Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi bacılar perver demmi ve sayes üşenmedim eski sayfaları gezdim ve sizlere sorum olucak kızlar aldıgınız bu arı sütü vs.. gramları ne kadar ve şu hayat bal nerde yerini tarif edebilirmisiniz
perver bacım kaç gram karıştırdınız oranları ne kadar bide hiç bi etki gördünüz mü
hadi bakim kızlar anlatında bizde alalım inşallah fayda olur

zaman bacı Hayat Bal fatih'te bilmem sen neredesin bilir misin bizim buraları :) ama tarif etmem gerekirse fatih'te kervan çeyiz var oradan dümdüz emniyet md.lüğüne inilir o yol üstünde solda canım çok basit aslında. karışım gramlarını bilmiyorum ama 1,5kg 70tl verdim amca biz çocuk için bunu veriyoz dedi.

bir de balcı amca dedi ki; arısütünü saf olarak saklamak zor dedi mutlaka balla karıştırmak lazım dedi. Zaten aldığım kavanoz da alüminyum folyo ile kaplı kesinlikle ışık görmeyecek ve metal kaşık kullanılmayacak bilginiz olsun.....

belgin evet canım sizin özel olduğu için hemen çıkmış.ben burda birkaç özel laboratuara sordurdum 1000 tl. yaparız dedi bende mersin üniversitesinde yaptırdım.

ya kızlar bu katı meyve sıkacaklarıda amma pahalıymış acaba bu havucun suyu başka nasıl çıkartılır bilen varmı

ya kızlar bu katı meyve sıkacaklarıda amma pahalıymış acaba bu havucun suyu başka nasıl çıkartılır bilen varmı

ben 50 tl ye buldum :( belki alırım önümüzdeki hafta :) mesaj atarım sana:)

Zamancım evet pahalı kaliteli markalar 100-130 arasına satılıyor. demiştim ya önceden ameliyat parasını çoktan aştık bu işlerle:))
Sayesçim hayat bal tarifi için teşekkürler katı meyve sıkacağının yerini de söylersen hepimiz seviniriz. çok güzel bir rehber oldun bizlere

Herkese merhabalar bende 8 aylık evliyim neredeyse eşim 30 yaşında klinefelter hastalığı var tabi çaresi de yok emre bey haziranda ameliyat edicek ilaç filan önermedi haziranda bende tüp bebeğe başlıycam Allah büyüktür inşallah güzel sonuçlar alırız ama size tavsiyem herşeyi bilir bilmez uygulayıp sonucun daha da kötü olmasına sebep olabilirsiniz hormonları bozabilirsiniz Elinizden geleni yapın ama herşeyin fazlası zarar bitkilerin ne kdar faydası varsa aşırı kullanım da zararı da var aynı ilaç gibi bir yeri iyileştirip diğer yeri bozabiliyor. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin yüzümüz gülsün inşalllah ben haziran da bütün sonuçları haziran da yazıcağım dua edin .

Herkese merhabalar bende 8 aylık evliyim neredeyse eşim 30 yaşında klinefelter hastalığı var tabi çaresi de yok emre bey haziranda ameliyat edicek ilaç filan önermedi haziranda bende tüp bebeğe başlıycam Allah büyüktür inşallah güzel sonuçlar alırız ama size tavsiyem herşeyi bilir bilmez uygulayıp sonucun daha da kötü olmasına sebep olabilirsiniz hormonları bozabilirsiniz Elinizden geleni yapın ama herşeyin fazlası zarar bitkilerin ne kdar faydası varsa aşırı kullanım da zararı da var aynı ilaç gibi bir yeri iyileştirip diğer yeri bozabiliyor. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin yüzümüz gülsün inşalllah ben haziran da bütün sonuçları haziran da yazıcağım dua edin .

Merhaba Medine04 hoşgeldin aramıza. Umarım tedavileriniz en istediğiniz şekilde sonuçlanır mutlu haberlerinle hepimiz halaylara ekleniriz. Klinefelter genetik bir sorun olduğu için ilaçla tedavi tabiki mümkün değil. Ancak doktor danışmalarıyla bitkisel ve ilaç kullanımının uygun dozlarda kullanımının sakınca yaratacağını düşünmüyorum. Şöyle düşün eşim önceden haftada 100gr badem yiyorsa şimdi 300-400gr yiyor. bunun kilodan başka zararı olacağını düşünmüyorum.Onunda çaresi kolay spor. Hem aylık tahlillerle takipteyiz herhangi bir anormallikte düzenlemeyi tekrar yaparız. Havuç, keçiboynuzu nohut, ısırganın, balın, pekmezin hormonlara etkisi sınırlıdır. birden bire anormal fırlatacak veya yerlebir edecek bir yeteneklerinin olduğunu düşünmüyorum. Bunlar sonuçta günlük hayatta hep kullanageldiğimiz şeyler biz sadece şimdi derdimize çare olsun diye kullanımını yoğunlaştırdık, konsantre ettik, sıklaştırdık. Faydasını görenleri hep okuyoruz. bize de olsun diye dualarla yakarışlarla kullanıp bekliyoruz..

canım hoşgeldin yolun açık olsun tedavi boyunca sonundada kavuşursun yavruna...:emir_bebek:

s.a arkadaşlar sonunda zorlu mücadelemiz meyvesini verdi ve oğlumu kucağıma aldım RABBİM sizlerede nasip eylesin inş.hepinize dua ettim isim isim olmasada bu dertten şikayeti olan arkadaşlara diye;bu o kadar farklı bir duygu ki HEPİNİZ tadın inş. bu gün oğlum doğalı tam 12 gün oldu
hepiniz ALLAH a emanet olun inş.

hayırlı olsun inşallah analı bablı büyütürsün bebişine sizlere hep birlikte sağlıklı ve uzun ömürler versin :Saruboceq::nazar:

merhaba kızlar bugün temizlik yaptım ancak girebildim bugün Emre bey eşimi aramış genetik test temiz çıkmış kızlar tekrar deneyebiliriz demiş emre bey çok mutlu oldum inşallah bu sefer sperm bulunur ve kavuşurum bende bebeğime çok mutlu oldum hihoyyytpeki bu nedemek yani kızlar temiz çıkması

gözün aydın darısı sperm bulunmasına inşallah

aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz

Back
X