Allh yrdmcnz olsun arkdsim hic ummdgnz kdrsperm bulunsun testinizde insAlh..Arkadaşlar eşim sperm testi verecek Perşembeye güzel haberlerle gelmek dilegiyle bize dua edin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allh yrdmcnz olsun arkdsim hic ummdgnz kdrsperm bulunsun testinizde insAlh..Arkadaşlar eşim sperm testi verecek Perşembeye güzel haberlerle gelmek dilegiyle bize dua edin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iğneleri kesmeden gidin canım,varikoseli mutlaka muayne ettirin inşallah varikoseldendirde ameliyat sonrası bol bol sperm çıkış görrürsünüz canımEvet canim bizde esimle oyle konustuk.igneleri kullanick bi sonraki kontrole gore bakicaz. Varikosel icin gidicez mufit hocaya. Insallah dogru olani yapiyoruzdur.
Alhh o yoldan kolylikla gecmeyi nasip etsin arkadasim dualarim sizinle insAlh hyrli spermli sonuclrnz olsun...Merhaba arkadaşlar biz yarın öğleden önce tese oluyoruz kısmet olursa.Cepten yazmak gerçekten zormuş. Dualarınızda bizede yer verirseniz seviniriz. Güzel haberlerle gelebiliriz inşallah.
Aminnn canimm insallah.. ben bikacgun once yatmistim istihare namazi fln kilmadim da ela yalemu ayetini 9 kez okudum Allahim yardim et celalettin hocayla mi devam edelim.diye uyudum. Burda yazmistm ruyami bi oglum olmus 6 7 aylik aglio emzirmeye.calisiyorum agzina aliyo gogsumu sonra birakiyo emmiyo sonra konusuyo diyoki annesutu aci icmek istemyorm dio uyandimiğneleri kesmeden gidin canım,varikoseli mutlaka muayne ettirin inşallah varikoseldendirde ameliyat sonrası bol bol sperm çıkış görrürsünüz canım
İstihareye yat canım,
rüyan hayırlara çıksın canım,ben pek rüya yorumlayamam o yüzden birşey diyemeyeceğim ama istihareye yatmanız iyi olur yol gösterecektir size inşallahAminnn canimm insallah.. ben bikacgun once yatmistim istihare namazi fln kilmadim da ela yalemu ayetini 9 kez okudum Allahim yardim et celalettin hocayla mi devam edelim.diye uyudum. Burda yazmistm ruyami bi oglum olmus 6 7 aylik aglio emzirmeye.calisiyorum agzina aliyo gogsumu sonra birakiyo emmiyo sonra konusuyo diyoki annesutu aci icmek istemyorm dio uyandimbi anlamda cikaramadim. Eşimde yatmayi dusunuyo cnm
kaan aydosSiz kimdesiniz hangi dr.da
Allah yardimciniz olsun canim güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar biz yarın öğleden önce tese oluyoruz kısmet olursa.Cepten yazmak gerçekten zormuş. Dualarınızda bizede yer verirseniz seviniriz. Güzel haberlerle gelebiliriz inşallah.
celalettin peru bildiğim kadarıyla endokrin doktoru,kaan aydos inferlite kısırlık üzerine proför uzman başarıları çok.(Daha önceki TESE denemelerinde sperm çıkmamış olsa da, yeterli tedavi ile tekrarlayan TESE’lerde sperm elde etmek mümkündür.Azoospermi olgularının bir kısmı hormon eksikliğine bağlı olup, başarıyla tedavi edilerek doğal yolla çocuk sahibi olabilirler.)parantes içindeki yazılarda kaan hocanın yazılarıdır.iyi aksamlar arkadaslar bizde tedaviye baslamaya karar verdik ama yanlis bi secim yapmak istemiyorum ikisi arasinda kararsiz kaldim bu benim son sansim lütfen yardimci olun doktor kaan aydosmu yoksa doktor celalettin perumu .2 basarisiz tesemiz var
canım celalettin hocaya neden gidiyosun hormon tedavisi için mi.selam canlar nasilsiniz? nezamandir giremiyorum takip te edemiyorum...varmi bir yenilik veya celalettin hocadan iyi haberler? sabirla bekliyoruz ve uslu uslu ilaclari kullaniyoruz (daha dogrusu esim). subatin sonunda bidaha gidicez ins celalettin hocaya bakalim yolumuz nereye cikicak. etrafimda neredeyse cocugu olmayan yada hamile kalmayan yok, iyice yanliz kaldim yürüdügüm yolda...Allah sabir versin... iyi geceler opüyorum
inslh guzel haberini aliriz cnm dualarim.seninle rabbim yuzunuzu guldursun.Merhaba arkadaşlar biz yarın öğleden önce tese oluyoruz kısmet olursa.Cepten yazmak gerçekten zormuş. Dualarınızda bizede yer verirseniz seviniriz. Güzel haberlerle gelebiliriz inşallah.
Aminn canimm.. insallah rabbim dogru tercih yapmamiza yardim etsin.rüyan hayırlara çıksın canım,ben pek rüya yorumlayamam o yüzden birşey diyemeyeceğim ama istihareye yatmanız iyi olur yol gösterecektir size inşallah
Rabbim yatdimciniz olsunbiz bugün aldık sonuç azospermi haftaya doktora sonuç göstericez![]()
Canim teşhis yeni koyulmus malasef 11 sene oldu ögreneli 2 basarisiz tese ameliyati ama hala umudum var rabbim yardimcimiz olsun umudunu sakin kaybetme eşine destek olarkadaşlar merhaba benimde eşimde azospermi teşhisi konuldu ve ben umudumu kaybetmek istemiyorum yaşım daha küçük tüp bebekle bu soruna çözüm bulan oldu mu umut olsun bize