Evet canım aynen![]()
canım merhaba,
ben 1000 tane okudum, 1000 kaldı ilk sıradaki arkadaşın ki bugun biter.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen![]()
Cnm peki duasi okunan kisi kac adet okuycak:)
tülayım nasılsın sende bende seneleri devirdik gene yanlız he...herkes eşit 2000 okuyacak
tülayım nasılsın sende bende seneleri devirdik gene yanlız he...
inşlh seneye ikimizde kollarımızda evlatlarımızla kutlarız yeni yılımızı![]()
aynen öyle cnm ya hamdoslun ki mevlam tam herşey bitti derken bizlere kapılarını açıyorHe valla aynen canım ya
İnşALLAH seneye bebişlerimize kavuşuruz
Nasip işte her şey
Elden anca bukadar geliyor ne yapalım bunada çok şükür
En azından umudumuz var ve kapılar yüzümüze kapanmıyor![]()
günaydın cnm nasılsınKizlar bitkisel ilaclarin yaninda evitamini ve cinko kapsulleri icirsem esime herhangi bisey olur muki kullanan varmi
Gunaydin cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin.bnde oyle dusundum galiba once bi kan testi yaptirip eksiklik var mi bakmak lazim fazla olmasi da kotu olur.. esin nezmn test vericek cnm tekrar?günaydın cnm nasılsın
vitaminin bi zararı olacağını sanmıyorum çünki takviye oluyor onlar
ama istersen gene hocaya sor için rahat olsun![]()
evet en doğrusu çünki belki eşinin vitamin değerleri normaldir gerek olmaz kullanmasına...Gunaydin cnm iyiyim cok sukur sen nasilsin.bnde oyle dusundum galiba once bi kan testi yaptirip eksiklik var mi bakmak lazim fazla olmasi da kotu olur.. esin nezmn test vericek cnm tekrar?
evet en doğrusu çünki belki eşinin vitamin değerleri normaldir gerek olmaz kullanmasına...
eşim ağustosun 20.s,nden sonra test vericek cnm bakalım neler olacak inşlh herkesler tek tek güzel haberler veriri sperm bizdede çıktı diye yazmak nasip olur cnm siz toplantıya gelmi,yordunuz dimi :26:
amin cümlemiz o kelimeyi diyelim heppppppppAyyy hadi insallah kaliteleri cok cok artmistirrrr :))) aminn cnm aminn insallah bizde goruruz ogunleri.cnm gelemiyoruz hem cok uzagiz hem esim calisiyo 1 hafta izni var onuda tatilde kullanicazgelmeyi sizlerle tanismayi cok isterdim.
Aminn canimm. Evet stres atmaya ihtiyacimiz varr. Canim yanlis anlamazsan siz korunuyormuydunuz hala yani tedavi suresince ve simdi korundunuzmuamin cümlemiz o kelimeyi diyelim hepppppppp
olsun gönüller bir olsunda ne yapalım bizde ilk buluşmaya gelememiştik.. tatile gidin kafanızı boşaltın daha iyi gelecek size...![]()
stres atınca hiç değilse biraz daha kafamızı yormadan geçiriyoruz günleri..Aminn canimm. Evet stres atmaya ihtiyacimiz varr. Canim yanlis anlamazsan siz korunuyormuydunuz hala yani tedavi suresince ve simdi korundunuzmu
stres atınca hiç değilse biraz daha kafamızı yormadan geçiriyoruz günleri..
sor cnm tabiki ne olacak evet korunuyoruz şu lokosit illetinden korkumuza bi deneme yapamıyoruzeşim bazen ısrar etsede ben hep yokkk olmazz lokositler peşimi bırakmaz benim sonra diyorum
ben korunmaya devam ederim cnm he belki 1 tane bile gitse rabbim nasip eder belki ama yok ya o yüzden kendimi riske atmak istemiyorum çünki eşimden bana benden ona bu böyle devam eder gider ben tüp bebeğe kadar korunmaya devam... sizde korunuyorsunuz dimi
evet bazen diyorum mucize belki bizede gelir diye.. sonra vazgeçiyoruz..Dogrudur canim haklisinn:)) bnde oyuzden dedim hani belki kendilignden olur allah bilir siz bi testi yapinda insallah lokositte kalmamistr canim biz aslinda son zamnlrda korunmadik galiba hala bi mucize bekliyorum ondan bide son testte testesteron 12 cikinca acaba mi dedim. Korunsak daha iyi tabi.. cnm sizin testesteron nasildi suan kaclarda
Anladimm canim cokta onemli degil galiba cikacagi varsa spermlerin allah nasip etmisse hersekilde oluyo korunmaya devam etsek iyi olucak..senin sonucu sabirsizlikla bekliyorum.testi nerde yaptrcaksnzevet bazen diyorum mucize belki bizede gelir diye.. sonra vazgeçiyoruz..
bizim en son testte total testesteron 6.42 çıkmıştı.. haziran ayında baktırmıştı şimdi ne alemde bilmiyoruz...