- 3 Ağustos 2014
- 51
- 8
- 28
Evet cnm biliyorum ztn genetik olunca fsh de yuksek cikiyodr.. insallah guzel sonuclar alirsnz hepimiz evlatlarmza kavusurz
genetik olunca fsh yuksekmi oluyo. esiminki 14 fsh acaba genetik olunca kac oluyo degerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm biliyorum ztn genetik olunca fsh de yuksek cikiyodr.. insallah guzel sonuclar alirsnz hepimiz evlatlarmza kavusurz
yaaaa aman neyse olsun hiç deilse o yoldan geçtiniz bundan sonra o 15 tane çıkanın kardeşlerini ortaya çıkarmak için çabalarsnız
yolunuz açık olsun cnm eşin bakalım ne karar vericek bundan sonraki yolaaaaaaaa:26:
yok cnm eşimde öyle bi sorun yok zor imtihan atlatacağız hepimiz ahh o ruyalar hep peşimizde zaten bizim kmi zaman hamiş oluyoruz kimi zaman doğum yapıyoruz kimi zaman bebeğimiz kucağımızda böyle devam edip gidiyor ruyalar bilinç altımız hep o düşünceyle olunca ..cok sukur ya senin 6 sperm varmis. benim esimde kabakulak gecirmis. ozel olmasa eger sizdede testis kucuklugu gibi bi sorun varmiydicok zor bi imtihan bu belli. 1 haftadir ruyalarimda kok hucre calismasi yapiyorum laboratuvarda. ruyamda sperm buluyoruz kok hucreden falan. o kadar takmisim dusunun
evet hatırladım cnm üylülde bakalım neler konuşacaksınız emre beyle inşlh yolunuz hep düzgün giderÖyle cnm konuşmuştuk senle belki eşim şimdi ilaçlara daha önem gösterir, tabi Emre bey derse ilaç yine yalan olurEylül'de çağırdı Emre bey bakalım ne olacak
sende hayırlısıyla başla cnm inşallah güzel haberler alırız senden ben çok inanıyorum en baştan beri . Merkez olarak nereyi düşünüyorsunuz Şişli memorıala bir bak derim ...
Cnm bnm istediğin kadar sor lafı olmaz . Bizim bşr testis atrofili inim yani yok gibi bişey ona bakılamoyor zaten diğeride normalden küçük . Tek testis olduğu için de sıkıntı oluyor ikinci ameliyatEmre bey boyutlar önemli diyor dünkü profta çok önemli değil dedi bazen normalden bulamayıp küçükten buluyoruz dedi. O kadar çarpıcı örnekler verdiki , bnm eşimin ameliyatı 5 yaşında olmuş , 6 yaşından önce mutlak olmalı şuan en geç iki yaş diyoruz dedi. Ama 2 yaşında bu ameliyatı geçirmiş hastasından bılamzken 29 yaşında indirilmiş testislerde sperm bulmuş ne tuhaf demi. Şöyle bir örnek daha verdi mikroskop görüntüsüne kadar aynı vakaların birinde bulunuyor birinde bulunamıyor dedi. Iki kere tese olmuş hastam var tedavi sonrasında 3 . Tese de bulundu öte yandan ilk tesede bulunup ikincinde bulamadıklarımız da var dedi
ya o kadar değişikki şans mı deyim talih mi Rabbim ne diyorsa o oluyor işte. 15 taneok değilmiş cnm Emre bey bugün sen hazır olmasaydın bunları donduramazdık dedi
1 spermler olanları duydum bu topikte olmayınca olmuyor işte
ben umudumu kaybettim Emre bey çok olumlu konuşmadı
alınan canlı dokular kendini yenileniyormuş bir daha belkide başka doku kalmadı
ya kusura bakma seninde içini kararttım
![]()
ben yuksek lisans yapiyorum. ruyalarimda universitedeki laboratuvarda isimi gucumu birakmisim kok hucreyle calisma yapiyorum sperm bulmaya calisiyorum. kendimi ona adamisim ruyamda...Cnm sen ne iş yapıyorsun ?
