Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok korkuyorum sağ kasığımda dün geceden beri hep böyle bıçak batırır gibi yer yer şiddetlenen bir agrı var . önemli bişey değildir dedi dr ama acil test istedi dış gebelik te böyle ilerlermiş az dan başlayarak. yaklaşık 2 saat sonra kan vermeye gidicem ama hiç gitmek istemiyorum hep 2.5 katı ilerledi 16 ile başladım ama 2 gün önce 95 oldu burda hiç kimse böyle düşükle başlamadı sanırım herkez 100 lerde :43::43:

Canım moralini bozma hemen bol bol dua et
Evet burdakiler böyle düşükle başlamadı
Geç döllenme ve tutunma olmuştur diye tahminn ediyorum canım

Canım netteki yaptığım araştırmalara göre şöyle yazıyor

"herkese selam.
ilk microenjeksiyon denememde benimde dış gebelik oldu. doktorun anlattıklarına embriyolar rahime transfer edildikten sonra rahimin ileri geri kasılmalarından dolayı rahim içinde hareket etmeye başlıyormuş. ve o arada bazıları tüplere gidebiliyormuş. rahim hareketlerinin yada kasılmalarının nedeni bilinmiyormuş. doktorun ihmaliyle ilgisi yok yani boşuna doktorunuzu suçlamayın.
benimde bhcg 255 iken dış gebelik olduğumu anladı doktorum düzenli yükselmemesinden anladı.
ilk testi transferin 9. günü yaptık 2,7 çıktı, iki gün sonra 6,9 çıktı, iki gün sonra 14,75, iki gün sonra16,25, bir hafta sonrada 148 çıktı, iki sonra tekrar yapıldı 255 çıktı. 255 den sonra doktorum beni hemen ameliyata aldı. bebek sağ tüpüme yerleşmiş. tüplerimi sağ salim kurtardı doktorum sağolsun.

kimsenin başına gelmesin. o belirsizlik insanı öldürüyor. hamilesin ama rahiim ince, kese yok, görünürde bişey yok çok zor çookk.. "

burda anlaşılıyor ki değer artıyor ama 2 ye katlanmadan artıyor
yurdanur arkdaşımızın ki düzenli bir şekilde 2 ye katlanarak artıyor

Canım ne bilim yaa olmaz diye düşünmüştüm mantık olarak ama arkadaşımızın ki inşallah dış gebelik değildir yaaa

Canım yeni dualara bayramdan sonra geçeceğiz
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin okuyacağız
Günde 1 arkadaşa okuyacağız
Sayı olarak tam belli değil daha ama 1 günde bitecek şekilde ayarlama yapacağım

Tamam ozaman ins benide listeye yazarmisin? Peki nekadar felan sürecek bekliyo olunca hebr edermisin?

Eşim tese öncesi spermiyogram verdi sonuç yine 0 inşallah tesede sperm bulunur da hazırlanmam boşuna gitmez... Kader arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin. Ben yine Hacı Bayram a gittim hepinize dua ettik. Eşim ecrin_bebek arkadaşımıza fetih suresi okudu. Orada biraz olsun nefes alabiliyoruz. Yoksa test sonucu karabasan gibi çökmüştü üzerinize... Rabbim kimsenin kucağını boş bıraknasın... Dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
doktorum 12. gün bhgc sonucu 9 olan ve gebeliği devam hastam oldu ama sadece 1 kişi de rastladım çok çok istisnadır diyo :/ ama bi çok sitede degerlerin çokta önemi yok önemli olan katlanması düzenli artışı diyolar :43::43: beynim döndü artık neyi nerden nasıl düşüneceğimi bilemiyorum

Eşim tese öncesi spermiyogram verdi sonuç yine 0 inşallah tesede sperm bulunur da hazırlanmam boşuna gitmez... Kader arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin. Ben yine Hacı Bayram a gittim hepinize dua ettik. Eşim ecrin_bebek arkadaşımıza fetih suresi okudu. Orada biraz olsun nefes alabiliyoruz. Yoksa test sonucu karabasan gibi çökmüştü üzerinize... Rabbim kimsenin kucağını boş bıraknasın... Dualarınızı eksik etmeyin...

Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah ecrin arkadaşımızın eşinde bulunduğu gibi gibi sizdede sperm bulunur.

doktorum 12. gün bhgc sonucu 9 olan ve gebeliği devam hastam oldu ama sadece 1 kişi de rastladım çok çok istisnadır diyo :/ ama bi çok sitede degerlerin çokta önemi yok önemli olan katlanması düzenli artışı diyolar :43::43: beynim döndü artık neyi nerden nasıl düşüneceğimi bilemiyorum

inş arkadaşım sende o istisnalardan biri olursunda değerin artarrr.

