Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar emre bakirciogluyla telefonda gorustum esimin sonuclarini ve 6 ay.kadr.igne.kullandigimizi yazdim.doppler sonucunu yazdim. Hoca varikosel kaynakli.oldugunu dusunmuyorum dedi fsh bizim 7 diydi ilkin hoca biraz yuksek dedi 3.5 un ustune cikinca uretimi etkiliyo dedi microtese onerdi. Igne tedavisi azospermi de cokta etkili degil dedi.

Canım her dr farklı bi şeyler söylüyo
İnan ki nereye gideceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık
Bide Murat BAŞAR a mail at bakalım o nediyecek

Canım her dr farklı bi şeyler söylüyo
İnan ki nereye gideceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık
Bide Murat BAŞAR a mail at bakalım o nediyecek
Evet okadr kafam karistiki bnmde. Murat basara mail attim.oda varikosel elle muayene edilmeli.dedi. gelin.goruselm demis tese oneriyorum demis. Adenom icinde gerek gorulurse ilac tedavisi uygulanir demis.

anladım geçmiş olsun varikosel bizdede vardı ama askerde ameliyat olmuştu azosperm oldunu bilmiyordu yenimi başladınız tedaviye tese falan oldunuzmu biz 2,5senedir tetavideyiz
Canim esim hic tese olmadi. 1 yil olmadi ogreneli. Biz 6 ay c.peruda tedavi.olduk igne.sonra biraktik cnm

Canim merhaba, Emre hoca pek tedavi taraftari degil. Bizimde daha onceki doktorumuz oydu. Ona gittigimizde esim 8 yil once 1 kez microtese olmustu. Aradan cok zaman gecmis tekrar microtese yapalim dedi. Hic tedavi onermedi. Hatta sormama ragmen bir tedavi yok dedi. Ameliyatta maalesef yine bisey bulunamadi. Fakat ameliyat cok basariliydi sonrasinda hic sorun yasamadik. Emre bey iyi bir doktor ama tedaviyle ugrasmiyor. Simdi Kaan Hocayla yolumuza devam ediyoruz. Subatta tekrar microtese olacak esim. Bakalim sonuclari gorecegiz. 1.5 yildan fazladir igne ve ilac kullaniyor esim. Hormonlari hepsi aralik icinde suan. Hepimizin hakkinda hayirlisi...

Evet okadr kafam karistiki bnmde. Murat basara mail attim.oda varikosel elle muayene edilmeli.dedi. gelin.goruselm demis tese oneriyorum demis. Adenom icinde gerek gorulurse ilac tedavisi uygulanir demis.

Canım eşin muane olsun bi
Dr ların dedikleri gibi varikosel elle muanede belli oluyor
Ama sizin için Müfit Günel e gitmenizi öneririm her zaman

Canim bu rakamlar senin odeyecegin fiyat mi? Yoksa ozel olursa bizim odeyecegimiz fiyat mı?

Emre bey kadar iyi bir dktr bizim ilk teseyi o yapmisti guvenebilirsin bize kismet olmadi inşallah rabbim 3 de yüzünüze gulerr.

Canım eşin muane olsun bi
Dr ların dedikleri gibi varikosel elle muanede belli oluyor
Ama sizin için Müfit Günel e gitmenizi öneririm her zaman
Evet cnm bizde.oyle dusunduk mufit hocaya gidicez galiba Allahin izniyle.. sen neden mufiti oneriyosun canim

iyi akşamlar kızlar bugün doktorumuzla görüşmeye gittik. hormon ve genetikte problem yok.sebepsiz azosermi hastayız. tıkanıklıktan şüpeleniyo doktor ama kesin değil diyo. daha önce hidrosel ameliyatı olmuş eşim 7-8 sene önce. haftaya üçüncü sperm testini istedi doktor. sgk için rapor almamız gerekiyo daha önce böyle rapor alan var mı? mart gibi de mikroteseyi düşünüyoruz. sperm çıkma olasılığı yüzde 50-60 civarındaymış. bide umut tüp bebeğe giden var mı yardımcı olursanız sevinirim hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…