merhaba arkadaslar. daha tam 2 ay bile olmadi evlenelien guzel gunlerim zehir oldu balayina gitmeden doktora gitti esim ve doktor testislerin kucuk demis ramazandan sonra balayina gidip gelin oyle detayli inceleyelim demis. internetten arastirdim falan yikildim resmen
ona biseyde diyemiyorum ama balayim zehir oldu bana
depresyondayim sadece uyumak istiyorum. hicbi is yapasim yok
xxy belirtileri var sanki boy uzun fln
sadece suan bildigim fsh 14 lh 7 testesteron 1.75 bu degerler xxy gosterirmi yada sizin eslerinizin degerleri nedir soyleyebilirmisiniz. ama sabahtan beri burdan ve klinefelter platformundan cocuk sahibi olanlari okudukca umudum oldu. Rabbim hepimize nasip etsin
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldinyasim 30, simdiye kadar hep asik olabilecek biri olsun diye bekledim. severek evlendim. o ara tam baskasinin evlilik teklifini kabul edicektim gonulsuzce yasim geciyo diye. sonra esim cikti karsima sevdim cok. ama mutluluguma nazarmi degdi hicbise anlamadim evliligimdenxxy li arkadaslar varsa onlarin eslerindede gec bosalma sorunu varmi acaba
bu yuzden esim gitti 1 aylik evliyken ve genetik test istedi doktor. universitede genetik dersi almistim ve klinefelter sendromunmdanmi supheleniyo diye geldim arastirma yaptim
bazi ozellikleri uyuyor esimin. daha testi 2 hafta sonra vericek ama sonuc gelene kadar icim icimi yer
![]()
Cnm küçük derken yok gibi birşey gerçi biz bir Dr a daha gitmiştik o da zeynep kâmilde topikte adını duyup gitmiştik şimdi ismi gelmedi aklıma o bakılanikşr demişti ama Emre beyde murat Başar da bakmaya gerek yok dedi.o kunuda bende çok kızgınım bizim daha erken yaşlarda götürmüşler ama Dr bekletmiş iner siye birazda ilaç tedavisi yapmış olmayınca 5 yaşında ameliyat. Ama ameliyattan sonra bir testis hiç büyümemiş zaten biri de küçük işte nasıl götürmezler tekrarİçimi karartmak olur mu. Burası olmasaydı heralde delirirdimşuanda sadece bu sorunla da uğraşmıyorum. HAyatım resmen tepetaklak oldu...
Neyse..
ya 2yasında ameliyat olanda nasıl çıkmaz anlamıyorum.. Gerçekten çok değişik örnekler vermiş. Ama bak tedaviyle çıkış oluyormuş. Hem neden sadece birine bakıyolar ki. Madem kesin kıstaslara dayanmıyor bu iş. Ozaman hazır ameliyat olurken diğreine de baksalardı..
Benmim eşim de 6 yaşında olmuş.. 6yaşına kadar nerdeymiş annesi hiç mi doktora götürmemiş. bilmiyorum.Sen sabır ver Allahım...
Kaybetme umudunu nolur.. Emre bey olumlu konuşmazsa konuşmasın diğer doktora gidin be canımmm..
Cnm ya ilk zamanlar çok zor Sağolsun bende burdaki arkadaşlarla toparladım kendimi , inşallah Rabbim bir yol açar ferahlatır seniben yuksek lisans yapiyorum. ruyalarimda universitedeki laboratuvarda isimi gucumu birakmisim kok hucreyle calisma yapiyorum sperm bulmaya calisiyorum. kendimi ona adamisim ruyamda...
ben kaçtım kızlar herkese hayırlı akşamlar
bu arada yarın annemin ölüm senesi birer fatiha okursanız allah razı olsun...
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldinama seni bu kadar mutsuz ve umutsuz görmek beni çok üzdü aynı zamanda sinirlendirdi.dur bakalım daha eşin sperm testi bile yaptırmış değil daha yolun başındasın hormon testlerine bakarak karar vermişsin eşim kliniferter li olabilir diye ve kendi kendini yiyip bitiriyorsun.hem kliniferterli olmanın sonuda ölüm değil bu kadar kederlenmeye hayatı kendine zehir etmeye gerek yok.ben 10 senelik evliğim benim eşim kliniferterli eşiöin fsh değeri 45 lh 22 testesteron 2,5 testis boyutu çok küçük.ama şükürler olsun eşimde sperm bulundu .inşallah sonucu bebişli olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Cnm küçük derken yok gibi birşey gerçi biz bir Dr a daha gitmiştik o da zeynep kâmilde topikte adını duyup gitmiştik şimdi ismi gelmedi aklıma o bakılanikşr demişti ama Emre beyde murat Başar da bakmaya gerek yok dedi.o kunuda bende çok kızgınım bizim daha erken yaşlarda götürmüşler ama Dr bekletmiş iner siye birazda ilaç tedavisi yapmış olmayınca 5 yaşında ameliyat. Ama ameliyattan sonra bir testis hiç büyümemiş zaten biri de küçük işte nasıl götürmezler tekraraynen cnm inşallah Rabbim bir kere daha yüzünüze güler %30 hiç az değil .
