Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr:( ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..

canım tarnsferin hayırlı olsun inşallah hamilelik haberini de vermek nasip olur

kızlar iki gündür celalettin hocadan randevu almaya çalışıyorum int ten bi numara buldum yardımcısı galiba ben haber vericem size diyor ama geri dönmüyor bugün yine aradım kusura bakmayın unuttum şimdi sorup dönücem dedi ama saatler geçti hala ses yok sizde bukadar zormu aldınız randevuyu alt tarafı bi tarih vericek

canım hoca çalıştığı hastaneden ayrıldı ve henüz nerde çalışacağı belli değil buyüzden aksaklıklar oluyor. inş. en kısa zamanda size dönerler

canım hoca çalıştığı hastaneden ayrıldı ve henüz nerde çalışacağı belli değil buyüzden aksaklıklar oluyor. inş. en kısa zamanda size dönerler

benim aradığım kişi hiçbir açıklama yapmadı bize dese hoca hastaneden ayrıldı diye anlicam. hemen dönücem ben size dedi ne bir ses var ne haber.zaten hoca ağustosta hacca gidecekmiş o tarihlere vermiyo randevu hayırlısı bakalım beklicez artık teşekkürederm canım

Canlarım bnm transferim oldu . Sadece 2 meleğimiz yaşamış orta kalite dedi Dr:( ikisini de koydular Allah rızası için dua edin olur mu ..tese spermlerinin kalitesi çok yüksek olmadığı için genelde böyle oluyormuş ..

Hadi canım hayırlısı olsun.Bebişlerine iyi bak dinlen, stres yapma dua et, kabız olmamaya bak.Hayırlısıyla inşallah bebişler sana sıkı
sıkı tutunur.Dualarım seninle.Güzel haberler ver bize.:emir_bebek:

Canim yeni dua listesine benide ekleyebilir misin bayramdan sonra başlanacak dimi?

Tamam ekledim gülüm
Evet bayramdan sonra başlayacağız
Rabbim nasip kısmet ederse
70 000 YA BEDİ Okuyacağız İnşallah
Bu daha kolay ve çabuk okunacak o yüzden değiştirmek zorunda kaldım

EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.

Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.

hayırlı olsun cnmm transferin inşallah meleklerin sana sıkı sıkı tutunurlar..:26:

Ne tip bitkiseller verdi? Kendi mi hazirliyor yoksa aktardan falan alip kendiniz mi yapiyorsunuz? Artik ne yapacagimi sasirdim herseyi deneyecegiz sanirim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

O yurt disindan japonyadan getirtiyomus kendisi de karistirip werdi iki tane farkli toz ikisinide suya katip iciyo esim bu ilk baslangic bunlar bitince farkli wercegini soyledi sifa allahtan canim kimde sifa bulacagimizi bilemiyoruz mecbur duydugumuza gidiyoruz duydugumuzu iciyoruz insallah emeklerimiz bosa gitmez

hayırlı olsun transferin canım.2 meleği annesini hiç bırakmazlar inşallah.burdan okuduğum kadarıyla ananas ve kabak çekirdeği tutnmayı kolaylaştırıyormuş canım.aklında bulunsun ve bunları bol tüket canım.bol bol su iç ve kabız olmamaya özen göster.güzel haberlerin olsun inşallah.

Canım ben eda09 arkadaşımızın salat-i tefriciyelerini okudum. Rabbim kabul eder evleri çocuk sesleriyle şenlenir inşallah. Bu listeyi de tamamladık çok şükür. Rabbim inşallah ettiğimiz duaları kabul eder. Yeni listeye beni de eklemeyi unutma canım. ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM!

Hic birakmasinlar annelerini bir omur musmutlu gunleriniz olsun insallahh.hamilelik haberini bekliyoruz.dualarimdasin.:49::49:

ecrin_bebek...mrb canım.tansferin hayırlı olsun.inşallah hayırlısıyla ikiside tutunurlarda kucağına almak büyütmek hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olur.sana ve bütün bu sıkıntıyı çeken herkese inşallah rabbimin izniyle..inşallah iyi gidiyodur bi skıntın yoktur...:nazar::44:

Son düzenleme:

RABBİM sana bağışlasın inşallah bizede en kısa zamanda versin:49::49::49::49::49:

Cnm transferin gerçekleşmiş rabbim can versin bebeklerine inşallah. . 12 gün sonra hamileyimmmmmmmmmm diye yazmanı nasip etsin allahım. 9 ay 10 gün sağlıklı bi şekilde geçsin inşallah hamilelign ve sonunda rabbim evlatlarını kucağına almani nasip etsin. AMINNNNNNN

Tamam ekledim gülüm

EL-BEDİ:Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alaemleri yoktan icat edip yaratan;eser ve ihsanlarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen.Anlamındadır.

Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
Tülaycım cnm benide listeye ekler misin

Tamam ekledim gülüm

cnm benide eklermisin:16:

cnmmm inşallah güzel haberlerini bekliyorum ve inan senin için dua ediyorum. hep aklımdasın:16:

Tülaycım cnm benide listeye ekler misin

cnm benide eklermisin:16:

Canım ben eda09 arkadaşımızın salat-i tefriciyelerini okudum. Rabbim kabul eder evleri çocuk sesleriyle şenlenir inşallah. Bu listeyi de tamamladık çok şükür. Rabbim inşallah ettiğimiz duaları kabul eder. Yeni listeye beni de eklemeyi unutma canım. ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM!

Hepinizi yazdım kızlar
Rabbim kabul etsin inşALLAH:16:
Durmak yok yola devam dualarla yıkılmadık dimdik ayaktayız:16:

Canım transferin hayırlı olsun inşALLAH:16:
Üye ismin gibi ecrin bebeğin :8:olsun
Annesini birömür boyu hiç bırakmasın İNŞALLAH:16:

Topiktekiler bu gün pazar uykusunda kimse yok yazan:44:.Giriyorum çıkıyorum aynı sayfa uyanın artık da güzel haberler yazın:16: Yarın iş başı güzel haftalarımız olsun halaylık haberlerimiz olsun inşallah:21:

Back
X