iyiyim canım benim sen nasılsın?inaşallah bebek özlemi çeken herkese yüce Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin.sende üzülme olurmu kendini toparladığına sevindim.biz çok düşünüyoruz canım kafamızda hep sorular var ama iyi düşünmek gerçekten çok önemli Allah yardımcımız olsun arkadaşım iyiki sizler varsınız iyiki paylaşıyoruz sıkınılarımızı.Allah büyük artık yüce Rabbime havale ettim ben bu konuda ısrarcı olmayacağım.Dün bende çok ağladım baktım ki eşim çok etkileniyor artık onu düşünmem lazım benim için önemli olan onun sağlığı ve huzurlu olması benden yanada sıkıntısı olmasın istiyorum.Rabbime havale ettim o nasıl isterse bizim için hayırlısı ne ise o olsun.Biz ne kadar istesek de boş canım ancak Rabbim isterse olur.Bundan dolayıda rahatım artık
iyiyim canım benim sen nasılsın?inaşallah bebek özlemi çeken herkese yüce Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin.sende üzülme olurmu kendini toparladığına sevindim.biz çok düşünüyoruz canım kafamızda hep sorular var ama iyi düşünmek gerçekten çok önemli Allah yardımcımız olsun arkadaşım iyiki sizler varsınız iyiki paylaşıyoruz sıkınılarımızı.Allah büyük artık yüce Rabbime havale ettim ben bu konuda ısrarcı olmayacağım.Dün bende çok ağladım baktım ki eşim çok etkileniyor artık onu düşünmem lazım benim için önemli olan onun sağlığı ve huzurlu olması benden yanada sıkıntısı olmasın istiyorum.Rabbime havale ettim o nasıl isterse bizim için hayırlısı ne ise o olsun.Biz ne kadar istesek de boş canım ancak Rabbim isterse olur.Bundan dolayıda rahatım artık
:Saruboceq:
bravo canım benim ne güzel söylüyosun aslında insan Allaha tam teslim olabilse bu kadar üzülmeyeceğiz bu geçici dünyaya tam teslimiyete duygularımız bazen izin vermiyo ağlıyoruz ama yinee de umudedip Rabbimden dilemeliyiz birbirimize bizim gibi olup üzülen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
henüz biopsi olmadı iyi bi doktor arıyoruz araştırmalarım sonucu alman hastanesinde emre bakırcıoğlunu buldum ve metini çok duydum oraya gitmeyi düşünüyoruz fakat bütün tedaviler falan toplam nekadar tutuyo bileniniz varmı cvp verirseniz çok sevinirim.bu arada ben özlem.
iyiyim canım benim nasıl olayım işte böyle güzel haberler aldıkça ümitleniyorum allahım hepimize nasıp etsin ve sizlerede saglıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsinBelgincim nasilsin? Bak burdada ufak ufak hamiş haberleri almaya başlıyoruz. Darısı seninde başına olsun. Allah kucaklarınızı dolu dolu hayırlı ve saglıklı evlatlarla doldursun inşallah...
kızlar bende bügün regli oldum lekeler geldi rotarlı olarak tam 76 gün sonra uzun protoköl tüp bebek tedavisine başlıyoruz kismetse üçüncü gün yasmin diye bi ilaç kullanmaya başlıcam inşallah hayırlısı olur ya kızlar her şeyin bir zıttı varmış benim doğuştan fazla yumurtlamam varmış eşimdede sperm yok doktorun deyişi bu hem iyi hem değil iyi yönü geç menepoz vede sorun olmasa çoğul gebelik olması yüksek köytü yanı adetimi geç olduruyor ama her şey kader bu günlerimize binlerce kez şükür
selam kızlar benim hastalıga hangi doktora gitsem hamile olabilirsin diyor bugün gene hastahanedeydim yarın 10 da mr cekilcek bakalım ne çıkcak başım çok agrıyor tansiyonda ben özgürüm diyor bir cıkıyor bir iniyor hai hayırlısı
KIZLAR HAMİLEYİM SONUÇ 100.59 allahım herkese nasip etsin :):)
çok sevindim inşallah sonunda 2 çizgi görürsün.bişey sorucam ben sana senin eşinde yapılan fsh ,testestoron, lh v.b testlerin sonuçları nasıl çıktı normalmi yoksa bi anormallik buldularmı.bide benim eşimde azoosperm bizede mikrotese dediler benim eşimde hiç bir anormallik yok dediler herşey çok çok normal ama sperm yukkk:)napalım oda olur inşallah bu arada daha mikrotese falan olmadık emre beye gitmeyi düşünüyoruz da alman hastanesinde bu tedaviye başlamak ve bitirmek kaça mal oluyo gerçi sonunda olsun da biz o güzel haberi alalımda milyarlar feda olsun sonuçta bulunur biyerden.bol şans hepinizeMerhaba,
Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
ooollleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Rabbim şükürler olsun canım benim sonuna kadar tadını çıkar doya doya yaşa mutluluğunu inşallah çok öpüyorum Allahım sırayla hepimize nasip etsinhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
tospikcim biz umut tüp bebeğe karar verdik alman hastanesi yazıyodu ama doktorumuz yine emre bakırcıoğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?