Bize de atrofik denmiş yani o zaman bizim de tek testiste arancak. Tabi o günlere gelebilirsek...
Bizim de ameliyattan sonra ergenlik çağına gelince sperm testi yaptırmışlar. Sperm çıkmış ozaman..
Ya peki 28 yaşında indirilende nasıl çıkıyor nasıl gelişiyor..
Tabii ki az değil canım.. inşallah tedavii yolunu seçer eşin. Sonuçta tedavi olup yine ameliyat olcak..
Ben bunalrı konuşamıyorum bile ..bebek konusu olunca biliyorum olmayacak diyor.Allahımın bir bildiği vardır elbette ama herşey mi üstüste gelir
Geçen düşünüyordum.. Ben kimdim nelerden hoşlanırdım hayallerim nelerdi gün geçtikçe hatırlamakta zorlanıyorum..
ya varya okurken agladim sevincten demek boyle yuksek fsh ve lh olmasina ragmen bulunabiliyo:) arkadaslar valla elimde degil her gun ruyamda kok hucreden sperm buluyorum hergunruyamda care ariyorum bi care
haklisiniz arkadaslar bu kadar uzulmemeliyim belki ama keske biraz zaman gecseydide evliligimden sonra ogrenseydim daha 1 ay olmusken biseler ters gidiyo diye ogrenmek nasil aci
daha dugun resimlerim yeni basildi
elime aldim bakasim gelmiyo
![]()
Cnm küçük derken yok gibi birşey gerçi biz bir Dr a daha gitmiştik o da zeynep kâmilde topikte adını duyup gitmiştik şimdi ismi gelmedi aklıma o bakılanikşr demişti ama Emre beyde murat Başar da bakmaya gerek yok dedi.o kunuda bende çok kızgınım bizim daha erken yaşlarda götürmüşler ama Dr bekletmiş iner siye birazda ilaç tedavisi yapmış olmayınca 5 yaşında ameliyat. Ama ameliyattan sonra bir testis hiç büyümemiş zaten biri de küçük işte nasıl götürmezler tekraraynen cnm inşallah Rabbim bir kere daha yüzünüze güler %30 hiç az değil .
Bize de atrofik denmiş yani o zaman bizim de tek testiste arancak. Tabi o günlere gelebilirsek...
Bizim de ameliyattan sonra ergenlik çağına gelince sperm testi yaptırmışlar. Sperm çıkmış ozaman..
Ya peki 28 yaşında indirilende nasıl çıkıyor nasıl gelişiyor..
Tabii ki az değil canım.. inşallah tedavii yolunu seçer eşin. Sonuçta tedavi olup yine ameliyat olcak..
Ben bunalrı konuşamıyorum bile ..bebek konusu olunca biliyorum olmayacak diyor.Allahımın bir bildiği vardır elbette ama herşey mi üstüste gelir
Geçen düşünüyordum.. Ben kimdim nelerden hoşlanırdım hayallerim nelerdi gün geçtikçe hatırlamakta zorlanıyorum..
aynen oyle bende oyleyim ben kimim hayallerim ne
benim esimdede gec bosalma varmis hep hic gitmemis doktora bu yasa kadar
yada bana dedigi oyle
atrofik ne demek arkadaslar
arkadaşım ben sizin rahatsızığınızı anlamadım tek derdiniz geç boşalmamı?yani elinizde sperm testi falan yok birşeylerin ters gitmesi durumunu anlayamadım eşiniz azospermli mi?ya varya okurken agladim sevincten demek boyle yuksek fsh ve lh olmasina ragmen bulunabiliyo:) arkadaslar valla elimde degil her gun ruyamda kok hucreden sperm buluyorum hergunruyamda care ariyorum bi care
haklisiniz arkadaslar bu kadar uzulmemeliyim belki ama keske biraz zaman gecseydide evliligimden sonra ogrenseydim daha 1 ay olmusken biseler ters gidiyo diye ogrenmek nasil aci
daha dugun resimlerim yeni basildi
elime aldim bakasim gelmiyo
![]()
Canım Allah sabır versin.. Biz de daha tedavi falan olmadık. SAdece araştırıyorum işte elimden geldiğince..
Ben de eşimle ne hayallerle evlendim. Düğünümüz evimiz hayallerimiz çok güzeldi. Çocukalrın ismi bile hazırdı..
İlk şokla bu kadar etkilenmen çok ama çok normal...
Benim şokum geçti mi geçmedi mi yoksa aklım sorunlar arasında gidip gelmekten yoruldu mu bilmiyorum...
Sen şimdiden kendini harap etme bir teşhis koyulsun önce .