Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıra ÜÇÜBİRARADA kardeşimizde :16:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :34:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

hayırlı akşamlar herkese topik bu aralar boş kaldı kimseler tam gelemedi bayram tatil derken olmuyor bi türlü ...
yeni ay yeni günler hepimize güzel günler getirsin:16::16:

tülayım nasılsın sende bende seneleri devirdik gene yanlız he...
inşlh seneye ikimizde kollarımızda evlatlarımızla kutlarız yeni yılımızı:16::16:

He valla aynen canım ya:14:
İnşALLAH seneye bebişlerimize kavuşuruz :16:
Nasip işte her şey
Elden anca bukadar geliyor ne yapalım bunada çok şükür:16:
En azından umudumuz var ve kapılar yüzümüze kapanmıyor:34::34:

He valla aynen canım ya:14:
İnşALLAH seneye bebişlerimize kavuşuruz :16:
Nasip işte her şey
Elden anca bukadar geliyor ne yapalım bunada çok şükür:16:
En azından umudumuz var ve kapılar yüzümüze kapanmıyor:34::34:
aynen öyle cnm ya hamdoslun ki mevlam tam herşey bitti derken bizlere kapılarını açıyor
bundan sonrası güzel olsun hepimiz için..:16::16:

Kizlar bitkisel ilaclarin yaninda evitamini ve cinko kapsulleri icirsem esime herhangi bisey olur muki kullanan varmi

Kizlar bitkisel ilaclarin yaninda evitamini ve cinko kapsulleri icirsem esime herhangi bisey olur muki kullanan varmi
günaydın cnm nasılsın
vitaminin bi zararı olacağını sanmıyorum çünki takviye oluyor onlar
ama istersen gene hocaya sor için rahat olsun :34:

herkese kocamannnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yeni günden yeni umutlara yeni güzel haberleri getirsin hepimize:32::24::21:

günaydın cnm nasılsın
vitaminin bi zararı olacağını sanmıyorum çünki takviye oluyor onlar
ama istersen gene hocaya sor için rahat olsun :34:
Gunaydin cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin.bnde oyle dusundum galiba once bi kan testi yaptirip eksiklik var mi bakmak lazim fazla olmasi da kotu olur.. esin nezmn test vericek cnm tekrar?

Gunaydin cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin.bnde oyle dusundum galiba once bi kan testi yaptirip eksiklik var mi bakmak lazim fazla olmasi da kotu olur.. esin nezmn test vericek cnm tekrar?
evet en doğrusu çünki belki eşinin vitamin değerleri normaldir gerek olmaz kullanmasına...
eşim ağustosun 20.s,nden sonra test vericek cnm bakalım neler olacak inşlh herkesler tek tek güzel haberler veriri sperm bizdede çıktı diye yazmak nasip olur cnm siz toplantıya gelmi,yordunuz dimi :26:

evet en doğrusu çünki belki eşinin vitamin değerleri normaldir gerek olmaz kullanmasına...
eşim ağustosun 20.s,nden sonra test vericek cnm bakalım neler olacak inşlh herkesler tek tek güzel haberler veriri sperm bizdede çıktı diye yazmak nasip olur cnm siz toplantıya gelmi,yordunuz dimi :26:

Ayyy hadi insallah kaliteleri cok cok artmistirrrr :))) aminn cnm aminn insallah bizde goruruz ogunleri.cnm gelemiyoruz hem cok uzagiz hem esim calisiyo 1 hafta izni var onuda tatilde kullanicaz :16: gelmeyi sizlerle tanismayi cok isterdim.

