu bu iletten çok şükür
Allah kucağına almayı nasip etsin

cnm çok geçmiş olsun aradım ama uygun değilsin galiba yapabileceim birşey olursa ara beni cnm
bilirim o sıkıntıları ablamda yaşıodu

Saol birtanemmm düşünmen yeter.. Cvp veremedim koştururken...

Kızlar testesteron düşük se bu sperm çıkışı ni etkiliyor mu testesteron yukselince sperm mi çıkıyo yükseltmek için ne yapmaliyiz. Pregnyl bunu sagliyomu

Cnm bnm çok geçmiş olsun rabbım yardımcınız olsun.. napiosun cnm nasıl gidiyo yeni kitaba basladnmi

Canım benimm Allah razı olsun çok saol.. Serenada başlayacağım canım.. Bitirdim yağmur sonrası ve mart menekşelerinii.. Harikalardı tabikiii :16::16:
Bir ara kritiğini yapalım onlarınnn :34: Kitap topiğine de bitirdiğimi yazamadım atacaklar beni topikten inanki :9::9:

eşimin hormon sonuçları
prolactin:8,98
lh:2,73
fsh:3,94
total testosteron:159,86
sonuçlar böyle.kızlar total testosteronmu serbest testosteronmu bakılmalı aklım karıştı.bizim testosteron düşük.bakalım doktor ne diyecek.

Kızlar testesteron düşük se bu sperm çıkışı ni etkiliyor mu testesteron yukselince sperm mi çıkıyo yükseltmek için ne yapmaliyiz. Pregnyl bunu sagliyomu

canım testosteron erkeklik hormonudur.bunun yüksek olması gerekiyor.bu erkeklerin bütün hücreleri için gerekli.bunun düşüklüğü sperm sayısını kalitesini bozuyor.kalp damardan tut diyabete kadar etkiliyor.bunun yüksek olması veya sınırlar içinde olması istenilir.bunun düşüklüğü isteksizlik yapıyor.düzenli cinsel hayat için bile gerekli.

Canım benimm Allah razı olsun çok saol.. Serenada başlayacağım canım.. Bitirdim yağmur sonrası ve mart menekşelerinii.. Harikalardı tabikiii :16::16:
Bir ara kritiğini yapalım onlarınnn :34: Kitap topiğine de bitirdiğimi yazamadım atacaklar beni topikten inanki :9::9:
Cnm ben serenadı okudum çok güzeldi :) Mart menekseleri ni okumak istiyorum bnde. Şuanda kardeşimin hikayesini okuyorum ..ondan sonra iskender paladan od u okuycam. Evt cnm yapalım kritik lerini :16:

canım testosteron erkeklik hormonudur.bunun yüksek olması gerekiyor.bu erkeklerin bütün hücreleri için gerekli.bunun düşüklüğü sperm sayısını kalitesini bozuyor.kalp damardan tut diyabete kadar etkiliyor.bunun yüksek olması veya sınırlar içinde olması istenilir.bunun düşüklüğü isteksizlik yapıyor.düzenli cinsel hayat için bile gerekli.
Cnm bnm eşimin 3.95 biraz daha yüksek olsa iyi olur dimi

Back
X