Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım durumunuzu ilk ogrendiginiz zaman hormonlar normal miydi bir de microtese oldunuz mu hiç
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..![]()
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....![]()
Hadi inşallah sizinde hamile olduğunuz haberini alırız :) hamile kalanlar sayesinde inancım artmaya başlıyor :)
sağolun kızlar inşlh buralara geldik bakalım devamı nasıl gelicek inşlh hamile haberimi yazarım ...Hadi gözün aydın pamuğum.Çok sevindim
Seninde halayını çekeceğiz sonunda
Vücut ve beyin dinlenmiş olacak hem
Bu arada eşin tekrar sperm testi verdi mi
ayy yerim kız seni ne güzel yazmışsın valla keşke olsa... ben gideyim arkamdan eteğime takılıp sizde sırayla gelirsinizcanım sana da hayırlı ramazanlar...
yıllarca bu anları bekledin inş, ilk seferde gelicek bebeğin sana, belkide bir sonraki ramazanda oruç tutamayacaksın emzirdiğin için...Allaha emanet ol canımmm
![]()
Cemrem canim inşallah hersey istedigin gibi olur ramazandan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
Cnm öncelikle babanın yaptığı ümre ziyaretini allah kabul makbul etsin.çooook sevindim bitanem sonucunuza hayırlısıyla inşallah yakinda bebişlerin halayını da çekerizzz ohhh ohhh allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki herkese cennet kokulu bebişler nasip etsin inşallah hepimizin yüzü gülsün
tatlım kusura bakma dün dönemedim babamlarda olunca en kısa zamanda dönücem sanacemremcim canım arkadaşım hayırı olsun senin adına çokk sevindim inşallah rabbim tez zamnda hamile olma haberlerini nasip eder canım benim çok sevindim bu habere![]()
cemrem
canım ilk denemede evladına kavu inşallah. Sonrakiler doğal olarak gelir inşallah
penbis cnm çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin![]()
cemrem cnm hadi hayırlısıyla senin haberlerinde gelsin böyle Rabbim işini rast getirsin inş.![]()
evet cnm bin tane dondurulmuşumuz var ardından arif beyde yaptırdık sayı belli değil ama var sperm şükür ki tatile gidip gelince bakıcaz sayı yıda inşlh o zaman öğrenebiliriz..canim masallah negüzel haberler bunlar. ins en yakin zamanda yaparsiniz ve ilk defasinda da tutar hayirlisiyla. Az kaldi canim sizden ins üstesinden geliceksiniz. Peki sizde galiba 1000 tanemi sperm ciktiydi hatirladigim kadarile, hala sayi aynimi yada bidaha sperm testi verdinizmi?
Cok güzel karar vermissiniz önce kisa bi tatil sonrada ins bebis yada bebislerrr![]()
amin canım arkadaşalrım hepimizin birbirine ettiği dualar sayesinde buralara geliyoruzCemremmm canmm insallah tez zamanda hamile haberini de alirizz.. mübarek gunde ne güzel bi haber verdinn.. Hayırlısı olsun insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese hayırlı ramazanlar.. şu orucun ilk günü hepimiz bayrama kadar sağlıkla orucumuzu tutmamızı nasip etsin mevlam
kızlar biz hocaya kontrole gittik ama yazma fırsatım olmadı babam umreden geldi ordaydım ardından kayınvaldemler deydim bi türlü yazamadım
eşimin hormon testleri fsh lh testesteron hepsi iyi çıktı hoca beğendi..ardından pregly i kesti artık 1 ay sonraki kontrole kadar kullanmayın dedi sadece hafta da 3 kere menapur 1 toz 1 su kullan dedi..ve bitkisellere ara verdi 1 ay sonra tekrar kontrle gidicez
artık istediğiniz zaman tüp bebeğe geçebilirsiniz diye ekledi..![]()
bizde eşimle şöyle karar verdik bayramdan sonra kendimizi motive etmek için tatile çıkıcaz gelince kısmetse tüp bebek için adım atıcaz inşlh benden haberler böyle kızlar
inşlh hepimiz hamileyiz diye yazdığımız günleri görürüz....![]()
Canımmm oğlun olacakmışşş maaşallah Rabbimm sağlıkla kucağına kavuştursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim nazalardan korusun inşallah çook şükür![]()
Merhabalar Canlar ;
Nasılsınız?
hasretim, penbis ve ecrin arkadaşlarım tedaviniz trasferleriniz hayırlı olsun inşh.