Ayyy hadi insallah kaliteleri cok cok artmistirrrr :))) aminn cnm aminn insallah bizde goruruz ogunleri.cnm gelemiyoruz hem cok uzagiz hem esim calisiyo 1 hafta izni var onuda tatilde kullanicaz :16: gelmeyi sizlerle tanismayi cok isterdim.
amin cümlemiz o kelimeyi diyelim hepppppppp:29:
olsun gönüller bir olsunda ne yapalım bizde ilk buluşmaya gelememiştik.. tatile gidin kafanızı boşaltın daha iyi gelecek size...:16::16:

amin cümlemiz o kelimeyi diyelim hepppppppp:29:
olsun gönüller bir olsunda ne yapalım bizde ilk buluşmaya gelememiştik.. tatile gidin kafanızı boşaltın daha iyi gelecek size...:16::16:
Aminn canimm. Evet stres atmaya ihtiyacimiz varr. Canim yanlis anlamazsan siz korunuyormuydunuz hala yani tedavi suresince ve simdi korundunuzmu

Aminn canimm. Evet stres atmaya ihtiyacimiz varr. Canim yanlis anlamazsan siz korunuyormuydunuz hala yani tedavi suresince ve simdi korundunuzmu
stres atınca hiç değilse biraz daha kafamızı yormadan geçiriyoruz günleri..
sor cnm tabiki ne olacak evet korunuyoruz şu lokosit illetinden korkumuza bi deneme yapamıyoruz:17: eşim bazen ısrar etsede ben hep yokkk olmazz lokositler peşimi bırakmaz benim sonra diyorum:1:
ben korunmaya devam ederim cnm he belki 1 tane bile gitse rabbim nasip eder belki ama yok ya o yüzden kendimi riske atmak istemiyorum çünki eşimden bana benden ona bu böyle devam eder gider ben tüp bebeğe kadar korunmaya devam... sizde korunuyorsunuz dimi

stres atınca hiç değilse biraz daha kafamızı yormadan geçiriyoruz günleri..
sor cnm tabiki ne olacak evet korunuyoruz şu lokosit illetinden korkumuza bi deneme yapamıyoruz:17: eşim bazen ısrar etsede ben hep yokkk olmazz lokositler peşimi bırakmaz benim sonra diyorum:1:
ben korunmaya devam ederim cnm he belki 1 tane bile gitse rabbim nasip eder belki ama yok ya o yüzden kendimi riske atmak istemiyorum çünki eşimden bana benden ona bu böyle devam eder gider ben tüp bebeğe kadar korunmaya devam... sizde korunuyorsunuz dimi

Dogrudur canim haklisinn:)) bnde oyuzden dedim hani belki kendilignden olur allah bilir siz bi testi yapinda insallah lokositte kalmamistr canim biz aslinda son zamnlrda korunmadik galiba hala bi mucize bekliyorum ondan bide son testte testesteron 12 cikinca acaba mi dedim. Korunsak daha iyi tabi.. cnm sizin testesteron nasildi suan kaclarda

Dogrudur canim haklisinn:)) bnde oyuzden dedim hani belki kendilignden olur allah bilir siz bi testi yapinda insallah lokositte kalmamistr canim biz aslinda son zamnlrda korunmadik galiba hala bi mucize bekliyorum ondan bide son testte testesteron 12 cikinca acaba mi dedim. Korunsak daha iyi tabi.. cnm sizin testesteron nasildi suan kaclarda
evet bazen diyorum mucize belki bizede gelir diye.. sonra vazgeçiyoruz..:9:
bizim en son testte total testesteron 6.42 çıkmıştı.. haziran ayında baktırmıştı şimdi ne alemde bilmiyoruz...

evet bazen diyorum mucize belki bizede gelir diye.. sonra vazgeçiyoruz..:9:
bizim en son testte total testesteron 6.42 çıkmıştı.. haziran ayında baktırmıştı şimdi ne alemde bilmiyoruz...
Anladimm canim cokta onemli degil galiba cikacagi varsa spermlerin allah nasip etmisse hersekilde oluyo korunmaya devam etsek iyi olucak..senin sonucu sabirsizlikla bekliyorum.testi nerde yaptrcaksnz

Back
X