Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese çooook güzel haberlerim var... Allahım çoook şükür bu günleri gösterdi bana.... Eşim dün benimle birlikte kalkıp sabah erkenden hastaneye gitti.. Ve hormon tahlillerini yaptırdı kızlar... Hormon değerleri aynen şöyle..
fsh 5.5
lh 4.3
prolaktin 8.89
testesteron 3.8
Hastanedeki tanıdık bilindik olmayan bir ürolog herşey normal dedi.. Hormonların yaşına göre demiş eşime.. Şimdi tel.de söyledi.. Sesindeki neşeyi şaşkınlığı duysanızzz....
Kızlar ben bu değerleri görmek içinnn ne dualar ettimmmm ne dualarrr.. Ne çok yalvardım Rabbime... Hala inanamıyorum.. aslında dün yazacaktım size ama testesteronu az önce belli oldu hepsini birden yazmak istedim... Kızlar biz 50.lerden geldik buralara.. Çoooooook şükür Rabbimee ÇOOOOOKKKK

Rabbim benim şuan yaşadığım mutluluğun kat be kat fazlasını size yaşatsın inşallah.. Spermiyogram yaptırcaz yarın..

Canım çok sevindim şimdi sıra sperm testinde Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah
Akşamdan beri tahlillere bakıyorummmmm inanamıyorum kızlarrr ilk defa gördük biz bunları

Uyku uyuyamadım dün akşam ben...