Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim mantığıma göre; 3-5 gün için bu test geçerli ise 3 gün az olur, 1 gün sonra daha fazla birikim sağlanır. 5 günde geç olabilir. En uygunu 4 gün diye düşünüyorum ama işte bilimsel olarak bunun gerçeklik payı varmıdır bilmiyorum :)

yanlız sizden düşük spermatit sayısı olan kişide sperm çıkışı olmuştu diye hatırlıyorum. Önümüzdeki 3 ay içinde sizinde sperm çıkışlarınız başlar inşalllahhhhhh. Doktora gidişinizdede güzel bir açıklama yapar ve hepimizin içi rahatlar.

Bende bizde çıkarsa herkesde çıkar diye düşünüyorum çnkü bizim durum en ağırı,herkese umut olmak istiyorum ama nedense çok iyi başladık gitgide düşüyor gerçi germ hücre sayısında düşüs yok o yine iyi ama spermatit düşüyor,polyannacılık gibi olmasın ama daha önceki testlerde perhiz süresi 4-5 gündü bunda 3 gün acaba etkilemiş olabilirmi?
Ersel beyin proteinine çok güvenmiştik ama 3 şişe kullandıktan sonra bir fark görmeyince bir süre kullanmayalım dedik,hoca kullanın derse kullanırız tabiki.
İğneye gelince haftanın 3 günü choragon 2500*5000*2500,Menapur 75*150*75 kullanıyoruz aslında çoğu arkadaşa göre dozajlarımız düşük,dediğini sorucam hocaya sağol canım

Benim mantığıma göre; 3-5 gün için bu test geçerli ise 3 gün az olur, 1 gün sonra daha fazla birikim sağlanır. 5 günde geç olabilir. En uygunu 4 gün diye düşünüyorum ama işte bilimsel olarak bunun gerçeklik payı varmıdır bilmiyorum :)

yanlız sizden düşük spermatit sayısı olan kişide sperm çıkışı olmuştu diye hatırlıyorum. Önümüzdeki 3 ay içinde sizinde sperm çıkışlarınız başlar inşalllahhhhhh. Doktora gidişinizdede güzel bir açıklama yapar ve hepimizin içi rahatlar.
Bencede 4 gün en iyisi ama tabi etkisi olmuşmudur bilmiyorum
Ya aslında spermatit sayısı bir kriter değil evet spermatit sayısı düşük arkadaşlarda sperm çıkışı oldu ama işte bizim %48 le başlayıp git gide düşmesi canımı sıktı,sanki birşeyler olumsuz gidiyor gibi geliyor insana.
İnşallah ya bakalım zaman ne gösterecek bizlere,Allah çok bekletmeden nasib etsin hepimize inşallah

Arkadaşlar buarada Celalettin hoca İstanbul anadolu yakasındada çalışmaya başlamış,Bizim gibi Anadolu yakasında oturanlar orayada gidebilirler.HAS VİTAL GELENEKSEL SAĞLIK VE DANIŞMANLIK merkezinde haftanın bazı günleri 13:00e kadar galiba hasta bakıyormuş.

Yok canım malesef birde düşüyor nedense
Baklalım hoca nediyecek,iğneleride arttırsın istemiyorum açıkcası ben,gerçi eşim söyleyelim 2 katına çıkarsın diyor,bende diyorum ben 2 sene oldu artık iğnelri yavaş yavaş bıraksak iyi olur diye düşünüyorum sen diyorsun 2 katına çıkarsın,oda niye bırakıyomuşuz 5 sene olsa nefarkeder birşey çıkmadıktan sonra diyor,bırakmaya hiiç niyeti yok yani.
eşinde haklı cnm n eolsun sonuçta ben deniyorum tedaviyi diyo kendini rahatlatıyor başak türlüde olsa boş beklemek gibi gelecek ona ama inşlh artık bi düzelme olur nedendir bilinmez ama bayagı kişilerde düşüş oldu inşlh artık herkeste sperm görürüz

eşinde haklı cnm n eolsun sonuçta ben deniyorum tedaviyi diyo kendini rahatlatıyor başak türlüde olsa boş beklemek gibi gelecek ona ama inşlh artık bi düzelme olur nedendir bilinmez ama bayagı kişilerde düşüş oldu inşlh artık herkeste sperm görürüz
Öyle canım en azından şimdi bir umudu var,inşallah sonucundada umut ettiklerimiz gerçek olur.
umarım birdahaki testlerimizde hepimiz yüz güldürecek sonuçlarla karşılaşırız

Biraz araştırdım, Celalettin Peru Anadolu yakasında hafta içi hergün başlamış sanırım. Avrupa yakasında haftanın 3 günü 3'den sonra idi ama tabi aramak lazım.
http://www.hasvital.com/doktorlar/#gallery-details-1721

Arkadaşlar buarada Celalettin hoca İstanbul anadolu yakasındada çalışmaya başlamış,Bizim gibi Anadolu yakasında oturanlar orayada gidebilirler.HAS VİTAL GELENEKSEL SAĞLIK VE DANIŞMANLIK merkezinde haftanın bazı günleri 13:00e kadar galiba hasta bakıyormuş.

