• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacım biz 2.mteseyi olduktan ve drlar artık yapacak bişey yok dedikten sonra benim herif araştırmaya başladı ki bunu herif anlatınca burdada yazmıştım şimdi abd de yapılan bir çalışma azolu adamları alıyorlar 2 gruba bölüyorlar ilk grubu hemen mtese yapıyorlar diğerlerinide önce varikosel ameliyatı sonrada mtese yapıyorlar ve direk mtese olanlardansa önce varikosel ameliyatı olanlarda daha çok speerm çıkıyor fakat bununda etkisi ilk 6 ayda oluyor daha sonra yapılan mteselerde gene oran düşüyor biz bunu okuyunca çok üzülmüştük daha doğrusu herif okuyup bana anlatınca herifin inğilizcesi var ama benim yok araştırırken buldugu bir makaleydi bizdede 3 gırade boyutunda varikosel ve tek testis işte böyle bacım karar senin benim bilğim bukadar bu konuda inğilizce olarak baya makale var araştırın

zamancım canım okadar sıkkın ki anlatamam..daha baslamadan yorulduk diyebılırız..hormonlar ve genetık tahlıllerınız nasıldı sızın acaba..benım eşimde normal cıktı ama yınede benım hiçe yakın bır umudum var..yanı buyuk ıhtımalle olmayack bence..ama rabbım bılır tabı yınede..esımde varıkosel cıktı 3 derecede ama doktorların bır kısmı varıkoselın sonucu acıklamakta yeterlı olmayacagını söyluyor..sayısı belkı cok az olsa ozaman varıkoselın bır faydası olabılırmıs ama azospermıde anlamlı degılmış..neyapacagımızı sasırdık kaldık valla. anlayacagın..kafayı yemek üzereyım..rabbım nasıl bırr denemeden gecirıyr bızı kımbılır ama bu yuzden hayat enerjım yada yasama sevıncım kalmadı anlayacagın..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çicekcim sanırım esinin degerlerı dusuk fsh lh. esimde aynı sekılde degerlerı dusuktu iğneleri 1 sene kullandı tam 12 ay sonra sperm cıkısı sagladık doktorlar en az 1 sene beklelmemız gerektıgını soylemıstı dediklerı gıbı de oldu ozellıkle emre bey bu konuda bızı cok yureklendırdı ALLAHA bınlerce sukur 1 ay sonra tup bebek tedavısıne baslayacagız...

çicekcim sanırım esinin degerlerı dusuk fsh lh. esimde aynı sekılde degerlerı dusuktu iğneleri 1 sene kullandı tam 12 ay sonra sperm cıkısı sagladık doktorlar en az 1 sene beklelmemız gerektıgını soylemıstı dediklerı gıbı de oldu ozellıkle emre bey bu konuda bızı cok yureklendırdı ALLAHA bınlerce sukur 1 ay sonra tup bebek tedavısıne baslayacagız...

tokbikcim bilmiyorum canim kaan hocadan mail bekliyoruz.
önceki degerlere normal sinirda demisti fsh yükselirse iyi umut var demisti yükselmis yeterlimi bilmiyorum.
insallah canim esimdede cikis olur bir gün olurda
insalah sende hayirlisiyla tedevine baslar olumlu sonuc alirsin canim

iyi aksamlar kizlarrr..

meliscim nasilsin tedevin nasil gidiyor?

iyi aksamlar kizlarrr..

meliscim nasilsin tedevin nasil gidiyor?

mrb herkese aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz diyorum.
çiçekçim iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?tedavim iyi gibi tekrar lucrin iğnelere başladık dr bu sefer başarcaz inşallah dio ama ben kafamı toparlayamıyorum.eşim ilgisiz gibi geliyo bu konuya ve ben çok yıprandım.önceki gün kontrole gittik ilaçlar için odaların olduğu kata çıktık her kapıda pembe ve mavi süsler vardı hepsindede hoşgeldin bebeğim yazıyodu öyle bir ağlama krizine girdimki bir hemşiremiz var sağolsun çok tatlı bir bayan beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.çok buruk içim ya

kızlar kafamı verip de geçmişi okuyamıyorum hepiniz iyisinizdir umarım.allah hepimize derdimizin dermanını versin inşallah.

