Merhaba kızlar bu siteye daha dün üye oldum ve çok geç kaldığımı düşünüyorum çok kaliteli bir site herkes tanımadığı kişilerle aynı dertten muzdarip olanlarla dertlerini paylaşıyor bu çok güzel bir durum.Ben 7 buçuk yıllık evliyim.evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ancak o acı haberi 1 yılın sonunda aldık Azosperm

eşimde genetik sorun yok fsh sı 28 çok yüksek bir türlü düşüremedik testere dişli aslan pençesi geçici çözüm verdi olmadı yani.neyse biz 2011 mart ayına kadar birşey yapmadık ve kayseri nar tüpbebek merkezi Dr turgut aydın beye gittik o da eşimi kayseri erciyes üroloji doktoru oğuz ekmekçioğluna yönlendirdi ve microtese ameliyatı na karar. Verildi derken tese yapıldı sonuç olumsuz oldu dünyam yıkıldı sandım ve oradan üzgün bir şekilde ayrıldık daha sonra eşim bitkisel gıda takviyeleri kullandı sonuç yine sıfır . Evet ve sonunda 1 hafta önce evlatlık edinmeye karar verdik ve yarın salı günü ilk görüşme için randevu aldık nasipten ötesi olmuyor bu dünyada Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım en yakın zamanda tatlı mı tatlı bir yavrumuz olur burdan tüm arkadaşlara hayırlı bebekler diliyorum inşallah