Biraz araştırdım, Celalettin Peru Anadolu yakasında hafta içi hergün başlamış sanırım. Avrupa yakasında haftanın 3 günü 3'den sonra idi ama tabi aramak lazım.
evet sitede hafta içi hergün yazıyormuş,dikkat etmemişim oraya ama yinede bazı günler olmadığı olabilyor arayıp sormak lazım
Anadolu yakasında çalışması bizim için çok iyi oldu,anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek tam bir eziyet
Siz İstanbul'damıydınız?

Evet bizde Anadolu yakasındayız, gerçi biz gitmiş bulunduk ama eğer burada devam ederse bizim açımızdan çok iyi olur. Dediğin gibi malum trafik :) Gerçi ücretler, prosedürleri, reçeteli ilaç alımı vs. öğrenmek lazım.

evet sitede hafta içi hergün yazıyormuş,dikkat etmemişim oraya ama yinede bazı günler olmadığı olabilyor arayıp sormak lazım
Anadolu yakasında çalışması bizim için çok iyi oldu,anadolu yakasından avrupa yakasına geçmek tam bir eziyet
Siz İstanbul'damıydınız?

Evet bizde Anadolu yakasındayız, gerçi biz gitmiş bulunduk ama eğer burada devam ederse bizim açımızdan çok iyi olur. Dediğin gibi malum trafik :) Gerçi ücretler, prosedürleri, reçeteli ilaç alımı vs. öğrenmek lazım.
Sigorta girişi yapılabiliniyor mu bende merak ediyorum,ilaç fiyatları malumumuz:) yarın eşim arayıp randevu alacak,sorar mutlaka,yazarım bende burada

Floryada 200 tl nakit isteniyor. Ssk dan ilaçlar karşılanıyor. Aynı zamanda hastane devlettende parasını alınıyor heralde. Birde check up yaptırmayı kabul ediyorum diyede belge imzalatılıyor. Bu hiç hoşuma gitmemişti zaten :) Gerçi o şekilde anlaşmışlardır ama Anadolu yakasındaki belki daha mantığa yatar. Yazarsın :)

Sigorta girişi yapılabiliniyor mu bende merak ediyorum,ilaç fiyatları malumumuz:) yarın eşim arayıp randevu alacak,sorar mutlaka,yazarım bende burada

Floryada 200 tl nakit isteniyor. Ssk dan ilaçlar karşılanıyor. Aynı zamanda hastane devlettende parasını alınıyor heralde. Birde check up yaptırmayı kabul ediyorum diyede belge imzalatılıyor. Bu hiç hoşuma gitmemişti zaten :) Gerçi o şekilde anlaşmışlardır ama Anadolu yakasındaki belki daha mantığa yatar. Yazarsın :)
ya orada 200 tl hocanın muayne ücreti büyük ihtimalle,hastanede devletten alıyor parasını herhalde.
Burasıda yine aynı şekilde olur, yazarım detayları yarın

Nasıl yani o kağıdı imzalamazsak muayeneye giremiyor muyuz ne büyük saçmalık öyle şey mi olur yaa check up yaptırmak zorunda değiliz ki

İmzalamazsak ne olduğunu bilmiyorum :) Eşim imzaladı, bende neden imzalıyorsun, hiç bir hastanede böyle bir uygulama yok, check up ta yaptırmıyoruz ki dedim. Eşimde bunun içinde anlaşmışlar belliki dedi. Aslında birazda galyana geldi. Gitmeden önce eğer burada okumuş olsaydım, eşimi uyarır hazırlıklı giderdik. Kredi kartının geçmediğini bile bilmiyorduk.

Not: check up yaptırmıyoruz zaten, sadece kağıtta !!!!!!!!!! ??????

Nasıl yani o kağıdı imzalamazsak muayeneye giremiyor muyuz ne büyük saçmalık öyle şey mi olur yaa check up yaptırmak zorunda değiliz ki

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar spermiogram raporumuz deneyimli arkadaşlar yorumlarlarsa çok mutlu olurum volum.:7,3 cc PH :8.7 RAUND CELl 5-8 EPiTEL (5-6) Eritrosit ( 3-4) RAUND. Cell sayımı 600.000 cc. Lokosit sayımi 546.000 cc lokosit orani %91 immatür germ hücre orani %9 (%100 spermarosit 12-15) kizlar sonucumuz boyle lütfen bilgisi olan cvp yazarmi simdiden tesekurler..

verdiğin linki inceledim ve türkiyeye böyle yeni kavram getirdiği için kendisine teşekkür ederim.
uzmanlık alanı :dahiliye ve azospermi uzmanı.
ben azospermi uzmanını ilk defa duyum.
uzmanlık tezi :triod ve kalp arasındaki ilişki.
birde merak ettiğim bitkiselleri kendisimi hazırlıyor yoksa erselmi.
birde erkek sperm azlığı yani azospermi ile ilgiliymiş.erkek sperm azlığı ne zmandan beri azospermi olmuş.
benim bildiğim erkek sperm azlığı oligosperm oluyor.azospermi menide hiç sperm olmaması.
sadece kavram karmaşası.
türkiyede hastalıklara göre doktor uzmanlığı yeni çıkmış olsa gerek.uzmanlığı ve tezi çok alakasız.yaptığı iş zaten kenarından geçmiyor.

Back
X