- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzme kendini elin derdi ele duvar deliği diye boşa dememişler benimle evlenenler hep çocuğu oldu kimse anlamaz yani geçn gün yengem 3 yaşnda kızı var yinr istiyor diyor çocuk olmadn evlilik olmaz felan diye kmse karşısındaki ne düşünür düşünmüyorMerhaba kızlar biliyorsunuz beş altı aydır bitkiselleri bırakmıştık iğne zaten hiç başlamadık ve Cumartesi eşim test verdi öylesine ve beklenen sonuç çok kötü germler çok düşmüş lökosit artmış spermatid ORANI düşmüş yani ilk defa bu kadar kötü sonuçla karşılaştık eşim çok üzüldü ama ben düzelecek göreceksin dedim... Dedim ama işte ben de ümitsizim artık... Biraz önce tam 20 yıllık can dostumla konuştum aynı ay içinde evlendik onun 3 Yaşında oğlu var diyor ki yaza hamile kalmayı düşünüyorum ya da bir yıl beklesem mi dinlensem mi diyor aklından kötü bişey Geçmez ama anladım ki can dostun da olsa yaşamayan bilmiyor konuşamadım bahane bulup kapattım telefonu![]()
Memnun kaldigniza sevindim canim :) insallah guzel sonuclar alirsnz fsh nin kac olmasi gerekiyo mus cnm peki bizim 7 falandi en son bu durumda kotu yani fshKizlar mrb herkese.merakla bekliyosunz bliyorm.biz dönuyoruz emre bey in yanindan.oncelkle yeni yeri fulya sislide unimed center binasinin 4.katinda.okadar iyi bi doktorki biz cok memnun kaldik cok guleryuzlu,bizi yeterince aydinlatti.simdi basliyorm muayene ucreti 200tl,microtese 3000 tl,tup bebek+ilac+annenin hazirlanmasi 5250 tl,ilac 1000-1500 tl arasi yani toplam yol masrafi haric 10000 tl.bulundugu yerde laboratuvar yok evet operasyonlari ve tahlilleri ulus daki Liv Hospital da gerceklestiriyo.ilac tedavisini onermiyo.fsh degerinin en fazla 4-5 olabilecegini belirtti.ama fsh ve testestaron degerlerinin normal olasinda microtesede kesin sperm bulunacagi anlamina gelmedgini soyledi yani fsh i 40-50 olup da testis boyutlarida cok kucuk olanlarda bile bulunabiliyomus biraz şans meselesi yani.ameliyati yapacagi hastanenin laboratuvarinin cok donanimli oldugunu soyledi.bu arada 2 yada 3 defa teseyi kesnlikle onermiyo.sadece 1.microteseyi baska bi hastanede yaptirip orada tatmin olmadklari durumda 2.yi ben yapabilirm dedi.bu arada benm esimde nedeni olmayan azospermi saptandi uretim bozuklugundan kaynaklaniyomus bizede tese olmamiz gerektgini belirtti,bundan sonra sizden haber bekliyorm dedi.kizlar fsh 5-6 olursa bile yuksek diyo yaa.fakat dedigm gibi biz memnun ayrildik.herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesnlikle.
Valla en fazla 4-5dedi cnm 7bile yuksek sayiliyo dedi ama dedgm gibi fsh yada testestaron seviyeleri sperm bulma yada bulmama habercisi olamaz benim icin dedi
Canım %22 ama germ Hücre 500000 e düşmüşElzemcm buarada spermatid kac cikti can
Canimm cok uzuldum gercekten insallah duzelir tekrar ya birakma kendini kimse bizi anlayamazki can dost ta.olsa kardesinde olsa.. bizi bizden baskasi anlayamaz. Üzme kendini canimm
Evet kim olursa olsunanlsöıyor malesef kırıp geçiyorlar haberleri yokÜzme kendini elin derdi ele duvar deliği diye boşa dememişler benimle evlenenler hep çocuğu oldu kimse anlamaz yani geçn gün yengem 3 yaşnda kızı var yinr istiyor diyor çocuk olmadn evlilik olmaz felan diye kmse karşısındaki ne düşünür düşünmüyor
Canım çok yardımcı oldun, inşallah güzel bir şekilde hep bu umutlu halinle devam eder, bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın. Canım buarada ilk randevuyu nasıl alıyorsun, emre beyin sitesindeki telefondan mı ?Kizlar mrb herkese.merakla bekliyosunz bliyorm.biz dönuyoruz emre bey in yanindan.oncelkle yeni yeri fulya sislide unimed center binasinin 4.katinda.okadar iyi bi doktorki biz cok memnun kaldik cok guleryuzlu,bizi yeterince aydinlatti.simdi basliyorm muayene ucreti 200tl,microtese 3000 tl,tup bebek+ilac+annenin hazirlanmasi 5250 tl,ilac 1000-1500 tl arasi yani toplam yol masrafi haric 10000 tl.bulundugu yerde laboratuvar yok evet operasyonlari ve tahlilleri ulus daki Liv Hospital da gerceklestiriyo.ilac tedavisini onermiyo.fsh degerinin en fazla 4-5 olabilecegini belirtti.ama fsh ve testestaron degerlerinin normal olasinda microtesede kesin sperm bulunacagi anlamina gelmedgini soyledi yani fsh i 40-50 olup da testis boyutlarida cok kucuk olanlarda bile bulunabiliyomus biraz şans meselesi yani.ameliyati yapacagi hastanenin laboratuvarinin cok donanimli oldugunu soyledi.bu arada 2 yada 3 defa teseyi kesnlikle onermiyo.sadece 1.microteseyi baska bi hastanede yaptirip orada tatmin olmadklari durumda 2.yi ben yapabilirm dedi.bu arada benm esimde nedeni olmayan azospermi saptandi uretim bozuklugundan kaynaklaniyomus bizede tese olmamiz gerektgini belirtti,bundan sonra sizden haber bekliyorm dedi.kizlar fsh 5-6 olursa bile yuksek diyo yaa.fakat dedigm gibi biz memnun ayrildik.herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesnlikle.
