Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar birbirimizi uzmeyelim bosa zaten bi cok sorunumuz var burda kimse kimsenin mutsuzlugundan basarisizligindan mutlu olmuyor .alternatif yok dr olsrak deneyip gorecegiz başka caremiz yok yani vsrsa su dr mükemmel dunya kadar hastaya fayda saglamis bilen varsa yazsin lütfen. kimse su an gittiği dr a kazik cakmadi aninda gidersin baska dr a benim yıllar önce burdan olumsuz yorumlari okuyup kendimde de ayni basaridizligi görüp biraktigim gibi. ama baska şu an icin care yok maalesef

canim sen ne kadar suredir burdasin bilmiyorum o sahisin ilk defa yaptigi bisey degil artik bıktık beni once yazdiklari olumsuz etkiliyordu ama simdi zerre kadar etkilenmiyorum bu c.peru yada baska bi kisi olsa ben bunlari yazarim artik doktorlugunu birakti kisisel saldirilara başladı her actigimda sayfalar dolusu yazilari ve hepsi karalama elestiri baska hic bisey yok buda zaten yasakmis eğer daha onceden yasak oldugunu bilseydik bizim soylememize gerek kalmazdi ilgilen olurdu
canım ben yeni üyeyim olsun ya hoşgörülü olmak lazım bunları ona biz söylediğimiz için kötü çünkü hepimiz azolu hastalarız ben üzülüyorum inanın herkes burdan bişeyler alıyorlar,bir doktor için neden bu kadar kavga edilsin ki neden kalpler kırılsın sanal ortamdada olsa insan kafasına takıyo.bende ona bazı yazılarında katılıyorum bazılarında katılmıyorum her doktorun bi tutarsız davranışları var olaz değil demek ki o doktor onlara iyi gelmedi.ben sizlerede hak veriyorum hep bu tarz yazıları okumak zorunda değilsiniz bence buna sayfa yöneticileri bi care bulması lazım.saygılar

canım ben gözüme olumsuz görünen şeyleri yazdım kimseyi kırmak değil amacım herkes mantığına yatan doktorla çalışacak tabi ki de. amaç ortak allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
canım benim sana bir lafım yok ama inan arkadaşın amacı farklı yere gitmeye başladı
Tedavi için Kaan aydos tese için Emre bakırcıoğlu diyor, Kaan aydosda hastalarına nebido iğne veriyor, eee hani nebido zaralıydı 2 sene etkisi geçmiyordu ne oldu C.peru verince eleştiriyorsun K.Aydos verince eleştirmiyorsun ,birde tedavi için K.Aydos iyi diyorsun,eğer amaç bilgi vermek yanlışlrı söylemekse bu neoluyor,K.Aydos kendisine aylarca hazır testesteron kullandırıp mikroteseye almış,bunu birkere yazdı geçti ama C.peru yu aylardır eleştire eleştire bir hal oldu,ben zaten çok dahil olmuryorum burda elimden geldiğince arkadaşların sorularına cevap vermeye çalışıyorum sadece ama onun yazdıklarını gördükçe giresim bile gelmiyor artık.

bizler kimseye tahammül etmek zorunda değiliz birbirimizi idare ediyoruz herkes yaşadıklarını deneyimlerini paylaşıyor,paylaşmalı da ben de düşündüklerimi dile getirdim kimseyi savunduğum yok.son düşüncene de katılmıyorum birinin eleştirilmek karalamak değildir her karalanan da doğru yolda değildir.

valla burda tek kisi idare ediliyor baska kimsede idare edilecek bi davranis sergilemiyor herkes yasadiginida anlatsin tecrubesinide paylassin kimsenin bisey dedigi yok ama herseyin bi uslubu var ben kesinlikle doktoru savunmuyorum ben elimde kendimce bi sans var onu degerlendirmeye calisiyorum ama olurmu olmazmi takdir ilahi eger bana mantıksız geliyorsa korde degilim akilsizda degilim kimsenin yonlendirmesine gerek yok kendim baska seceneklere gidebilirim aylardan beri kim soruyorda ayni seyleri yazip duruyor demin bi arkadasa beddua etmis insan bu kadar kati olamaz bu derdi ceken sadece o degil hepimiz yasiyoruz ama allah vermiyor eger rabbim nasip edecekse doktorda vesile olacak bi cok doktor var sen memnun kalirsin ben kalmam ama sen memnunsan ben sana ikide bir o doktoru niye kotuleyeyim bunu saglikli dusunen bi insan yapmaz

