Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
btd canım tedavin hayırlı uğurlu olsun Rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın bu defa meleklerine kavuşur ve kucağına alırsın inşallah

çok haklısın canım kim var kim yok belli olmuyor bende garipsedim boşa kürekmi sallıyoruz ne?
VALLA ANLAMADIM SADECE BİŞEYİ BECERDİM ODA İMZAYI GÜZEL OLDU PRO KULLANICILAR YAPIYORDU ŞİMDİ BİZDE YAPIYORUZ O GÜZEL ..

günaydın arkadaşlar...savaşçı, güçlü arkadaşlarım...
koca yürekli insanlar...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

az önce geldim merkezden...bugün benim 2.tedavim başladı...:18::18::18:

ocakta spermlere kavuşmanın sevinci,:52:
şubatta ilk tüp bebek tedavisinin heyecanı,:18:
martta yavruma kavuşmanın mutluluğu,:32:
nisanda yavrumu kaybetmenin hüznü,:14:
nisandan beri kendimi toplama süreci derken 2014 ne ara girdik ağustosa nasıl geldik anlayamadım ben.:26::26:

temmuzda doktorum yeniden başlayabiliriz demişti.ramazan sonra bayram diye istemedim.perşembe günü regli oldum.ve bugün başladık allahın izniyle...
8 yumurtam ve ben yeni tedavi için hazırız inşallah...

eşim nisandan beri proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezine devam ediyor.
bana biçok test yapıldı.
bu denemede kromozon analizlerimizde bisey çıkmamasına rağmen yinede emriyolara pgt yapılkacak.

hepiniz dualarımdasınız.rabbim bu günlere gelip tedaviye başlamayı hepinize nasip etsin.o güzel gönüllerinize göre versin.
eminim yavrularınızda sizler gibi savaşçı, kahraman ve güzel insanlara kavuşmak için can atıyor.
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.aminnnnn
canım maşallah tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah güzel ve sorunnsuz bir hamilelik yaşayacaksın

Karmakarisik olmus yahu hic begenmedim..kizlarr bnm esimde sivilce cikmaya basladi normalde cok nadir cikar ignenin yan etkisi olabilir mi

slm cemrem iyiyiz çok şükür kızlar da iyi yarın konrtolümüz var hemde şeker yüklemesi ypılacak inşallah iyi geçer
sen nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviye ne zaman başlıyosunuz kısmetse
maşalalah cnm ii olsun kızlar sonuna kadar sağlıkla gitsin..yarın şeker yüklemesi var demekki ya oda acayip bişeymiş kolay gelsin sana:) ben eylülde tatile çıkıp gelicem ondan sonra zaman beni hangi ay bebeğime götürürse o ay başlıcam bi ay söylemeye korkar oldum ya anlarsın beni sanki bi ay belirlicem o ay olmayacak gibi gelmeye başladı bana:oops:

slm arkadaşlar benide aranıza kbul ederseniz sevirim :)
aramıza katılan bi kiş daha hoşgelin cnm kendinden bahset anlat bakalım:D
Karmakarisik olmus yahu hic begenmedim..kizlarr bnm esimde sivilce cikmaya basladi normalde cok nadir cikar ignenin yan etkisi olabilir mi
cnm bizde öyle bişey yok acaba sıcaklardan olabilir mi yani hani isilik gibi bişey mi acaba
Alisiriz inşallah

Noolmus siteye yahu hiç beğenmedim :(
alışırız herhalde kzıalr garip ama durun bakalım bide onlineleri görsek yeter de...:(

Back
X