Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçenlerde bende gittim. Tam zamanı, bu aralar hamile kalabilirsin dedi.. :34: Çok sevindim senin adına canımm..:21::21: Bende inanılmaz yoğun çalışıyorum bu aralar.. Biz de gayett ii gidio bitkiseller.. Maşallah eşim düzene alıştı artık.. Karışımları severek içiyor.. Birde umut dolu bu aralar beni de mutlu ediyor bu tabi.. Yakında hamile kalacaksın hissediyorum içim huzur dolu diyor.. :16::16::16: İnşallahhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :16::16:

canım yumurta var da sperm yok ama o da olacak inşallah eşinin mutlu olmasına çok sevindim sende huzur bulmuşsundur diye düşünüyorum kontrolünüz ne zaman bizim bitkiseller pek iyi gitmiyor sıvıya geçtik çok acıymış eşim zehir olsa içerim diyordu ama işkence gibi oldu ona bir ay sonra biter diye düşünüyorum keşke aynı zaman denk gelse de tanışabilsek

Merhaba arkadaşlar yogun günler yaşıyorum kosuşturma var kardeşim nisanlaniyor giremedim topige bu arada eşim test verdi sonuç kötü yazmak bile istemiyorum:43::43:çok üzüldüm gerileme var neyse tüp bebek tedavisinde olanlar inşallah istedikleri sonucu alırlar

canım yumurta var da sperm yok ama o da olacak inşallah eşinin mutlu olmasına çok sevindim sende huzur bulmuşsundur diye düşünüyorum kontrolünüz ne zaman bizim bitkiseller pek iyi gitmiyor sıvıya geçtik çok acıymış eşim zehir olsa içerim diyordu ama işkence gibi oldu ona bir ay sonra biter diye düşünüyorum keşke aynı zaman denk gelse de tanışabilsek

Canım benimm keşke tanışabilseydikk.. Ama biz zaten mersine gideceğiz.. Hem tatilimizi orada yapacağız hem Selahattin beyi dinleyeceğiz bakalım.. Siz celalettin hocadaydınız değil mi??

Merhaba arkadaşlar yogun günler yaşıyorum kosuşturma var kardeşim nisanlaniyor giremedim topige bu arada eşim test verdi sonuç kötü yazmak bile istemiyorum:43::43:çok üzüldüm gerileme var neyse tüp bebek tedavisinde olanlar inşallah istedikleri sonucu alırlar

Canım hayırlısı olsun Rabbimden.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Üzülme lütfen.. İnişlerimiz çıkışlarımız oluyor biliyorsun.. Bunlar olacaklar.. Üzülme. Rabbim zamanı geldiğinde verecek inşallah.

Canım benimm keşke tanışabilseydikk.. Ama biz zaten mersine gideceğiz.. Hem tatilimizi orada yapacağız hem Selahattin beyi dinleyeceğiz bakalım.. Siz celalettin hocadaydınız değil mi??

siz celalettin hoca da değilmiydiniz aaaaa yanlış hatırlıyorum ferahla mı karıştırdım biz de aksi bir durum olmazsa pazartesi memorialdaki murat beye gideceğiz eşimin böbreğinde 4 cmlik kist çıkmıştı geçen hafta üroloğa görünmek istiyoruz hem de farklı bir görüş almış oluruz dedik bakalım hayırlısı eyinas çok memnun selaaddin hocadan inşallah size de güzel haberler verir

Yase ve eda arkadaşlarım için okudum.. Dualar bitti.. Herkes hakkını helal etsinn.. Benden yanada helal olsun arkadaşlar.. Eksiğimizi fazlamızı Rabbimm affetsinn.. Niyetimizi kabul etsin inşallah.:16::16:

Benden yana da helal olsun canım
Sizide ekledim yeni listeye
Yeni dualarda görüşmek üzere

siz celalettin hoca da değilmiydiniz aaaaa yanlış hatırlıyorum ferahla mı karıştırdım biz de aksi bir durum olmazsa pazartesi memorialdaki murat beye gideceğiz eşimin böbreğinde 4 cmlik kist çıkmıştı geçen hafta üroloğa görünmek istiyoruz hem de farklı bir görüş almış oluruz dedik bakalım hayırlısı eyinas çok memnun selaaddin hocadan inşallah size de güzel haberler verir

Canım hayırlısı olsun inşallah.. İyi düşünmüşsünüz bir üroloğa gözükmek istemekle. Çünkü bizde yakın zamanda böbrek rahatsızlığı yaşadık biliyorsun canımm.. Eşim taşı düşüremedi kırdılar.. Ürolog baktı değerlendirdi yardımcı oldu bize de. Ve gerçekten iyi anlıyorlar.

