Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tmm cnm şimdi hatırladım,Allah yardımcınız olsun o zaman...

Amin allah hepimizin yardimcisii olsun insallah siz ne yapiyosunuz smdi ne zmn mikro tese olcak esin suan bisey kullaniyomusunuz emre beydi doktorunuz sanirim nasildii peki biz burdan sonuc alamassak emre beyi düsünüyoruz cünku onun tedavileri nasil neler anlatti kusura bakma uzun oldu

Evet %30 cikabilir dedi 2 hafta kullan dedi cikarsa sanslisin dedii ama ne yazikki cikmadi esimde
Canimm lökosit varsa da sudafed ve endol kullandiriliyomus sizde varmiydi lökosit.. birde kaan hoca 2 hafta mi kullanilmasini oneriyor yoksa uzun sureli mi

Arkadaşlar sudafet tıkanıklık sebepli azo da işe yarıyor birara bizde duyup yapmıştık topikte birçok arkadaş eşine kullandırmıştı ama sadece bahar arkadaşımızın eşinde sperm çıkmıştı
Canim sudafed i ne kadar kullandinz surupmu tablet mi . Benim esimde lökosit cok fazla birde sudafed ve endol beraber kullanilabiliyor mu. Bahar arkadssmzda dogal yoldnmi cikti

Amin inşallah cnm.evet bizim doktorumuz Emre bey.pazartesi görüştük kendisiyle.nedeni bilinmeyen azospermi teşhisi koydu eşime.fsh 11.72ydi eşimin biraz yüksek buldu ve üretim bozukluğuna bağlı azospermi dedi,yani microtese yapıca zdedi cnm.bizde mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz yaptırmayı.doktorun dediği şey fsh ın yüksek düşük yada normal olması sperm bulacağımız yada bulamayacağimızın habercisi değil dedi,testesteronunuz çok güzel ama dedi.muayene ücreti 200 tl,microtese 3000,tüp bebek tedavisi 5250,ilaçlar da 1000-1500 tl arası toplam 9000-10000 arası yani.

Canimm lökosit varsa da sudafed ve endol kullandiriliyomus sizde varmiydi lökosit.. birde kaan hoca 2 hafta mi kullanilmasini oneriyor yoksa uzun sureli mi

Yokdu caniimm esimde lökosit yokdu esime 2 hafta dedi tam 2 hafta sora sperm testi yapdir dedi sora birak ama.kürlere devam dedi maalesef cikmadi

Amin inşallah cnm.evet bizim doktorumuz Emre bey.pazartesi görüştük kendisiyle.nedeni bilinmeyen azospermi teşhisi koydu eşime.fsh 11.72ydi eşimin biraz yüksek buldu ve üretim bozukluğuna bağlı azospermi dedi,yani microtese yapıca zdedi cnm.bizde mayıs haziran ayı gibi düşünüyoruz yaptırmayı.doktorun dediği şey fsh ın yüksek düşük yada normal olması sperm bulacağımız yada bulamayacağimızın habercisi değil dedi,testesteronunuz çok güzel ama dedi.muayene ücreti 200 tl,microtese 3000,tüp bebek tedavisi 5250,ilaçlar da 1000-1500 tl arası toplam 9000-10000 arası yani.

Anladim bizm gibi esimdede üretim bozuklugu var ama bizim fsh ve lh yüksek testeronda iyi bizde hayirlisi insallah güzel sonuclar aliriz hepimiz maddi ve manevi cok zor gercekden

Arkadaşlar sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum... Eşimin geçen ay yaptırmış olduğu sperm tesitinde azospermi çıktı. tabi bunu duyunca eşimin ve benim dünyam yıkıldı. İnternetten araştırırken Kaan Aydosu bulduk ve sayfasında paylaştığı tüm makaleleri okuduk. Azospermide Endol ve sudafed isimli ilaçların işe yaradığını görünce eşim eczaneden almış ilaçları ve kullanmaya başladı. 10 gün kullanınca ilaçları tekraradan sperm testi yaptırdık ve 7 adet +3 haraketli sperm çıktı. devam etti kullanmaya tabi 1 ay sonra 0 olan sperm sayımız 7 ye sonrada 1800 e kadar yükseldi. bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırdık ve 13 yumurtadan 8 tanesi döllendi ve 4 gün önce transfer edildi 1 adet embriyo. size tavsiyem micro tese amaliyatından önce kesinlikle sudafed ve endolu deneyin
CNM SUDAFED ŞURUP MU TABLET Mİ BİR DE AÇIKLAMASINDA AĞRI KESİCİ VS YAZIYOR DR HABERSİZ KULLNAMAMIZ TERS ETKİ EDERMİ ACABA

Back
X