Arkadaslar birbirimizi uzmeyelim bosa zaten bi cok sorunumuz var burda kimse kimsenin mutsuzlugundan basarisizligindan mutlu olmuyor .alternatif yok dr olsrak deneyip gorecegiz başka caremiz yok yani vsrsa su dr mükemmel dunya kadar hastaya fayda saglamis bilen varsa yazsin lütfen. kimse su an gittiği dr a kazik cakmadi aninda gidersin baska dr a benim yıllar önce burdan olumsuz yorumlari okuyup kendimde de ayni basaridizligi görüp biraktigim gibi. ama baska şu an icin care yok maalesef
yani olumsuz gelirse bırakırsın belki onun tedavisi başkasına iyi gelmiştir herkesin bünyesi farklı.taktir rabbimin o isterse olur.doktorlar vesile

canım benim sana bir lafım yok ama inan arkadaşın amacı farklı yere gitmeye başladı
Tedavi için Kaan aydos tese için Emre bakırcıoğlu diyor, Kaan aydosda hastalarına nebido iğne veriyor, eee hani nebido zaralıydı 2 sene etkisi geçmiyordu ne oldu C.peru verince eleştiriyorsun K.Aydos verince eleştirmiyorsun ,birde tedavi için K.Aydos iyi diyorsun,eğer amaç bilgi vermek yanlışlrı söylemekse bu neoluyor,K.Aydos kendisine aylarca hazır testesteron kullandırıp mikroteseye almış,bunu birkere yazdı geçti ama C.peru yu aylardır eleştire eleştire bir hal oldu,ben zaten çok dahil olmuryorum burda elimden geldiğince arkadaşların sorularına cevap vermeye çalışıyorum sadece ama onun yazdıklarını gördükçe giresim bile gelmiyor artık.
kızzzzzzzzzzzzzlar nediyosunuz biz nebido iğne kullandık 2senemi

iyi aksamlar arkadaslar herkes yasadigi seyleri anlatirsa belki birilerine umut olur herkesin kendi karari ben 11 senelik evliyim en son tedavimiz 2005 oldu ve bize kesinlikle cocuk sahibi olamiyacagimiz soylendi ve bu konuyu kapatmistim taki bu siteyi bulana kadar son bi kez sansimi denemek istiyorum 2 basarisiz tesamiz var hepimizin tek istegi evlat sahibi olabilmek simdi karar asamasindayim hangi doktorda tedavi olmaliyim diye rabbim herkesin yardimcisi olsun

Evt birakirim ama aklimla hareket ederek diger dr u nasil biraktim bsktim bizde kötü sonuckar herkeste kötü demrkki bu insan bu işten anlamıyor dedim ve biraktim pişman degilim cikarci biri tese yapmak icin yarışan biri elde ne var hicbirsey sonra seni sperm bankasina yönlendirme o kadar

Evt birakirim ama aklimla hareket ederek diger dr u nasil biraktim bsktim bizde kötü sonuckar herkeste kötü demrkki bu insan bu işten anlamıyor dedim ve biraktim pişman degilim cikarci biri tese yapmak icin yarışan biri elde ne var hicbirsey sonra seni sperm bankasina yönlendirme o kadar
Cnm hangi doktordan bahsediyorsun?surekli takip etmiorum ben burayi o yuzden kimde tedavide oldugunuzu bilmeden soruyorum

Kaan aydos bize iyi gelmedi hormonlarimiz daha kötü oldu bizimki ama sizin sorununuz ne bilmiyirum iyi arastirin dr lari arastirin hepsini kendiniz karar verin ben kimseyi iyi veya kötü yonlendirmiyorum arksdaslar sadece kendimin aldigi karari tutumu soyluyorum