. Mrb canım öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah Hayırlısıyla gönlünden geçeni yaşatır Rabbim sana. Şuan belki pek müsait değilsindir sma bi sorum olacak Emre bakırcıoğlunun yanındamı tedavi görüyosun ve tam olarak sıkıntın ne nasıl bi tedavi görüyorsunuz. Bizde tüp bebek düşünüyoruz ama kararsızıs Dr konusunda.

Cnm bnm Emre beyle görüşmemiz de anlattı bize bu işin kesin bir göstergesi yok çok bekleriz çıkmaz az bekleriz çıkar diye. Anlatırken şöyle bşr cümle kurdu 6-7 çıkıyor ameliyatta onlarıda dondurmak büyük risk siz karar verin dedi ama bize verdiği alt Msj hazırlanınız sanki yada biz öyle anladık . Çok düşünmedik eşimle ben ameliyat olursa kesinlikle hazırlanırsan diye karar verdim Emre beye söylediğimde hoşuna gitti. Hatta bizden bir iki gün önce kontrol için orda olduğumuz gün bir ameliyat yapmıştı 4-5 tane çıkmış ve eşi hazırlanmamış donduramamışlar:(. Ben şöyle düşünüyorum zaten yediğimiz içtiğimiz herşey hormon inşallah zamanla vucüt atar onu maddi olarak karşılayabilirsen hazırlanmak en iyisi , ama her sonuca hazırlıklı olmak lzm Rabbim güç versin, cnm sen raporunu çıkar iyilecede düşün inşallah o kadar iğneye spermlerinşz gelişmiştir , sonuçta üretim varmış sizde .

Mrb canım bi sorum daha olacak bu rapor işini nerden ve nasıl alınıyor bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

Mrblar. Benim bi sorum daha olacak. Bu rapor işini nerden ve nasıl halledebiliriz bir bilginiz varsa anlatırsanız çok sevinirim şimdiden tşkrler. :)

Son düzenleme:
Canlar giremiyorum be zamandır eşim hastaydı bu gün hastaneye kaldırdık böbreğinin birinde ekzofitik kistik lezyon çıktı cuma ürolog randevumuz var mr çekilecek bu aralar ikimizde cok yogun çalışıyoruz artı devam eden sorun simdi de bu allahım büyük dert vermesin ama artık psikolojim iyice bozuldu ağlamak bosalmak istiyorum olmuyor ÇOK MUTSUZUM.....

Canlar giremiyorum be zamandır eşim hastaydı bu gün hastaneye kaldırdık böbreğinin birinde ekzofitik kistik lezyon çıktı cuma ürolog randevumuz var mr çekilecek bu aralar ikimizde cok yogun çalışıyoruz artı devam eden sorun simdi de bu allahım büyük dert vermesin ama artık psikolojim iyice bozuldu ağlamak bosalmak istiyorum olmuyor ÇOK MUTSUZUM.....
Cnmmm çok geçmiş olsun. Neden olmuski rabbim daha beterinden korusun yaaa.. ağla rahatlarsin tatlım rabbim yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun sen güçlü ol ki eşine moral olsun eminim o senden daha kötü bir psikolojidedir Allah yardımcınız olsun

Cnmmm çok geçmiş olsun. Neden olmuski rabbim daha beterinden korusun yaaa.. ağla rahatlarsin tatlım rabbim yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun sen güçlü ol ki eşine moral olsun eminim o senden daha kötü bir psikolojidedir Allah yardımcınız olsun

Canlarim bilmiyorum en yakın ürolog randevusu cuma beste dahiliye doktoru mr çekilmesi gerek dedi çok çaresiz hissediyorum zaten testiste de kist vardı şimdi bir de bu yani kötüye yormuyorum ama çok yıprandım ramazan nedeniyle ilaçlar sekteye uğradı sıvılara daha yeni geçtik şimdi doktor antibiyotik verdi zarar görmesinden korkuyorum zaten her şeyden korkar hale geldim sizden ne haber ne çok bebek denemesi olmuş yeni yeni okuyorum ne mutlu

kızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....

kızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....
Canım senin ve küçük mucizelerin icin dua edeceğim çok sık giremiyorum ama güzel haberlerini alacağıma eminim

