- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim esimde azospermi var ve cok azda varikosel var esimin tedavisi icin cnmtüp bebek içinmi yoksa eşinin tedavisi içinmi bizim sadece eşimin dr özel sizin sorun neydi
Kizlar emre bakirciogluyla telefonda gorustum esimin sonuclarini ve 6 ay.kadr.igne.kullandigimizi yazdim.doppler sonucunu yazdim. Hoca varikosel kaynakli.oldugunu dusunmuyorum dedi fsh bizim 7 diydi ilkin hoca biraz yuksek dedi 3.5 un ustune cikinca uretimi etkiliyo dedi microtese onerdi. Igne tedavisi azospermi de cokta etkili degil dedi.
anladım geçmiş olsun varikosel bizdede vardı ama askerde ameliyat olmuştu azosperm oldunu bilmiyordu yenimi başladınız tedaviye tese falan oldunuzmu biz 2,5senedir tetavideyizCanim esimde azospermi var ve cok azda varikosel var esimin tedavisi icin cnm
Evet okadr kafam karistiki bnmde. Murat basara mail attim.oda varikosel elle muayene edilmeli.dedi. gelin.goruselm demis tese oneriyorum demis. Adenom icinde gerek gorulurse ilac tedavisi uygulanir demis.Canım her dr farklı bi şeyler söylüyo
İnan ki nereye gideceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık
Bide Murat BAŞAR a mail at bakalım o nediyecek
Canim esim hic tese olmadi. 1 yil olmadi ogreneli. Biz 6 ay c.peruda tedavi.olduk igne.sonra biraktik cnmanladım geçmiş olsun varikosel bizdede vardı ama askerde ameliyat olmuştu azosperm oldunu bilmiyordu yenimi başladınız tedaviye tese falan oldunuzmu biz 2,5senedir tetavideyiz
Canim merhaba, Emre hoca pek tedavi taraftari degil. Bizimde daha onceki doktorumuz oydu. Ona gittigimizde esim 8 yil once 1 kez microtese olmustu. Aradan cok zaman gecmis tekrar microtese yapalim dedi. Hic tedavi onermedi. Hatta sormama ragmen bir tedavi yok dedi. Ameliyatta maalesef yine bisey bulunamadi. Fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda hic sorun yasamadik. Emre bey iyi bir doktor ama tedaviyle ugrasmiyor. Simdi Kaan Hocayla yolumuza devam ediyoruz. Subatta tekrar microtese olacak esim. Bakalim sonuclari gorecegiz. 1.5 yildan fazladir igne ve ilac kullaniyor esim. Hormonlari hepsi aralik icinde suan. Hepimizin hakkinda hayirlisi...Kizlar emre bakirciogluyla telefonda gorustum esimin sonuclarini ve 6 ay.kadr.igne.kullandigimizi yazdim.doppler sonucunu yazdim. Hoca varikosel kaynakli.oldugunu dusunmuyorum dedi fsh bizim 7 diydi ilkin hoca biraz yuksek dedi 3.5 un ustune cikinca uretimi etkiliyo dedi microtese onerdi. Igne tedavisi azospermi de cokta etkili degil dedi.
anladım ALLAH yardımcınız olsun canımCanim esim hic tese olmadi. 1 yil olmadi ogreneli. Biz 6 ay c.peruda tedavi.olduk igne.sonra biraktik cnm
Evet okadr kafam karistiki bnmde. Murat basara mail attim.oda varikosel elle muayene edilmeli.dedi. gelin.goruselm demis tese oneriyorum demis. Adenom icinde gerek gorulurse ilac tedavisi uygulanir demis.
Canim bu rakamlar senin odeyecegin fiyat mi? Yoksa ozel olursa bizim odeyecegimiz fiyat mı?şişli memorial maliyetleri aynen şöyle kızlar:
5750 tl tüp bebek
max: 2000 tl ilaç masrafları
2576 TL microtese maliyeti...
Tüp Bebek merkezine gidip Murad hocaya muayene olduğunuzda 260-TL veriyorsunuz..
Eğer direk mayene olmak isterseniz 375-TL muayene ücreti..
Emre bey kadar iyi bir dktr bizim ilk teseyi o yapmisti guvenebilirsin bize kismet olmadi inşallah rabbim 3 de yüzünüze gulerr.Kizlar merhaba... Esim onumuzdeki ay 3.Microteseyi olacak. Daha once bir kez yurtdisinda bir kez de bahceci kliniginde emre bey yapti ameliyati. Bunlarda hic tedavi olmadan oldu ameliyatlar. Simdi 1.5 yildir Kaan Aydos'ta tedavideyiz. Microtese onerdi tekrar ve benimde hazirlanmami tavsiye etti. Ankara'da o kadar uzun sure kalamayacagimiz icin yine istanbulda ameliyat olalim dedik. Bahceci klinigini aradim Emre Bakircioglu oradan ayrilmis. Tansel Kaplanca hocayla gorustum. Artik Emre Beyin hastalarina o bakiyormus. İsmini daha once hic duymamistim. Tavsiyelerinize ihtiyacim var... Biz Emre Bey'den microtese ameliyatinda cok memnun kalmistik fakat tedaviye hic yanasmamasi nedeniyle Kaan Hocaya gittik. Bahcecinin laboratuarlarina guveniyorum. Emre Bey suan lic hospitaldaymis. Ne onerirsiniz. Ozellikle Tansel Bey hakkindaki dusuncelerinizi merak ediyorum.
Tulaycim hayalim kendim ve demet için okudum.rabbim kucaklarini duamiz ikiz olmasi için çifter çifter versin.
Rabbim benim için okuyan herkesten razi olsun.hepimize o güzel duyguyu yasatsin.
Evet cnm bizde.oyle dusunduk mufit hocaya gidicez galiba Allahin izniyle.. sen neden mufiti oneriyosun canimCanım eşin muane olsun bi
Dr ların dedikleri gibi varikosel elle muanede belli oluyor
Ama sizin için Müfit Günel e gitmenizi öneririm her zaman
indirimsiz fiyatlarbunlar canımCanim bu rakamlar senin odeyecegin fiyat mi? Yoksa ozel olursa bizim odeyecegimiz fiyat mı?
Evet cnm bizde.oyle dusunduk mufit hocaya gidicez galiba Allahin izniyle.. sen neden mufiti oneriyosun canim
Evet cnm bende okudum netten aslinda iyi ve tecrubeli.. insallahh guzel oluck hersey hepimiz icinçok duydum canım gayet tecrübeli bir dr güven sen ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?