Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için nolur dua edin hayırlı haberlerle dönelim evimize...
Canim dilerim rabbimden ki evine cok ama cok mutlu donersin allah hepimuzin yuzunu tez zamanda guldursun. Sonucunu da yaz bizi merakta birakma... yolunuz acik olsun hayirli yolculuklar

Genetik test yaptirdik bekliyoruz genetik kotu cikarsa sifir mi ihtimal kaliyo kizlar yada aranizda genetik sonucu olumsuz olan var mi
Canim genetik bazi bozukluklar icin ilac veriyorlar tedavi olunuyor diye burada okumustum. Sıkıntı yapma icini ferah tut. Iyi dusun ki iyi olsun ;)

Merhaba kızlar bu siteye daha dün üye oldum ve çok geç kaldığımı düşünüyorum çok kaliteli bir site herkes tanımadığı kişilerle aynı dertten muzdarip olanlarla dertlerini paylaşıyor bu çok güzel bir durum.Ben 7 buçuk yıllık evliyim.evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ancak o acı haberi 1 yılın sonunda aldık Azosperm:( eşimde genetik sorun yok fsh sı 28 çok yüksek bir türlü düşüremedik testere dişli aslan pençesi geçici çözüm verdi olmadı yani.neyse biz 2011 mart ayına kadar birşey yapmadık ve kayseri nar tüpbebek merkezi Dr turgut aydın beye gittik o da eşimi kayseri erciyes üroloji doktoru oğuz ekmekçioğluna yönlendirdi ve microtese ameliyatı na karar. Verildi derken tese yapıldı sonuç olumsuz oldu dünyam yıkıldı sandım ve oradan üzgün bir şekilde ayrıldık daha sonra eşim bitkisel gıda takviyeleri kullandı sonuç yine sıfır . Evet ve sonunda 1 hafta önce evlatlık edinmeye karar verdik ve yarın salı günü ilk görüşme için randevu aldık nasipten ötesi olmuyor bu dünyada Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım en yakın zamanda tatlı mı tatlı bir yavrumuz olur burdan tüm arkadaşlara hayırlı bebekler diliyorum inşallah

[/QUOTE="frdnmn2007, post: 38810634, member: 651668"]Merhaba kızlar bu siteye daha dün üye oldum ve çok geç kaldığımı düşünüyorum çok kaliteli bir site herkes tanımadığı kişilerle aynı dertten muzdarip olanlarla dertlerini paylaşıyor bu çok güzel bir durum.Ben 7 buçuk yıllık evliyim.evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ancak o acı haberi 1 yılın sonunda aldık Azosperm:KK43: eşimde genetik sorun yok fsh sı 28 çok yüksek bir türlü düşüremedik testere dişli aslan pençesi geçici çözüm verdi olmadı yani.neyse biz 2011 mart ayına kadar birşey yapmadık ve kayseri nar tüpbebek merkezi Dr turgut aydın beye gittik o da eşimi kayseri erciyes üroloji doktoru oğuz ekmekçioğluna yönlendirdi ve microtese ameliyatı na karar. Verildi derken tese yapıldı sonuç olumsuz oldu dünyam yıkıldı sandım ve oradan üzgün bir şekilde ayrıldık daha sonra eşim bitkisel gıda takviyeleri kullandı sonuç yine sıfır . Evet ve sonunda 1 hafta önce evlatlık edinmeye karar verdik ve yarın salı günü ilk görüşme için randevu aldık nasipten ötesi olmuyor bu dünyada Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım en yakın zamanda tatlı mı tatlı bir yavrumuz olur burdan tüm arkadaşlara hayırlı bebekler diliyorum inşallah[/QUOTE]

Merhaba arkadasim hosgeldin topigimize dedigin gibi nasipten otesi yalan hakkimizda herseyin hayirlisi yine de umudunuzu yitirmeyin kararinizi hayirli etsin Allahim.

Merhaba kızlar bu siteye daha dün üye oldum ve çok geç kaldığımı düşünüyorum çok kaliteli bir site herkes tanımadığı kişilerle aynı dertten muzdarip olanlarla dertlerini paylaşıyor bu çok güzel bir durum.Ben 7 buçuk yıllık evliyim.evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ancak o acı haberi 1 yılın sonunda aldık Azosperm:KK43: eşimde genetik sorun yok fsh sı 28 çok yüksek bir türlü düşüremedik testere dişli aslan pençesi geçici çözüm verdi olmadı yani.neyse biz 2011 mart ayına kadar birşey yapmadık ve kayseri nar tüpbebek merkezi Dr turgut aydın beye gittik o da eşimi kayseri erciyes üroloji doktoru oğuz ekmekçioğluna yönlendirdi ve microtese ameliyatı na karar. Verildi derken tese yapıldı sonuç olumsuz oldu dünyam yıkıldı sandım ve oradan üzgün bir şekilde ayrıldık daha sonra eşim bitkisel gıda takviyeleri kullandı sonuç yine sıfır . Evet ve sonunda 1 hafta önce evlatlık edinmeye karar verdik ve yarın salı günü ilk görüşme için randevu aldık nasipten ötesi olmuyor bu dünyada Rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım en yakın zamanda tatlı mı tatlı bir yavrumuz olur burdan tüm arkadaşlara hayırlı bebekler diliyorum inşallah
Hosgeldin canim aramiza arkadasim umudunu kaybetme kararindan dolayi seni tebrik ediyorum rabbim yardimcimiz olsun eşin hic hormon tedavisi gördümü?