ÇİÇEK ;
canım hayırlı olsun çok sevindim erkek geliyorAllah bağışlasın sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hayalim 77 ve eyinas
Tekrar geçmiş olsun canım kızlar![]()
hayalim çok geçmiş olsun cnm demekki bi türlü düşmedi o taşayy neyse bööylesi belki daha iyi oldu eşin için o an acısı geçti gitti inşlh cnm ya...başka sıkıntınız olmasın...
hey maşallah sübhanalalhhh hayırlı olsun oğluşun cnm bugün aklıma geldin sabah valal dedim bu kızın bebişinin cinsiyeti belli olmuştur diye ne güzel sağlıkla sıhahtle gelsin kucağına inşlh ömrü bol bereketli olsun...
darısı bizlerede inşlh ...
cnm ne güzel transfer olmuş günler beklenirmiş amanda amanohh 5 tanede donduruldu kızının kardeşleri gene var demek inşlh pazar günü güzel hamiş haberlerini alırız inşlh....
güzel haberini alırız 3 gün sonraaaaaaaaaaaa
![]()
sağol cnm benim evet kız artık hayırlısıyla bu yola gireceğim bendeHayırlı ramazanlar canımmmm..
ohh tatilinizide yapın güzelce sonrada tedavinize başlayın inşallahhhhh.
artıkk heyecanla senden gelicek haberi bekliyorum canımmmm.
inan düşününce bile çok heyecanlanıyorummmmmmmm canım benimmm..
inşallah bu sene seninde hamiş haberini alıcağızzzzzz![]()
evet cnm yaa bende tüp bebek tedavisi yapacağım kısmetse.. inş ilk denememde bebeğim benimle olur..Sagol cemrem allah razı olsun canım rabbım ınsallah sanada nasıp eder
Tedavıya baslıyormussun sende ınsallah ılk denemende kavusursun yavruna canım dualarım senınle
sağol tatlım evet kararımız artık bu değiştirme yok son kararımız eminizCemrem29 hayırlısı olsun canım en güzelini düşünmüşsünüz![]()
Kızlar celalettin hoca hastaneden ayrılıyormuş bilginizee salı günü belli olacakmış hangi hastaneye geçeceği
Cemrem29 hayırlısı olsun canım en güzelini düşünmüşsünüz![]()
Kızlar celalettin hoca hastaneden ayrılıyormuş bilginizee salı günü belli olacakmış hangi hastaneye geçeceği
Hayırlısı canım benim inşaallah ilk denemede hamiş olursunsağol cnm benim evet kız artık hayırlısıyla bu yola gireceğim bendeanca anlaştık kocişle neyse he ben tatile gitmeden deneme istiyorum am aodiretiyor aman olsun onun dediği olsun dedim kısmetse bi kaç ay daha beklerim yıllardır bu günleri bekliyorum hayalini kurar dururdum acaba o gün gelir mi diye rabbim nasip edicek inşlhh ... darısı diğer arkadaşlarıma...
evet cnm yaa bende tüp bebek tedavisi yapacağım kısmetse.. inş ilk denememde bebeğim benimle olur..
sağol tatlım evet kararımız artık bu değiştirme yok son kararımız eminiz
hakikaten hoca gidiyormuş o hastaneden salı günü hoca için hayırlısı neyse o olsun....
aynen hayırlısı neyse o olsun inşlh ilkk denememde olur seninde bu denemende cnm ağustos ayında başlarsan sen benden önce başlamış olursun biz bayramın sonrasında tatile gidip gelince tedavi ayı yaklaşık eylül veya ekime sarkar olsun geç olsun sonuHayırlısı canım benim inşaallah ilk denemede hamiş olursunsonrada ben ne güzel olur
ağustos ayında gitmeyi bizdedüşünüyoruz
yok canım celalettin hoca nereye bizler oraya o bizleri bırakmaz bizde onunasil ya nereye gidiyor uzaklarami acaba peki bundan sonra nasil nasil olucak nereye gidiyorsa herkes orayami gidecek hastalarini birakmicak demi ay birden bi korku sardi tam yeni bi tedaviye basladik onda yarida kalmasin aman...
Aslında eşim eylül diyor ağustosta bi genel muayene olurum eylül de başlarm bende sen folik asit içiyormusun macun falan ?aynen hayırlısı neyse o olsun inşlh ilkk denememde olur seninde bu denemende cnm ağustos ayında başlarsan sen benden önce başlamış olursun biz bayramın sonrasında tatile gidip gelince tedavi ayı yaklaşık eylül veya ekime sarkar olsun geç olsun sonuolsun...
![]()
aa belki aynı anda başlarız belli mi olurAslında eşim eylül diyor ağustosta bi genel muayene olurum eylül de başlarm bende sen folik asit içiyormusun macun falan ?