Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun canm güzel haberler verirsin inş dualarım seninleBiz yarin sabah 7de teseye giriyoruz. Yani 9 saat sonra. Off Allahim yardim et cok garip hissediyorum. Dua edin kizlar. Yarin kosturmacayla biraz gec cevap verebilirim. Hepinizi opuyorum
Biz internetten aldık canım buradaki eczanedede yoktu alabilirsin sorun olmazFeraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
Canim insallah guzel haberler alirsiniz sperm bulunur, yumislerin dollenir veeeeee meleginize kavusursunuz cnmEsim girdi 1saat oldu bekliyorum hala. Cok zor beklemek
Allah yardimciniz olsun aneliyati emre beymi yapiyorEsim girdi 1saat oldu bekliyorum hala. Cok zor beklemek[/
inşlh sperm çıkışınız olur cnm...zorlu bekleyiş sevince bıraksın herşeyi..Esim girdi 1saat oldu bekliyorum hala. Cok zor beklemek
Evet cnm emre bey yapiyoAllah yardimciniz olsun aneliyati emre beymi yapiyor
Canim biz internetten gnc arginmax almistik bi sorun olmadiFeraheymen maalesef proxeed plus burda yok Hollanda'ya gidip sorduk orda da yok acaba ebay yada başka bir siteden siparis etsem güvenilir mi var mı hiç internet den alan acaba birşey olur diye korkuyorum ama denemek de istiyorum
hayalim 77 ellerine sağlık tablo güzel olmuş canım ama sadece azospermliler olsa daha iyi olur gibi.![]()
Kuzucuuuk az sabir ins mutlulk haberi edersin.rabbim guzel haber wermek nadipetsinEsim girdi 1saat oldu bekliyorum hala. Cok zor beklemek
eczanede satılanda var cnm bide gnc markalı ürünlerde de varArkadaşlar arginmax ve proxeed plus bunlar eczanede satılıyormu peçete ile mi veriyorlar
Sağol tşk ederimeczanede satılanda var cnm bide gnc markalı ürünlerde de var
reçetesiz alabiliyorsunuz onları..
Merhabalar bende aranızda henüz yeniyim 1 hafta oldu öğreneli şuan dr ve merkez araştırmalarına girdik istanbulda tavsiyeniz var mı emre bakırcıoğlu diyor herkes nasıldır.
canım ne yapmadı hiç bi test yapılmadı mı?? Elinizde önceden yapılan testler var mıydı yok muydu? Bide ameliyatı nasıldı ağrılı mıydı? Genelde ilgilendiği söyleniyor çünkü.. Böyle duyunca da aklım karışıyor benim..canım bizde ilk tesemizi emre beyde yaptırdık ama çok fazla ilgilendiğini ve önemsediğini zannetmiyorum doğru düzgün hiç bi test yapılmadan direk teseye aldı ve sonuç malesef bulunamdı.Şu an çapada araştırılıyo bütün testleri yapıldı sonuçları cuma günü göstericez inşallah..
amın cnm amınnnnnnRqvvim yardimciniz olsun ginlunuzdekuni duynak nasip olsun mutluluk gozyaslriniz olsun ins arkadasim