Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün kan testi verdi canım hocaya mail atcaz Ocak 15 gibi yapalım demiştik ama yollar çok kötü afyon Ankara arası kapanıyor buz heryer haberlerde duymuşsundur bilmiyorum valla hakkı

canım yazmıştım ama yayınlanmamış bugün kan testi yaptırdı eşim hocaya yolluycaz bakalım Ocak 15 gibi demiştik ama kar buz her taraf afyon Ankara yolu kapanıyo haberlerde bilmiyorum napcaz hocaya gönderelim bakalım ne diycek
hakkınızda hayırlısı olsun canım....
güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah bu ameliyat...dualarımız sizinle...
nerde yapacak ameliyatı müfit hoca???

Hayirli akşamlar arkadaşlar esim 2 ,5 aydir pregnly iğnesi vurunuyor esimin meme ucunda bariz bir şekilde şişme oluştu dokununca aciyor diyor ignenin yan etkisi olabilir mi yada ayni sey sizdede oldumu c.tesi doktora gidicez inşallah açıkçası çok tedirgin olduk..:(((

E
Canim evet yollar kotu havalar kotu bizde yariyil tatilinde gideriz diye dusunduk ama esim havalar kotu gidilmez diyo. Ucakla gidicez ama hava kotu olursa ucaklada zor olur. Hoca nasi biri yani hastaya olan tutumu falan
evet hakkımızda hayırlısı düzelir inş havalar . Hoca iyi canım sıcak davranıyor açıklıyor herşeyi bide giderken tüm testlerinizi götürün biz ultrasonu götürmüştük sadece hepsini sordu canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım....
güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah bu ameliyat...dualarımız sizinle...
nerde yapacak ameliyatı müfit hoca???
Âmin canım Allah razı olsun daha onu konuşamadık canım belli değil siz nerde olmuştunuz

Hayirli akşamlar arkadaşlar esim 2 ,5 aydir pregnly iğnesi vurunuyor esimin meme ucunda bariz bir şekilde şişme oluştu dokununca aciyor diyor ignenin yan etkisi olabilir mi yada ayni sey sizdede oldumu c.tesi doktora gidicez inşallah açıkçası çok tedirgin olduk..:KK43:((
Evet canım maalesef iğnenin öyle bi yan etkisi var ihmal etmeyin gidin doktora mutlaka

Hayirli akşamlar arkadaşlar esim 2 ,5 aydir pregnly iğnesi vurunuyor esimin meme ucunda bariz bir şekilde şişme oluştu dokununca aciyor diyor ignenin yan etkisi olabilir mi yada ayni sey sizdede oldumu c.tesi doktora gidicez inşallah açıkçası çok tedirgin olduk..:KK43:((
Canim bizde pregnyl kullandik esimin goguslerinde sertlesme ve agri oldu dokunulmuyodu ve gogus buyumesi oldu birakinca.agrilar da buyumede gecti.

E

evet hakkımızda hayırlısı düzelir inş havalar . Hoca iyi canım sıcak davranıyor açıklıyor herşeyi bide giderken tüm testlerinizi götürün biz ultrasonu götürmüştük sadece hepsini sordu canım
Tamam canim cok sagol yaptrdgmz butun testlerimzi goturelim.

Ne demek canım whatsap tan gönderdim sonuçları bende cevap bekliyoruz testesteron düşük maalesef 179 çıkmış alt sınır 218 fsh 10 lh 5 olmuş bakalım ne diycek
Once fsh niz kacti canimm. Lh ta iyi bence. Testesteron dusuk evet canim. Insallah iyi seyler soyler.. bakalim biz igneyi biraktiktn sonra degerler ne alemde

Back
X