Cnm inşallah transfer sonrası bebislerin sana tutunur rabbim yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar biz azospermi ile bir sene önce tanıştık.istanbulda tanınmış birkaç doktora gittik .hepsi tek çözüm mikrotese dedi veee 2 gün önce eşim iyi bir hastanede mikrotese oldu.2 yumurtalıgı da acıldı. bir buçuk saat süren ameliyatta sonuç hiç sperm hücresi bulunmadı.ve dr dedigi verecegim ilaçları kullanıp varikosel ameliyatı sonrası yani 2,5 sene sonra tekrar mikrotese. bunda da sonuç 0 olursa çocuk mevzusunu kapatacağız dedi.ameliyat öncesi ve internette okuduğumuz şekilde ameliyat ağrısız geçmedi.birkaç saat eşim idrarını yapamadı vee bugün 3. günü hala yatakta.hiç ümidimiz kalmadı. bu durumda olupta çocuk sahibi olanlar varmı . herkese Allahtan acil şifalar dilerim
merhaba arkadaşım şuan ki halini çok iyi ANlıyorum benim eşimde 2 defa ameliyat oldu birinde bende tüp bebek içiçn hazırlandım ama eşimde sperm bulunamadı o an ki o halimizi bi allah bi biz bililyoruz dr.lar olmaz dediler eşim sertol cell only hastası biz yıllardır neler yaptık olmadı ama celalettin hocada eşim tedaviye başladı varikosel ameliyatı oldu ardından tedavi süresince hücre çıkışı oldu ardından sperm çıktı şimdi hamdolsun ki tüp bebek yapacağım ayları bekliyorum darısı burdaki bütün can dostum arkadaşlarıma ve sana da olsun şuan ki yıkım hiç bir zaman unutulacak bişey değil iz bırakıyor hayatta ama güzel günler geldikçe inşlh bu günleri hatırlarken bile acınız hafifler ... rabbim ol derse olucak inşlh hepimizede ol der...
Arkadaşlar hakkınızı helal edin neyle ilgili ve telimle ilgili sıkıntı var. Dün aradılar umuttan 10 yumurta döllenmiş ama 5 tanesi yaşıyormuş bundan sonra onların bölünmelerini bekleyeceğiz dedi , Emre bey dondurulacak kadar bulunur diye ümit ediyorum demişti ama dondurulmuş yokmuş, canlarım Allah rızası için dua bekliyorum okuyabilecek varsa benim niyetime 1 tane Fetih süresi okuyabilir mi inşallah iyi haberler alırız , hepinizden bin kere Allah razı olsun dualarınız kat be kat size dönsün. Ben ilaçlardan oruç tutamadım bu yıl:( iftarımızı açarken dua ederimisiniz ben dualarla buralara geldiğimize inanıyorum , sırayla inşallah hepimiz kurtulacağız Rabbim yardım etsin hep yanımızda olsun
cnm güzel haberler gelmiş dondurulmasa da takılma ona sen şimdi önüne bak güzel düşüşn bebeğin seninle olsun transferden sonra hamileliğini doya doya yaşamak nasip olsun:29:
SEVGILI arkadaslrım hepınıze hayırlı rmazanlar dılıyorum oncelıkle uzun zamandır gıremıyorum memlektte olduğum ıcın yenı geldım eve hamılelık bıraz bulantılı gecıyor tabı kı bu gunlerımıze cok sukur rabbım nasıp ettı dılerım ALHTAN hayırlsı ıle devamı gelsın sag salım kucağımıza almak nasıp olsun su an 15.haftanın ıcındeyım 16.gırecegım cınsıyet henüz net degıl kemık yapısına bakarak bır tahmın yurttu sadece hayırlısı olsun her seyın bızler aynı kaderı paylasıyorz buraya gıremıyorum ama her zaman dua edıyorum hepınıze cemrem tedaiye baslayacksın canı gönülden dua edıyrum hamılelık habrını almak nasıp olsn ve varsa başka arkadaslrım hepsine hayırlı süreçler dılıyorum ben cok ınanıyorum buradaki herkes mutlu sona ulaşacak dualarım her daım sızınle nete gıremıyorum ama duam kabım sızınle ALLHA emanetsınz sızın de dualarınızı bekliyorum...
cnm hoşgeldin ya ne relerde bu diyordum bende iyi yapmışsın oh bebiş iyi hep öle gitsin yolunda ... evet bakalım bende de heyecan başladı daha var ama aylar öncesi başladım bende heyecana:9: hakkımıza hayırlar olsun inşlh hep...dualarında olaalım her daim:54:
cnm inşlh aemliyatta bol kaliteli spermler çıkacak eşinde duamız hep seninle....
geçmiş olsun inşlh kötü sonuçlar çıkmaz kolay değil şuan haliniz rabbim dayanma gücü versin eşine tez zamanda şifalar versin yaradan bizi haberdAR et cnm....:26:

Back
X