Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sizdeki azosperm değil oligosperm.sperm sayınız az.biraz artılıbilir.siz bu sayıyla bile anne olabilirsiniz.tüpbebek şansınız var en azından.bizlerde maalesef tüpbebek bile olmuyor.bizler tek sperm göremiyoruz.bence bu kadar üzülmeyin ve rabbim size sunduğu nimetin farkına varın.

inşaallah sayı daha da düşmez.normal yolla olmazmı acaba.eğer öyleyse hiç vakit kaybetmememiz lazım değilmi.aşılama da mı olmaz ki

Sağol birtanemmmmm çok teşekkür ederim.. Sen nasılsın iyisin değil mi?? :16::16:

Allah razı olsun canım benimm.. Teşekkür ederimmmmmm.. Hepimize şifalar versin Rabbimmmm :16:

Canımm benimmm maaşallahhh:nazar::nazar: İnşallah Rabbim hayırlı haberlerinizi almayı nasip eder bize.. Gözünüz aydın canımm benimmm :16:

Oyyyyy kıyamammm.. Oğluşuna da sanada 41 kere maaşallahh :nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklasınnnn :nazar::nazar: Bizim iç öp kokla onu :16::16::16:

A.s. canımm.. Geçmiş olsunnn Rabbimmm hayırlısını versin inşallah.. Daha yolumuz uzun Allahın izniyle halledeceğiz.. Rabbim size güç kuvvet versinn (hepimize versin inşallah) Maşallah bitkisellerinizi de almışsınız başlamışssınız tadaviye. Ne kadar güzell.. Çok bilinçli bir karar.. Tebrik ediyorum..
İnşallah yolun sonunda da tebrik edeceğiz sizii :16::16::16:

Canım azo değil eşin şükürler olsun oligaspermi sanırım.. Tedaviyle üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle..:16:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahh :16::16::16:

İyi birtanem çoook şükür.. Henüz düşüremedi taşı ama daha iyi çok şükür.. Bayağı çabaladım haftasonu her istediğini yaptımm..:9::9: Acısını unutsun mutlu olsun diye bir dediğini iki etmedimm.. Saolsun o da üzmüyor beni.. İyi şimdilik ama düşürecek yakında sanırım.. İnşallah çok ağrısı olmaz canım benim.

Sen nasılsın eşinn nasıll ??:16::16:

valla dünden beride eşim benim bir dediğimi iki etmiyor.bende kum döküyorum galiba.çok sancım var.sağolsun çok iyi baktı bana.allah razı olsun eşimden.eşimde bu son tedavi son microtese diyor.çıkmazsa artık rabbime tam tevekkül ederim diyor.bu günlerde çok duygusal.duygu patlamaları yaşıyor.sanırım onunda babalık hormonu çoştu.artık bir an önce baba olmak istiyorum diyor.çocuğum benim saçlı halimide görsün diyor.sanırım saçları dökülmeye başlayınca onuda kellik korkusu sardı.ama boşver diyorum.çocuğumuz olsun saçını ektiririz diyorum da doğal saçları olsun istiyor.

kızlar bide eşim testi yaptırırken aşırı derecede stres yaptı onu hiç böyle görmemiştim.dediki normalde bunun 3katı falan geliyodu stres yaptığım için sperm de çok az geldi.acaba bunun etkisi olabilirmi çok merak ediyorum.testten sonrada 2 gün boyunca ağrısı oldu

inşaallah sayı daha da düşmez.normal yolla olmazmı acaba.eğer öyleyse hiç vakit kaybetmememiz lazım değilmi.aşılama da mı olmaz ki

allah dilerse elbet olur canım.kendinizi bu kadar yıpratmayın.ben 5 milyonla hamile kalan duydum canım.hatta doktorlar imkansız demişti.hemde iki kere hamile kalmıştı arkadaş.buryada yazıyordu.emin değilim ama seda ecrin diye bir arkadaştı.aşılamada sayı kaç olmalı inan bilmiyorum

allah dilerse elbet olur canım.kendinizi bu kadar yıpratmayın.ben 5 milyonla hamile kalan duydum canım.hatta doktorlar imkansız demişti.hemde iki kere hamile kalmıştı arkadaş.buryada yazıyordu.emin değilim ama seda ecrin diye bir arkadaştı.aşılamada sayı kaç olmalı inan bilmiyorum

eşime bişey olcak diye çok korkuyorum.okadar üzüldü ki.durumu hiç iyi görünmüyo.kafasını başka şeylerle meşgul etmek istiyorum ama izin vermiyo