benim kararım bu dedim.sen neden alındın bu kararıma anlamadım.ben kimseye onu bırakın buna gidin demiyorumn sizin gibi.topiğe giren çaresiz birine daha kendim çare bulamamışken koşun celallettin peruya yada kaan aydosa yada başakasın gidin demdim.hatta en son selahattin çayanın tesesini bile tavsiye etmiyorum dedim.ama sizin gibi knedimi akıllı sanıp arifin test gününü geçirmesini tedavilerinizde süreleriniz bitimine yaklaştığınız halde hala inişler çıkışlar normaldir demiyorum.2 yılda hem bitkisel hemde iğneki çeşitli iğnelerdir kullanılan hala hücre çıktı mikron küçüldü diye hopa yuppi yapamıyorum.belkide bu kadar hayal perest olmadığım içindir.bu hayranlık o kadar gözünüzü kör etmişk ki tedavilerinizi sorgulamaktan korkuyorusunuz.nedense peru hakkında olumsuzluklarda moraliniz bozuluyor.ben sadece peruyu değil yeri geldi diğer doktorlarıda eleştirecek cesaretim oldu.ben yanlışları yazdım.bana eğer diğer doktorlarda spermi doğal çıkarmak için garanti verseydi ve çıkmasaydı bu tepkim onlarada olurdu merak etme.diğreleri tesede bulsak öpün başınıza koyun bu bize yeter dedi.peki soruyorum bu kadar gözünüz açık aklınız var neden hala doktorunuza süremiz dolmak üzeere ve biz hala spermatid spermatosid yada hücreyle uğraşıyoruz demiyorsunuz.bunu sorduğunuzda doktorunuzun size bunu sorduracak cesaretini vermediğinizi biliyorsunuz.ben yaklaşık 3 yıl evvel adını duyup gittim görüyorumki ne azosperm tarih olmuş nede düşünce değişmiş.herkes cebini doldurma peşinde.moralinizi neden bozdum anlamdım.sizde sperm çıktıda yok bu sperm değildirmi dedim.senin moral bozukluğun bence hala doktoruna inandığın ve çaresiz olduğunu sandığın i.in.nebidonun hazır testesteron olduğunu sende biliyorsun.dışardan verildiğinde vücudun hazır olana alışıp üretimi durdurduğunuda biliyorsun.neden benim iddiam olduğunu söylüyorsun.zaten 45 günde bir verildiğinde bile etkisi ortada.hipolularında çocuk istemediklerinde sustanon yada nebido vurulduğunuda biliyorsun.evet hiçbir doktor farklı bir tedavi vermiyor.ama hiçbiri emin ol haftanın 5 günü yüksek dozla sperm çıksında diğer hücrelere ne olursa olsun demiyor.ben hiçbir doktoru tek taraflı eleştirmiyorum.neyse hepsi hakkında şurda şu yanlışı var diyebiliyorum.belki sizin gibi bazı şeylerin üstünü örtebilmeyi beceremiyorum.diğer doktorlar hakkında sizde yanlışlarını söyleyebilirken ne hikmettir aylardır tedavi olduğunuz ve hoşunuza gitmeyen şeyleri olduğu halde yazmaya dillendirmeye çalışmadığınız gibi bundada bir hayır vardır deyip durdununz.ben iğnelerin uzun süreli yanlışlığını yazdım.hangi doktor verirse versin.burda önceden yazılmış ama ben hiç denk gelmemişim nebido ve ya testojelin etkisini.demekki yazmak hatırlatmak gerekiyor sıkılsanızda.zaten sizin bilginize bilgi katsın diye yola yeni başlayanlar ve bilmeyenler için yazdım.benim üslübu bu kadar eleştirirken ve sıkılırken üslubu bile olmayanada keşke ne biçim yazıyorsun seviyeni koru diye bilsende üslupsuz yazıyı hemen beğenmesen.gelip yazasın yoksa benim hatam mı.bura sadece bana aitmiki.ben yanlış olanı yazıyorum sende yazardın ve rahatsız olmazdın.arkanıza destek alıp yada birini destekler nitelikte yazmazsan.

