selam kızlar kusura bakmayın bizim internet bozuldu giremedim birtürlü şimdi size cuma günüden bahsedeyim sabah 11 civarı hastahaneye gittim sonuçları aldım tabiki ilk baktığım beta oldu ama sonuçta HAMİLEOLMAYAN yazıyordu çok üzüldüm boynum bükük doktora gittim gösterdim sonuçları hala ben bişey anlamadım şikayetlerin gebelik belirtileri dedi dopler yazdı pazartesi 2 de cektiricem bakalım sonuçta ne çıkıcak gizli hiper tansiyon olabilir dedi bilmiyorum ama çok üzüldüm bakalım artık hasta olunca doktorada gitmicem onlar bile hamilelik diyor artık hayırlısı olsun sonuç hamile degilim sizlerde benim gibi heyecanlandınız ve moralim bozuk yani aynıyım herşey normala döndü
ARGINMAX KULLANANLAR kızlar bu ilacı aramızda kullananlar var biz de yeni başlayacağız fakat emre bey ne kadar için demişti hatırlayamıyorum acaba günde kaç kez kaçar tane içicez ve bi yan etkisini gören arkadaşım oldu mu acaba?
ARGINMAX KULLANANLAR kızlar bu ilacı aramızda kullananlar var biz de yeni başlayacağız fakat emre bey ne kadar için demişti hatırlayamıyorum acaba günde kaç kez kaçar tane içicez ve bi yan etkisini gören arkadaşım oldu mu acaba?
derya 22 sizi tebrik ediyorum inşanlah bebeklerini kucağına sağlıklı sıhatli alırsın SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM BÜTÜN TEDAVİNİZİ NEREDE HENGİ ŞEHİRDE VE HANGİ HASTAHANEDE YAPTIRDINIZ biz yeni tedaviye başlayacagız daha hiç başlamadıkta hastahane araştırıyoruz onu için sordum .güzel haberlerinizi bekliyoruz.:Saruboceq:
merhaba kızlar neler yapıyorsnuz hepinizi çok merak ediyorum benim tavsiye ettiğim ilacı kullanmaya başlayan varmı güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım hepimiz için bu arada benimde gebelik testim çarşamba günü sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
merhaba kızlar nasılsınız merak ediyorum sizleri güzel haberleriniz için dualarım sizlerle bu arada benimde cuma günü kısmetse yumurtalarım toplanıyo bakalım dr.%45 şans verdi döllenmenın olması tutması için bakalım dondurulan spermler çözülürken bozulabılırmş sanırım 21 yumurtam gözüküyo ama kaç çıkar bılmıyorum 12 spermimiz vardı bakalım kısmet zaten yumurta toplama günüde spermiogram yapılcak çıkmaz gerçide gene yaptıralım sonuçda hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
dualarım seninle canım allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı bebeklerle doldursun....:Saruboceq:merhaba kızlar neler yapıyorsnuz hepinizi çok merak ediyorum benim tavsiye ettiğim ilacı kullanmaya başlayan varmı güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım hepimiz için bu arada benimde gebelik testim çarşamba günü sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
nasılsın canım iyimisin ,ben dün kötüydüm ama bugun daha iyiyim sen napıyorsun.....senağlamakıııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
kızlar inanın dün çok kötü durumdaydım saatlerce agladım uzun zamandır böyle aglamadıydım belkide özgürce ilk defa agladım ,bu durumu ögrendikten sonra. demekki bişeyleri biriktirdim ve dün sonunda patladım arkadaşlar inan çok zor bu yaşadıklarımız allahım hepimize sabır versin ve biran evvel bebeklerimizi bizlere göndersin.bu durumu sizlerle paylaşmak istedim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?