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese...

sanada hayırlı cumalar hayalim,görünmüyorsun nezamandır,tese olacaktı eşin neyaptınız,oldumu?

Mrb cnm nerelerdesin sen merak ettik.. naptiniz cnm

sanada hayırlı cumalar cnm nerelerdesin sen yahu kız kayboldun nasılsın ne yapıyorsun eşin ameliyat oldu mu...

Merhaba kızlar,

Sizi özlüyorumm hep aklımdasınız bunu bilin.. Ama biz daha tese olamadık.. Maalesef eşimin moralini bekliyoruz hazır olmasını bekliyoruz.. Tabi günler geçiyor yıllar geçiyor orası ayrı.. Sabır sabır derken sanırım bende artık dayanamayıp alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu bebeksizzz yawrusuz yaşantıya.. Olmayacak fikrine inanmaya başlıyorum yavaş yavaş ve korkuyorummm buna inanmaktan üstelik.. nasıl bir tezat içindeysem artık..

Eşimin ya çıkmazsa ya olmayacak artık derlerse korkusu.. Kaçıyor sürekli.. Ben hadi diyorum olmuyor. Bıktım haliyle.. Topikten de uzaklaştım.. Çünkü bir adım ilerleyemiyoruz yerimizde sayıyoruz. Ne paylaşabilirim ki sizinle..

İsyan ettim tabi.. Canımız sıkıldı bu yüzden gerildik üzüldük.. Çünkü bir noktası var herkesin.. Ben zaten nişanlılığımdan beri moral veriyorum.. Hep ver ver verr.. Ne morali artıkk kızlar tanıyan bilen bilir benii.. Hep pozitif olmaya çalıştım.. Günler geçiyor yazık değil mi??? Tükendim yani anlayacağınız..

Eşim biraz toparlamaya çalışıyor artık.. Demekki herşeyi yüklenmemek biraz yükü dağıtmak gerekiyormuş.. Bana proxeed plus alır mısın dedi.. Bu da demek oluyor ki 3 ay sonra teseye hazırım.. Çünkü gata.da muayene olduğu prof. bunu önermişti ona. teseye girmeden önce muhakkak kullan demiş.. Oyle teseye gir.. Oda sözüne çok itimat ediyor.. Aklında kalmasını istemiyor. Ayrıca bir özel hastaneden randevu almış.. tahlilleri yaptırmak için.. Bu arada evde ki kürleri de ben söylemeden kullanmaya başlamış, dikkatli kullanıyor.. Dışında alüminyum folyo olduğu için farketmemiştim ne kadar kullandığını.. Bir baktım bitmek üzere kavanoz.. Bana söylemeden hissettirmeden yaptı bunları.. Bende ona kızgınlığımdan anlamadım ne yapıyor ne yapmıyor, takip etmemeye başlamıştım.. proxeed plus alır mısın diyene kadar hiç anlamadım.

Ne içimi döktüm yahu.. Üzgündüm kızlar.. Bu arada eyinasa da çok üzüldümmm.. Allahım güç sabır versin.. Çoook etkilendim.. Ne diyeyim.. Böyle işte kızlar..

Canim
Canim genetik bazi bozukluklar icin ilac veriyorlar tedavi olunuyor diye burada okumustum. Sıkıntı yapma icini ferah tut. Iyi dusun ki iyi olsun :KK66:
Canim hersey genetik testlere bagliymis bizim icin fulya bahceciye gittik cumartesi verdik biri bes gune digeri sekiz gune çıkarmış. Ozellikle bi test varmis o olumsuz cikarsa sifir ihtimalmis teseye bile gerrk yokmus :mad: ............

Canim

Canim hersey genetik testlere bagliymis bizim icin fulya bahceciye gittik cumartesi verdik biri bes gune digeri sekiz gune çıkarmış. Ozellikle bi test varmis o olumsuz cikarsa sifir ihtimalmis teseye bile gerrk yokmus :mad: ............
Canim benim pozitif dusun iyi olsun :KK66: y mikrodelasyonmu dedigin genetik testi? Bu yil hepimiz icin cok guzel olacak insallah Allahın izniyle :KK66:

Evet y delesyonu ve kromozom sayilari iki ayri test yaptik haklisin iyi dusunuyorum iyi olcak inşallah. ...
Ben pek pozotif dusundum genetik testlerimiz normal cikti. Sende pozitif
Evet y delesyonu ve kromozom sayilari iki ayri test yaptik haklisin iyi dusunuyorum iyi olcak inşallah. ...
Ben genetik testler yapildiginda hep pizitiftim sende oyle ol iyi ciksin sonuclariniz insallah canim ;)

Back
X