• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lamyaycim kaçtane bulundu bilmiyorum
sadece bulduklarini söylediler
haziran ayinda dondurduklarina dahil evraklari esim imzalicak o zaman biliriz
bir kaç tane bulunsaydi söylerlerdi zanedersem yeterince bulmuslardir

slam canim sana bir sorum olacak bende yurtdisindanimda
merak etigim konu fransa da hangi tese yapildi sizde
yani yeni gelismis olan micro mu ????
cünki almanyada micro yapilmadi bizde yokmus !!!

belginim canım nasılsın diye sormuşsun yeni okudum şükür iyiyim proxeed plus aldık bugün 3.günü eşim içiyor..bu arada okulda işler yoğun çoçukların 23 nisan hazırlığı var kıyafet,toka dans derken yoruluyorum..perşembe gidiyosun demek inşaallah iyi haberler getirirsin..

kızlar sonuclar su anda ii ama kaan beyin teseye girmeme ihtimali var ne olur dua edin

ERYASU canım kaan hoca sıze hangı ılacları verdı ?ne kadar zanman kullandınız?bır de hormon degerlerınızn basta kactı testesteron ve fsh?sımdı kac ?canım senınle aynı durumdayız.hastalık olarak....:(

ERYASU canım kaan hoca sıze hangı ılacları verdı ?ne kadar zanman kullandınız?bır de hormon degerlerınızn basta kactı testesteron ve fsh?sımdı kac ?canım senınle aynı durumdayız.hastalık olarak....:(

özeline yazdım canım, kader arkadaşıyız seninle ALLAH yardımcımız olsun senin benim hepimizin:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız
bugun adetımın 8. gunu ve ıgnelerıme devam edıyoprum
ama kasıklarım daa cok agrı var
umutsuz 1985 arkadasım benım esımde de spermatoza cıkmıstı ama normal yolla cıkıs olmustu sımdı bızde tedavıdeyız ıns esşimde bu seferde cıkarda bebısıme kavusmalıyım

canım benim eşim 1 aydır proxeed plus endol trental kullandı işte, kan tahlili yaptırdık sonucu kaan hocaya yazdık cevap bekliyoz bakalım ne diyecek eyvahedigeldismile ama benim buralardan okuduğum edindiğim bilgilere göre kan sonucumuzun pekte iyi çıktığı söylenemez mafoldumben bakalım doktor ne dicek heyecanla bekliyoz, bide benim eşim klinefelter sendromlu biri senağlama anlayacağın bizim iş baya zor iğneyle kuyu kazıcaz galiba senağlamasenağlama

Canim insallah sonuc iyi cikar kaan hoca iyi seyler söyler
Allah yardimciniz olsun.Alahim en kisa zamanda hepimize saglikli sihatli bebekler versin.:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım ALLAH razı olsun, ALLAH kucaklarımızı boş bırakmasın
annaliği bizede tattırsın yarabbim :Saruboceq:

a.s. kızlar 2010 başından beri azosperm derdiyle boğuşuyoruz.
2-3 aydır forumları yakından takip ediyorum. bir çoğunuzun acı tatlı anlarına tanık oldum.
çoğu zaman göz yaşları içinde dualarınıza eşlik ettim. Şimdi artık moral vermek, umut vermek ve almak, dualarımıza devam etmek için aranıza katıldım.
dostluğumuz çocuklarımızın dostluğuna sirayet etsin inşallah.

2-3 aydır forumları yakından takip ediyorum. bir çoğunuzun acı tatlı anlarına tanık oldum.
çoğu zaman göz yaşları içinde dualarınıza eşlik ettim. Şimdi artık moral vermek, umut vermek ve almak, dualarımıza devam etmek için aranıza katıldım.

canım aramıza hosgeldımn
bızde de azosperm sorunu var ve ben suanda tup bebek tedavısındeyım

arkadaşlar eşi azo olupta varikoselıde olan kımse varmı...yada teseden önce doktorunuz varikosel ameliyatı olun dedımı..eşimin hormon ve genetık testleri normsl cıktı..ama varikosel vardı..teseden önce bize varikodel den ameliyat olun dedı..bizde sımdı cok kararsız kaldık..bu durumu yasayan varmı ..ne olur bır fıkır verın

slm kılzlar Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
umudunukaybetme, cicek00, aleyna84, perver
hos geldınızz

Merhaba canim hosgeldin aramiza..
Gecmis olsun..

Son düzenleme:
Back
X