valla dünden beride eşim benim bir dediğimi iki etmiyor.bende kum döküyorum galiba.çok sancım var.sağolsun çok iyi baktı bana.allah razı olsun eşimden.eşimde bu son tedavi son microtese diyor.çıkmazsa artık rabbime tam tevekkül ederim diyor.bu günlerde çok duygusal.duygu patlamaları yaşıyor.sanırım onunda babalık hormonu çoştu.artık bir an önce baba olmak istiyorum diyor.çocuğum benim saçlı halimide görsün diyor.sanırım saçları dökülmeye başlayınca onuda kellik korkusu sardı.ama boşver diyorum.çocuğumuz olsun saçını ektiririz diyorum da doğal saçları olsun istiyor.

Ayy canımm kıyamam ya.. Olsun inşallah Rabbim bu son çabanızda sizi sonuca götürür.. Öyle çok istiyorum ki sizin bir bebeğiniz olsunnn... :16::16::16:
Benim eşiminde saçlarını dökülüyor.. Daha yaşı 28 üstelik :9::9::9::9: Bir görsen kele döndü resmen.. O da çok özeniyor saçlarına.. Bir şampunalar alıyor görmen gerek.. Dünyaya kız gelseymiş para yetişmezmişş inanki :9::9: Bir sirke verdiler bize canım da şimdi adını unuttum.. O çok güzel düşürüyormuş taşı kumu.. Eve gidip bakınca söylerim sana..

eşime bişey olcak diye çok korkuyorum.okadar üzüldü ki.durumu hiç iyi görünmüyo.kafasını başka şeylerle meşgul etmek istiyorum ama izin vermiyo

demekki allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyormuş.senin eşin 5 milyonla üzülüyor.bizim eşimiz 0 spermle mücadele ediyor.eşine burayı okut canım.sıfır spermin mücadelesini veren aileleri okusunda şükretsin.5 milyon düşse ne olacakki canım.3-5 tane bile olsa tüp yapılır.bizim eşlerimiz bıçak altına yatıyor ameliyatın bütün yan etkilerine rağmen bunu göze alıyorlar.yeterki bir tane çıksın diye.allah yardımcınız olsun.sizin üzüntünüzü okuyunca ne kadar güçlü olduğumuzu anladım ben.siz 5 milyonla hayattı cehenneme döndürmüşsünüz,biz sıfır spermle cehennemimizi cennete çeviriyoruz canım.

Ayy canımm kıyamam ya.. Olsun inşallah Rabbim bu son çabanızda sizi sonuca götürür.. Öyle çok istiyorum ki sizin bir bebeğiniz olsunnn... :16::16::16:
Benim eşiminde saçlarını dökülüyor.. Daha yaşı 28 üstelik :9::9::9::9: Bir görsen kele döndü resmen.. O da çok özeniyor saçlarına.. Bir şampunalar alıyor görmen gerek.. Dünyaya kız gelseymiş para yetişmezmişş inanki :9::9: Bir sirke verdiler bize canım da şimdi adını unuttum.. O çok güzel düşürüyormuş taşı kumu.. Eve gidip bakınca söylerim sana..

allah razı olsun birtanem.inşallah olsun artık.benim eşim artık şampuaları aştı canım.eczacı bile çok şaşırmış ona.şimdi alışmaya çalışıyor,sonra kabulleniş.
canım ben bu ara zayıflamak için sirke içiyorum.ev yapımıda hazır olandanda kullandım.acaaba omu yaptı sancıları.sen yinede yaz sirkeyi canım merake ettim.eşiminde epeydir taş sancısı yok ama olursa aklımızda bulunsun.

Canım bizim olayımız geçen sene haziranda başladı . 1.5 yaşında sol testis alınmıs 8 yaşındada diger testis indirilmesi yapılmış anlayacağın hem tek testis hemde İnmemiş testisden azospermi olmuş eşim . hep sıfır çıkıyordu testlerde sperm ölü canlı yok diyordu. diger değerler hakkında bi bilgim yok anlamıyorum siz yazarkende sizinle birlikte sevinip üzülüyorum ama ne anlama geldiği hakkında bi bilgim yok :( ilk istanbul cerrahi hastanesinde başladık serdar koç doktorumuzdu. canım ablam bu güne kadar gece gündüz destekçim zehra abla yardımcısıydı doktorumuzun bizi hep en güzel şekilde bilgilendirediler. sonra o bölüm dagıldı ordan zehra ablayla amerikan hastanesine başladık. DR Bülent Urman dünyalar tatlısı bilgili her ihtimali en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve gerçekten tecrübeli. eşimin son tahlillerini yazayım size
PLORAKTİN : 1 .69
TOTAL TESTESTERON : 8.23
FSH : 9.01
LH : 6.44

