Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ne güzel haberler bunlar.gözünaydın.cok sevindim inan.
hadi şimdide hamileyim diye haberlerini bekliyoruz.
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

Kizlar eşim Varikosel ameliyatı olmuştu birbucuk ay önce biopsiyle beraber olmuştu sonuclarda 9 kanaldan 8 inde spermatozoa ve birinde de seconder spermatitler gozukmus kizalr iyi bisi degilmi
ooooo süper gelişme bu...
içeride çıkaşa hazırlıklar başlamış desene.oohhhh oohhh ne güzel valla canım.çok sevindim.gözünaydın.

Günaydiinn kizlaar insallah rabbim kinmmsenin kucagini bos birakmassin hayirli haberler alaliimm dualarinizda benide unutmayin cuma esimin mikro tese sonucunuzu ögrenecezz korkuyoruum dualarinizi bekliyoruuumm
Gecmis olsun canim insallah iyi sonuclar alirsiniz. Esiniz tese ameliyatini da cuma gunu olacak sanirim. Sonuclar yapildigi gun cikiyor bildigim kadariyla. Doktorunuz kim? Hangi merkezde ameliyat olacaksiniz canim? Insallah canim bu sene bizim senemiz olsun kucaklarimiz dolsun hepimizin

20/01/2015 salı
Hayalimm77 için başlıyoruz
Niyeti hayırlı sağlıklı sıhhatli ikiz ikiz evlatlarının olması
Arkadaşlar okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Benim için ettiğiniz dualar, kat be kat sizin niyetlerinize de nail olsun inşallah..

Havuç suyuda ii geliyormuş ben 1 ay günde 1 bardak içirdim
Kızlar bu havuç suyunu nasıl yapıyorsunuz komik olcak ama Bizde narenciye sıkacağı var aslında ama hep eşim kullanıyordu onu ben hiç kullanmadım Denesemmi nasıl yapsammm?? proxeed a da başladık dün bismillah dedik.. İnşallah ii olur..

katı meyve sıkacagında sıkılıyor cnm narencede olmaz sanırım

Kızlar bu arada eşim sabah spermiyogram verdi.. Dr demiş ki ben bir tane daha isticem cuma günü.. Sanırım cuma günü sonucunu alacağızz.. Tekrar hormon tahlilleri yapıldı.. Çook korkuyorummmmmmmmmm Ya kötü olursa tekrar diye..

inşallah güzel çıkar cnm sonucunuz,Rabbim gönlünüze göre versin,bak bugün ne güzel senin için okuyacağız Allah ım hepimizinkini kabul etsin şimdiden...

inşallah güzel çıkar cnm sonucunuz,Rabbim gönlünüze göre versin,bak bugün ne güzel senin için okuyacağız Allah ım hepimizinkini kabul etsin şimdiden...
evet canım çok güzel denk geldiiii... Rabbime şükürler olsun bu günlerimizde yeter... 1puan düşse hormonu ben ona bile sevinecek durumdayken.. Hepsini referans aralığında görünce uçtum havalara tabi.. Nerelerden geldiğimi unutmıcam aç gözlülük yapmıcammm.. Şükürler olsun binlerce kez..

sizin hormonlarda mı sorun vardı?
evet canımmm.. Hemde çook ciddi sorun vardı.. Kromozom testleri ve diğer genetik testlerinde delesyon çıkmadı hepsi temizdi.. İnmemiş tetsis falanda deil.. Kese darlığından testis gelişememiş geri kalmışş.. Oda inanılmaz küçük deil ama normalin altındalar tabii.. Hormonlar 50.lerdeydi.. lh 24 falandı.. Hiç iğne falan kullanmadık biz.. Çok şükür fsh en son 5.5 di canım.. şok olduk tabi.. 20.lere kadar düşmüştü ama bu kadar belemiyorduk..Şuan herşey normal gözüküyor.. Spermiyogram yaptırdık o yüzden belki çıkışşş vardır belli mi olur.. İnşallahhhhhhhh ama olmasada sorun deil ne çıkacak bakalım lokosit nasıl volumu nasıl onları görürüüzzz en azından.. Proxeed e başladıkk.. ne kadar kullanabiliyorsa kullansınn.. abbim şifa versin inşallah.. Kürlere falan da devamm.. Bide şu havuç suyunu yapayım diyorum..

epey yol katetmişsiniz cnm emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah hayırlısıyla.benm eşimde kullandı proxeed den ama fayda etmedi,sizin hormonlarda düşüş olmuş bak ne güzel,spermler kendiliğinden çıkmasa bile microtese de çıkar inşallah...

amin canım inşallah öyle olur.. Bizim en umutlu olduğumuz kısım testesteron.. Hep 3 ve 4 arasındaydı.. Çok yüksek değil ama o yüksek hormonlara rağmen düşük de değil.. Referans aralığında sonuçta.. Emre bey buna umut verici demişti.. Bende Rabbimden hep yardım istiyorumm.. Bir umut var en azından..

Arkadaşlar okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.. Benim için ettiğiniz dualar, kat be kat sizin niyetlerinize de nail olsun inşallah..

Canım bende senin duanı okudum
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim kabul ve makbul buyursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…