- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
ne randevusu şekerim..Konuştuk arkadaşla randevular alındı bile :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne randevusu şekerim..Konuştuk arkadaşla randevular alındı bile :)
Tahliller için zeynep kamilden ve celalettin hocadan canımne randevusu şekerim..![]()
anladım inşlh herşey yolunda gider..nasıl oldun kanaman durdu dimiTahliller için zeynep kamilden ve celalettin hocadan canım![]()
Çok şükür canım bir daha olmadı. . Iyiyim şimdi çarşamba kontrolümüz var her hafta biraz daha büyüyor çok güzel bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın. . Sende başla artık tedaviye lutfeeen bende seni tebrik etmek istiyorumanladım inşlh herşey yolunda gider..nasıl oldun kanaman durdu dimi
minik nasıl ...
maşalalh cnmÇok şükür canım bir daha olmadı. . Iyiyim şimdi çarşamba kontrolümüz var her hafta biraz daha büyüyor çok güzel bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın. . Sende başla artık tedaviye lutfeeen bende seni tebrik etmek istiyorum![]()
Olaacak Canım sabrın sonu Selamet. ..Sende gül kokulu meleğine kavuşacaksinmaşalalh cnm
ahhh inşlh bende başlıcam bakalım hayırlısıyla benide tebrik edersin cnm bakalım hayali bile güzel inşlh gerçekleşir
inşlhhhhhhhhhhhhh burdaki bütün arkadaşlarımda hepberaber .....Olaacak Canım sabrın sonu Selamet. ..Sende gül kokulu meleğine kavuşacaksin
Amiiiiinnnn :)inşlhhhhhhhhhhhhh burdaki bütün arkadaşlarımda hepberaber .....
Artık rüyalarımız gerçek olsun canım... Bu bekleyiş bitsin inşallahKIZLAR GUNAYDINNNN.. DÜN KIZKARDESIM BENI RUYASINDA HAMILE OLARAK GORMUS SONRA BEBEGI DOGURMUSUM BIR ERKEK BEBEGIM OLUYOMUS COK GUZEL BIR BEBEKMIS ADINIDA AYAZ KOYMUSUZ :) AYNI GECE BENDE RUYAMDA ULTRASONA GIRMISIM BEBEGIMIZN CINSIYETINI OGRENMEK ICIN..AMA GOSTERMIYODU BEBEK COK HAREKET ETTIGI ICIN. SONRA ESIME DIYORUMKI COK HAREKETLI KESIN ERKEK BEBEGIMIZ :) HAYIRDIR INSALLAH. RABBIMM GERCEGINI NASIP EDER INSALLAHH CUMLEMIZE...
hayırlara çıksın rüyannnn gerçeğini yaşatsın rabbim en kısa zamandaKIZLAR GUNAYDINNNN.. DÜN KIZKARDESIM BENI RUYASINDA HAMILE OLARAK GORMUS SONRA BEBEGI DOGURMUSUM BIR ERKEK BEBEGIM OLUYOMUS COK GUZEL BIR BEBEKMIS ADINIDA AYAZ KOYMUSUZ :) AYNI GECE BENDE RUYAMDA ULTRASONA GIRMISIM BEBEGIMIZN CINSIYETINI OGRENMEK ICIN..AMA GOSTERMIYODU BEBEK COK HAREKET ETTIGI ICIN. SONRA ESIME DIYORUMKI COK HAREKETLI KESIN ERKEK BEBEGIMIZ :) HAYIRDIR INSALLAH. RABBIMM GERCEGINI NASIP EDER INSALLAHH CUMLEMIZE...
Artık rüyalarımız gerçek olsun canım... Bu bekleyiş bitsin inşallah
aminnnn kizlarrrr insallahh Rabbim sabirli bekleyisimizi guzel haberlerle sonuclandirsin :)hayırlara çıksın rüyannnn gerçeğini yaşatsın rabbim en kısa zamanda
Canmm inş rüyalarımız gerçekleşir en kısa zamanda gelir yaramazlar inşKIZLAR GUNAYDINNNN.. DÜN KIZKARDESIM BENI RUYASINDA HAMILE OLARAK GORMUS SONRA BEBEGI DOGURMUSUM BIR ERKEK BEBEGIM OLUYOMUS COK GUZEL BIR BEBEKMIS ADINIDA AYAZ KOYMUSUZ :) AYNI GECE BENDE RUYAMDA ULTRASONA GIRMISIM BEBEGIMIZN CINSIYETINI OGRENMEK ICIN..AMA GOSTERMIYODU BEBEK COK HAREKET ETTIGI ICIN. SONRA ESIME DIYORUMKI COK HAREKETLI KESIN ERKEK BEBEGIMIZ :) HAYIRDIR INSALLAH. RABBIMM GERCEGINI NASIP EDER INSALLAHH CUMLEMIZE...
Aminnn canimm. Insallah hepimize nasip eder Allahim. :)Canmm inş rüyalarımız gerçekleşir en kısa zamanda gelir yaramazlar inş
Randevuyu aldınmı canm ne gideceksinizAminnn canimm. Insallah hepimize nasip eder Allahim. :)
aminn canımm inşallah Allah hepimize nasip edercnm hamile olan ben değilim çantam arkadaşımız inşlh bende hamiş olurum rabbim yazdırdı demekki buraya inşlh hepimiz o günleri görürüz...
Aldik canimm Allahin izniyle 21 kasima randevu ve ucak biletlermizi aldik :)Randevuyu aldınmı canm ne gideceksiniz
Güzel geçer inş canım iyi haberlerle dönersiniz :)Aldik canimm Allahin izniyle 21 kasima randevu ve ucak biletlermizi aldik :)