çiçekçim iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?tedavim iyi gibi tekrar lucrin iğnelere başladık dr bu sefer başarcaz inşallah dio ama ben kafamı toparlayamıyorum.eşim ilgisiz gibi geliyo bu konuya ve ben çok yıprandım.önceki gün kontrole gittik ilaçlar için odaların olduğu kata çıktık her kapıda pembe ve mavi süsler vardı hepsindede hoşgeldin bebeğim yazıyodu öyle bir ağlama krizine girdimki bir hemşiremiz var sağolsun çok tatlı bir bayan beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.çok buruk içim ya

sagol canim bende iyiyim.
canim kendini yipratma insallah bu sefer kavusacaksin bebegine.
insan görünce duggulaniyor ama sen cok yaklastin bebegine sende asarsin kapiya artik
kendini üzme güzel düsün canim

sagol canim bende iyiyim.
canim kendini yipratma insallah bu sefer kavusacaksin bebegine.
insan görünce duggulaniyor ama sen cok yaklastin bebegine sende asarsin kapiya artik
kendini üzme güzel düsün canim

inşallah canım benim hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.çok doldum ama ya 2 yıl oluyo evleneli hep her konuda sorunlu olduk zaten.seviyorum eşimi diye herşeyi bir kenara koydum yok saydım her sorunu ama hep fazlası bekleniyo.zaten eşimin ailesiyle düğünümden beri (düğün de sayılmazya)görüşmüyorum.hangisini anlatayımki.neyse zaten seninde sıkıntın sana yetiyo.siz naptınız görüşmeyeli dr a gittinizmi bikere daa?

inşallah canım benim hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.çok doldum ama ya 2 yıl oluyo evleneli hep her konuda sorunlu olduk zaten.seviyorum eşimi diye herşeyi bir kenara koydum yok saydım her sorunu ama hep fazlası bekleniyo.zaten eşimin ailesiyle düğünümden beri (düğün de sayılmazya)görüşmüyorum.hangisini anlatayımki.neyse zaten seninde sıkıntın sana yetiyo.siz naptınız görüşmeyeli dr a gittinizmi bikere daa?

canim ne oldu bilmiyorum ama bosver gecmisi takma kafana
ben dinlerim canim olsun.
biz ayni bekliyoruz esim kan tahlili yaptirdi sonuclar geldi bizde mail attik kaan beye onun cevabini bekliyoruz.turkiyede gidecez artik doktora burda gitmiyoruz
canim senin yasin kac merak ettim

biz ayni bekliyoruz esim kan tahlili yaptirdi sonuclar geldi bizde mail attik kaan beye onun cevabini bekliyoruz.turkiyede gidecez artik doktora burda gitmiyoruz

hayırlısıyla inşallah çiçek.26 yaşındayım canım...sen kaç yaşındasın?

canim tahlileri yaptirmak kolay oldumu hangi hastanede yaptirdiniz

bende 27 canim
transfer ne zman olacak senin simdik

ayın 10 u ile 15 i arası rahim gelişimine bağlı olarak değişebilirmiş mayıs ortası engeç.
tekrar bulunma ihtimali yok demişti dr zaten eşimin yaşıda 33 .....
6 adet spermimiz çıkmıştı tesada inmemiş testis problemi olduğundan 3 tane dondurmuştuk canlanırsa eğer 3ü de transfer edilcek durumdan dolayı.yasal olarak 1 ya istisnai durumlarda değişiyo dedi.hayırlısı ya ne diyelim dermanımızı arıyoruz takdir allahın canım be napalım.ama eşim ben uğraşmasam uğraşmaz uğraşalım demez yani hep tek taraflı çabalıyorum işte bu işlerde tek yürek olmak şart asslında

meliscigim bu cocuk hasreti hepimizi mahvetti canim bu kadar karamsar olma rabbim buyuk insalalh bir gun bizde anne olucagiz

Back
X