Kizlar mrb herkese.merakla bekliyosunz bliyorm.biz dönuyoruz emre bey in yanindan.oncelkle yeni yeri fulya sislide unimed center binasinin 4.katinda.okadar iyi bi doktorki biz cok memnun kaldik cok guleryuzlu,bizi yeterince aydinlatti.simdi basliyorm muayene ucreti 200tl,microtese 3000 tl,tup bebek+ilac+annenin hazirlanmasi 5250 tl,ilac 1000-1500 tl arasi yani toplam yol masrafi haric 10000 tl.bulundugu yerde laboratuvar yok evet operasyonlari ve tahlilleri ulus daki Liv Hospital da gerceklestiriyo.ilac tedavisini onermiyo.fsh degerinin en fazla 4-5 olabilecegini belirtti.ama fsh ve testestaron degerlerinin normal olasinda microtesede kesin sperm bulunacagi anlamina gelmedgini soyledi yani fsh i 40-50 olup da testis boyutlarida cok kucuk olanlarda bile bulunabiliyomus biraz şans meselesi yani.ameliyati yapacagi hastanenin laboratuvarinin cok donanimli oldugunu soyledi.bu arada 2 yada 3 defa teseyi kesnlikle onermiyo.sadece 1.microteseyi baska bi hastanede yaptirip orada tatmin olmadklari durumda 2.yi ben yapabilirm dedi.bu arada benm esimde nedeni olmayan azospermi saptandi uretim bozuklugundan kaynaklaniyomus bizede tese olmamiz gerektgini belirtti,bundan sonra sizden haber bekliyorm dedi.kizlar fsh 5-6 olursa bile yuksek diyo yaa.fakat dedigm gibi biz memnun ayrildik.herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesnlikle.
Bizim fsh 38Valla en fazla 4-5dedi cnm 7bile yuksek sayiliyo dedi ama dedgm gibi fsh yada testestaron seviyeleri sperm bulma yada bulmama habercisi olamaz benim icin dedi
Bizim fsh 38biz hic gitmeyelim mi bilemedim simdi. Büşra umutsuzluga kapildim birden
![]()
Bizde 2 kez bulundu ama biliyorsunuz onlarda hic olduYok cnm niye gitmiceksin ki doktor fsh i yuksek olanlarda bile bulabiliyoruz dedi fsh in nirmak yada yuksek olmasi sperm bulamayacagimiz anlamina gelmiyo bence dedi
Canim panik yapma bak 2 tese de cikmis 3. De cikmamasi icin bi.sebep yok senn tam bi baglilikla Allaha birak eminim ben Allahin izniyle insallah 3.de de cikacakkBizde 2 kez bulundu ama biliyorsunuz onlarda hic oldubelki de bu son sansimiz olacak. Dogru ve acele etmeden karar vermeliyiz.
Canim bizim 2 kez ayni merkezde tese olduk ikisinde de bulundu ama olmadi maalesefCanim öyle sey olur mu.. yuksekse yüksek daha yuksegi daha kötü demek değildir. Tabiki devam edeceksiniz.. 50.lerde olup da sperm bulunanlar var.
Canim olsun kismet boyleymis.. benim teyzem 45 yasinda 4. Cocugunu kucagina aldı. Rabbim nasip eder sen dert etme.. ben hic bulunmadi zannettim.. bak maasallah bulunmus ustelik.. ne güzel. Rabbim bizede nasip etsin insallah.Canim bizim 2 kez ayni merkezde tese olduk ikisinde de bulundu ama olmadi maalesefkeske ikinciyi Emre beyde yada baska merkezde deneseydik.
Dedigim gibi belkide son sans bizim icin. Yasimiz geciyor
![]()
Alllah bagislasin canim ne guzel. 3. üncü de bulunacak mi acaba? Insallah senin de benim de bu topikte bulunan herkesin bebegi olsun Allahim
Canim olsun kismet boyleymis.. benim teyzem 45 yasinda 4. Cocugunu kucagina aldı. Rabbim nasip eder sen dert etme.. ben hic bulunmadi zannettim.. bak maasallah bulunmus ustelik.. ne güzel. Rabbim bizede nasip etsin insallah.
Aminnn canim aminnn. Bende cok dua ediyorum. Elimi acmasam dilim soylemese yuregim hep duaci.. her nefesim de Rabbim var ve aklim da hep bize verdigi bu sinav var.. gecem gunduzum yasantimda hatta uykumda bile bu düşünce var.. surekli dua ediyorum sürekli yalvariyorum Rabbime.. hem bizim icin bi aile olabilelim diye.. hemde sizler icin. Bu istegi veren Rabbim insallah sonucunu da güzel eyler.. hepimizin dualari kabul olsun insallah.Alllah bagislasin canim ne guzel. 3. üncü de bulunacak mi acaba? Insallah senin de benim de bu topikte bulunan herkesin bebegi olsun AllahimYalvariyorum sana Allahim elimizi dualarimizi bos cevirme