bacım biz 2.mteseyi olduktan ve drlar artık yapacak bişey yok dedikten sonra benim herif araştırmaya başladı ki bunu herif anlatınca burdada yazmıştım şimdi abd de yapılan bir çalışma azolu adamları alıyorlar 2 gruba bölüyorlar ilk grubu hemen mtese yapıyorlar diğerlerinide önce varikosel ameliyatı sonrada mtese yapıyorlar ve direk mtese olanlardansa önce varikosel ameliyatı olanlarda daha çok speerm çıkıyor fakat bununda etkisi ilk 6 ayda oluyor daha sonra yapılan mteselerde gene oran düşüyor biz bunu okuyunca çok üzülmüştük daha doğrusu herif okuyup bana anlatınca herifin inğilizcesi var ama benim yok araştırırken buldugu bir makaleydi bizdede 3 gırade boyutunda varikosel ve tek testis işte böyle bacım karar senin benim bilğim bukadar bu konuda inğilizce olarak baya makale var araştırın
zamancım canım okadar sıkkın ki anlatamam..daha baslamadan yorulduk diyebılırız..hormonlar ve genetık tahlıllerınız nasıldı sızın acaba..benım eşimde normal cıktı ama yınede benım hiçe yakın bır umudum var..yanı buyuk ıhtımalle olmayack bence..ama rabbım bılır tabı yınede..esımde varıkosel cıktı 3 derecede ama doktorların bır kısmı varıkoselın sonucu acıklamakta yeterlı olmayacagını söyluyor..sayısı belkı cok az olsa ozaman varıkoselın bır faydası olabılırmıs ama azospermıde anlamlı degılmış..neyapacagımızı sasırdık kaldık valla. anlayacagın..kafayı yemek üzereyım..rabbım nasıl bırr denemeden gecirıyr bızı kımbılır ama bu yuzden hayat enerjım yada yasama sevıncım kalmadı anlayacagın..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: