Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Edebal canım cok sevindim inşallah hamile haberlerini de duyariz eşin sigara içiyor mu

gözünnüzz aydınn çookk sevindimm darısı bütün arkadaşlara vede bize olsun bizde 2yıldır tedavi görüyoruz ilk tesede spermatid çıktı fsh boyamada haploid çıktı bugün tüp bebek için tedaviye başaldık eşim 2.kez ameliyat olacak inşallahh ondada bulurlarr sizin 2.mikroda mı spermler bulunlu ilk ameliyattınız nasıldı tüp bebege başlayacakmısınızz sizindemi ilk denemeniz olacakk tüp bebek 2. ameliyatta yüzde kaç şansınız var denildi sizin sperm bulmada

Canim hangi dr.la görüşüyorsunuz?

Hacettepe tip merkezinde testleri oldu şimdilik özel bi doktorumuz yok merkez dedigim de alternatif tip oluyo varikoseli yuzde doksan duzeltebiliyoruz dedi eger duzelmezse direk micro tese ye yonlendiriyoruz dedi bu yolla hamile kalanlar çok olmuş çok araştırdım şimdi ilk yapacagimiz şey alternatif tip ve arkasından micro tese yoksa zaman ve yaş cok cabuk geçiyo beklemeye sabrım yokk ((((((

Kizlar merhaba allahim inş tüm isteyen herkese saglikli ewlatlar werir sze bir sorum olacak cewap werrseniz memnun olcm

:) tm cnm bende 1 yildir çocukiiçin ugrasiorum rahim filmi hormon testleri sperm testi falan hepsi yapildi bnde sorun ckti ameliyat oldum hala beklemekdeyim kisaca anlatim dedim soracagim su erkeklerin kasikda ana damari varmis bu tikanik olabliomus yasli bu teyze dedi gercekden böle bsi varmu

Evet oluyor ama eşin sprem testi yaptırmış tıknaklık olsaydı sprem testinde sorun çıkardı

Evet oluyor ama eşin sprem testin yaptırmış tıkanıklık olsaydı sprem testinde sorun çıkardı.

Hu
Hulusiye merhaba canım. Bizimde ilk tesamızda 5 yıl önce spermatid çıkmıştı şimdi tekrar tesa düşünüyoruz önümüzdeki ay fish testine göre karar verilecek.Merak ettim azosperm sebebiniz genetik ve hormonlar nasıl ayrıca kullandığınız ilaç vitamin ve bitkisel varmı ? Hangi doktorda tedavidesiniz? Çok soru sordum ama bir umut işte Şimdiden sağol canım.

Kuzum hakkınızda hayırlısı olsun ama varikosel çok ama çok ciddi bir rahatsızlık değil umutsuz konuşma... Düzeltilebiliyor senin dediğin gibi.. Ve teseye gerek kalmadan çıkış olabiliyor kimi durumlarda.. Keşke varikosellik birşey olsaydıı bizim rahatsızlığımızda dediğim çok olmuştur benim... Çünkü tedavisi vardı.. Bize dr.lar tedavi önermediler hiç mesela.. neyse ki şimdilerde ii haberler aluıyoruz.. Rabbim huzurumuzu korusun inşallah.. Kuzucum bence ilk olarak varikoselle ilgili yapmanız gerekeni yapın.. Sonrasında proxeed e başlayabilirsiniz.. Benim kendi görüşürüm bu canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…