Evet tatlım eyinas vesile oldu zaten bize de.. Bize mersin daha yakın olacaktı öteki türlü yollarda harab olacaktık.. Zaten izin sıkıntımız var yakın olması çok önemliydi bizim için..

Kısmet nasip bakalım bitanemm hayırlısı neresiyse Rabbim oraya yönlendirsin bizi..

Benden yana da helal olsun canım
Sizide ekledim yeni listeye
Yeni dualarda görüşmek üzere

Saol bitanemm Allah razı olsun senden inşallah.. Çabanı görsün Rabbim bizim için yaptıklarını görsün ve mükafatlandırsın..:16:

canım benim doktorla konuşmadan hemen kötüye yorma
kimdi hatırlamıyorum onda da düşüş olmuştu ama hoca iyiye yorumlamıştı diğer hücrelerin gelişmesi açısından okursa sana yazar zaten eşlerimiz ilaçları tam istenilen düzeyde kullanamıyorlardı şimdi bir de ramazan ayı daha da sekteye uğradı onun da etkisi olabilir
kardeşine bir ömür mutluluk ve HUZUR diliyorum

Günaydın canlarım inşallah iyi ve guzel haberler le dolu bir gün olur. Bu gece rüyalar gördüm rabbim hayra çıkarır inşallah:16:

Saol bitanemm Allah razı olsun senden inşallah.. Çabanı görsün Rabbim bizim için yaptıklarını görsün ve mükafatlandırsın..:16:

Amiinnnn Amiinnn çok teşekkür ederim:34:
Allah Razı Olsun canım
Birbirimize yaptığımız dualar sayesinde ayakta duruyoruz
Rabbim hepimizin içten haykırışlarımızı duysun İNŞALLAH:16:

merhaba canım üzme kendini hemen %22 spermatid vardı sizde düşdüyse elbet bir nedeni vardır yolumuz uzun hocayla bir konuşun bakalımm ne diyecek ilaç dozlaroı tekrar ayarlanır ersel bey bunlar işe yaramadıysa başka şeyler verir. bizdede argmen com vitex diye ilaçlar kullanmıştık 3 ay bide sadece ikisine yaklaşık 300 lira para vermiştik. :23: ama hiç bir işe yaramadı tam aksine grem hücreler düşmüştü ve hoca ilaçları değiştirdi iğnelerin dozları değişti tekrar yükselişe geçti, maalesef ki tedavilerimiz deneme yanılma yoluyla ilerliyor. ve ayrıca test verme süresi çok önemli facede görmüştüm 5 günlük perhiz sonrası vermişti test ve gremler çok yüksekti bu da etkiliyor biz 3 günde verdiğimiz için az çıkıyordu genelde ve hoca hep sizde daha fazla var derdi bayramdan sonra bi bide böyle deneyeceğiz. sizdede böyle olmuş olabilir volümleri karşılaştır yani. sabır edelim inş. ayrıca sanırım siz hiç tese olmadınız en azından böyle bir şansın daha var. sıkma canını... hangi ilaçları kullanmıştınız bu dönem.

Canım benimmmm kalbimmm niyetimmmm gönlümm hep seninle.. Dualarımda sen,nle elbette.. Rabbim yardım edecek bu sefer inşallah.. Çook inanıyorum bennn :16::16::16:

Arabayla mı gitsek oraya canım yaa çünkü korkuyorum yoruluruz bulamayız falan havada çook sıcak zatenn.. Tahlilleri falan etkiler diye :18: Ay şimdiden panik bastı beniii :18:

