Amin inş .Evet canim oda faydali.. Rabbim sifasini yollar insallah.
canım ne güzel haberler bunlar.gözünaydın.cok sevindim inan.
selamun aleyküm arkadaşlarım, kardeşlerim,canlarım
İlk başta 22 fsh başladıgımız azospermi yolculugu pregly kullanıp bıraktıktan sonra 35 çıkmışı
Biz celalettin bey ile tedavimize 11.06.2013 başladık 2014 eylülde eşim tedaviyi bırakt
Arkadaşlar tabloyu inceleyin
Eki Görüntüle 1379132
Eşim 7 ekim 2014 sonra sperm testi yaptırmadı
İlave ek olara haziran 2013 ten eylül 2014 kadar ersel beyin bitkiselleri ismini unuttum ama birçok arkadaşın kullandıgı aynı şeyler kullandı ve de vitamin takviyesi kullandı düzenli olarak 2 senedir
Eki Görüntüle 1379134
sayfadaki vitaminleri kullandı
Gelelim eşimin azosperm nedenine eşimde tek taraflı tam yerine inmemiş testis varmış aile bebekken fark ediyor ve dr götürüyor dr 15-20 tane iğne veriyoe ne iğnesi bilmiyorlar ama sanırım pregly olur demekki o zamanda varmış bu iğne testis torbaya iniyor ama olması gerekli olan yerde değil yukarıda ve hiç gelişmiyor
Eşimin testislerinden bir tanesi çok ufak digeri normalle yakın fakat oda ufak denildi emre bey ufak testisi acmaya gerek yok demişti murat beyde iyi olandan başlarız bulamazssam diğerinide açarım dedi ama o testisten hiç umutlu değildi dün şişli memorialde murat başar tarafından eşim tese ameliyatına alındı 10 yumurtam toplanmış 6 emriyo oluşmuş ayrıyeten bir tüpde sperm dondurmuşlar
Son olarak en önemli kısım yapılan dualar türbe ziyaretleri okudunan kuranlar sayesinde olduğunu düşünüyorum sonuçta yer gök dua ile her namazın peşinden hep dua ediyordum yanlızaca bana değil hepimize inşallah hepimiz bu hastalıktan kurtulup evlat sahibi olabilecegiz
Aklınıza takılanı sorabilirsiniz hepinize sevgiler ve hürmetler...
ooooo süper gelişme bu...Kizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
Gecmis olsun canim insallah iyi sonuclar alirsiniz. Esiniz tese ameliyatini da cuma gunu olacak sanirim. Sonuclar yapildigi gun cikiyor bildigim kadariyla. Doktorunuz kim? Hangi merkezde ameliyat olacaksiniz canim? Insallah canim bu sene bizim senemiz olsun kucaklarimiz dolsun hepimizinGünaydiinn kizlaar insallah rabbim kinmmsenin kucagini bos birakmassin hayirli haberler alaliimm dualarinizda benide unutmayin cuma esimin mikro tese sonucunuzu ögrenecezz korkuyoruum dualarinizi bekliyoruuumm
Arkadaşlar okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Benim için ettiğiniz dualar, kat be kat sizin niyetlerinize de nail olsun inşallah..20/01/2015 salı
Hayalimm77 için başlıyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Kızlar bu havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz komik olcak amaHavuç suyuda ii geliyormuş ben 1 ay günde 1 bardak içirdim
katı meyve sıkacagında sıkılıyor cnm narencede olmaz sanırımKızlar bu havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz komik olcak amaBizde narenciye sıkacağı var aslında ama hep eşim kullanıyordu onu ben hiç kullanmadım Denesemmi nasıl yapsammm?? proxeed a da başladık dün bismillah dedik.. İnşallah ii olur..
Kız zaten o dediğinden var işte.. Ben yanlış söyledimmmkatı meyve sıkacagında sıkılıyor cnm narencede olmaz sanırım
evet canım çok güzel denk geldiiii... Rabbime şükürler olsun bu günlerimizde yeter... 1puan düşse hormonu ben ona bile sevinecek durumdayken.. Hepsini referans aralığında görünce uçtum havalara tabi.. Nerelerden geldiğimi unutmıcam aç gözlülük yapmıcammm.. Şükürler olsun binlerce kez..inşallah güzel çıkar cnm sonucunuz,Rabbim gönlünüze göre versin,bak bugün ne güzel senin için okuyacağız Allah ım hepimizinkini kabul etsin şimdiden...
evet canımmm.. Hemde çook ciddi sorun vardı.. Kromozom testleri ve diğer genetik testlerinde delesyon çıkmadı hepsi temizdi.. İnmemiş tetsis falanda deil.. Kese darlığından testis gelişememiş geri kalmışş.. Oda inanılmaz küçük deil ama normalin altındalar tabii.. Hormonlar 50.lerdeydi.. lh 24 falandı.. Hiç iğne falan kullanmadık biz.. Çok şükür fsh en son 5.5 di canım.. şok olduk tabi.. 20.lere kadar düşmüştü ama bu kadar belemiyorduk..Şuan herşey normal gözüküyor.. Spermiyogram yaptırdık o yüzden belki çıkışşş vardır belli mi olur.. İnşallahhhhhhhhsizin hormonlarda mı sorun vardı?
Tamam suyyndan nir bardak içecekKız zaten o dediğinden var işte.. Ben yanlış söyledimmmiçine atıon tortusunu atıo suyunu çıkartıo
amin canım inşallah öyle olur.. Bizim en umutlu olduğumuz kısım testesteron.. Hep 3 ve 4 arasındaydı.. Çok yüksek değil ama o yüksek hormonlara rağmen düşük de değil.. Referans aralığında sonuçta.. Emre bey buna umut verici demişti.. Bende Rabbimden hep yardım istiyorumm.. Bir umut var en azından..epey yol katetmişsiniz cnm emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah hayırlısıyla.benm eşimde kullandı proxeed den ama fayda etmedi,sizin hormonlarda düşüş olmuş bak ne güzel,spermler kendiliğinden çıkmasa bile microtese de çıkar inşallah...
akşam ilk iş onu yapcammmm teşekkür ederim canımmmTamam suyyndan nir bardak içecek
Arkadaşlar okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Benim için ettiğiniz dualar, kat be kat sizin niyetlerinize de nail olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?