Valla arkadaşım bu eyinasın iddiası nebidonun etkisi 2 sene geçmiyormuş,C.perunun en az 2 sene tedavi olmanız gerekiyor demesinin sebebide buymuş!
valla benim iddia yanlış olsa nebido kullananların şimdi çıkışı olmuştu.ne hikmettir daha hücre ve mikron boyutunu geçememişsiniz canım.

ben diyorumki al birini vur ötekine.ben hiçbirinin hiçbirinden iyi olduğunu söylemiyorum.belki kaan hocada böyle büyük iddiası olsa azospermin kökünü kazıyacağım dese ve kazımazsa onada sadece umut taciri derdim merak etme.bilim insanı zaten iddialı konuşmaz.bilirlerki bilim değişkendir.k.aydosa karşı zaten soru işaretlerim olmamış olsaydı onunla devam ederdim.demek ki ondada soru işareti olmuş.benim doktorumu aklama çabam yok.doğruysa doğru yanlışsa yanlış.anca kader nasip demek ten başka şeylerde derim.yazdıklarımla bu kadar rahatsızlığını biliyorum.dost acı söyler.

saygi cercevesinde hersey edepli olmak sartiyla yazilir valal hicbi dr. Babamizin oglu degil alalh bize vesile kilarsa o dr verdigi tedavi ise yara ve spermler cikar tabiki innamakta onemli morlde.o yuzden herseyi ozgurce yazalimda kimseyi yermeden en onemli sey bu tatlim ya valla kimseler yazmaz olmys buraya netim yok aksam esimintl den giriyom heppp ayni mevzu ayni atisma olmasin ya niye atisalimki yahu hepimizin derdi ayni EVLAT EVLAT EVLATTTTTT
bir saygı edep tutturmuşsunuzda saygısız olanın ve edepsizce yazanı hemen beğeniye geçiyorsun.ben burda kimin spermi çıkmışta sevinmemişim merak ediyorum.bir yığın saygısızca şey yazmış üstelik ilk üyelikle dur bakalım ne oluyor dememişsin.sanki bu günü beklemişsin.siz temcit pilavından sıkılmış olabilirsiniz buna ihtiyaç duyanlarda var.ben zaten size hiç yazmadım bu konuda.siz körü körüne inanıyorsunuz.ben sorgulayana yazıyorum.tecrübeyi yazmak temcit pilavıysa sizde yapıyorsunuz farkındamısınız.ben ilk gelene veya doktor tavsiyesi isteyene hiç direk özeline illa peruya gidin diye ısrar etmiyorumveya şu doktor bile demiyorum.herkes kendi tercihi ile gidiyor.ben kimseye inancını bile sorgulamıyorum sen git hayır işiyle meşgul ol secceden ıslansın dmiyorum.bu sığ düşünceden başka birşey değil.

kızzzzzzzzzzzzzlar nediyosunuz biz nebido iğne kullandık 2senemi
bana doktorumun dediği buydu.bir nebido bir yıl iki nebido iki yıl diye.hatta çocuk istemeyen ereksiyon problemi olan hastalarada nebido veriyoruz dedi.bu bir erkek korunma yöntemi diyebiliriz dedi.bizim tesemizide 2 yıl bitmeden yapmadı.zaten hazır testesterondur.dışardan testesteorunu yükselseltip fsh sıfırlamak için verilir.ama bu iğne kağıt üzerinde değeri düzenlerken içerde üretimi durdurur.zaten birçok doktor bu tedaviyi artık uygulamıyor..emre bakırcıoğlunun sayfasındada okumuştum ama link vermeyi beceremiyorum.öğrendiğimde paylaşırım.