Bir ara ploraktini çok yüksekti ovitrelle çatlatma ignesi ve bi ilaç kullandı onun adını hatırlayamyorum şu an sonra düzeldi. tese de de ilk alınınca çıkmadı :( çok üzüldük eşimle saat 10 ' dan 12 ' ye kadar ağladık çok üzüldük 2. yıkama işleminde bulunabilir dediler inanmadık çıksa çıkardı dedik ama dr geldi hadi hazırlayalım seni dedi. tam ne kadar sperm çıktı adet olarak bilmiyorum ama bu sabah labratuvardan nakil için aradıklarında sordum 100.000 dedi tam ayrıntılı ögrenecem senin için.
canım microtesenizi kim yaptı.tüpbebek merkeziniz neresi.bizde microtese düşünüyoruz ramazandan sonra.

allah razı olsun birtanem.inşallah olsun artık.benim eşim artık şampuaları aştı canım.eczacı bile çok şaşırmış ona.şimdi alışmaya çalışıyor,sonra kabulleniş.
canım ben bu ara zayıflamak için sirke içiyorum.ev yapımıda hazır olandanda kullandım.acaaba omu yaptı sancıları.sen yinede yaz sirkeyi canım merake ettim.eşiminde epeydir taş sancısı yok ama olursa aklımızda bulunsun.

Canım yazarım tabi.. Şimdi biz yine hastaneye gidiyoruz çünkü eşimin taşı bayağı büyükmüş ve haftasonu boyunca hareket etmemiş hiç.. O yüzden kırdırmak durumundaymışız.1 gün hastanede kalacakmışız. Öğleden sonra taş kırma işlemi yapacaklar inşallah yıpratıcı bir şey değildir.. Bende şimdi iş yerinden çıkıp gidicem eşyalarını falan alıcam evdenn :14:

Canım yazarım tabi.. Şimdi biz yine hastaneye gidiyoruz çünkü eşimin taşı bayağı büyükmüş ve haftasonu boyunca hareket etmemiş hiç.. O yüzden kırdırmak durumundaymışız.1 gün hastanede kalacakmışız. Öğleden sonra taş kırma işlemi yapacaklar inşallah yıpratıcı bir şey değildir.. Bende şimdi iş yerinden çıkıp gidicem eşyalarını falan alıcam evdenn :14:

çok ama çok geçmiş olsun bitanem.inşallah kolaydır.rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle tatlım.

çok ama çok geçmiş olsun bitanem.inşallah kolaydır.rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle tatlım.

Sağol birtanem.. Çook üzülüyorum ağlayacağım inanki.. Sürekli bir şey çıkıyor.. Nedir bu çocuğun başına gelenler bilemiyorum ki.. Rabbimden herşey.. İsyan etmiyorum.. Çokk şükür halimize yine. Sadece çok üzülüyorum :14:

cnmm çk çokk geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah
çok kokrulacak birşey değil cnm endişelenme evet üzülürsn normal ama
krkma ablmadada oldu aynı sıkıntı atlattı düşürdü çok şükür iyi şimdi
biraz yorulcan ama Allah güç kuvvet versin inşallah sana

demekki allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermiyormuş.senin eşin 5 milyonla üzülüyor.bizim eşimiz 0 spermle mücadele ediyor.eşine burayı okut canım.sıfır spermin mücadelesini veren aileleri okusunda şükretsin.5 milyon düşse ne olacakki canım.3-5 tane bile olsa tüp yapılır.bizim eşlerimiz bıçak altına yatıyor ameliyatın bütün yan etkilerine rağmen bunu göze alıyorlar.yeterki bir tane çıksın diye.allah yardımcınız olsun.sizin üzüntünüzü okuyunca ne kadar güçlü olduğumuzu anladım ben.siz 5 milyonla hayattı cehenneme döndürmüşsünüz,biz sıfır spermle cehennemimizi cennete çeviriyoruz canım.

