canım çok çok üzüldüm yaaa lütfen kendini çok yıpratma olurmu,herşey rabbimden.. bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek inanıyorum
canım ne yazıkki bu topikte sorulan sorular araya kaynıyor artık.. sende tek tek eski sayfaları oku belki bir bilen yanıtlamıştır benzer bi soruyu,ama tabi bu cevabı 14bin sayfa arasında bulmak günlerini hatta haftalarını alabilir.
benim düşüncem, testis geç indirilmiş olsada ergenlikte sperm çıktığına göre, testis üretim fonksiyonlarını tamamiyle yitirmemiş demektir. belki dönem dönem sıfırlanıp arada çıkış oluyodur buyüzden testlerinizi her 3 ayda bir yinelemenizi öneririm. emre beyde bunu öneriyor çoğu kişiye. hatta bi takım bitkisel kürler takviyeler alabilirsiniz.
tesede çıkıp çıkmayacağını kimse bilemez tabi ama bence bu umut verici bi durum. belki c.peruya gitseniz normal yolla çıkış bile sağlanır neden olmasın..
CAnım çok sağol inan tek kelime bile umutlanmamı sağlıyor. İnanırmısın haftalardır sabahlıyorum :) ve bu forumu okuyorum. Bu da çok sağlıklı değil biliyorum ama engel olamıyorum . Gerçekten umut arıyorum. BU sorduğumla ilgili bişey göremedim o yüzden belki bir fikri olan vardır dedim.
Cevapladığın için teşekkür ederim.
Normal yolla çıkış hayal gibi...

Sen ne tür tedaviiler uyguladın sebebiniz neydi..