Ya netim yok neler olmus neler yeter artik bu topikte kavgadan biktik ya yeter ayiptir sikintilarimizin ustune sikinti eklemekten baska bisey olmuyor ki ufffffff
herseyi saygi cercevesinde yazin soleyin kimse kimseyi tutmuyor ama herkese de bi sorun varsa gunah kecisi ilan etmesin hepimizin derdi evlat sahibi olmak saglikla evet tedaviler devamli guzrl gitmeye biliyor hatta bazen al assagi oluyo ama ne yapalim varsa care deyin ona gidelim yeter artik burda kavgadan hakaretten hakikaten sikildim kim hakaret ederse dur deyelim ya iki kisi kavga ediyo bos bos sayfalari isgal ediyo
kizlar tedavilerinize devam edenler ii yada kotu yonlerini yazin tabi ama saygi ile ama asla sen sunun adamisin bunu adamisin demesin burda hepimiz evladimiz icin umut dunyasinda yasayan insanalriz ne olur her seyi duzgun anlasilabilir yazalim ki diger yeni gelen arkadaslarda anlasin gecen bi arkadas kac kere ayni soruyu sordu cvp veren yok varsa cekisme baskada bisey yok ya eskiden burasi ne guzeldi dua ederdik ii kotu olani yazardik tartisirdik biri soru sorunca hepbir agizdan gibi yazardik ya ben burda neler ogrendim ya ne oldu size ne cabuk biktiniz kimsenin kimseye saygisi kalmamis hakkaten artik cok sogudum bu topikten ne olur her seyi yazin tartisin ama kavga hakaret yeri degil ya
eyinas sende artik bikmadin mi ya ayni seyelri yazmaktan kimseye zorla ona buna git denmiyor cnm benim
isteyen gider isteyen gitmez yahu deyin ki surda kizlar dua edelim sohbet edelim bugun sunu ogrendim deneyelim iste su bitki sifamis yeni duydum bu bilmem ne deyip konusalim yeter artik ayni ayni ayniayniseyleri okumaktan.
sen ne diyorsun allah aşkına.ben kşme zorla doktorunuzu bırakın demişim ki.sizde aynı şeyi yazıp durmazsanız.bende sıkıldım bu gibi durumlarda koşa koşa gelip isteyen gider istemeyen gitmez.sanki ben başka şey diyorum.sizde birşeye odaklanmışsınız da ötesine gidemiyorsunuz sanki.üslup üslup diyorsun üslubu olmayana alkış tutuyorsun.bizim üslub anlayışımız farklı demek ki.

Canım hiçbir doktora Saygısızlık yapılmasın ama hiçbir doktora körü körüne de Avukatlık yapılmasın aksi takdirde amacımızdan uzaklaşıyoruz ya avukat oluyoruz ya eleştirmen oysa ki biz burada fikir alışverişi için Varız. Ben de yaklaşık bir senedir burdayım ama artık son zamanlarda hele ki bu olaylardan sonra yazmak cesaret ister. Ben asla Saygısızlık yapmadım yapmam ama böyle olduğu halde bile biri saldırır mı diye de korka korka düşüne düşüne yazamam buraya özgürce yazamayacaksak gerçekten burda olmanın anlamı yok
Sana katiliyorum canim. Bende yazarken 50 kere dusunuyorum. Tek istegim koru korune birine baglanmak yerine herkes gercekten Allah a siginmali.. ve ben sadece Rabbime siginiyorum annem babam kardesim veya bir baskasi senin ne yasadigini.anlamaz yasayan anlar sadece..bence herkes birbirini anlamaya calismali.. Sadece Allahin dedigi olur..

Eline saglik canim ya cok dogru seyler yazmissin anlamiyorum diger doktorlar ne yapiyor sanki onlar cok iyi de celalettin peru en kotu doktor.ben bir yildir bu siteyi takip ediyorum bi tane bile hatirlamiyorum kaan hoca da yada emre hoca da tedavi olduk ta sperm cikisi oldu diyen ne hikmetse kaan aydos herkeste elonge spermatit buluyor.biz bundan bir yil once adi sani duyulmamis bir urolog 200 lira muayene ucreti verdik sanki diger doktorlar bu isi parasiz yapiyor da peru faiş ucretler aliyor kim kimi kandirmaya calisiyor anlamiyorum.istiyorlar ki bu doktorun tedavisi onlara yaramadi bize de yaramasin
kaan hoca ve emre hocada sperm çıkanı duymamışsın ya söylim.daha eftehyahsn geçen hafta tese oldu emre hocada sperm bulundu.bu en yakın tarihli aklıma geldi.zaten üstten geçmiş sayfayı oku kaan hoca ve emre hoca asyesinde ne kadar çok olduğunu okursun.bu kadra övdüğün doktorun bunca hastasından benim duyduğum 5bilemedin 6 dır çıkış olan.neden istiyeyim tedavi bana yaramadı sanada yaramasın.seni benmi tedavi ediyorum bu benim elimdekimi.senin doktorunun başarısı belirleyecek bunu.yoksa bana ne.valla herkes cebindeki parayı denkleştirmek için paralıyor kendini muayene olurken.kşmse hayır için bu işi yaptığını söylemiyor sizin doktordan başka.birtek o hayır işi olduğunu başından geçtiği için yaptığını söylüyor.diğerleride geçimleri için yaptığını açıkca söylüyor.ama hayır işin yapanın maliyeti geçimi için yapandan epey bir ağır basıyor.

Back
X