bizde az mücadele vermedik şuan doğu görevimizi yapıyoruz bu testi yaptırabilmek için bile ne zorluklar çektik.1yıl boyunca yemediğim içmediğim kalmadı.hassasiyetinizi anlıyorum ancak bizde şuan yeni öğrendiğimiz için üzerimizden şoku atamadık.ayrıca herkes te farklı yorumlar yapıyo haliyle etkileniyoruz.tabiki de ne olursa olsun şükürler olsun bu günlerimize.biz hiçbizaman cenennemi dilimize almadık almayız derdi veren rabbim dermanıda verir elbet

bizde az mücadele vermedik şuan doğu görevimizi yapıyoruz bu testi yaptırabilmek için bile ne zorluklar çektik.1yıl boyunca yemediğim içmediğim kalmadı.hassasiyetinizi anlıyorum ancak bizde şuan yeni öğrendiğimiz için üzerimizden şoku atamadık.ayrıca herkes te farklı yorumlar yapıyo haliyle etkileniyoruz.tabiki de ne olursa olsun şükürler olsun bu günlerimize.biz hiçbizaman cenennemi dilimize almadık almayız derdi veren rabbim dermanıda verir elbet

Hiç üzülecek yada kendinize dert edecek bir şey yok. Buradaki insanlar bende dahil bırakın spermi başlangıcındaki germ hücresi ve devamındaki zinciri oluşturabilmek için mücadele ediyoruz ve araştırmaktan, öğrenmekten uzman kişi statüsüne bile geçmiş sayılırız.

Şokluk bir durumda değilsiniz. Maddi durumunuz iyi değilse bir sürü basit ve ucuz kürler var. Sayıyı çogaltıp lökositi düşürdüğünüz zaman doğal yoldan bile hamile kalma olasılığınız çok yüksek. En basiti keçi boynuzu kürü yada pekmezi ve et yumurta gibi besinleri bırakarak ....

Bu arada yemediğim içmediğim kalmadı derken, sorun eşinizin oligosperm yani 20 milyon spermden az olması durumu harici sizdede mi sorun var ?

Merhaba arkadaslar nasilsiniz
Biz bugun ogrendik allah nasip ederse bir oglumuz olcakmis ...bugunumuze sonsuz sukurler olsun..rabbim bu gunleri hepinize gostersin ins her zaman aklimdasiniz rabbim nerde evlat diyen varsa gonlunun muradini versin ins hepinizi opuyorum

Hiç üzülecek yada kendinize dert edecek bir şey yok. Buradaki insanlar bende dahil bırakın spermi başlangıcındaki germ hücresi ve devamındaki zinciri oluşturabilmek için mücadele ediyoruz ve araştırmaktan, öğrenmekten uzman kişi statüsüne bile geçmiş sayılırız.

Şokluk bir durumda değilsiniz. Maddi durumunuz iyi değilse bir sürü basit ve ucuz kürler var. Sayıyı çogaltıp lökositi düşürdüğünüz zaman doğal yoldan bile hamile kalma olasılığınız çok yüksek. En basiti keçi boynuzu kürü yada pekmezi ve et yumurta gibi besinleri bırakarak ....

Bu arada yemediğim içmediğim kalmadı derken, sorun eşinizin oligosperm yani 20 milyon spermden az olması durumu harici sizdede mi sorun var ?

tabiki de kendimi sizlerle kıyaslamıyorum allah yardımcınız olsun.şokluk bi durumda nasıl olmayız herkesin sperm sayısı düşük çıkmıyoki bizimkide kesin düşük çıkcak diyip hazırlıklı gidelim.bulunduğumuz yerden dolayı ilk zamanlar dr a gidemedim birsürü kür uyguladım kesin bende sorun var diyerek.her ay ayrı ümit.ayakları havaya dikip beklemeler.sonra meryem suresi,ovülasyon testleri.aylar sonra hormon tahlillerimi yaptırdım dr değerlerimin kötü olduğunu hatta menepoz ihtimali olabileceğini söyledi.adetlerim gecikmeye başladı.başka bi şehirde hormon testimi yenilettik oraya da gidebilmek için yine birsürü mücedele.izin almak hep sorun oldu.neyseki hormonlarım normalmiş.bikaç ay sonra da eşimn tahlillerini yaptırdık sonuç böyle çıktı.haliyle yıprandık biraz.şimdiyse hiç iznimiz yok insanlar zaman kaybetmeden tüp bebeği araştırın diyolar ancak testi yeniletmek için bile bikaç ay daha beklemek zorundayız.işte durum bu.ben kendimi asla sizlerle kıyaslamıyorum yanlış anlamayın

Back
X