Hayırlısı olsun canımm... Cuma günü dualar ederiz senin için Allahın izniyle.. İnşallah güzel haberler verirsin bize..:16:

canım arabayla gitmeniz sizin için daha iyi olur.çünkü biliyorsun hem nem hem sıcaklık mahfediyor.genede siz bilirsiniz canım.selahattin çayanla konuşunca neden önce tanımadım diyeceksin inan.ben şu 10 yıllık evliliğime ne doktorlar sığdırdım.tanıdığım ender doktorlardan.biz microteseyi bile onda olsun istedik ama adanadaki merkezi bilemediğimden gidiyoruz umut tüp bebeğe.biz 5 ayda hormonlarımız bu kadar düzeldi.ilk hocaya gittiğimizde
fsh 27 lerdeydi.testesteron 0.634 tü.düşün ilerleme ne kadar oldu.başka doktorla devam etseydim hala iniş çıkışları doğal görecekti.bölünme devam ediyor diyecekti.öyle olmadığına kendi bile inanmazken beni inandıracaktı.

Canım çok şükür kafa dinliyorum senin nasıl geçiyor

Hayır olsun dediğin gibi cnm . Rabbim hepimizi ferah a cikarsin :)

canım okuldayım kontrol zamanı kullanacağım iznimi zaten teog tercihlerinde okulda olsam iyi olacak ondan sonra inşallah zaten eşim çok yoğun evde oturup kafamda kurmaktansa okulda oyalanıyorum hayalime sordum bugün ama başka doktora gidiyorlar sizin kontrol ne zaman belki denk gelir yani ben çok istiyorum burda konuştuğum dertleştiğim arkadaşlarımdan birini tanımayı:3:

merhaba canım üzme kendini hemen %22 spermatid vardı sizde düşdüyse elbet bir nedeni vardır yolumuz uzun hocayla bir konuşun bakalımm ne diyecek ilaç dozlaroı tekrar ayarlanır ersel bey bunlar işe yaramadıysa başka şeyler verir. bizdede argmen com vitex diye ilaçlar kullanmıştık 3 ay bide sadece ikisine yaklaşık 300 lira para vermiştik. :23: ama hiç bir işe yaramadı tam aksine grem hücreler düşmüştü ve hoca ilaçları değiştirdi iğnelerin dozları değişti tekrar yükselişe geçti, maalesef ki tedavilerimiz deneme yanılma yoluyla ilerliyor. ve ayrıca test verme süresi çok önemli facede görmüştüm 5 günlük perhiz sonrası vermişti test ve gremler çok yüksekti bu da etkiliyor biz 3 günde verdiğimiz için az çıkıyordu genelde ve hoca hep sizde daha fazla var derdi bayramdan sonra bi bide böyle deneyeceğiz. sizdede böyle olmuş olabilir volümleri karşılaştır yani. sabır edelim inş. ayrıca sanırım siz hiç tese olmadınız en azından böyle bir şansın daha var. sıkma canını... hangi ilaçları kullanmıştınız bu dönem.

canım sana aynen katılıyorum bizde iki günlük perhizten sonra vermiştik testi kontrol gününü erkene çekmemiz gerekmişti ve hücreler düşük lökosit yüksek çıkmıştı volümde az hatta sınırdaydı şimdi biz de buna dikkat edeceğiz ve erken saatte alacağız arif beyden randevuyu o da çok etkiliyormuşşşş

canım ya bende çok giremiyorum ama geçmişe bakınca senden haber de yoktu nasılsın nasıl gidiyor tedavi merak ettim seni

canım arabayla gitmeniz sizin için daha iyi olur.çünkü biliyorsun hem nem hem sıcaklık mahfediyor.genede siz bilirsiniz canım.selahattin çayanla konuşunca neden önce tanımadım diyeceksin inan.ben şu 10 yıllık evliliğime ne doktorlar sığdırdım.tanıdığım ender doktorlardan.biz microteseyi bile onda olsun istedik ama adanadaki merkezi bilemediğimden gidiyoruz umut tüp bebeğe.biz 5 ayda hormonlarımız bu kadar düzeldi.ilk hocaya gittiğimizde
fsh 27 lerdeydi.testesteron 0.634 tü.düşün ilerleme ne kadar oldu.başka doktorla devam etseydim hala iniş çıkışları doğal görecekti.bölünme devam ediyor diyecekti.öyle olmadığına kendi bile inanmazken beni inandıracaktı.

Hayırlısı olsun bitanemm.. Bakalım bizim için nasıl olacak.. Rabbimden sadece hayırlısını doğrusunu güzelini istiyorumm.. :16::16::16:

Back
X